- 22 Mart 2020
- 217
- 55
- 13
- 32
ahh keşke olmasaydı ama maalesef siğilCanım senim daha siğilin olup olmadığı belli değil ki doktor teşhis koydu mu belki kendi yapısını siğil olarak görmüşsündür
Bence ikisini de yaptır zaten smear zor bir şey değilahh keşke olmasaydı ama maalesef siğilmart ayında smear verdim doktor bozukluk çıktı dedi detay söylemedi pazartesi tekrar smear vermek için doktora gideceğim belki direkt kolposkopi de yapabilir.
smear aldırmak zaman kaybi olur diye düşünüyorum bir yandan.
öncekikle geçmiş olsun. aldara kremi reçetesiz olarak alabilirsiniz bu konuda yanlış anlaşılma olmuş sanırım.Merhaba ben yeni üye oldum. 1 ay önce bana teşhis konuldu ama korona yüzünden doktor gelme yaktırmak için dedi. Kremde vermedi ve gittikçe çoğalmaya başladı, makatıma doğru sıçradı. Doktora da gidemiyorum. Kremleri araştırdığımda reçeteli veriliyor yazıyor, beni aydınlatabilir misiniz?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Peki doktor vermeden kendim kullanmaya başlasam sıkıntı oluşur mu?öncekikle geçmiş olsun. aldara kremi reçetesiz olarak alabilirsiniz bu konuda yanlış anlaşılma olmuş sanırım.
Rica ederim. Bir sıkıntı olmaz sadece kullanım talimatına dikkat edin. Zaten çoğu doktor direkt aldara veriyor özellikle fazla büyümemiş siğillerde. Kimisinde gercekten cok işe yarayıp tüm siğilleri döküyor umarım sizin de öyle olurTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Peki doktor vermeden kendim kullanmaya başlasam sıkıntı oluşur mu?
Ben kullaniyorum time health. 6 ay oldu henuz tipleme testi yaptirmadim ise yaradi mi bilemiyorumArkadaşlar aranizda ahcc kulanan varmi varsa yaza bilirmi nasil kulaniloyor giri kapsul sonuc alan varmi
Hakan Topalismailoğlu bu konuda işinin piri. Rahatlıkla güvenebilirsiniz. Özellikle hpv konusunda uzmanSiz yaptırdınız mı daha önce önerebileceğini bir yer var mı acaba bana? İstanbul’da
Benimde doktorum kendisi muhteşem biri :)Hakan Topalismailoğlu bu konuda işinin piri. Rahatlıkla güvenebilirsiniz. Özellikle hpv konusunda uzman
Çok sevindim, neler yaptığını paylaşabilir misin?Uzun bir süre sonra merhaba herkese,
Ben hpv 16 yı yendimmmmmmmmm1 sene sonunda yendim çok şükür yaşamadığım şey kalmadı ama geçiyor kızlar.. umarım herkes kurtulur bu illetten
Çok sevindim gözün aydın canım leep sonrası negatif olmakta zor değil demek ki bende ekimde baktıracağım İnşallah negatif göreceğimUzun bir süre sonra merhaba herkese,
Ben hpv 16 yı yendimmmmmmmmm1 sene sonunda yendim çok şükür yaşamadığım şey kalmadı ama geçiyor kızlar.. umarım herkes kurtulur bu illetten
Aslında çok birşey yaptım sayılmaz kızlar sadece imuneks plus kullandım hpv yi öprendiğimden beri halada kullanıyorum bağışıklık için etkisi büyük benceÇok sevindim, neler yaptığını paylaşabilir misin?
16 bilr geçtiyse değil bencede inşallah sende hayırlı haberini alırsın bende bu zamanı çok bekledimÇok sevindim gözün aydın canım leep sonrası negatif olmakta zor değil demek ki bende ekimde baktıracağım İnşallah negatif göreceğim
Çok güzel, büyük geçmiş olsun diliyorum tekrar :) benim de 16 var ve cin3 sebebiyle leep oldum 1 ay kadar önce ama psikolojimi düzeltemedim hala, şimdi oral hpv'ye takmış durumdayım ve KBB'ye de gidemiyorum koronadan dolayı.Aslında çok birşey yaptım sayılmaz kızlar sadece imuneks plus kullandım hpv yi öprendiğimden beri halada kullanıyorum bağışıklık için etkisi büyük benceGünlük ped kullanmadım sadece pamuklu çamaşır kullandım ıslandıkça değiştirdim.. bol bol yoğurt yedim.. Tüylerimi ağdayla aldırdım jilet kullanmadım.. ama benve en büyük etki şu arkadaşlar kendinizi çok kontrol etmeyin bu olayı kafaya takmayın siğil mi gördünüz gidin yaktırın ve sonra hastalığınızı unutun ben en son bi siğil patlaması yaşadım 5 ay önce falan yaktırdım ve unuttum hpv yi 1 sene dolunca test yaptırdım ve hayırlı haberş aldım çok şükür kendinizi arada kontrol edip tedavinizi olup keyfinize bakın en büyük etken gerçektenn
çok sevindim sizin adınıza darısı hepimize olsun inşallah bir an önce kurtulalımUzun bir süre sonra merhaba herkese,
Anlıyorum çok zor süreç leep olmak benide korkup etkilemişti ama şöyle düşündüm ben en azından daha kötü sonuç olmadan kurtuldum ve tertemiz oldum :) sende öyle düşün tertemiz oldun missler gibisin bana doktorum leep okduktan sonra rahim bebek rahmi gibi tertemiz olur demişti :) güzel düşün kurtuldun bitti unut gitsin :) umarım leep sonucunda güzel gelirÇok güzel, büyük geçmiş olsun diliyorum tekrar :) benim de 16 var ve cin3 sebebiyle leep oldum 1 ay kadar önce ama psikolojimi düzeltemedim hala, şimdi oral hpv'ye takmış durumdayım ve KBB'ye de gidemiyorum koronadan dolayı.
Çok teşekkür ederim inşallah herkes tez zamanda kurtulsun bu illettençok sevindim sizin adınıza darısı hepimize olsun inşallah bir an önce kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?