Tecrübe ettiğim bir durum olduğu için söylüyorum hpv 16 pozitif smear sonucum temiz gelmişti hiç gerek yok kolposkopi denildi sağlıkçı olduğum için ısrar ettim kolposkopi yapıldı ve sonuç cin 3 gelmesiyle leep oldum Ekim ayında onkolojik tiplerde mutlaka kolposkopi yapılmalı bence ısrar etmeseydim leep ile kurtulamayacaktım belkide yaş evet önemli ama formda 23 yaşında bir yıllık cinsel hayatla bile cin 3 olanlar var ihmal etmeyip bu olasılığı ekarte etmek bana daha mantıklı geliyorBana kolposkopi önermedi doktorum. Benimde vajinamın dış bölgesinde sağ tarafta siğiller vardı sadece. Hala aldara kullanıyorum birinci kutum bugün bitiyor bir daha alır mıyım bilmiyorum bendekiler geçti gibi gözüküyor son bir kontrole gideceğim. Smear temiz çıkmasaydı yapardık dedi. Doktorum bu arada gerçekten iyi bir doktor o yüzden güveniyorum. Her 6 ayda bir smear aldıracağım . 1 yıl sonra da hpv dna tekrar.
Arkadaşi strese sokmak istedim..Ama size sonuna kadar katıliyorum..Benimde Smear temiz çıktı Kolposkopi olmasaydim temizim diye gayet rahat gezecektim bende...Hele ki Tip 16 varsaTecrübe ettiğim bir durum olduğu için söylüyorum hpv 16 pozitif smear sonucum temiz gelmişti hiç gerek yok kolposkopi denildi sağlıkçı olduğum için ısrar ettim kolposkopi yapıldı ve sonuç cin 3 gelmesiyle leep oldum Ekim ayında onkolojik tiplerde mutlaka kolposkopi yapılmalı bence ısrar etmeseydim leep ile kurtulamayacaktım belkide yaş evet önemli ama formda 23 yaşında bir yıllık cinsel hayatla bile cin 3 olanlar var ihmal etmeyip bu olasılığı ekarte etmek bana daha mantıklı geliyor
ek olarak
Uyku durumuna geçen bi virüs tipi değil hpv. Insanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen. Negatif olduğunda başkasından bulaşmadığı sürece bi daha vücudunda bulunmaz.
Insallah sizin dediginiz gibidir..En çok ben isterim öyle olmasini..ek olarak
Uyku durumuna geçen bi virüs tipi değil hpv. Insanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen. Negatif olduğunda başkasından bulaşmadığı sürece bi daha vücudunda bulunmaz.
Bu arada yanlış yazmışim strese sokmak istemedim yazacaktimArkadaşi strese sokmak istedim..Ama size sonuna kadar katıliyorum..Benimde Smear temiz çıktı Kolposkopi olmasaydim temizim diye gayet rahat gezecektim bende...Hele ki Tip 16 varsa
Gerçekten büyük bir stres ama kötü bir durum çıkma ihtimali düşük şanslı görüyorum ben kendimi çok sıkıntılı bir süreçti ama çok şükür tedavi şansı vardı leep ile tertemiz oldu ve tekrarlama olasılığı çok düşük gelecekte ne yaşanacak kaygısı yerine bugün aldığım nefesin kıymetini bilmeye çalışıyorum ve inanıyorum ki Ekimde negatif olacağım olmasamda hayat ne gösterirse onu yaşayacağız olacaksa olacak buna engel olmak mümkün değil ben elimden geleni yapıyorum bağışıklık aşı takip ve doktoruma çok güveniyorum bana söylediği sana bundan daha ötesi olmayacak negatif olacaksın merak etme demesi yetti umarım herkes gönül ferahlığı yaşar ve unuturuz bu günleri şuan covid servisinde olduğumdan belkide bir ayda 15 günde canlar alan bir virüs varken hpv yi unuttum zaman zaman elinizden geleni yapın gerisini doktorunuza ve olacaklara bırakın eminim bir kaç yıl sonra daha önce burada yazanlar gibi bizde unutup gideceğiz sevgilerArkadaşi strese sokmak istedim..Ama size sonuna kadar katıliyorum..Benimde Smear temiz çıktı Kolposkopi olmasaydim temizim diye gayet rahat gezecektim bende...Hele ki Tip 16 varsa
Anladım sizde haklısınız ben soktorumla bir daha konuşacağım mutlaka çok teşekkür ederim.Tecrübe ettiğim bir durum olduğu için söylüyorum hpv 16 pozitif smear sonucum temiz gelmişti hiç gerek yok kolposkopi denildi sağlıkçı olduğum için ısrar ettim kolposkopi yapıldı ve sonuç cin 3 gelmesiyle leep oldum Ekim ayında onkolojik tiplerde mutlaka kolposkopi yapılmalı bence ısrar etmeseydim leep ile kurtulamayacaktım belkide yaş evet önemli ama formda 23 yaşında bir yıllık cinsel hayatla bile cin 3 olanlar var ihmal etmeyip bu olasılığı ekarte etmek bana daha mantıklı geliyor
