- 24 Nisan 2020
- 5
- 2
- 1
- 27
canım imuneks plusa baktım da internette bulamadım nerden aldın acabaAslında çok birşey yaptım sayılmaz kızlar sadece imuneks plus kullandım hpv yi öprendiğimden beri halada kullanıyorum bağışıklık için etkisi büyük benceGünlük ped kullanmadım sadece pamuklu çamaşır kullandım ıslandıkça değiştirdim.. bol bol yoğurt yedim.. Tüylerimi ağdayla aldırdım jilet kullanmadım.. ama benve en büyük etki şu arkadaşlar kendinizi çok kontrol etmeyin bu olayı kafaya takmayın siğil mi gördünüz gidin yaktırın ve sonra hastalığınızı unutun ben en son bi siğil patlaması yaşadım 5 ay önce falan yaktırdım ve unuttum hpv yi 1 sene dolunca test yaptırdım ve hayırlı haberş aldım çok şükür kendinizi arada kontrol edip tedavinizi olup keyfinize bakın en büyük etken gerçektenn
Canım ben heo eczaneden aldım bi ara trendyolda ve hepsiburadada vardı görmüştüm oralarada bakcanım imuneks plusa baktım da internette bulamadım nerden aldın acaba
Muane ucreti nekadarBenim ilk doktorumdu süleyman bey ama maddi durumum çok el vermediği için devam edemedim onunla :) leepi Süleyman hocamı yaptı sizin ? Sanırım leep olanlar daha kolay atlatıyor
700 muayene ücretiMuane ucreti nekadar
Muane ucreti nekadar
[/QUOTE
En son 600dü ama 1 sene önce değişmiştir mutlaka
Canım geçmiş olsun hamilelikte siğil çıktığını duymuştum ama sen negatif olmuşsun 1 yıl önce. Negatif olduktan sonra mı lazere gittin ? Ayrıca asiliymissin ama aşının koruma süresi 11 yıl değil bildiğim kadarıyla 5-6 yıl.. şimdi korktum acaba bu virüs baskilanip negatif çıkıp sonra yeniden mi pozitiflesti yoksa yeni bir tür mü kaptın? Tek çözüm hpv testi yaptırmak daha önce enfekte olduğun tip çıkarsa demek ki virüs pozitiflesmis farklı bir tür çıkarsa yeni kapmışsın.. umarım aynı tür değildir yoksa anlamış olacağız ki negatifler ilerde pozitife dönebiliyorben yaklaşık 2 ay önce genital siğil olduğumu fark ettim. ayrıca hamileyim. dr gözle muayene etti hpv dedi. sonrasında1 kutu aldara kullandım. bitanesi kayboldu bitanesi küçüldü. bende çok yok. vajinit olunca aldaraya ara verdim. şimdi çay ağacı yağı kullanıyorum. kullanmaya başladıktan 3 gün sonra bitanesi 1 günde yok oldu. günde en az 1 defa sürüyorum. eşimde kullanıyor onda da fark ettim varmış. ben geçen sene lazer epilasyona başlamıştım. 11 seans falan gittim. 1 sene önceki hpv testim temiz çıkmıştı ama. şimdi gidip yaptıramadım daha. lazer epilasyondan hpv bulaştığını duyan yada yaşayan var mı benim gibi. tek eşliyim. eşimde öyle diyo ama?. bilemedim. ayrıca ben 11 sene önce hpv aşısı yaptırdım. dr.um ortak tuvaletlerden bulaşabilir dedi ama genelde aldatma konusu olmasın diye söylerlermiş öyle.
