- 25 Ekim 2018
- 2.784
- 2.774
- 133
Polat dursun mu? Benim de doktorum kendisi çok memnunum imkanın varsa kesinlikle ona git bekleme neyin olduğunu öğrenirsin polat hoca çok detaylı anlatıyor herşeyi tedaviyi falankızlar ben martta smear vermiştim ama sonucuma ulaşamıyorum bahsetmiştim daha önce. siğillerim de çoğalmaya başladı ve psikolojik olarak çok etkileniyorum yayılmasından korkuyorum maalesef( dedim en iyisi polat hocaya gideyim yakın zamanda. aradan fazla zaman geçmemiş olacak smear alınması doğru olur mu ? önceki ilgisiz doktorum bozukluk var demişti düzeyini bile söylemedi sağolsun !! acaba direkt kolposkopi mi yaptırsam biyopsi ile ?
evet Polat hoca ama ben çalışmıyorum durumum yok ailem ödeyecekPolat dursun mu? Benim de doktorum kendisi çok memnunum imkanın varsa kesinlikle ona git bekleme neyin olduğunu öğrenirsin polat hoca çok detaylı anlatıyor herşeyi tedaviyi falan
Evet canım ben yaptırdım smear ve tipleme testi oldu 1500 tl ödedim biraz tuzlu ama hocamız iyievet Polat hoca ama ben çalışmıyorum durumum yok ailem ödeyecekbeni üzen de bu. hem böyle bir halt yedim bir de aileme külfet olacak benim yüzümden HPV tiplemesi yapıyor mu Polat hoca biliyor musunuz ?
Hemşire yapiyor fiyat 589 tlKızlar yakın zamanda gardasil yaptıran varmı? Fiyatı ne kadar ve nerede yaptırdınız? Hastanelerin durumu malum hemşire bi arkadaşıma rica edeceğim sizede hemşire mi yaptı yoksa doktor mu yapıyor? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim☺
Siz hpv yi atlatiniz mi acabaEvli olan hanımlar cevap yazarsa sevinirimkızlar eşinizle tedavi süreci nasıl oldu ve tedavi sonrası ilişki den korktunuz mu tekrar bulaşır falan diye aynı süreci tekrar yaşama fobisi oldu bende
Oo baya tuzluymus. Ki daha kolposkopi falan varEvet canım ben yaptırdım smear ve tipleme testi oldu 1500 tl ödedim biraz tuzlu ama hocamız iyi
Canım kolposkopi ve biyopsi için de 1500 civarı vermiştim onu daha önceden yaptırdım ben 2 sene oluyor vitamin falan öneriyor sigara içme turu şeyler herkesin bildiği gibi yaniOo baya tuzluymus. Ki daha kolposkopi falan varhoca bağışıklık için öneride bulundu mu acaba.
Hoca çok iyi diye gitmeye calisicam yoksa gerçekten çok pahaliymis. Ahcc önerdi mi size ?Canım kolposkopi ve biyopsi için de 1500 civarı vermiştim onu daha önceden yaptırdım ben 2 sene oluyor vitamin falan öneriyor sigara içme turu şeyler herkesin bildiği gibi yani
Aldara krem görünmeyen deri altındakileri de çıkarıyor o yüzden onlar da şu an çıkıyordur ama tavsiyem yaktırma daha hızlı sonuç alabilirsn. Yaptırdığın yere göre değişir fiyatı devlet de yapıyor özel de lokal anestezi yapıyorlar yani sadece o bölgeyi uyuşturuyorlar hissetmiyorsunKizlar merhaba, ben buraya sorayim dedim simdi bugun ilk defa aldara krem kullandim bende tahris etme yanma olmadi ama sabah bakinca sigillerin belirginlestigini gordum. Ve benim yok sandigim sigiller yani 2-3 sigilim var saniyordum. Aslinda baya bi sigilim oldugunu fark ettim. Bu sekilde belirginlesmeleri normal mi sizce? Ve krem yakmadiysa etkisini gostermedi demek mi oluyor. Bir de sey sorucaktim doktor aldara ise yaramazsa yakicaz dedi. Yakmak cok maliyetli mi ekstra ucret aliniyor mu muayene disinda ve acitiyor mu?
Ahcc için bişey diyemem kullanıp fayda görende var imkanın varsa kullanabilirsin demişti. Canım evet biraz pahalı ama en azından benim için güler yüzü ilgisi kendinden emin duruşu hastasıyla olan ilişkisi çok önemli çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktorHoca çok iyi diye gitmeye calisicam yoksa gerçekten çok pahaliymis. Ahcc önerdi mi size ?
Siz yaptırdınız mı daha önce önerebileceğini bir yer var mı acaba bana? İstanbul’daAldara krem görünmeyen deri altındakileri de çıkarıyor o yüzden onlar da şu an çıkıyordur ama tavsiyem yaktırma daha hızlı sonuç alabilirsn. Yaptırdığın yere göre değişir fiyatı devlet de yapıyor özel de lokal anestezi yapıyorlar yani sadece o bölgeyi uyuşturuyorlar hissetmiyorsun
Çok teşekkür ederim sağolun. Gitmisken iyi bir doktor olsun istiyorum. Sizde sigil var mıydıAhcc için bişey diyemem kullanıp fayda görende var imkanın varsa kullanabilirsin demişti. Canım evet biraz pahalı ama en azından benim için güler yüzü ilgisi kendinden emin duruşu hastasıyla olan ilişkisi çok önemli çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktoreminim sanada hemen teşhisi koyar tedavine baslar merak ettiğin herşeyi sor gitmişken
Evet ama ben İstanbul’da yaptırmadım İstanbul’da yaptıranlar yardımcı olabilir devlet hastanesi koter yapıyo ama özeller lazer le yakıyor siğil sayısına göre fiyat veriyorlar sigortanız var mı?Siz yaptırdınız mı daha önce önerebileceğini bir yer var mı acaba bana? İstanbul’da
ssk varsa devlette ödemezsinÖzel sigortam yok malesef o yüzden sıkıntılı ben muayene içine dahil oluyor sanıyordum ya üzüldüm şimdi
Kesinlikle katılıyorum ben leep ameliyatı oldum 2 ay ilişki yasaktı kafamda rahattı açıkcası ama ne zaman başladık hep kafamda şu an ya bulaşıyosa tekrar tekrar düşüncesi var prezervatif var evet ama sonuçta o bölgeler deyse bile bulaşıyor eşime bi kaç kez şöyle böyle yapalım deyince de motivasyonu gitti oda tedirgin oldu açıkcası yapmasan daha iyi yaniEvli olan hanımlar cevap yazarsa sevinirimkızlar eşinizle tedavi süreci nasıl oldu ve tedavi sonrası ilişki den korktunuz mu tekrar bulaşır falan diye aynı süreci tekrar yaşama fobisi oldu bende
Sen gittin mi doktora canım?kızlar siğillerin tedavisi için en iyi yöntem hangisi koter mi yoksa lazer mi ? özelde koter yapılıyor mu
pazartesi için randevu aldım polat hocadan. özelde lazer yapıyorlarmış diye okudum da sanırım koter daha iyiymiş.Sen gittin mi doktora canım?
Canım senim daha siğilin olup olmadığı belli değil ki doktor teşhis koydu mu belki kendi yapısını siğil olarak görmüşsündürpazartesi için randevu aldım polat hocadan. özelde lazer yapıyorlarmış diye okudum da sanırım koter daha iyiymiş.
sizin siğiliniz var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?