- 14 Nisan 2020
- 38
- 30
- 3
- 25
Kuzum ben bunu çok araştırdım aynı dert bendede var bir çok doktorun bilgiside yok açıkçası youtubeden bir doktor dinledim en fazla kanser yapan tür 16 ve 18 mis ama korkacak bise yok bağışıklığını güçlendirip siğilleri zamanında tedavi edersen bir yılda vücuttan temuzleniyormus aslında bir çok doktor 1960 li yıllardaki makalelere dayanarak konusuyor ama yeni dönemde bunun vücuttan atıldığı atilamadigida çok nadirmis iyi bir doktor bul ihmal etme önce siğillerden kurtul sonra bağışıklığını güçlendirip negatife cevirarkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Düşük riskli olduğu için istememiş olabilir ama smear zaten herkesin yaptırması gereken bir şey bence mutlaka yaptırmalısın ayrıca siğiller çok ise krem geçirmeyebilir aldara ise krem genelde küçük ve yeni çıkanlara iyi geliyor bir süre kullan eğer geçmezse yakma işlemi en etkili yöntem onu yaptırabilirsinbende eylül ayında hpv 74 tanısı çıkmıştı ancak düşük riskli olduğu için doktora gittiğimde bir şey yapmana gerek yok demişti nisan ayı oldu, vajinamda lezyonlar fark ettim ama siğildir diye düşünmedim. Bugün doktora gittim göstermek için gerçekten de siğilmiş. Moralim çok bozuk napıcam bilmiyorum. Yayılmış bir de vajina girişine kadar. Doktor krem verdi ama siğil yapıyorsa hpv 6 ya da 11 mi olması gerekiyor. Ve doktor henüz smear istemedi benden ama isteyebilirim bi dahaki geldiğinde dedi. Nedeni ne olabilir sizce
Canım ben yaptırdım çok yakın tarih olmasa da 7 ay geçti üstünden 525 TL’ydi. Hemşire de yapabilir doktor koldan yapıyorlarKızlar yakın zamanda gardasil yaptıran varmı? Fiyatı ne kadar ve nerede yaptırdınız? Hastanelerin durumu malum hemşire bi arkadaşıma rica edeceğim sizede hemşire mi yaptı yoksa doktor mu yapıyor? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim☺
525 TL her bir doz için 3 kere ödeyeceksin bu fiyatı haberin olsunKızlar yakın zamanda gardasil yaptıran varmı? Fiyatı ne kadar ve nerede yaptırdınız? Hastanelerin durumu malum hemşire bi arkadaşıma rica edeceğim sizede hemşire mi yaptı yoksa doktor mu yapıyor? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim☺
584 lira hemşire arkadaşınız yapabilir ben kendi kendime yaptım çok iyi çalkalayıp deltoid kasa yapacakKızlar yakın zamanda gardasil yaptıran varmı? Fiyatı ne kadar ve nerede yaptırdınız? Hastanelerin durumu malum hemşire bi arkadaşıma rica edeceğim sizede hemşire mi yaptı yoksa doktor mu yapıyor? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim☺
Ocak ayında 524 liraya yaptırdım martta 584 gibi bir fiyata yükselmişti ama ben üçünü toplu alıp eczanede muhafaza ettirdim bulmak sıkıntılı oluyor diye o yüzden aynı fiyatı ödedimCanım ben yaptırdım çok yakın tarih olmasa da 7 ay geçti üstünden 525 TL’ydi. Hemşire de yapabilir doktor koldan yapıyorlar
Ama eczaneyle çok kesin konuş bir arkadaşım bir doz yaptırıp ikinci dozu bulamadığı için yaptıramadı tekrar başa döndü üzerinden uzun süre geçtiği için üç dozuda bulmasını söyleKızlar yakın zamanda gardasil yaptıran varmı? Fiyatı ne kadar ve nerede yaptırdınız? Hastanelerin durumu malum hemşire bi arkadaşıma rica edeceğim sizede hemşire mi yaptı yoksa doktor mu yapıyor? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim☺
