- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Saglik ocagi neden vurmuyorHayir gidiosun eczaneye ilacın adını söylüyorsun alıyorsun direk
Hpv aşısı kac yil sonra tekrari gerekiyormu acabaCanım benim doktorum illaki vur demedi paran varsa al dedi yaşın genç dedi yüksek tıp de yok dedi illaki içim rahat etsin istiyorsan sen bilirsin dedi tek 16 18 olan dozu vursanda yeterli olur dedi bu şekil dedi
Tekrarı gerekmiyor cnmHpv aşısı kac yil sonra tekrari gerekiyormu acaba
Bilmiyorum o kısmı vurur mu vurmaz mi ben doktoruma siz yaparmisiniz dedim yaparım dedi aldım eczaneden götürdüm yaptı sizde alıp aile hekiminizde yaptirabilirsinizSaglik ocagi neden vurmuyor
Aşıyı siz alacaksınız aldığınız aşıyı yaparlar niye yapmasınlarSaglik ocaginda yapilmiyomus
Hayır gidip direk eczaneden alıp aile hekiminize gidip yaptırıyorsunuzDoktor izniylemi aliniyor eczaneden
Yıl değil 6 ay içinde üç doz yaptırıyorsunuz 0_2 ve 6. AyTekrarı gerekmiyor cnm
Yok ben sandım ki vurdun 3 doz belli yıl sonra tekrar asilanmayi soruyor ondan dedimYıl değil 6 ay içinde üç doz yaptırıyorsunuz 0_2 ve 6. Ay
Yaktırdiktan sonra neden kriyoterapiye gerek duydunKızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum. Beni eskiler bilir, ağustos ayında siğil çıkmış yaktırmış, hpv testinde 16 çıkmıştı smear temizdi. Sonra kolposkopi ve cin 1 teşhisi geldi. Ardından rahim ağzıma kriyoterapi yaptırdım eylülde ve ekimde ahcc kullandım 4 ay boyunca. Kısa bir dönem propolis de kullandım ve bu konuyu unuttum, ilk smirimi kasımda yaptırdım negatif. Bu arada ahcc bitti ve tekrar sipariş vermeyi düşünürken, sağlık ocağında smir ve hpv testi yaptırdım 2 hafta önce.. bugun sonuç aldım Negatif olmuş şükürler olsun..
7 ay sonra negatif sonucu aldım kısaca kızlar korkmayın sadece moralinizi yüksek tutun iyi beslenin o kadar. Biraz içiniz rahatladıysa ne mutlu bana..
Ben rahim ağzımdaki cin 1 ‘e kriyo yaptırdım çok gerekli mi bilmiyorum özelde yapıyolar sadece siğil yakmadeğilYaktırdiktan sonra neden kriyoterapiye gerek duydun
Canım bende sadece 16 18 olanı yaptırmak istiyorum onu nasıl belirliyoruz atıyorum ilk dozu mu 16 18 icin bilgi verebilir misinYok ben sandım ki vurdun 3 doz belli yıl sonra tekrar asilanmayi soruyor ondan dedim
Bu arada ne kadara yaptırdın kriyoterapiyi ve doktorun ne diyerek önerdi kuzum azıcık bilgi verebilir misin bende kolposkopi sonucunu bekliyorum ona göre yaptırırım gerekliyseBen rahim ağzımdaki cin 1 ‘e kriyo yaptırdım çok gerekli mi bilmiyorum özelde yapıyolar sadece siğil yakmadeğil
Her doz icin ayri ucret oduyoruz her seferinde degilmiCanım bende sadece 16 18 olanı yaptırmak istiyorum onu nasıl belirliyoruz atıyorum ilk dozu mu 16 18 icin bilgi verebilir misin
Kiz o benimde aklıma takıldı haftaya asim var 2 ci tek iğne var içinde doktor ilkin hangisini vurdu nerden bilcek bide bana 16 18 yeter dedi ben 3 unude düşünüyorum söylemedim ama sorcam onuCanım bende sadece 16 18 olanı yaptırmak istiyorum onu nasıl belirliyoruz atıyorum ilk dozu mu 16 18 icin bilgi verebilir misin
Evet her doz ayrı fyt alionHer doz icin ayri ucret oduyoruz her seferinde degilmi
Nasil yani 16 18 cikarsa ayni ası olmuyormu.ückere vurunucazmi 0 2 ay ve 4.ydaCanım bende sadece 16 18 olanı yaptırmak istiyorum onu nasıl belirliyoruz atıyorum ilk dozu mu 16 18 icin bilgi verebilir misin
Kiz o benimde aklıma takıldı haftaya asim var 2 ci tek iğne var içinde doktor ilkin hangisini vurdu nerden bilcek bide bana 16 18 yeter dedi ben 3 unude düşünüyorum söylemedim ama sorcam onu
İkili aşı ile 4 lü aşının isimleri farklı 4 lü aşı yani GARDASIL yaptırmak daha mantıklıKiz o benimde aklıma takıldı haftaya asim var 2 ci tek iğne var içinde doktor ilkin hangisini vurdu nerden bilcek bide bana 16 18 yeter dedi ben 3 unude düşünüyorum söylemedim ama sorcam onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?