Tip 16 cerrahi sınırlar negatif geldiSizde hangi tip var peki ? Leep sonucunuz nasıl geldi ?
Patolojimde cin 1_cin 3 geldiSizde hangi tip var peki ? Leep sonucunuz nasıl geldi ?
İlk smearım şubatta yapıldı negatif ve koilositik hücre görülmediSizde hangi tip var peki ? Leep sonucunuz nasıl geldi ?
Yalnız smearde her zaman çıkmaz hpv nin olup olmadığı. Negatife döndüğünüzü öğrenmek için hpv dna yaptırmanız gerek. Smear i sorunsuz çıkıp hpv dna sında hpv tipleri çıkan çokİlk smearım şubatta yapıldı negatif ve koilositik hücre görülmedi
Sevindim umarım hpv de temiz çıkar yakın zamandaTip 16 cerrahi sınırlar negatif geldi
Ben hemşireyim biliyorum ama leep sonrası o hücrenin görülmemiş olması bizler için artı bir durumYalnız smearde her zaman çıkmaz hpv nin olup olmadığı. Negatife döndüğünüzü öğrenmek için hpv dna yaptırmanız gerek. Smear i sorunsuz çıkıp hpv dna sında hpv tipleri çıkan çok
İnşallah ekimde göreceğiz bakalımSevindim umarım hpv de temiz çıkar yakın zamanda
Ben bir şey sormak istiyorum ketemde hpv’nin hangi türlerine bakılıyor biliyor musunuz?Ben hemşireyim biliyorum ama leep sonrası o hücrenin görülmemiş olması bizler için artı bir durum
Ketemde yüksek ve düşük tiplerede bakılıyor yaklaşık 80 tipBen bir şey sormak istiyorum ketemde hpv’nin hangi türlerine bakılıyor biliyor musunuz?
Teşekkür ederimKetemde yüksek ve düşük tiplerede bakılıyor yaklaşık 80 tip
Malesef erkeklerde siğil görülmemesi hpv taşımadığı anlamına gelmez. Gözle görülmeden de erkekler hpv taşıyabilir. Szinki siğil mi bilemiyorumMerhaba bayanlar..Daha öncede yazmistim bende HpV16 ve 53 var...4 aydir HPV li oldugumu biliyorum..Ve bu dönem içinde siğilim hiç yoktu..Leepte oldum CIN1 den.haziranda ilk kontrolüm var.Afedersiniz bugün banyoda epilasyon yaparken vajinada 3 tane noktacık farkettim siyah renkte minicik ve uzeri düz derinin üzerinde kabarık degil..Iki tane solda bir tanede sağda. Benim bildigim sigil açik renkte ve kabarık olur.Ben öyle biliyorum..Benimkisi Kıldönmesi mi Ben mi yoksa Siğilmi anlayamadim..5 aydir eşimle hicbirsey de yasamadim korkudan bulaş olma ihtimali yok.Esimde önceden de yoktu suanda da sigilde yok ürolojiye gitti benim HPV olduğum ortaya çikinca ..Bu Bendeki siğil olabilirmi acaba.??????
Yok zaten esimden gecti HPV bana bunu biliyoruz.Ama esimdede bendede siğil yoktu..Ben leep olduktan sonra oda ürolojiye gitti bir sürü test yaptirdi..O bağışıkliği yüksek olduğu için atmış hpv 'yi.Birşey çıkmadı.HPV 16 ve 53 var bende siğil yapmiyor genelde zaten .Ama sonradan siğil yapabilirmi..Siyah renkte siğil olurmu.4 aydir ugrasiyorum siğil goruntusu hakkinda hiçbir bilgim yok.Bildigim açik renk ve kabarik olur.Bu siyah kabarik degil deri icinde gibi.Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim..Malesef erkeklerde siğil görülmemesi hpv taşımadığı anlamına gelmez. Gözle görülmeden de erkekler hpv taşıyabilir. Szinki siğil mi bilemiyorum
Yok zaten esimden gecti HPV bana bunu biliyoruz.Ama esimdede bendede siğil yoktu..Ben leep olduktan sonra oda ürolojiye gitti bir sürü test yaptirdi..O bağışıkliği yüksek olduğu için atmış hpv 'yi.Birşey çıkmadı.HPV 16 ve 53 var bende siğil yapmiyor genelde zaten .Ama sonradan siğil yapabilirmi..Siyah renkte siğil olurmu.4 aydir ugrasiyorum siğil goruntusu hakkinda hiçbir bilgim yok.Bildigim açik renk ve kabarik olur.Bu siyah kabarik degil deri icinde gibi.Malesef erkeklerde siğil görülmemesi hpv taşımadığı anlamına gelmez. Gözle görülmeden de erkekler hpv taşıyabilir. Szinki siğil mi bilemiyorum
Kararmadan bahsediyor olabilir misiniz? Mantar vb enfeksiyonlar deri rengini değiştirebilirYok zaten esimden gecti HPV bana bunu biliyoruz.Ama esimdede bendede siğil yoktu..Ben leep olduktan sonra oda ürolojiye gitti bir sürü test yaptirdi..O bağışıkliği yüksek olduğu için atmış hpv 'yi.Birşey çıkmadı.HPV 16 ve 53 var bende siğil yapmiyor genelde zaten .Ama sonradan siğil yapabilirmi..Siyah renkte siğil olurmu.4 aydir ugrasiyorum siğil goruntusu hakkinda hiçbir bilgim yok.Bildigim açik renk ve kabarik olur.Bu siyah kabarik degil deri icinde gibi.
Pamuğa sirke döküp bir süre üzerine bastırın 1 hafta falan. Siğilse geçecektir. Değilse başka bir şeydirYok zaten esimden gecti HPV bana bunu biliyoruz.Ama esimdede bendede siğil yoktu..Ben leep olduktan sonra oda ürolojiye gitti bir sürü test yaptirdi..O bağışıkliği yüksek olduğu için atmış hpv 'yi.Birşey çıkmadı.HPV 16 ve 53 var bende siğil yapmiyor genelde zaten .Ama sonradan siğil yapabilirmi..Siyah renkte siğil olurmu.4 aydir ugrasiyorum siğil goruntusu hakkinda hiçbir bilgim yok.Bildigim açik renk ve kabarik olur.Bu siyah kabarik degil deri icinde gibi.
Kararma derken derinin tamamı siyah degil.bildiginiz et beni gibi duruyor çok küçük boyutta kabarik değil derinin içinde gibi.2-3 tane.Açik renk ve kabarik olsa direk siğil derdim..O yüzden muallakta kaldim.Mantar yok diye biliyorum ama öyle kaşintim falan kokulu akintim yok.Kararmadan bahsediyor olabilir misiniz? Mantar vb enfeksiyonlar deri rengini değiştirebilir
sağolunPamuğa sirke döküp bir süre üzerine bastırın 1 hafta falan. Siğilse geçecektir. Değilse başka bir şeydir
Merhaba çok geç gördüm kusura bakmayın lütfen.Cin 1 aslında kendi kendine geçebilen bişey ama çocuğum olamduğundan henüz doktor lazer ile o bölgeyi donduralım dedi hakan topalismailoğlunda da anlatıyor sitesinde cin 1 kısmında var çok gerekli değil belki ama ben herşeyi denemek istedim 1000 tl ödedim eylülde izmirde özlem gültekin’e yaptırdım.Bu arada ne kadara yaptırdın kriyoterapiyi ve doktorun ne diyerek önerdi kuzum azıcık bilgi verebilir misin bende kolposkopi sonucunu bekliyorum ona göre yaptırırım gerekliyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?