Inşallah hepimiz en kisa zamanda bu virüsü vücuttan atarız.Bende çok zor gunler yaşadım...Ben Rahim agzindan çok boğazda yada agizda HpV olabilme ihtimali için stres yaşadim..Daha geçenlerde yanağimin iç kısminda diş iltihabimdan dolayı kan toplanmasini siğil sanıp ağlama krizine girdim..Siz sağlıkçı olduğunuz için birsey sormak istiyorum..Rahim ağzinda HPV negatif olursa diger yerlerdede varsa negatif olurmu acaba..Birde bende leep oldum CiN1 vardi HPV 16 ile 53 var ayrica.6 ayda bir kontrolde tekrar HPV testi yaptirmam gerekiyormu..Sadece smear yeterlimi..Gerçekten büyük bir stres ama kötü bir durum çıkma ihtimali düşük şanslı görüyorum ben kendimi çok sıkıntılı bir süreçti ama çok şükür tedavi şansı vardı leep ile tertemiz oldu ve tekrarlama olasılığı çok düşük gelecekte ne yaşanacak kaygısı yerine bugün aldığım nefesin kıymetini bilmeye çalışıyorum ve inanıyorum ki Ekimde negatif olacağım olmasamda hayat ne gösterirse onu yaşayacağız olacaksa olacak buna engel olmak mümkün değil ben elimden geleni yapıyorum bağışıklık aşı takip ve doktoruma çok güveniyorum bana söylediği sana bundan daha ötesi olmayacak negatif olacaksın merak etme demesi yetti umarım herkes gönül ferahlığı yaşar ve unuturuz bu günleri şuan covid servisinde olduğumdan belkide bir ayda 15 günde canlar alan bir virüs varken hpv yi unuttum zaman zaman elinizden geleni yapın gerisini doktorunuza ve olacaklara bırakın eminim bir kaç yıl sonra daha önce burada yazanlar gibi bizde unutup gideceğiz sevgiler
Merhaba Eşimde ürolojiye gitti testler yapildi..Hepsi temiz çıktı..Siğilide yok.Baskasi ile de beraber olmadiğima göre..Bu ne yaman çelişki anlayamiyorum.Bu arada 14 yillik evliyiz.Acaba onda vardı bana bulaştirip sonradan vücudundan atmış olabilirmi..Ya Onda virüs varsa leep yapildi temizlendi orası bana tekrar bulaştirir diye ilişki yaşayamıyorum..Hep bir şüphe var malesefKızlar bizler negatif oluyoruz belki tedavi oluyoruz ancak eşimizde partnerimizde varsa bize yine bulaşıyor erkekler bunu önemsemiyor erkeğe yapılan testlerde her zaman doğru sonucu vermiyor eşimizle her ilişkimizde aynı korkuyu yaşayarak ömür geçmez cidden napacagiz bilmiyorum
Bu kadar takmamak gerek negatif olunca o tip tekrar olmaz ama başka tip kapabilirsiniz 6 ayda bir smear yeterli kontrol için bukadar takmayın bu bağışıklığı etkilerMerhaba Eşimde ürolojiye gitti testler yapildi..Hepsi temiz çıktı..Siğilide yok.Baskasi ile de beraber olmadiğima göre..Bu ne yaman çelişki anlayamiyorum.Bu arada 14 yillik evliyiz.Acaba onda vardı bana bulaştirip sonradan vücudundan atmış olabilirmi..Ya Onda virüs varsa leep yapildi temizlendi orası bana tekrar bulaştirir diye ilişki yaşayamıyorum..Hep bir şüphe var malesef
SagolunBu kadar takmamak gerek negatif olunca o tip tekrar olmaz ama başka tip kapabilirsiniz 6 ayda bir smear yeterli kontrol için bukadar takmayın bu bağışıklığı etkiler
Idrarinizin geldiğini hissetmeseniz altınıza kacirmaniz gerekir öyle bir sorununuz var mı? Bence derhal doktorunuzla görüşün tekrar muayene olmanızda fayda varMerhaba 5 ay önce leep oldum, iyileşme süreci iyi geçti. 1 aydan fazla cinsel ilişkiden korudum.... Şuanda idrar gelme hissim yok, var mı yok mu anlayamıyorum.. Elimle karnıma basarak hissetmeye çalışıyorum. Kesinlikle amelyat öncesi bu şekilde değildi. Amelyat sonucu veya bana özel yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Benzer bir etki yaşayan var mı? (leepi Süleyman hoca yaptı deneyimsiz biri de değil)
