Kadın doğumda mı yaptırmıştın canım, ben bursada yaşıyorum Bursada bulamadim yada genel cerrahi proktoloji ilgilenmiyor, 7500 dedi 5 bine indi bana çok geldi açıkcası.Kadın doğuma gitsem onun yerine aynı işlemleri yapıyor mu?Canim oncelikle cok gecmis olsun.. devlette su anda yapmiyolar canim muhtemelen temmuza kadar da yapmayacaklar.. sadece elisa almasi cok garipmis bence hemen bir devlet egitim arastirma hastanesi kadin hastaliklari randevusu almalisin ki hpv dna ve smear testi alsinlar ne olur ne olmaz. Bu arada canim 5bin cok fazlaymis ben ozelde yaktirdim hem vajina hem makatta sigil vardi, lokal anestezi yaptilar ve 700tl tuttu, doktor randevusu da 125tlydi ben neden 3 ay suren 5bintllik bi tedavi onerdigini anlamadimcanim birkac yere daha goster istersen. Jilet yaparken de cok dikkat edip sigillerin ustunden gecmemek lazim
merhabalar, kadın hastalıkları&doğum aslında yapıyor canım benim de vajina ve makatta vardı yaktırdım kadın bölümündeKadın doğumda mı yaptırmıştın canım, ben bursada yaşıyorum Bursada bulamadim yada genel cerrahi proktoloji ilgilenmiyor, 7500 dedi 5 bine indi bana çok geldi açıkcası.Kadın doğuma gitsem onun yerine aynı işlemleri yapıyor mu?
geçmiş olsun canım illa ki karnıbahar olmasına gerek yok seyrek de oluyor bence test sonucunu aldıktan sonra başka doktorlara da gösterin.. hangi testi yaptırmıştınızArkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir buçuk yıl önce farklı bir şikayet ile doktora gittim ve siğil olduğunu söyledi, tesadüfen öğrendim. Hiçbir tedavi önerisinde bulunmadı daha sonrasında başka bir doktora gittim siğile benzemediğini, et beni gibi durduğunu söyledi. Zaten öyle karnıbahar görünümünde yaygın bir görüntü yok. Küçük 1-2 tane var ve farklı yerlerdeler. Testin sonucunu bekliyorum şuan. Kesin öğrenmek istiyorsak patolojiye göndermem gerekir dedi. Sizin başınıza böyle bir durum geldi mi? O bölgede et beni duydunuz mu hiç? İç dudakların yanında hemen.
Smear aldı yeni daha sonucu 1 haftaya çıkar başka bir test yapmadı. Tabiki başka doktora daha görünücem ama süreç beni acayip tedirgin ediyor..geçmiş olsun canım illa ki karnıbahar olmasına gerek yok seyrek de oluyor bence test sonucunu aldıktan sonra başka doktorlara da gösterin.. hangi testi yaptırmıştınız
bence bir eğitim araştırma hastanesinde hpv dna testi de yaptırın bazen smearda çıkmayıp hpv dna'da çıkıyor çünkü eğer bir şey varsaSmear aldı yeni daha sonucu 1 haftaya çıkar başka bir test yapmadı. Tabiki başka doktora daha görünücem ama süreç beni acayip tedirgin ediyor..
Şevket Yılmaz eğitim araştırma hastanesi Feyza bayram yada emin üstünyurt a randevu almanı tavsiye ederim stres yapma sana yol gösterecekler zaten herkesim basına gelen bişey korkma canım kaç ay uğraştım ben ne acıları cektim burayada günlerce sabahlarca yazdım ve aylardır siğiller yok hamd olsun tabi test sonucumu kolposkopiyi öğrenemedim koronodanBursada yada İstanbulda tedavi olup memnun kaldığınız doktor hastane ismi yazabilir misiniz?
Ben kullanmıştım lavaboya girip temizledikten sonra güzelce siğilleriin üzerine yedirdim doktorumda bu şekilde söyledi bence uygula kuzum sonuçtan her dk gelmiyor regl önemli olan siğile kremi yedirmek kulak pamukcuguyla yapabilirsinMerhaba arkadaşlar, aldarayı regl dönemlerinizde kullandınız mı? Yoksa bir hafta pas mı geçeyim? Kullanmazsam sanki çoğalacak diye korkuyorum
Merhaba, ben 10 Nisan'da siğillerimi görüp 13 Nisan'da hemen doktora gittim 4-5 siğil vardı vajina girişinde ve doktor bana yakmadan önce Aldara'yı önerdi. Evet ben de öğrenciyim ve çok pahalı ama iyi ki almışım. 5 Mayıs yani geçen hafta doktora kontrole gittim ve doktor hiçbir siğilim kalmadığını söyledi ama daha sonra tekrar edebilirmiş tabi. Ama şunu da belirtmek isterim Aldara bende çok kötü yan etki yaptı, vajinamı yaktı kızarttı ertesi gün ateşleniyodum falan. Ama geçti bi şekilde, inşallah bir daha çıkmazlar. Ben doktor değilim sana tavsiye veremem ama Aldara'nın faydasını gerçekten çok gördüm ve senin de doktorun önerdiyse bence sen de na bi şans ver.
