- 18 Aralık 2010
- 1.354
- 3.899
- 333
İki kutu aldara bitirdim ancak hiç işe yaramadı hem de tip 6 yani düşük riskli bir tip olmasına rağmen. Poff bu aldara neye göre etkili oluyor neye göre olamıyor anlamıs değilim malesef. Umarım sende işe yarar. Siğillerinde azalma vardır umarım.
Aldara ise yaramıyor mu? Nasıl kullanıyorsunuz rica etsem anlatır mısınızİki kutu aldara bitirdim ancak hiç işe yaramadı hem de tip 6 yani düşük riskli bir tip olmasına rağmen. Poff bu aldara neye göre etkili oluyor neye göre olamıyor anlamıs değilim malesef. Umarım sende işe yarar. Siğillerinde azalma vardır umarım.
merhaba teşekkürler sizde dışta mıydı siğiller?
içte oldukları için ben henüz bilemiyorum kullanım bittikten sonra kontrole gideceğim.
Önceden 2 kutu bitirmiştim bir yıl önce işe yaramadılar belki simdi işe yarar umuduyla yine 2 kutu bitirdim 3. Kutuya gectim yine bir değişiklik yok pes ettim. Acaba 4 kutuyu da bıkmadan usanmadan bitirmek mi gerekiyor öyle mi işe yarayacak bilemiyorum): zaten en fazla 4 kutu bitirebiliyorsunuz sonra ara vermeniz gerekiyor. Ben önce o bölgemi yıkıyorum iyice kuruluyorum sonra siğil olan ve süpheli olan bölgelere sürüyorum hepsine ayrı parmakla sürüyorum parmağımla taşımayayım diye. Sonra uyuyorum 8-10 saat sonra sabah iyice yıkıyorum sebamed intim jel ile. Haftada 3 kere gün aşırı bu şekilde uyguluyorum ancak asla azalma olmuyor aksine yenileri cıkıyor. Acaba deri altındaki siğilleri mi cıkarıyır anlamıs değilim. Keşke aldara ile siğillerden kurtulmus biri bize açıklama yapsa.Aldara ise yaramıyor mu? Nasıl kullanıyorsunuz rica etsem anlatır mısınız
iç dudaklarda vajinanın girişine doğru benimkiler yani görünür yerde.sizinki vajinanın içinde ise nasıl oraya sürebiliyorsunuz peki?
Araştırma hastaneleri tipleme testi yapıyor 30 yaşından küçüklere. Muhakkak yaktır siğilleri ve mantar kremini bırak cünkü çoğu mantar kremi siğilleri arttırıyor.merhabalar herkese,
iki ay önce smear sonucumda candida çıkmıştı doktorum sadece mantar diyip krem yazıp geçti, ama ardından genital siğiller( oluşmaya başladı ve gittikçe artıyorlar. 24 yaşındayım ve sanırım devlet hastanelerinde 30 yaşın altı hpv tiplendirme testi olamıyor.. bu konuda bir bilgisi olan, 30 yaşından genç olup hpv tiplendirme testi (smear değil) yaptıran oldu mu acaba?
hpv ile mücadele eden 30 yaş altındaki kullanıcılardan yorumlarını rica ediyorum.. hpvyi yaktıranlar, test yaptıranlar lütfen deneymlerinizi paylaşınız:internette hiç bilgi bulamadım
çok çok teşekkür ederimAraştırma hastaneleri tipleme testi yapıyor 30 yaşından küçüklere. Muhakkak yaktır siğilleri ve mantar kremini bırak cünkü çoğu mantar kremi siğilleri arttırıyor.
