Uzun zaman sonra

esest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
923
1.105
63
Konumu bilen biliyor. Ozet geceyim Ailemin sevdiğim adamın işinden dolayı istemediğini. Erkek kardesim 9 aydır hiç konuşmuyor mesajlarima cevap vermiyordu. Memlekete geldim ve onlarda geldi. Aldı karşısına benimle konuştu. Öncelikle teyzeme halama dediğim için kızdı. Daha sonra hakaretler yağdırdı. Ben aileme girmesini istemiyorum dedi. Benim için bittin tamamen dedi. Eşi yumuşatmaya çalışsa da dinlemedi. Evime gelme Allah belanı versin sabaha çıkamayasın gibi cumleler kullandı. Güya telefon kayitlarimiza bakmış bir sürü kötü laf söyledi serefsizin teki o küfürler... Ben vazgecmiyorum tanimani ailesini karşına alıp konuşmani istiyorum dedim . sildi tamamen sildi artık bittin dedi. Eşiyle konuştum annem ilk basta keske olumlu konusmasaymis aptallık etti demiş eşine... Herşeyi acitasyona bağladı adın çıktı inşallah pişman olup gelirsin kapıma o zaman suratına o kapıyi kapatacağım dedi. Gece gece herseyi gectim de allah belanı versin kelimesi icime çok oturdu. Nefes alamıyorum paylaşmak istedim duvarlar uzerime geliyor

Bu nasıl bir aile cok özür dilerim ama. Bırakın herkesi hayatınıza bakın. Pisman olursanız da ilk pisman olan siz olmazsınız. Asla aileyi atma taraftarı degilim de konularınıza baktim inanilmaz bencillik! Mutluluklar dilerim

Yoruldum çok yoruldum kaldıramıyorum

Eski konuna bi goz attim da..cogu kisi vazgecme aileni ikna et demis.
Ben yerinde olsam gayet dik basli bir sekilde ikna ederdim. Sen resmen yalvarma modundasin. Ailen hakli mi sence? Haksiz. Ve kalplerinin bir kosesinde biliyorlardir cunki mantikli bir sebepleri yok istememek icin ayrica senide yipratmislar.
Asil sen ailene tavir yapip yuz vermemen surat cevirmen lazim. Boyle boynunu bukersen daha cok tepelerler canim.
İstesen o kisiyle evlenirsin degilmi? Ailenin rizasi yani aslinda gerek bile yok! Bunuda artik onlara hissettirme zamani gelmis de geciyor...
Ayrica bukadar ters davranan aileler aslinda sonradan yumusama kapasitesi yuksek olanlardan oluyor. Yani ailende seni silip atmaz hicbirzaman sanirim.
Ben evleniyorum ister yanimda olun ister olmayin siz bilirsiniz deyin resti cekin.

Odamdayim kendi halimde konuşmuyorum kimselerler istiyorum vazgecmeyecegim diyorum ama daha ters tepiyor. Sanki tüm kabahat benim günah kötü birsey yaptım. Gerçi yaptım memur birini sevmedim Iste...

Lütfen kendine iylik yap o evi terk et sizinle yaşamak istemiyorum de çık sonra evlerimizin evlnmz misin onu bilemem .o evde daha fazla durup o hakaret leri duyma ben 25 yaşındayım bütün sulalede kimseye eyvallahim yok kafam attinca annem babam bile uzak duruyor benden biliyorlar ki cingar çıkarıp mahalleyi ayağa kaldiracam .ben evde oldum mu annem bile kiz kardeslerime satasamiyor cunku biliyor ben varsam bas edemiyecek sessiz kaliyor .bide ben memur degilil calisanim .canim k.bkma çok pasifsin çok !

