• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vah başıma gelenler :(

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Merhabalar kizlar ,

Sozleneli 2 hafta oldu . su 2 haftada eltim korkulu ruyam oldu resmen artik psikolojim bozuldu nolur bana bi akil verin. isteme gunum ce sonra onlara gittiğimde sürekli bana gorumcelik ve kaynanalik yapmaya çalışıyor emirler yagdiriyo .
Dun hasta olduğum için eltim ve kayinvalidem geldi o hasta halimle anneme kiyamadim kalktim eltim kenarda dikiliyo hic birşeye yardım etmedi. hasta hasta guya bana bakmaya geldiler hizmet ettirdi ... birde ben bulasiklari diziyorum bana bulasiklara giriyimmi dedi sinirden gec icerde otur sen dedim . ailemde erkekler bile 1 tane kisi eltimi sevmemis

Evine gittim kv beraber oturuyo kendi oturdu yemege ben herseyi yaptim ..

Bisey soyleyin ben neden hayir demeyi isimi bilmiyorum bunla nasil bas etcem kisisel gelişim kitaplari okuyorum artık ben muhattap olmamaya çalışıyorum mal mal konusup duruyo

1 haftadir takinti haline geldi. bana büyüklük yapmaya calisiyo emri vaki emir vererek konusuyo ben onun gibi uyanik degilim beni kullanmasindan korkuyorum . sozlumede anlatiyorum patavatsiz o heycanlaninca napcagini bilemez dedi. aslinda çok iyi biridir felan diyo onada sinir oluyorum.
Ruyalarima geriyor resmen:(

Sende aynı şekilde davran o oturdumu sende otur kv yaptimi sende ona yap büyük eltiler hep böyle bendede var aynısı benimki daha fena düğünümu aileme zehir etti yetmedi çocuk yapmama kadar karıştı Allah dan farklı ilde yaşıyorum onun bile kavgasını yapıyo eşimi doldurup memlekete tayin isteyin deyip duruyo yadaha neler neler de en başından nasıl davranirsan öyle gidiyor bende hep sustum şimdi lafımi esirgemiyorum ama sonuç olarak ilk yillimi zehir etti çok yüz verme soğuk davran

Gecen konuda aynisiydi. Kibledim. Sen baya pasifsin galiba. Bu eltiyle cok isin var senin.

Pasiflik olarak adlandirmiyo ben hic tartisma olmasin herseyi tatlilikla halledeyim kafasindayim buda karsi tarafa pasiflik olarak yansiyabiliyo.

Pasiflik olarak adlandirmiyo ben hic tartisma obir eltilmasin herseyi tatlilikla halledeyim kafasindayim buda karsi tarafa pasiflik olarak yansiyabiliyo.
sen art niyeti olmayan birisin yazdıklarına göre ama insanları kendin gibi sanma onun karakterine göre davran ,sözlün ve kayınvaliden sen haklı olsan bile ortam bozulmasın diye sana haklısın demezler, iyi niyetini suistimal yaptırma yalnızca gereken işleri yap ,gün gelir yapmasaydın olur ,mevlam taktir bilen insanlarla karşılaştırsın.Elti'nede lafını esirgeme saygı içerisinde söyle , sanma bir eltin öyle aynı karakterler hayat içinde karşımıza çıkıyor ,o öyle bir karakter deyip kendine sıkıntı yapma ,hakkında hayırlısı olsun sözlünü seviyorsan bir kişi yüzünden mutluluğuna engel olma...

Ben de başlık başıma gelenler olunca başına cidden bi şey geldi sandım.

Cici kız olmayı bırakıp biraz tırnaklarını çıkaracaksın mecburen.Gidip de sağa sola daha sözlüyken eltini anlatma bi de.

Kişisel gelişim kitabı ne alaka anlayamadım onu okuyup eltiyle nasıl mücadele edeceksin:KK45:

Ben de başlık başıma gelenler olunca başına cidden bi şey geldi sandım.

Cici kız olmayı bırakıp biraz tırnaklarını çıkaracaksın mecburen.Gidip de sağa sola daha sözlüyken eltini anlatma bi de.

Kişisel gelişim kitabı ne alaka anlayamadım onu okuyup eltiyle nasıl mücadele edeceksin:KK45:

Cok uzulup takiyorum kendimi elestiriyorum ve hayir demeyi bilmiyorum. belki yarari olur diye dusundum

Disli olman lazım, ama o da kv ile yaşıyormuş her yonden eziklik ve kıskançlık olacak sanırsam.

siz niye insanlara hizmet etmek için çabalıyosunuz onu anlamadım. hata sizde.

size geçmiş olsuna geldiler diye hizmet etmek zorunda değiller

sen onlardayken herkes otururken sen de oturacaksın
kadın kalktığında hemen kalkma bende yardım edeyim diye eli bulaşsın bende ekmekleri keseyim mi diye sor
herşeye el atmaya çalışma

herşeye sokulup da iş yaptırıyor deme
sözlüne söylsende birşey değişmez
kalk şurdan iş mi yaptı dedi de sözlün birşey desin

oturmaya gittiğinde kalkma geç kalk sor ama ne yapayım diye değil basit şeylerden sor şunu da ben yapayım diye

Back
X