yok daha şimdiye kadar hiç siğil çıkmadı bende ilk defa çıktı. lazer bittikten sonra 6 ay içinde hamileyken. geçwn sene rutinde smear ile beraber hpv bakılıyor ondan biliyorum. şimdi gidince tekrar yaptıracağım. benim yaptırdığım aşı hpv nin 2 tipini önlemek için. olmadı hamilelikten sonra genital siğilide engelleyen var 4 lü onu yaptıracağım. bana bulaştıran ya eşim yada lazer, wc. hastalık değil ama şu iki olasılıktan biri beni üzen. benim başka cinsel partnerim olmadı. eşimde olmadı diyo ama? bide lazer yapan yerin temizliği kafamda hep soru işaretiydi zaten.Canım geçmiş olsun hamilelikte siğil çıktığını duymuştum ama sen negatif olmuşsun 1 yıl önce. Negatif olduktan sonra mı lazere gittin ? Ayrıca asiliymissin ama aşının koruma süresi 11 yıl değil bildiğim kadarıyla 5-6 yıl.. şimdi korktum acaba bu virüs baskilanip negatif çıkıp sonra yeniden mi pozitiflesti yoksa yeni bir tür mü kaptın? Tek çözüm hpv testi yaptırmak daha önce enfekte olduğun tip çıkarsa demek ki virüs pozitiflesmis farklı bir tür çıkarsa yeni kapmışsın.. umarım aynı tür değildir yoksa anlamış olacağız ki negatifler ilerde pozitife dönebiliyor
Anladım canım ama ketemde yaptırmadıysan eğer smear ve hpv aynı anda bakılmaz yada çıkmaz. Smear temiz olup hpv olabilir o zaman seninki sanırım öyle olmuş? Daha önce hpv pcr testi yaptırdın mı özel olarak yada ketem de yaptırdın mı?yok daha şimdiye kadar hiç siğil çıkmadı bende ilk defa çıktı. lazer bittikten sonra 6 ay içinde hamileyken. geçwn sene rutinde smear ile beraber hpv bakılıyor ondan biliyorum. şimdi gidince tekrar yaptıracağım. benim yaptırdığım aşı hpv nin 2 tipini önlemek için. olmadı hamilelikten sonra genital siğilide engelleyen var 4 lü onu yaptıracağım. bana bulaştıran ya eşim yada lazer, wc. hastalık değil ama şu iki olasılıktan biri beni üzen. benim başka cinsel partnerim olmadı. eşimde olmadı diyo ama? bide lazer yapan yerin temizliği kafamda hep soru işaretiydi zaten.
ben üniversite hast. yaptırdım. ayrı olarak istem yapılıyo zaten. iki farklı örnek gitti. kendi çalıştığım hastane olduğu için. ben sağlık çalışanıyım orda. ketemi bilmiyorum.Anladım canım ama ketemde yaptırmadıysan eğer smear ve hpv aynı anda bakılmaz yada çıkmaz. Smear temiz olup hpv olabilir o zaman seninki sanırım öyle olmuş? Daha önce hpv pcr testi yaptırdın mı özel olarak yada ketem de yaptırdın mı?
Merhabalar öncelikle çokkk geçmiş olsun. Ama yendim derken. Yani vücuttan tamamen atıldığını gösteren bir test var mı ki. Bu arada tedavi sürecinizi anlatırsanız çok sevinirimUzun bir süre sonra merhaba herkese,
Ben hpv 16 yı yendimmmmmmmmm1 sene sonunda yendim çok şükür yaşamadığım şey kalmadı ama geçiyor kızlar.. umarım herkes kurtulur bu illetten
Canım her tipin negatif olma süresi farklıdır ama yapman gereken şeyler aynıHerkese iyi akşamlar. Bu platformu negatife dönen üyeler eğer hala takip ediyorsa ya da takip edenlerden bilenler varsa bir sorum olacak: ne kadar sürede hpv negatife döndünüz? Ve bu süreçte ne sıklıkla sigil çıkıyordu? Ben bir de paranoyak olmaya başladım her tuvalette vücudumun başka yerine siğil bulaşır mı diye korkar oldum. Bu illet geçene kadar nasıl baş edicem bu vesveselerle bilmiyorum. Doktorum kadınların%96si bunu hayatlarında bir kez geçiriyor dedi. Açıkçası bu cümle az da olsa rahatlattı ama yetmiyor tabiiki. Bir sorum daha olacak: ben de 16,18,51 var. Hpv negatif olursam hepsi birden mi gidecek yoksa tek tek mi ugrasicam? Doktoru bu konuda bilgilendiren oldu mu? Cvp yazan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Not: forumda 2462 sayfa yazı yazılmış. En başa döndüm hepsini okumaya çalışıyorum belki birinden bir şey öğrenirim diye((
