Ciddi sorunların var tedavi görmelisin aikenede sabır diliyorumKurban eti getirmemeleri 3 sene boyunca düşünüp de getirmemeleri konusu yoksa kuşbaşı et kasaptan da alınabilir. Ben yıllardır bayramda kimsesiz ve çok mutsuzum. Evi de ben alın demedim. Anne zaten çocukluktan beri beni bir yere gönderme peşinde o ayrı olmak istediği için ev aldılar yani bana iyilik olsun diye değil. Öyle olsa ev alınacağında gidip eve bakardık. Evin katologunu bile görmedim. Katologunu bende saklaya saklaya aldılar evi. Küçük olduğundan ya da bu olmaz derim diye sanırım.
Siz bekar halinizle 2+1 i neden küçük bulacaksınız ki ben anlamadım? Ne yapacaksınız at mı koşturacaksınız evde?Kurban eti getirmemeleri 3 sene boyunca düşünüp de getirmemeleri konusu yoksa kuşbaşı et kasaptan da alınabilir. Ben yıllardır bayramda kimsesiz ve çok mutsuzum. Evi de ben alın demedim. Anne zaten çocukluktan beri beni bir yere gönderme peşinde o ayrı olmak istediği için ev aldılar yani bana iyilik olsun diye değil. Öyle olsa ev alınacağında gidip eve bakardık. Evin katologunu bile görmedim. Katologunu bende saklaya saklaya aldılar evi. Küçük olduğundan ya da bu olmaz derim diye sanırım.
Baba/anne? Neden böyle hitap ediyorsunuz ki babam/annem demek yerine?Ortada hiçbir şey yokken beni üzecek ağlatacak hareketleri oluyor. Ben de yıllardır konuşmayı deniyorum ama bir sonuç yok. Ben mesela daha sabah yeni kalktım, saat 10, daha mutfağın kapısından yeni içeri giriyorum baba bana kötü kötü bakıyor dik dik.. Hiç bir şey yok ortada.. Günün ilk saatinden sinirimi bozuyor örnek olarak anlattım.
Siz bekar halinizle 2+1 i neden küçük bulacaksınız ki ben anlamadım? Ne yapacaksınız at mı koşturacaksınız evde?
Öte yandan yakinda ev almışlar,o bile sorun sizin için,gel yanımızda ol demişler adeta.
Bayramda benim bildiğim,çocuklar olarak biz aile büyüklerini ziyaret ederiz,yeriz içeriz aile evinde,size mi gelmelilerdi bayramda aile büyükleri? Böyle saçma bir beklenti bir tek bana mı tuhaf geldi?
Ya anlatmadığınız birşeyler var yada siz cidden mutsuz olmaya yer arıyorsunuz.
Bilemedim.
İyide hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorsunuz. Siz ailenize bayramda bile gidip görüşmezken,onların sizi çağırıp ev konusunu sormaları inanın saçma.Ev küçük. Evi onlar aldıktan sonra gördüm. Ben istiyordum ki ev alınacaksa birlikte gidip bakalım şu olsun bu olmasın diye beğenerek alalım. Onlar hiç bana sormadan ne istiyorsun biz şöyle ev alıyoruz diye benim adıma karar alıyorlar. Sadece bu ev için değil. Sürekli her konuda.. Ben buna sinirleniyorum. Ayrıca evi gördükten sonra bunu da bulamayanlar var diye şükrettim. Ev iyi bir yerde ama oturma odası bir çocuk odası gibi bir şey oturamazsın için daralır. Ben oturma odası ve salonu ayrı istiyorum salon hep toplu olsun ki aniden gelen olursa oraya buyur ederim. Sonra daha ilk günden evin banyosunun gideri çekmedi. Zeten tek banyosu var daha ilk günden çekmezse yarın ne olur kim bilir. Dün beni aradılar 2+1 evlerin doğalgazında sorun mu ne olmuş kontol edilecekmiş... Yani baştan sıkıntıları oldu. Daha başka şeyler de var.
İyide hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorsunuz. Siz ailenize bayramda bile gidip görüşmezken,onların sizi çağırıp ev konusunu sormaları inanın saçma.
Siz bir adım atacaksınız madem size sorulsun istiyorsunuz.
Siz değer verecek,bunu da göstereceksiniz ki değer görebilin.
Bekarsınız size yeteceğini düşünmüş olmalılar ki almışlar. Daha büyüğünü siz çalışıp alin,üzerine ekleyip madem.
Siz ailenizden ayrı babaannizle büyümüştünüzBen nankörlük olacak ne yapmışım ne yazdım konuya?
Ailenin maddi desteğini inkar etmyiorum zaten ben yalnız bunları düşünmekten delirceğim ya da hastalanacağım yazdım konuya. Böyle şey söylenmez ama onlar yazlığa ya da başka yere gidip durduklarında babannem vefaat etmeden önce ben ilgilendim onlar yokken nankör diyeceğiniz son kişi olabilirm
Bu arkadaş "ben onun nişanlısıyım" diyen üye.Benim aklımda kalan konusu bu belki sizinde aklınızda kalmışsa o konu hatırlarsınız.Siz ailenizden ayrı babaannizle büyümüştünüz
Babanneniz size miras bırakmıştı
O üye misiniz
Yoksa başka biri misiniz
Benim algılayamadığım zaten kurban bayramı yaza geliyo ne güzel yazlıklarında kesiyorlarmış sen de gitseydin ya ailenin yanına arkadaşım esas annen baban sana kırılıyodur bayramda bile gelmek istemiyor diye
Geçen bayram burdalarmiş yine de ilk gün gitmemişsiniz.Bayramda burada olsalar giderdim ama konunun devamını okumuş olsanız görürdünüz. Bayramda başka şehirde yazlıkta kurban kesiyorlar.
Yok o değil sanırımBu arkadaş "ben onun nişanlısıyım" diyen üye.Benim aklımda kalan konusu bu belki sizinde aklınızda kalmışsa o konu hatırlarsınız.
Geçen bayram burdalarmiş yine de ilk gün gitmemişsiniz.
Ayrıca yazlıkta kesiyorlarsa eti nasıl getirsinler,bozulur yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?