Canım ne gibi hareketler biraz açarsan sana hakvericem ama okuduğumdan öyle ev ayıracak tirip atacak hasta olunacak bişey göremedim daha çok ergenlige yeni giren genç kızın yazısını okumuş gibi oldum
Aynı şeyi düşünmüşüzKurban eti getitmemelerini dert ediyorsun adamlar sana ev almış. Tartışmalarınızı tam olarak yazmamışsınız ama konunuzu okuyunca sizin abartığınızı düşünüyorum.
Kurban eti getitmemelerini dert ediyorsun adamlar sana ev almış. Tartışmalarınızı tam olarak yazmamışsınız ama konunuzu okuyunca sizin abartığınızı düşünüyorum.
Kurban eti getirmemeleri zaten normal değil mi,ben bekar okacam bayramda ailemle olmayacak babam bana kurban eti yemedin diye üzülmez sanırım,yazarken dahi bir titreme geldi. Senin orada bulunup hep beraber bayram yaomaniz lazım canım ici. Kurban eti,kesemeyenlere fakirlere pay edilir yemeyen evlat,aile evinde yer.
Kusura bakmayin ama onceki konularinizdan yola cikarak soyluyorum siz takintilisinizj. Ne aileler var.size ev alindi o konularida okumistum.yani ne hayatlar var soyle herseye takilmayin yahu.koca evinde ne yapacaksin kim bilir bu nazla. Vallahi koca baba evinde ev vermisler agliyorsun koca evinde bakalim kurban eti bulabilecekmisn....bence bir yardim alin siz
Ev almislar yine yaranamamislar. Size kotu davrandiklarini dusunmuyorum,zira dunya uzerindeki hicbir ebeveyn istemedikleri evlatlarina yani baslarindan ayri bir ev almazlar. Hatanin buyugu yuksek ihtimal sizdedir
Uzak olmak istese al basini git istedigin yerde yasa derdi. Sizinkisi biraz nankorluk sanki.Ev yan yana. Annem benden uzak olmak istediği için ev aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?