bence başka bir doktora daha kontrole gidebilirsiniz eğer önceden varolmadıklarına eminsenizMerhaba yaklaşık 2 hafta önce vajinamda siğil olduğunu farkettim geçen haftada doktora gittim doktor siğil olmadığını kendi dokum olduğunu hatta nasıl farkettiğimi sordu baya küçük et beni gibi ve kendi dokum değil sonradan çıktı eminim 5-6 tane anca var sadece ultrasonla baktı ve rahim ağzı temiz deyip herhangi bi ilaç vermedi ekstra bi testte istemedi takip edelim dedi ama ben tedirgin oluyorum başına böyle bi durum gelen var mı
Teşekkür ederim tavsiyeniz için, bu şekilde kullanırım.Ben kullanmıştım lavaboya girip temizledikten sonra güzelce siğilleriin üzerine yedirdim doktorumda bu şekilde söyledi bence uygula kuzum sonuçtan her dk gelmiyor regl önemli olan siğile kremi yedirmek kulak pamukcuguyla yapabilirsin
Kaşiniyormu bunlarArkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir buçuk yıl önce farklı bir şikayet ile doktora gittim ve siğil olduğunu söyledi, tesadüfen öğrendim. Hiçbir tedavi önerisinde bulunmadı daha sonrasında başka bir doktora gittim siğile benzemediğini, et beni gibi durduğunu söyledi. Zaten öyle karnıbahar görünümünde yaygın bir görüntü yok. Küçük 1-2 tane var ve farklı yerlerdeler. Testin sonucunu bekliyorum şuan. Kesin öğrenmek istiyorsak patolojiye göndermem gerekir dedi. Sizin başınıza böyle bir durum geldi mi? O bölgede et beni duydunuz mu hiç? İç dudakların yanında hemen.
Merhaba canım. Bana doktorum kullanabilirsin dedi. Bende iki gün kullandım regly dönemimde.Merhaba arkadaşlar, aldarayı regl dönemlerinizde kullandınız mı? Yoksa bir hafta pas mı geçeyim? Kullanmazsam sanki çoğalacak diye korkuyorum
Canım benimde öyle başlamıştı. Hpv'den oluyor diyorsa tedavi olda demedi mi? Kaşıma ve oraya jilet vurma. Doktoruna sor bence krem ya da doğal bir kaç yöntem önersin sende uygula. Hpv'den oluyorsa büyüyüp yayılma olasılığı var. Büyümeden şimdiden yok et keyfine bak :)Arkadaslar merhaba benimde vulva yane genital bolgemde ufak bişeyler cikiyor ve cok kaşiniyorlar her bir doktor birşey diyor anlamadim ki iki kere yaktirdim tekrar cilt ustunde kabartilar oluşuyr ve cok kaşiniyor 8 aydir bunla uraşiyorum gitigim iki doktor hpv den kaynaklaniyor dedi varmi aranizda boyle bir sorun yaşıyan cin 1 var bende
Ya yakildi tekrar cikti benim vajina girişindedısta deyil bir suru sey kulandim hala gecmediCanım benimde öyle başlamıştı. Hpv'den oluyor diyorsa tedavi olda demedi mi? Kaşıma ve oraya jilet vurma. Doktoruna sor bence krem ya da doğal bir kaç yöntem önersin sende uygula. Hpv'den oluyorsa büyüyüp yayılma olasılığı var. Büyümeden şimdiden yok et keyfine bak :)
Canım geçmiş olsun ancak o doktor çok söylemiş.Öncelikle sakin ol ve bence doktor değiştir.Başka bir doktorunda önerisini al. Elisa ve hepatit testleri rutin istenen şeyler. Benden de istemişti doktorum hatta 'şimdi corona var bunlar acil değil corona geçince yaptır ' dedi bende geçen hafta yaptırdım özel bir hastanede. Yani onlar çok acil değil. Asıl smear ve hpv dna bakılması lazım öncelikle. Çünkü genital siğillerin en büyük sebebi hpv oluyor. Smear baktır diğerlerini corona geçince baktırırsınız. Yakma işlemi içinde dediğim gibi daha uyguna yapan yerler vardır mutlaka.ARKADAŞLAR lütfen yardımcı olun ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok stres yapıyorum ağlıyorum hep makat bölgemde yaklaşık 12-13 tane siğil var bunlar 1.5 ay içinde oldu, dermatolojiye gittim sadece ELİSA testi yaptı yani hepatit b hepatit c hıv.Dondururuz ama coronadan dolayı devlette yapılmıyor dedi, başka bir proktoloji uzmanı buldum gittim 3 ay tedavi sürer 15 günde bir kontrole çağırıcam dedi ama hiç o bölgeden parça alınmasına falan deeğinmedi.Doktor lazer kullanıyor bu arada belden aşağı uyuştururuz dedi fiyat 5 bin tl diyor... Birde doktora giderken o bölgeyi ne ile alıyorsunuz jilet arttıracağı için?Nasil bir tedavi izlemeliyim hiç test yapalım demeden yakalım dedi bu işle uğraşan ddoktor sayısı da çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?