Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bir arkadaşımın yengesinde varmış yeni gelindi 1 aylık. O da yaktırıyormuş. Bir kaç ay sonra ikizleri ne hamile kaldı. Doğdu bebekleri şuan. Siğiller geçti mi bilmiyorum ama

Kızlar hpv için glizigen jeli yada spreyi kullanan var mı eşiyle beraber ?

Ben de onu çok aradım ama bulamadım canım, çok duydum olumlu dönüşlerini.
Kuzum bende almayı düşünüyorum sanırım internette satışı var kendi sitesinde buldum ilişki öncesi ve sonrası kullanımda da faydası varmış

Sigileriniz kasiniyor mu

Muayene olmadım. Ama tam kızlığımin girişinde, çok ufak iki tane kabarıklık var. Orada çıkar mı ki.

Merhaba, çok sevindim artık atlatmışsınız çok sevindirici bu. Peki son kalan siğilleriniz de endovirle kendiliğinden mi düştü yoksa doktora mı gittiniz?
Hayır ben iki kez dondurma işlemi yaptım onun etkisiyle aktif 4 5tane cıkıyordu makat tarafına yakın ben bi ilaç aldım normalde nasır ilacı ama doktorlar el için vs siğile de veriyorlar. Asla doktorunuza danısmadan kullanmayın cok yakan ve heryerinizi yara yapan bir ilaç benim imkanım yoktu farklı bir şehire yerleşmiştim ve doktora tekrar gidemedim aktif siğilleri onunla yakıp yara olunca üzerine krem sürdüm ve ekstra dediğim gibi vitamin takviyesi aldım 3 ay. O yüzden ilaç ismini burdan vermem doğru olmaz imkanınız varsa aktif siğilleri doktora yaktırıp takviye alın vitamin besin inşallah en kısa zamanda gecer

Siz hpv yi yendiniz mi

Cin 1 için neden leep oldunuz acaba? Doktor mu öyle önerdi? Ben de smear sonuçlarımı bekliyorum da biraz endişeliyim

merhaba arkadaşlar. corona sürecinde hastaneye gidip tedavi olan var mı? yaklaşık üç ay önce farkettim genital siğillerimi doktora gittim çok küçükler bir ay sonra gel dedi ama malum durum yüzünden randevu alamadım o doktordan başka bi doktordan randevu alıp gittim doğru düzgün muayene etmedi bile bi ilaç önerdi sadece. o ilaçrta ithal edilmiyormuş. çok eski bi ilaç. bi de aldara alabilirsin dedi. öğrenciyim ve aldara krem çok pahalı ayrıca herkeste geçirmediği de söyleniyor. evde sirke denemeye başladım dünden beri. benim siğillerim çok minik ama yanyana yanalar ve iki dilin kenarlarındalar. çay ağacı yağı sürüp üstüne sirkeli pamuk koyup iki-üç saat bekletiyorum. iki üç saatte bir değiştiriyorum. beyazlama var ve iyice belirginleştiler. korkuyorum açıkçası çok yayılmış gibi duruyor ve hiç bişey yapamıyorum. aldara krem kullanıp sonuç alan var mı veya sirkeyle?

Merhaba, ben 10 Nisan'da siğillerimi görüp 13 Nisan'da hemen doktora gittim 4-5 siğil vardı vajina girişinde ve doktor bana yakmadan önce Aldara'yı önerdi. Evet ben de öğrenciyim ve çok pahalı ama iyi ki almışım. 5 Mayıs yani geçen hafta doktora kontrole gittim ve doktor hiçbir siğilim kalmadığını söyledi ama daha sonra tekrar edebilirmiş tabi. Ama şunu da belirtmek isterim Aldara bende çok kötü yan etki yaptı, vajinamı yaktı kızarttı ertesi gün ateşleniyodum falan. Ama geçti bi şekilde, inşallah bir daha çıkmazlar. Ben doktor değilim sana tavsiye veremem ama Aldara'nın faydasını gerçekten çok gördüm ve senin de doktorun önerdiyse bence sen de na bi şans ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…