Rica ederim, geçmiş olsun.çok çok teşekkür ederim
devlete gittim, istersen yakalım, ama 30 yaş altına hpv testi de yapılmıyo gibi şeyler söylemişlerdi. yani yeterli bilgi alamadım maaleef
özel hastane test fiyatları dudak uçuklatıyor gerçekten. hemen araştırma hastanesi arayacağım testi yapan ve siğilleri yakan techizatı olan
Arkadaşlar anti hpv diye bir ilaç var kullanan varmı acabaHpv akıntı veya kanama yapmaz büyük ihtimalle yumurtlama ile ilgilidir merak etme
canım mesaja bakabilir misin ?eğitim araştırma hastanesine gittim bugün.doktor smear ve hpv tiplendirme testi aldı (30 yaş altı olmama rağmen), sonuçları iki haftaya çıkacakmış. şu anda pandemi olduğu için siğilleri yakma gibi işlemleri yapamıyorlarmış (muhtemelen temmuza kadarmış) ama mutlaka en kısa sürede yakılması gerektiğini, yoksa gittikçe artacağını belirtti. siğil yapan hpv tipi genellikle zararsızdır dedi ama yine de iki hafta sonra gel hpv ve smear test sonuçlarını inceleyelim dedi.
şimdi ise uygun fiyatlı özel hastane arıyorum siğilleri yaktırmak için... eğer bildiğiniz varsa istanbulda paylaşabilirseniz çok çok sevinirim
eğitim araştırma hastanesine gittim bugün.doktor smear ve hpv tiplendirme testi aldı (30 yaş altı olmama rağmen), sonuçları iki haftaya çıkacakmış. şu anda pandemi olduğu için siğilleri yakma gibi işlemleri yapamıyorlarmış (muhtemelen temmuza kadarmış) ama mutlaka en kısa sürede yakılması gerektiğini, yoksa gittikçe artacağını belirtti. siğil yapan hpv tipi genellikle zararsızdır dedi ama yine de iki hafta sonra gel hpv ve smear test sonuçlarını inceleyelim dedi.
şimdi ise uygun fiyatlı özel hastane arıyorum siğilleri yaktırmak için... eğer bildiğiniz varsa istanbulda paylaşabilirseniz çok çok sevinirim
Sonucunuzu alabildiniz mibugun kolposkopi yaptırdım kızlar hoca iki yerde renk değişimi oldu dedi ordan biyopsi aldı. bakalım 1 haftaya kadar çıkarmış ayrıca iltihabın çok fazla dedi. allah hepimizin yardımcısı olsun. temiz sonuçlar alırız inşallah
Merhaba yazalı cok olmus ama ben de ilk kriyo sonrası artış oldu siğillerimde ve cok umutsuzluga kapıldım, üç gün sonra ikimci kriyo seansına gidecegim, siz me kadar sürelerde seanslara gittiniz acaba? Ve kriyo sonrası artış normal mi?
Buralarda da önceden yaptıgım yorumlarım varTipi belli değil büyük ihtimalle düşük risk grubu, bugun baska bir özele gidecegim inşallah elektrokoter yapar. Kriyoterapi cok fena yaydı benimkini
Ağda yaptirdiysaniz falan o şekilde de bulaşmış olabilirBakirelerde de siğil oluyor mu ? Test yaptırmak istiyorum ama bakireyim
Merhaba, çok sevindim artık atlatmışsınız çok sevindirici bu. Peki son kalan siğilleriniz de endovirle kendiliğinden mi düştü yoksa doktora mı gittiniz?Konuya cok önceden yorum yapmıstım yaklasık 1 yıldan fazla bir süre önce popoma doğru siğillerim cıkmıstı devlette 2 kez dondurma işlemi yaptılar ama fayda etmedi aldara krem de kullandım ancak aldara sürdüğünüz bölgenin bagısıklıgını artırmayı vaad eden bir krem yani aktif siğiller varsa malesef gayda etmiyor, bende etmedi en azından. Yanlıs bilgi vermek istemem ama ben internetten endovir denen bir takviye kullandım 3 ay boyınca aksatmadan aldım bununla beranee kefir çörek otu bol yesillik bunları tükettim yaklasık 1 yıldır aktif siğilim yok cok sükür. Evet berbat bir süreç hiç bitmeyecek sanıyorsunjz ama bitiyor merak etmeyin beslenmenize bagısıklıgınıza dikkat edin. Moralinizi yüksek tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?