Uzun Zamandan Sonra Katlanan Sorunlar

Bence gitmeleri birseyi degistirmeyecek.Koalinanin eşi buyumek adina sadece yaş almiş annesinin himayesinde bir ergen.Kacip kurtarsin kendini koalina.

son bi denesin işte
bu kadar çekti bari bi de bsşbaşayken nasıl oluyor bi görsün bakalım

ama ben de sonunda senin dediğin gibi olacak diye düşünüyorum

son bi denesin işte
bu kadar çekti bari bi de bsşbaşayken nasıl oluyor bi görsün bakalım

ama ben de sonunda senin dediğin gibi olacak diye düşünüyorum
Bende
Çok acayıp ama sadece sorun bence aılesıne duskunlugu degıl yazmıs okudunuz mu bılmıyorum facebook'a gırıyor dıye kızıyorum uyarıyorum 2 gun sonra face kapatmıs oluyor bu seferde ınstagrama dadanıyor kafasını kaldırmıyor yanı aslında kaolinanın rahatsız oldugu sey eve gelır gelmez telefonla vakıt gecırmesı facebook veya ınstagram herneyse ıkısınden bırıyle vakıt gecırmesı degıl ama adam anlamıyor bunu belkıde ısıne gelmıyor.
Ama kaybetmek hııc korkmuyor buna emınım bırde yenı evlı degıller henuz ama yasanmamıs bı suru sey var zıra evlılıgın en guzel yanları devam eden 6 aylık surectır bana gore

evet lafa gelince çok seviyor koalinayı ama icraate gelince göremiyoruz
zayıf bir karakteri var koalinayla kıyaslarsak
böyle giderse karısını kaybedeceğini idrak edemiyor bence
evdeyiz mutluyuz diye düşünüyor
kaliteli zaman geçirmeyi de karısıyla başbaşa değil bütün aile beraber olmak zannediyor
o yüzden bu kutlama vs şeylerinde hep toplanıyolar ya zaten sülalece
koalinayla başbaşayken ne yapacağını bilemiyo adam :/

Bence zaten cok sevmelı zaten cok sevmelı yanı ben evlenmezdım bu sartlarda
Ayrılırdım kendı ayakları ustunde durmayacaksa adam aılesı ıkı kurus yardım edecek dıye 1 seneyı onlarla gecırmeyı kabul kac kısı eder kı bu devırde? Ustelık bu kızda ogretmen yanı bıldıgınız vasıfsız degılkı sosyal hayatında vur ensesıne al ekmegını cok ayıp.

Kocasını bosarsa sayet o kocası bır daha evlenemez veyahut köyden bir kız alacaklar 17 yaslarda anca oyle. Onlar yokken bıle mısafır gıbıyız dıyoruz evımız bıle dıyemıyor kız

Kızlar ben de bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum aslen. Adamın göbek bağı duruyor hala. Geçen gün dövme yaptırmak istediğimi söyledim, dövme sevmediğini ve anlamsız geldiğini söyledi. Hayatında gördüğü en anlamlı dövme arkadaşınınkiymiş. O da annesiyle babasının imzasıymış. Yani a'dan z'ye bu adamın hayatı ailesi. Ama o ailesi ben değilim. Hala bizim ev yapılsın diyor ailesinin evine. Buraya da senin ev diyor.
Artık takmamaya karar verdim, geziyorum, tozuyorum ve sadece bekliyorum. Bir şeyler için hadi hadi demiyorum desem de olmadığı gibi kendi kendine ne yapacağınıda merak ediyorum. Sonuçta hephayal kırıklığı oluyor.
Geçen gün eve avize de aldık. Hadi takalım nasıl olacak dedim takmadı. Ailesinin avizeler çok ağırmış ya çıkartınca kırılırsaymış. Koyduk kutuya geri kaldırdık. Ben onları taktıramaz mıyım sanki ama gerek yok çünkü hevesimi kaçırıyor.

Diyecek bişey bulamıyorum

İleride hiç ayrılamayacaksın bu adamdan diye korkarım...
Borderline mıdır nedir bu rahatsızlık da işte böyle böyle başlıyor sanırım...

İleride hiç ayrılamayacaksın bu adamdan diye korkarım...
Borderline mıdır nedir bu rahatsızlık da işte böyle böyle başlıyor sanırım...
Neden ayrılamayayım ki. Zaten hemen şu an ayrılma gibi bir planım yok. Evlendiğim günden beri kendi başımıza kalınca bakacağım diyorum. Hala aynı şeyi söylüyorum. Bir şeyler değişecek mi, hiç zannetmiyorum ama ben yine de o hallerini görmeliyim.

