Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Çok teşekkür ederim motive edici sözlerin için, leep sonucumda cerrahi sınırlar negatif geldi çok şükür, diğer konuyu da kafamdan atabilsem çok rahatlıycam

Çok teşekkür ederim motive edici sözlerin için, leep sonucumda cerrahi sınırlar negatif geldi çok şükür, diğer konuyu da kafamdan atabilsem çok rahatlıycam
Ohh süpermiş sonucunun iyi olduğuna sevindim:) yok yok hiçbişey yoktur bağışıklığını güçlü tutmaya bak :)

Kızlar hpv den korkmayın öyle ya da böyle vücuttan atıyorsunuz sağlınıza kavuşuyorsunuz. Bende sadece hpv olsaydı şükrederdim emin olun. Bende ayrıca genital uçuk çıktı ve bunun ömür boyu çaresi yok. Ömür boyu kalıcı ve bulaşıcı inanın bu çok daha zor bir durum. Kimsenin başına vermesin

Lep oldunuz mu cin kac vardi sizde

Ucuklar kasiniyormu

Genital uçuk olduğunu nasıl anladınız ben bunum testini yaptırmıştım kanda bakıyorlar negatif çıkmıştı öyle anlaşılıyor mu lezyon yoksa?

Genital uçuk olduğunu nasıl anladınız ben bunum testini yaptırmıştım kanda bakıyorlar negatif çıkmıştı öyle anlaşılıyor mu lezyon yoksa?
Açıkçası kanda negatif çıkması bir şeyi ifade etmiyor. Bu tarz lezyonlar eğer çıkarıyorsanız sivilce gibi içi su dolu ya da deri soyulması gibi ya da yarık gibi kaşıntı yapıyorsa aralıklarla tekrar edip kendi kendi kendine geçiyorsa uçuk olma ihtimali çok yüksek. Ben de kanda illa pozitif çıkması gerek sanıyordum. Yalnız kanda negatif çıktığı halde uçuk çıkaranlar var ne yazık ki

Evet oldum Süleyman hoca konizasyonun hpv yi atmada etkisi büyük demişti bende negatif çıkacağımı düşünüyorum

Sizin de testte negatif mi çıktı peki? Ben doktor a sormuştum sivilce çıktı 1 kere 1 tane şüphe edip yaptırdım negatif çıkınca yok sende bu virüs demişti korktum şimdi ya nasıl anlıcaz ki

Sizin de testte negatif mi çıktı peki? Ben doktor a sormuştum sivilce çıktı 1 kere 1 tane şüphe edip yaptırdım negatif çıkınca yok sende bu virüs demişti korktum şimdi ya nasıl anlıcaz ki
Bir kere çıktıysa ve bir taneyse sanmıyorum. Benim pozitif çıktı. Ama uçuk çıkardığı halde kanı negatif olan birebir tanıdığım 2 arkadaşım var. O yüzden kan testi kesin sonuç vermiyor. Ama sizinki öyle tekse ve tekrarlamadıysa değildir. İlk atak çok şiddetli oluyor öyle 1 tane olmaz korkmayın

Evet oldum Süleyman hoca konizasyonun hpv yi atmada etkisi büyük demişti bende negatif çıkacağımı düşünüyorum
Benim ilk doktorumdu süleyman bey ama maddi durumum çok el vermediği için devam edemedim onunla :) leepi Süleyman hocamı yaptı sizin ? Sanırım leep olanlar daha kolay atlatıyor

Benim ilk doktorumdu süleyman bey ama maddi durumum çok el vermediği için devam edemedim onunla :) leepi Süleyman hocamı yaptı sizin ? Sanırım leep olanlar daha kolay atlatıyor
Yok leep başka bir jinekolojik onkolog oldum takiplerimi Süleyman bey yapıyor Evet çünkü konizasyon orada ki virüs yükünü azaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…