- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Evet.randevu sistemi,onkoloğa eger doktor gonderirse kabul ediyormusHayır gidebilirsiniz ama sizin şikayet ne hpv mi var
Evet Üniversite hastanesine gidecekseniz öyleEvet.randevu sistemi,onkoloğa eger doktor gonderirse kabul ediyormus
Sen ilk olarak kadın hastalıkları yani jinekoloğa randevu al o seni gönderir yönlendirir zatenDirek gidilmiyo ama doktor gonderiyor degilmi
Hpv aşısı nerde yapiolarEvet Üniversite hastanesine gidecekseniz öyle
Hpv aşısı nerde yapiolarSen ilk olarak kadın hastalıkları yani jinekoloğa randevu al o seni gönderir yönlendirir zaten
Eczacilarda yapio doktorunda yapar bnm kini kadın doğumcum vuruoHpv aşısı nerde yapiolar
Kaca aliniyo eczanedenEczacilarda yapio doktorunda yapar bnm kini kadın doğumcum vuruo
Aile hekiminde yapabilirsiniz ben 524 TL ye alıyorumKaca aliniyo eczaneden
Ben Süleyman beye gidiyorum takiplerimi o yapıyor bana söylediği herşey geçiyor hpv bitiyor ama psikolojik etkisini atlatmak senin elinde hatta bir araştırma yapıyor şuan kendisi hpv nin psikolojik etkisi ile ilgili anketini yapacağım diğer gidişimde kısacası takip ve tedavinizi mutlaka olun ama hayatın gerektirdiği akıştanda kopmayın benim şansım işim gereği çok kötü durumda türlü hastalıklarla karşılaşan hastaları görüyorum ve Allaha şükrediyorum bana tedavi şansı verdiği için hpv ile ilgili ne yaşarsanız yaşayın mutlaka geçiyor siğil bitiyor cin çıkarsa leep çözümü var yani tedavi şansı olduğu için şanslı hissetsin herkes kendini eminim bundan 5 yıl sonra hepimiz bu günleri geçirmiş olacağız ve yenileri gelecek herkese iç ferahlığı diliyorum ve tekrar Allah'a bana tedavi şansı verdiği için şükürler olsunEki Görüntüle 2604514
Kizlar Süleyman Engin hocaya sordum hepimizin kafasındaki soruyu özelliklebeyazprensess
Bugün ikinci dozumu yaptırdım ben 525 lira eczaneden alıp kendim yaptım siz alıp sağlık ocağında yaptırabilirsinizHpv aşısı nerde yapiolar
Tsk ederim bilgilerin için bu hayat bir sinav bizlerde inşallah bı sınavdan güzel bı şekilde çıkarızBen Süleyman beye gidiyorum takiplerimi o yapıyor bana söylediği herşey geçiyor hpv bitiyor ama psikolojik etkisini atlatmak senin elinde hatta bir araştırma yapıyor şuan kendisi hpv nin psikolojik etkisi ile ilgili anketini yapacağım diğer gidişimde kısacası takip ve tedavinizi mutlaka olun ama hayatın gerektirdiği akıştanda kopmayın benim şansım işim gereği çok kötü durumda türlü hastalıklarla karşılaşan hastaları görüyorum ve Allaha şükrediyorum bana tedavi şansı verdiği için hpv ile ilgili ne yaşarsanız yaşayın mutlaka geçiyor siğil bitiyor cin çıkarsa leep çözümü var yani tedavi şansı olduğu için şanslı hissetsin herkes kendini eminim bundan 5 yıl sonra hepimiz bu günleri geçirmiş olacağız ve yenileri gelecek herkese iç ferahlığı diliyorum ve tekrar Allah'a bana tedavi şansı verdiği için şükürler olsun
Saglik ocaginda yapilmiyomusBugün ikinci dozumu yaptırdım ben 525 lira eczaneden alıp kendim yaptım siz alıp sağlık ocağında yaptırabilirsiniz
Saglik ocaginda yapilmiyomusAile hekiminde yapabilirsiniz ben 524 TL ye alıyorum
Doktor izniylemi aliniyor eczanedenBugün ikinci dozumu yaptırdım ben 525 lira eczaneden alıp kendim yaptım siz alıp sağlık ocağında yaptırabilirsiniz
Yaa canım çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2604514
Kizlar Süleyman Engin hocaya sordum hepimizin kafasındaki soruyu özelliklebeyazprensess
Bende ona güveniyorum sağolsun sorularıma yanıt veriyor sevinmene sevindim canım siğil olmadığı sürece sıkıntı siğil olunca yok edip bı sure ara verip tekrar devam edilebilirYaa canım çok teşekkür ederimsüleyman hocaya çok güveniyordum gerçekten bunu öğrenmek beni mutlu etti
Canım benim doktorum illaki vur demedi paran varsa al dedi yaşın genç dedi yüksek tıp de yok dedi illaki içim rahat etsin istiyorsan sen bilirsin dedi tek 16 18 olan dozu vursanda yeterli olur dedi bu şekil dediDoktor izniylemi aliniyor eczaneden
Askim Doktor önerisiyle alınmıyor açıkçası maddi durumu iyi olan kendini korumak isteyen alıp eczaneden vurdurabilir ama illaki kesinlikle vurulacak diye bsy yok bnm doktorum öyle dedi
Hayir gidiosun eczaneye ilacın adını söylüyorsun alıyorsun direkCanım benim doktorum illaki vur demedi paran varsa al dedi yaşın genç dedi yüksek tıp de yok dedi illaki içim rahat etsin istiyorsan sen bilirsin dedi tek 16 18 olan dozu vursanda yeterli olur dedi bu şekil dedi
Telefonum azıcık kafayı yedi iki msj geldi harflerde sıkıntı olabilirHayir gidiosun eczaneye ilacın adını söylüyorsun alıyorsun direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?