yaaÇıkıyor canım ozellikle cikan sigillere o yuzden dokunmamak gerekiyor yada dokununca ellerini 20 saniye kuraliyla yikamak gerekiyor
teşekkürlerSana bir yontem soyluyorum bunu kesin uygula ve kesin cozum Hergun gece disk makyaj pamuguna sirke dok ve bir buzdolabi posetini iccamasirina koyduktan sonra sirkeli pamuklari ona diz ve iccamasirini giyin. Bu sekilde uyu ilk bas koyulasacaklar sonra kaybolacaklar. Degisimi goreceksin biraz yaniyor ama sabret ve sonucu gor kesin cozum canim ve cok dusunme agdadan jiletten uzak dur
Lastik eldiven kullanabilirsinyaa( ben eczanede bir yağ karışımı hazırlattım siğillere iyi geldiği için o yüzden sürmek zorunda kaldım temas etmemeye çalışıyorum fazla ama işte bi yandan da korkuyorum. iyice yıkıyorum . siğille uğraşmak ne zor şey
yaa( ben eczanede bir yağ karışımı hazırlattım siğillere iyi geldiği için o yüzden sürmek zorunda kaldım temas etmemeye çalışıyorum fazla ama işte bi yandan da korkuyorum. iyice yıkıyorum . siğille uğraşmak ne zor şey
Bence uygulama bir çoğunun kinin sigillerini dağıtıp cogaltmis doktorla konuş vücudun nasıl tepki verecek bilemezsinteşekkürler
evet haklısınız yoksa dağılacakBence uygulama bir çoğunun kinin sigillerini dağıtıp cogaltmis doktorla konuş vücudun nasıl tepki verecek bilemezsin
sağol canımLastik eldiven kullanabilirsin
Her öneriye kulak asmayın eğer aklınıza yatıyorsa doktora danışınevet haklısınız yoksa dağılacak
yok eldivenle süreceğim daha hijyenik olur.Her öneriye kulak asmayın eğer aklınıza yatıyorsa doktora danışın
Rahim Ağzı Yarası Sebepleri Nelerdir?kızlar doktorum benden smear alırken rahim ağzında yara var o yüzden biraz kanadı demişti. rahim ağzı yarası HPV yüzünden mi oluyor ? rahim ağzında yarası olan ya da konu hakkında bilgisi olup benimle paylaşmak isteyen olursa sevinirim(
Hpv de neden olabiliyor onu de diyim de eksik bilgi olmasın cnmkızlar doktorum benden smear alırken rahim ağzında yara var o yüzden biraz kanadı demişti. rahim ağzı yarası HPV yüzünden mi oluyor ? rahim ağzında yarası olan ya da konu hakkında bilgisi olup benimle paylaşmak isteyen olursa sevinirim(
sebebi tam olarak bilinmemekte yazdığı için bu durumla karşılaşan var mı diye sordum amaç bunu yaşayan kişilerden birebir bilgi almak.Rahim Ağzı Yarası Sebepleri Nelerdir?
Şu sorularnzn hepsnin cevabı nette var
- Rahim ağzında oluşan yaraların sebebi tam olarak bilinmemekle birlikte en çok enfeksiyonlar neden olmaktadır.
- Sık cinsel ilişki.
- Hormonal değişiklikler.
- Bazı kimyasal faktörler (Prezervatif üzerinde bulunan kimyasallar)
peki teşekkürlerHpv de neden olabiliyor onu de diyim de eksik bilgi olmasın cnm
Çok kşi var belki bende ble var ama ilşkmn üzernden 1 yl geçmediği için smear yaplmadı bana.. Kuzenmda vardı yaktrdı neden olduğunu oda blmiyor enfaksyonlar ble sebep olablyorsebebi tam olarak bilinmemekte yazdığı için bu durumla karşılaşan var mı diye sordum amaç bunu yaşayan kişilerden birebir bilgi almak.
peki teşekkürler.Çok kşi var belki bende ble var ama ilşkmn üzernden 1 yl geçmediği için smear yaplmadı bana.. Kuzenmda vardı yaktrdı neden olduğunu oda blmiyor enfaksyonlar ble sebep olablyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?