Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Eki Görüntüle 2604514
Kizlar Süleyman Engin hocaya sordum hepimizin kafasındaki soruyu özellikle beyazprensess
Ben Süleyman beye gidiyorum takiplerimi o yapıyor bana söylediği herşey geçiyor hpv bitiyor ama psikolojik etkisini atlatmak senin elinde hatta bir araştırma yapıyor şuan kendisi hpv nin psikolojik etkisi ile ilgili anketini yapacağım diğer gidişimde kısacası takip ve tedavinizi mutlaka olun ama hayatın gerektirdiği akıştanda kopmayın benim şansım işim gereği çok kötü durumda türlü hastalıklarla karşılaşan hastaları görüyorum ve Allaha şükrediyorum bana tedavi şansı verdiği için hpv ile ilgili ne yaşarsanız yaşayın mutlaka geçiyor siğil bitiyor cin çıkarsa leep çözümü var yani tedavi şansı olduğu için şanslı hissetsin herkes kendini eminim bundan 5 yıl sonra hepimiz bu günleri geçirmiş olacağız ve yenileri gelecek herkese iç ferahlığı diliyorum ve tekrar Allah'a bana tedavi şansı verdiği için şükürler olsun

Tsk ederim bilgilerin için bu hayat bir sinav bizlerde inşallah bı sınavdan güzel bı şekilde çıkarız

Yaa canım çok teşekkür ederim süleyman hocaya çok güveniyordum gerçekten bunu öğrenmek beni mutlu etti
Bende ona güveniyorum sağolsun sorularıma yanıt veriyor sevinmene sevindim canım siğil olmadığı sürece sıkıntı siğil olunca yok edip bı sure ara verip tekrar devam edilebilir

Askim Doktor önerisiyle alınmıyor açıkçası maddi durumu iyi olan kendini korumak isteyen alıp eczaneden vurdurabilir ama illaki kesinlikle vurulacak diye bsy yok bnm doktorum öyle dedi
Canım benim doktorum illaki vur demedi paran varsa al dedi yaşın genç dedi yüksek tıp de yok dedi illaki içim rahat etsin istiyorsan sen bilirsin dedi tek 16 18 olan dozu vursanda yeterli olur dedi bu şekil dedi
Hayir gidiosun eczaneye ilacın adını söylüyorsun alıyorsun direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…