Ben böyle konularde hep şunu merak ediyorum; bu adamların anasi babası ölünce ne yapıyorlar acaba? Gerçekten cok merak ediyorum. Hayatlarını nasil idame ettiriyorlar?

Ben böyle konularde hep şunu merak ediyorum; bu adamların anasi babası ölünce ne yapıyorlar acaba? Gerçekten cok merak ediyorum. Hayatlarını nasil idame ettiriyorlar?
Daha dün yakın bir arkadaşıma aynı şeyi söyledim. Herhalde benimki de onlarla ölür diye düşünüyorum.

İşte ben de onu diyorum,sen de eşinin düzelmeyeceğini görüyorsun.
Niye bu sıkıntıyı kendine çektiriyorsun?
Yanlış anlama seni sevdiğimden söylüyorum.
Eğitimsiz,işsiz,güçsüz ya da aile desteksiz bir kız olsan susarım da sen tam tersi hem çok güçlüsün hem de kendini bile bile mutsuzluğa mahkum ediyorsun...

Son düzenleme:

Koalina kaç yaşındsın bilmiyorum gerçi yaş da çok önemli değil ama bu şekilde bekleyerek zamanını boşa harcıyor olma ihtimalini düşündün mü hiç ?

Koalina kaç yaşındsın bilmiyorum gerçi yaş da çok önemli değil ama bu şekilde bekleyerek zamanını boşa harcıyor olma ihtimalini düşündün mü hiç ?
Tabii ben de aynısını dedim defalarca.
Belki bana kızıyor ama yaşadığım için söylüyorum.
İlk evliliğimde çok kolay boşanabilecekken sebepsiz yere uzattım.
Ne oldu?
Kocaman sağlık sorunları kazandım!!!!
Hem fiziksel hem psikolojik!!!!
Eskisi de ailesi de umursadı mı,tabii ki hayır!!!!
Olan yine bana oldu!
Babacığım hep demişti o zamanlar,"boşa vakit kaybetmişsin,güzel kızım,çoktan bitmeliymiş bu iş" diye.
Ben de aman ailem üzülür,ailem utanır diye saklamıştım hep.

Şöyle söyleyeyim 2 sene gerçekten ruhum bu kadar daralıp bu kadar acı çektikten sonra yine son kez görmeliyim. He görüp emin olsam da öyle sessiz sedasız gitmeyeceğim. Hayatımdan çalınan yıllar ki 2 yıl evlilik sadece toplamda 7-8 yıl gibi bir sürenin hesabını alırım.

31 bitiyor zaten o kadar çok bekledim ki. Yaşım 23 tü eşimle tanıştığımda. Bir kaç ay çok da dert gibi gelmiyor o yüzden.

Sanırım sizin de ikinci evliliğiniz benim gibi, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Ben de üç sene uzatmıştım ilk evliliğimde aman ailem üzülmesin aman öyle aman böyle derken üç sene, beş senede flört toplamda sekiz senem gitti ! Sekiz koca sene.

Ben de sekiz sene harcadım ilk eşimle. Boşandığımda 28 yaşımdaydım 32 iken şimdiki eşimi tanıdım. Hayat bitmiyor inan, hatta yeniden başlıyor.

Amin cümlemizi mutlu ve sağlıklı etsin Rabbim inşallah...
Evet ikinci evliliğim.
Gerçi ben birinciyi sadece burada hatırlıyorum,gerçek hayatımda sanki hiç yaşamamışım gibime geliyor.
İlk sene bitmesi gereken işi 3 yıl uzatmıştım ben de.
Şöyle ki 1 sene çıktık o zamandan da sorunlar belliydi de ben göz yummuştum işte...
İnşallah siz de şu an çok çok mutlusunuzdur.

Teşekkür ederim evet şükürler olsun bu kez çok mutlu ve huzurluyum. Sorunları ertelemek, gözümüze sokulan şeyleri görmemezden gelmek sadece o anlık geçici çözüm sağlıyormuş boşandığımda anladım.

Koalina sorması ayıp birlikteliğiniz oluyor mu? Burdan bakınca sadece aynı evde yaşamaya çalışan 2 kişi gibi gözüküyor artık. Eğer bu soruya cevabın olumsuzsa bence daha fazla emek harcamaya değmez.
Evini eşyanı güzelce diz boşanırsan da o gitsin sen artık ailenle yaşama. Kendi evin hayatın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…