Evet cekip gidemiyorum cunku konusmuyorum odama cekiliyorum diye görseniz nasıl hasta oldular ne laflar ölseler benim yuzumden eger cekip gidersem bisey filan olur diye korkuyorum

Çalışıyor musunuz, evden ayrıldığınızda kendinizi idame ettirecek bir çalışma yaşamınız var mı ?
Yani ailelere düşen evet istemiyorlarsa bile evlatlara sahip çıkmaktır.
Bu haller kötü haller, insanı hataya sürükler, kurtuluş için başka yanlışlar yaparsınız
Üzüldüm adınıza gerçekten
Sanırım ben de durmazdım o evde giderdim, evlilik konusunda da o kişiye karar verdiyseniz eğer ince eleyip sık dokumanız gerek çünkü artık aileniz arkanızda olmayacak ve yalnız olacaksınız, nasıl bir aile bunu başınıza kakar mı yada ne bileyim eşinizle ufak bir tartışmada ara bozuculuk yaparlar mı nasılsa yalnız ailesi yok diyip

iyi düşünmek gerek kısa ve net

Acitasyon bunlar

Neden ölsünler neden hasta olsunlar

Annen oturup ben bu oğlumu terbiye edemedim diye dövünsün

Ne hatası olursa olsun - bence hata değil de onlar öyle düşünüyor- kardeşine sahip çıkmayı öğretemedim diye üzülsün

Sen de uzatma git evlen

İster gelsinler ister sana küssünler

Öğretmenim. Simdiye kadar karşımdaki insanlar hic bir kötü söz söylemedi neden demedi ailen onlar deyip beni sakinleştirdi. Ailemi anlıyamıyorum

Beni siler atar diye beni mahvediyor . ah yufka yüreğim Iste salaklık bende inanıyorum üzüluyorum kirilmasinlat diye cabaliyorum

Ben üç kız annesiyim kendimi annenizin yerine koydum evladım istiyorsa ve damat adayı da ne bileyim madde bağımlısı sabıkalı hırsız katil tecavüzcü vs değilse yani kısacası sırf " memur değil" diye bunu yapamazdım ortayı bulur herkesi yaşatır destek verirdim bu zaman da 4 yaşındaki çocuğa bile direkt istediğinizi dayanamıyor orta yolu bulmaya çalışıyorsunuz aileniz nasıl size böyle bir konuda dayatma yapabilir anlayamıyorum
Uzun lafın kısası ayrılın o evden
Bir ebeveyn olarak bunu yazmak İnan'ın değişik bir duygu ama sizin başka çareniz Yok
Yalnız karşı tarafa da boynu eğri durmayın lutfen ezdirmeyin kendinizi eş adayına ve ailesine

Erkek kız ayrımı kısaca iste

Memuriyet harici başka istememe sebepleri var mı?
Hoş benimkiler de az çok benzer sebeplerden istememişlerdi ama bu kadar sert değillerdi.
Bence abinizi bir kenara koyun, o şu an söz sahibi olacak konumda bile değil bence. Aileyi ikna ettikten sonra abi ister konuşsun ister küssün.

Aileniz için değerli olsaydınız sizin mutluluğunuzu önde tutarlardı,ne olmuş memur değilde esnafsa,adammı öldürmüş,tamamen kendi egoları ve aşağılık kompleksleri işte,çevre ne der diye.Siz evleneceğiniz insana güveniyorsanız gerisi önemli değil,sizi mutsuz eden değil mutlu edenin yanında olun.

Yok onlara göre kötü pisliğin teki öğrendikleri anda daha doğrusu abim serefsiz dedi ve bu dusuncesinden donmedi. Akrabalarim arkadaslarm arastrdi hic bir sıkıntı çıkmadi. Annem babam onu eziip gecmiyor o ne derse araştırmaya gerek yok gözüyle bakıyor

Bir abi eniste adayi icin bu denli hakaret edip istemiyorsa vardır bir bildiği!Ayrica bence erkek erkegi daha iyi tanir...

Acaba bir şey mi biliyor hakkında da bu kadar katı ve kesin konuşuyor?

köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…