Tamam canım sagolunAma eczaneyle çok kesin konuş bir arkadaşım bir doz yaptırıp ikinci dozu bulamadığı için yaptıramadı tekrar başa döndü üzerinden uzun süre geçtiği için üç dozuda bulmasını söyle
Ahcc shitaki mantarini tavsiye ediyorlar. Bagisiklik güçlendirici.Kuzum ben bunu çok araştırdım aynı dert bendede var bir çok doktorun bilgiside yok açıkçası youtubeden bir doktor dinledim en fazla kanser yapan tür 16 ve 18 mis ama korkacak bise yok bağışıklığını güçlendirip siğilleri zamanında tedavi edersen bir yılda vücuttan temuzleniyormus aslında bir çok doktor 1960 li yıllardaki makalelere dayanarak konusuyor ama yeni dönemde bunun vücuttan atıldığı atilamadigida çok nadirmis iyi bir doktor bul ihmal etme önce siğillerden kurtul sonra bağışıklığını güçlendirip negatife cevir
Bulasmasi icin sigilden sivi cikiyor olmasi, yara seklinde olmasi etkili.kızlar bir şey soracağım bu genitaldeki siğiller başka bir yere bulaşsa orda da siğil çıkar mı mesela kolumuza ya da elimize bulaştı diyelim bir şekilde. yine siğil çıkar mı ?
Çkmaz oradaki siğille elde, ayakta, kolda çıkan siğiller farklı türler..kızlar bir şey soracağım bu genitaldeki siğiller başka bir yere bulaşsa orda da siğil çıkar mı mesela kolumuza ya da elimize bulaştı diyelim bir şekilde. yine siğil çıkar mı ?
genitale krem vs sürüyorum doktorun verdiği yeterince de dezenfekte ediyorum ama yine de aklıma düştü ya başka yerlere de bulaşma ihtimali varsaBulasmasi icin sigilden sivi cikiyor olmasi, yara seklinde olmasi etkili.
türü farklı evet ama sonuçta yayılan yapıdalar ya haniÇkmaz oradaki siğille elde, ayakta, kolda çıkan siğiller farklı türler..
Hayır eline bulaşmaz türü farklı .. Ama elini yıkamazsan ağızına götürürsen ağızda da genitaldeki türle aynısı tutunduğu için oraya taşıyabilirsin o yüzden ellerini yıka işlemini yaptktan sonratürü farklı evet ama sonuçta yayılan yapıdalar ya hanidedim elime de bulaşır mı oraya bir şey uyguladıktan sonra. insan korkuyo ister istemez :/
bir kaç kez yıkıyorum bir de kolonya sürüyorum.Hayır eline bulaşmaz türü farklı .. Ama elini yıkamazsan ağızına götürürsen ağızda da genitaldeki türle aynısı tutunduğu için oraya taşıyabilirsin o yüzden ellerini yıka işlemini yaptktan sonra
Sabunla birkere güzelce yıkaman yeterli.. Tekrar diyorum o bölgedeki siğilin türü farklı olduğu için ele, kola, ayağa bulaşmaz için rahat olsun o konuda ...bir kaç kez yıkıyorum bir de kolonya sürüyorum.
çok teşekkürler.Sabunla birkere güzelce yıkaman yeterli.. Tekrar diyorum o bölgedeki siğilin türü farklı olduğu için ele, kola, ayağa bulaşmaz için rahat olsun o konuda ...
Çıkıyor canım ozellikle cikan sigillere o yuzden dokunmamak gerekiyor yada dokununca ellerini 20 saniye kuraliyla yikamak gerekiyorkızlar bir şey soracağım bu genitaldeki siğiller başka bir yere bulaşsa orda da siğil çıkar mı mesela kolumuza ya da elimize bulaştı diyelim bir şekilde. yine siğil çıkar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?