Suleyman engin hoca ne dedi size bende cin 1 var tiplemsi yeni yapildi bilmiyorum hangi tip var bende diyelim ki eşimde iki tip var 16 18 oda bana bulaşmiş oluyor ve ben negatif oldum ayni tip tektar nasil bulaşcak bana burda tekrar farkli tip bulas oluyor deniliyor oda baskasiyla birlikte olmadiktan sonra ayni tiplar tekrar bulasmaz ki onu anlamadim ben benim bildigim cok eşli oldugu surece farkli tipler bulasa biliyor bilgisi olan varsa beni aydinlata bilirmiMerhaba 5 ay önce leep oldum, iyileşme süreci iyi geçti. 1 aydan fazla cinsel ilişkiden korudum.... Şuanda idrar gelme hissim yok, var mı yok mu anlayamıyorum.. Elimle karnıma basarak hissetmeye çalışıyorum. Kesinlikle amelyat öncesi bu şekilde değildi. Amelyat sonucu veya bana özel yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Benzer bir etki yaşayan var mı? (leepi Süleyman hoca yaptı deneyimsiz biri de değil)
Bunun leep ile alakası olması mümkün değil ki leep açık ameliyat değil rahim ağzı ile mesane ilişkili bir organ değil bende Süleyman hocaya gidiyorum bence arayıp ona sorabilirsin eminim aynı şeyi söyleyecektir üroloji muayenesi olabilirsiniz ayrıca idrar gelme hissi yoksaMerhaba 5 ay önce leep oldum, iyileşme süreci iyi geçti. 1 aydan fazla cinsel ilişkiden korudum.... Şuanda idrar gelme hissim yok, var mı yok mu anlayamıyorum.. Elimle karnıma basarak hissetmeye çalışıyorum. Kesinlikle amelyat öncesi bu şekilde değildi. Amelyat sonucu veya bana özel yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Benzer bir etki yaşayan var mı? (leepi Süleyman hoca yaptı deneyimsiz biri de değil)
Farklı tiple karşılaşmazsanız elbette başka tip kapmazsınızSuleyman engin hoca ne dedi size bende cin 1 var tiplemsi yeni yapildi bilmiyorum hangi tip var bende diyelim ki eşimde iki tip var 16 18 oda bana bulaşmiş oluyor ve ben negatif oldum ayni tip tektar nasil bulaşcak bana burda tekrar farkli tip bulas oluyor deniliyor oda baskasiyla birlikte olmadiktan sonra ayni tiplar tekrar bulasmaz ki onu anlamadim ben benim bildigim cok eşli oldugu surece farkli tipler bulasa biliyor bilgisi olan varsa beni aydinlata bilirmi
Canım hangi poliklinikten randevu aldin?merhabalaryorum yapmak istedim ben de 24 yaşındayım genital siğil farkedince devlet hastanesine gittim.. gittiğim hastane smear yapıyordu ama hpv dna testi yapmıyordu. doktor dedi ki devlet eğitim araştırma hastaneleri yapıyor hemen randevu aldım ve hem hpv dna hem smear testim yapıldı ücretsiz. sonuçlar da iki haftaya çıkacakmış... ama şu anda corona nedeniyle siğil yakma yapamıyor devlet hastaneleri. bu nedenle siğil yakma için de özel hastaneden randevu aldım ve yaktırdım. yani diyeceğim o ki özelde test yaptırmak için bin liralar vermeye hiç gerek yok devlet eğitim araştırma hastanelerinden randevu alabilirsiniz 30 yaş altındaysanız
Canim oncelikle cok gecmis olsun.. devlette su anda yapmiyolar canim muhtemelen temmuza kadar da yapmayacaklar.. sadece elisa almasi cok garipmis bence hemen bir devlet egitim arastirma hastanesi kadin hastaliklari randevusu almalisin ki hpv dna ve smear testi alsinlar ne olur ne olmaz. Bu arada canim 5bin cok fazlaymis ben ozelde yaktirdim hem vajina hem makatta sigil vardi, lokal anestezi yaptilar ve 700tl tuttu, doktor randevusu da 125tlydi ben neden 3 ay suren 5bintllik bi tedavi onerdigini anlamadimcanim birkac yere daha goster istersen. Jilet yaparken de cok dikkat edip sigillerin ustunden gecmemek lazimARKADAŞLAR lütfen yardımcı olun ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok stres yapıyorum ağlıyorum hep makat bölgemde yaklaşık 12-13 tane siğil var bunlar 1.5 ay içinde oldu, dermatolojiye gittim sadece ELİSA testi yaptı yani hepatit b hepatit c hıv.Dondururuz ama coronadan dolayı devlette yapılmıyor dedi, başka bir proktoloji uzmanı buldum gittim 3 ay tedavi sürer 15 günde bir kontrole çağırıcam dedi ama hiç o bölgeden parça alınmasına falan deeğinmedi.Doktor lazer kullanıyor bu arada belden aşağı uyuştururuz dedi fiyat 5 bin tl diyor... Birde doktora giderken o bölgeyi ne ile alıyorsunuz jilet arttıracağı için?Nasil bir tedavi izlemeliyim hiç test yapalım demeden yakalım dedi bu işle uğraşan ddoktor sayısı da çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?