Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Polat dursun mu? Benim de doktorum kendisi çok memnunum imkanın varsa kesinlikle ona git bekleme neyin olduğunu öğrenirsin polat hoca çok detaylı anlatıyor herşeyi tedaviyi falan

Polat dursun mu? Benim de doktorum kendisi çok memnunum imkanın varsa kesinlikle ona git bekleme neyin olduğunu öğrenirsin polat hoca çok detaylı anlatıyor herşeyi tedaviyi falan
evet Polat hoca ama ben çalışmıyorum durumum yok ailem ödeyecek beni üzen de bu. hem böyle bir halt yedim bir de aileme külfet olacak benim yüzümden HPV tiplemesi yapıyor mu Polat hoca biliyor musunuz ?

evet Polat hoca ama ben çalışmıyorum durumum yok ailem ödeyecek beni üzen de bu. hem böyle bir halt yedim bir de aileme külfet olacak benim yüzümden HPV tiplemesi yapıyor mu Polat hoca biliyor musunuz ?
Evet canım ben yaptırdım smear ve tipleme testi oldu 1500 tl ödedim biraz tuzlu ama hocamız iyi

Oo baya tuzluymus. Ki daha kolposkopi falan var hoca bağışıklık için öneride bulundu mu acaba.
Canım kolposkopi ve biyopsi için de 1500 civarı vermiştim onu daha önceden yaptırdım ben 2 sene oluyor vitamin falan öneriyor sigara içme turu şeyler herkesin bildiği gibi yani

Canım kolposkopi ve biyopsi için de 1500 civarı vermiştim onu daha önceden yaptırdım ben 2 sene oluyor vitamin falan öneriyor sigara içme turu şeyler herkesin bildiği gibi yani
Hoca çok iyi diye gitmeye calisicam yoksa gerçekten çok pahaliymis. Ahcc önerdi mi size ?

Aldara krem görünmeyen deri altındakileri de çıkarıyor o yüzden onlar da şu an çıkıyordur ama tavsiyem yaktırma daha hızlı sonuç alabilirsn. Yaptırdığın yere göre değişir fiyatı devlet de yapıyor özel de lokal anestezi yapıyorlar yani sadece o bölgeyi uyuşturuyorlar hissetmiyorsun

Hoca çok iyi diye gitmeye calisicam yoksa gerçekten çok pahaliymis. Ahcc önerdi mi size ?
Ahcc için bişey diyemem kullanıp fayda görende var imkanın varsa kullanabilirsin demişti. Canım evet biraz pahalı ama en azından benim için güler yüzü ilgisi kendinden emin duruşu hastasıyla olan ilişkisi çok önemli çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor eminim sanada hemen teşhisi koyar tedavine baslar merak ettiğin herşeyi sor gitmişken

Siz yaptırdınız mı daha önce önerebileceğini bir yer var mı acaba bana? İstanbul’da

Çok teşekkür ederim sağolun. Gitmisken iyi bir doktor olsun istiyorum. Sizde sigil var mıydı

Siz yaptırdınız mı daha önce önerebileceğini bir yer var mı acaba bana? İstanbul’da
Evet ama ben İstanbul’da yaptırmadım İstanbul’da yaptıranlar yardımcı olabilir devlet hastanesi koter yapıyo ama özeller lazer le yakıyor siğil sayısına göre fiyat veriyorlar sigortanız var mı?

Özel sigortam yok malesef o yüzden sıkıntılı ben muayene içine dahil oluyor sanıyordum ya üzüldüm şimdi

Evli olan hanımlar cevap yazarsa sevinirim kızlar eşinizle tedavi süreci nasıl oldu ve tedavi sonrası ilişki den korktunuz mu tekrar bulaşır falan diye aynı süreci tekrar yaşama fobisi oldu bende
Kesinlikle katılıyorum ben leep ameliyatı oldum 2 ay ilişki yasaktı kafamda rahattı açıkcası ama ne zaman başladık hep kafamda şu an ya bulaşıyosa tekrar tekrar düşüncesi var prezervatif var evet ama sonuçta o bölgeler deyse bile bulaşıyor eşime bi kaç kez şöyle böyle yapalım deyince de motivasyonu gitti oda tedirgin oldu açıkcası yapmasan daha iyi yani ama nasıl olcak bilmiyorum ben sıklığını azalttım haftada 1 den fazla risk alamam

kızlar siğillerin tedavisi için en iyi yöntem hangisi koter mi yoksa lazer mi ? özelde koter yapılıyor mu

pazartesi için randevu aldım polat hocadan. özelde lazer yapıyorlarmış diye okudum da sanırım koter daha iyiymiş.
sizin siğiliniz var mıydı
Canım senim daha siğilin olup olmadığı belli değil ki doktor teşhis koydu mu belki kendi yapısını siğil olarak görmüşsündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…