Gecmis olsun canim sana tavsiyen internetten arastirma yapma ve bu sayfalari cok fazla okuma herkesin hikayesi bunyesi vucudu farklidir bu yaptigimiz arastirmalarda psikolojik olarak iyiyi ornek almiyoruz kotu seylerden etkilenuyoruz iylestikten sonrada psikolojin duzelmez onunla ugrasirsin doktorum bana da bir cok kadinda olan bir enfeksyon demisti uzulme panikte yapma normal hayatina adapte ol bagisiklik icin takviyeler kullan iliskin varsa kondom kullan bir süre insallah geceer boyle yaparsan kendini perisan edersin...Herkese iyi akşamlar. Bu platformu negatife dönen üyeler eğer hala takip ediyorsa ya da takip edenlerden bilenler varsa bir sorum olacak: ne kadar sürede hpv negatife döndünüz? Ve bu süreçte ne sıklıkla sigil çıkıyordu? Ben bir de paranoyak olmaya başladım her tuvalette vücudumun başka yerine siğil bulaşır mı diye korkar oldum. Bu illet geçene kadar nasıl baş edicem bu vesveselerle bilmiyorum. Doktorum kadınların%96si bunu hayatlarında bir kez geçiriyor dedi. Açıkçası bu cümle az da olsa rahatlattı ama yetmiyor tabiiki. Bir sorum daha olacak: ben de 16,18,51 var. Hpv negatif olursam hepsi birden mi gidecek yoksa tek tek mi ugrasicam? Doktoru bu konuda bilgilendiren oldu mu? Cvp yazan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Not: forumda 2462 sayfa yazı yazılmış. En başa döndüm hepsini okumaya çalışıyorum belki birinden bir şey öğrenirim diye((
Teşekkür ederim desteğiniz için. Tek isteğim bu virüsü vücudumdan atmak. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım ama tıp bu konuda kesin konusmuyor ne yazikki.. Kimseyle de tanismak istemiyorum çok utanıyorum böyle bir durumu anlatmak istemiyorum. Biri olsa kondom da kullansam ona bulastiririm illaki. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda kurtulalımGecmis olsun canim sana tavsiyen internetten arastirma yapma ve bu sayfalari cok fazla okuma herkesin hikayesi bunyesi vucudu farklidir bu yaptigimiz arastirmalarda psikolojik olarak iyiyi ornek almiyoruz kotu seylerden etkilenuyoruz iylestikten sonrada psikolojin duzelmez onunla ugrasirsin doktorum bana da bir cok kadinda olan bir enfeksyon demisti uzulme panikte yapma normal hayatina adapte ol bagisiklik icin takviyeler kullan iliskin varsa kondom kullan bir süre insallah geceer boyle yaparsan kendini perisan edersin...
İki kutu aldara bitirdim ancak hiç işe yaramadı hem de tip 6 yani düşük riskli bir tip olmasına rağmen. Poff bu aldara neye göre etkili oluyor neye göre olamıyor anlamıs değilim malesef. Umarım sende işe yarar. Siğillerinde azalma vardır umarım.Arkadaşlar merhaba. Lütfen yardımcı olun okuyup geçmeyin :)
Yaklaşık 1 ay önce vajina içi genital siğil olduğunu öğrenip beynimden vurulmuşa döndüm. Kanser yapmayan cinsten oluşunu öğrenmek bir nebze su serpti. Neyse, doktorum, "çok küçük, yakmalık bir durum yok, kremle hallederiz" deyip aldara krem verdi. Bu krem aslında vajina içine kullanılmaz diyor prospektüsünde vs, ama son dönemlerde iç genitale kullanım örnekleri de varmış, başarılı da oluyormuş küçük siğillerde.
Neyse 2. haftadayım, krem anamı ağlattı desem az demiş olurum heralde. İç dudakları resmen dağladı ister istemez sürerken değdiği için. Doktor bepanten sür, haftada 2'ye düşür kremi bir şey olmaz dedi. Neyse ben buna dayanırım sorun o değil. İyi bir semtte senelerdir tutunmuş çok iyi yorumları olan bir doktor, ama yine de iç sesim "neden yakmadı, internette sürekli yakılmalı diyor, acaba beni geçiştirdi mi" deyip duruyor. Yorumunuz ne kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?