Çok teşekkür ederim motive edici sözlerin için, leep sonucumda cerrahi sınırlar negatif geldi çok şükür, diğer konuyu da kafamdan atabilsem çok rahatlıycamAnlıyorum çok zor süreç leep olmak benide korkup etkilemişti ama şöyle düşündüm ben en azından daha kötü sonuç olmadan kurtuldum ve tertemiz oldum :) sende öyle düşün tertemiz oldun missler gibisin bana doktorum leep okduktan sonra rahim bebek rahmi gibi tertemiz olur demişti :) güzel düşün kurtuldun bitti unut gitsin :) umarım leep sonucunda güzel gelirbence yoktur öyle bişey düşünme bunları vallahi insan kurçaladıkca deliriyo kızlar ben bu süreçte burayı ve internettekileri okumayı bırakmıştım
Ohh süpermiş sonucunun iyi olduğuna sevindim:) yok yok hiçbişey yoktur bağışıklığını güçlü tutmaya bak :)Çok teşekkür ederim motive edici sözlerin için, leep sonucumda cerrahi sınırlar negatif geldi çok şükür, diğer konuyu da kafamdan atabilsem çok rahatlıycam
Lep oldunuz mu cin kac vardi sizdeAslında çok birşey yaptım sayılmaz kızlar sadece imuneks plus kullandım hpv yi öprendiğimden beri halada kullanıyorum bağışıklık için etkisi büyük benceGünlük ped kullanmadım sadece pamuklu çamaşır kullandım ıslandıkça değiştirdim.. bol bol yoğurt yedim.. Tüylerimi ağdayla aldırdım jilet kullanmadım.. ama benve en büyük etki şu arkadaşlar kendinizi çok kontrol etmeyin bu olayı kafaya takmayın siğil mi gördünüz gidin yaktırın ve sonra hastalığınızı unutun ben en son bi siğil patlaması yaşadım 5 ay önce falan yaktırdım ve unuttum hpv yi 1 sene dolunca test yaptırdım ve hayırlı haberş aldım çok şükür kendinizi arada kontrol edip tedavinizi olup keyfinize bakın en büyük etken gerçektenn
Ucuklar kasiniyormuKızlar hpv den korkmayın öyle ya da böyle vücuttan atıyorsunuz sağlınıza kavuşuyorsunuz. Bende sadece hpv olsaydı şükrederdim emin olun. Bende ayrıca genital uçuk çıktı ve bunun ömür boyu çaresi yok. Ömür boyu kalıcı ve bulaşıcı inanın bu çok daha zor bir durum. Kimsenin başına vermesin
Ozelde konusabilirmiyizMalesef evet
Ozelde konusabilirmiyiz acabaMalesef evet
Gunde kac tane acmi tokmu aliyorsunuzBen kullaniyorum time health. 6 ay oldu henuz tipleme testi yaptirmadim ise yaradi mi bilemiyorum
Genital uçuk olduğunu nasıl anladınız ben bunum testini yaptırmıştım kanda bakıyorlar negatif çıkmıştı öyle anlaşılıyor mu lezyon yoksa?Kızlar hpv den korkmayın öyle ya da böyle vücuttan atıyorsunuz sağlınıza kavuşuyorsunuz. Bende sadece hpv olsaydı şükrederdim emin olun. Bende ayrıca genital uçuk çıktı ve bunun ömür boyu çaresi yok. Ömür boyu kalıcı ve bulaşıcı inanın bu çok daha zor bir durum. Kimsenin başına vermesin
Açıkçası kanda negatif çıkması bir şeyi ifade etmiyor. Bu tarz lezyonlar eğer çıkarıyorsanız sivilce gibi içi su dolu ya da deri soyulması gibi ya da yarık gibi kaşıntı yapıyorsa aralıklarla tekrar edip kendi kendi kendine geçiyorsa uçuk olma ihtimali çok yüksek. Ben de kanda illa pozitif çıkması gerek sanıyordum. Yalnız kanda negatif çıktığı halde uçuk çıkaranlar var ne yazık kiGenital uçuk olduğunu nasıl anladınız ben bunum testini yaptırmıştım kanda bakıyorlar negatif çıkmıştı öyle anlaşılıyor mu lezyon yoksa?
Evet oldum Süleyman hoca konizasyonun hpv yi atmada etkisi büyük demişti bende negatif çıkacağımı düşünüyorum16 bilr geçtiyse değil bencede inşallah sende hayırlı haberini alırsın bende bu zamanı çok bekledimve sonucu alınca yaşadımlarım resmen gözümün öğnünden geçti zor günlerdi gerçekten sende leep oldun mu?
Sizin de testte negatif mi çıktı peki? Ben doktor a sormuştum sivilce çıktı 1 kere 1 tane şüphe edip yaptırdım negatif çıkınca yok sende bu virüs demişti korktum şimdi yaAçıkçası kanda negatif çıkması bir şeyi ifade etmiyor. Bu tarz lezyonlar eğer çıkarıyorsanız sivilce gibi içi su dolu ya da deri soyulması gibi ya da yarık gibi kaşıntı yapıyorsa aralıklarla tekrar edip kendi kendi kendine geçiyorsa uçuk olma ihtimali çok yüksek. Ben de kanda illa pozitif çıkması gerek sanıyordum. Yalnız kanda negatif çıktığı halde uçuk çıkaranlar var ne yazık ki
Bir kere çıktıysa ve bir taneyse sanmıyorum. Benim pozitif çıktı. Ama uçuk çıkardığı halde kanı negatif olan birebir tanıdığım 2 arkadaşım var. O yüzden kan testi kesin sonuç vermiyor. Ama sizinki öyle tekse ve tekrarlamadıysa değildir. İlk atak çok şiddetli oluyor öyle 1 tane olmaz korkmayınSizin de testte negatif mi çıktı peki? Ben doktor a sormuştum sivilce çıktı 1 kere 1 tane şüphe edip yaptırdım negatif çıkınca yok sende bu virüs demişti korktum şimdi yanasıl anlıcaz ki
Bir kere çıktıysa ve bir taneyse sanmıyorum. Benim pozitif çıktı. Ama uçuk çıkardığı halde kanı negatif olan birebir tanıdığım 2 arkadaşım var. O yüzden kan testi kesin sonuç vermiyor. Ama sizinki öyle tekse ve tekrarlamadıysa değildir. İlk atak çok şiddetli oluyor öyle 1 tane olmaz korkmayın
[/QUOTE
teşekkür ederim size de geçmiş olsun
Leep oldum cın2 vardıLep oldunuz mu cin kac vardi sizde
Benim ilk doktorumdu süleyman bey ama maddi durumum çok el vermediği için devam edemedim onunla :) leepi Süleyman hocamı yaptı sizin ? Sanırım leep olanlar daha kolay atlatıyorEvet oldum Süleyman hoca konizasyonun hpv yi atmada etkisi büyük demişti bende negatif çıkacağımı düşünüyorum
Yok leep başka bir jinekolojik onkolog oldum takiplerimi Süleyman bey yapıyor Evet çünkü konizasyon orada ki virüs yükünü azaltıyorBenim ilk doktorumdu süleyman bey ama maddi durumum çok el vermediği için devam edemedim onunla :) leepi Süleyman hocamı yaptı sizin ? Sanırım leep olanlar daha kolay atlatıyor
Sizde hangi tip var peki ? Leep sonucunuz nasıl geldi ?Yok leep başka bir jinekolojik onkolog oldum takiplerimi Süleyman bey yapıyor Evet çünkü konizasyon orada ki virüs yükünü azaltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?