Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kadın doğumda mı yaptırmıştın canım, ben bursada yaşıyorum Bursada bulamadim yada genel cerrahi proktoloji ilgilenmiyor, 7500 dedi 5 bine indi bana çok geldi açıkcası.Kadın doğuma gitsem onun yerine aynı işlemleri yapıyor mu?

Bursada yada İstanbulda tedavi olup memnun kaldığınız doktor hastane ismi yazabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir buçuk yıl önce farklı bir şikayet ile doktora gittim ve siğil olduğunu söyledi, tesadüfen öğrendim. Hiçbir tedavi önerisinde bulunmadı daha sonrasında başka bir doktora gittim siğile benzemediğini, et beni gibi durduğunu söyledi. Zaten öyle karnıbahar görünümünde yaygın bir görüntü yok. Küçük 1-2 tane var ve farklı yerlerdeler. Testin sonucunu bekliyorum şuan. Kesin öğrenmek istiyorsak patolojiye göndermem gerekir dedi. Sizin başınıza böyle bir durum geldi mi? O bölgede et beni duydunuz mu hiç? İç dudakların yanında hemen.

merhabalar, kadın hastalıkları&doğum aslında yapıyor canım benim de vajina ve makatta vardı yaktırdım kadın bölümünde

geçmiş olsun canım illa ki karnıbahar olmasına gerek yok seyrek de oluyor bence test sonucunu aldıktan sonra başka doktorlara da gösterin.. hangi testi yaptırmıştınız

geçmiş olsun canım illa ki karnıbahar olmasına gerek yok seyrek de oluyor bence test sonucunu aldıktan sonra başka doktorlara da gösterin.. hangi testi yaptırmıştınız
Smear aldı yeni daha sonucu 1 haftaya çıkar başka bir test yapmadı. Tabiki başka doktora daha görünücem ama süreç beni acayip tedirgin ediyor..

Merhaba yaklaşık 2 hafta önce vajinamda siğil olduğunu farkettim geçen haftada doktora gittim doktor siğil olmadığını kendi dokum olduğunu hatta nasıl farkettiğimi sordu baya küçük et beni gibi ve kendi dokum değil sonradan çıktı eminim 5-6 tane anca var sadece ultrasonla baktı ve rahim ağzı temiz deyip herhangi bi ilaç vermedi ekstra bi testte istemedi takip edelim dedi ama ben tedirgin oluyorum başına böyle bi durum gelen var mı

Merhaba arkadaşlar, aldarayı regl dönemlerinizde kullandınız mı? Yoksa bir hafta pas mı geçeyim? Kullanmazsam sanki çoğalacak diye korkuyorum

Bursada yada İstanbulda tedavi olup memnun kaldığınız doktor hastane ismi yazabilir misiniz?
Şevket Yılmaz eğitim araştırma hastanesi Feyza bayram yada emin üstünyurt a randevu almanı tavsiye ederim stres yapma sana yol gösterecekler zaten herkesim basına gelen bişey korkma canım kaç ay uğraştım ben ne acıları cektim burayada günlerce sabahlarca yazdım ve aylardır siğiller yok hamd olsun tabi test sonucumu kolposkopiyi öğrenemedim koronodan

Merhaba arkadaşlar, aldarayı regl dönemlerinizde kullandınız mı? Yoksa bir hafta pas mı geçeyim? Kullanmazsam sanki çoğalacak diye korkuyorum
Ben kullanmıştım lavaboya girip temizledikten sonra güzelce siğilleriin üzerine yedirdim doktorumda bu şekilde söyledi bence uygula kuzum sonuçtan her dk gelmiyor regl önemli olan siğile kremi yedirmek kulak pamukcuguyla yapabilirsin

Merhabalar size kesinlikle katılıyorum bende yorumları okudum. Bazı kişilerde işe yaramamış diye yinede denemek istedim. Sonuçta yaktırmak veya dondurmakta çok iyi bir seçenek sayılmaz belki biraz fiyatı yüksek olabilir ama umudu kesmemek ve düzgün uygulamak lazım. Birde zaten doktor o kadar detaylı inceliyor ki uygun görmeseydi direkt yakma işlemide diyebilirdi. Aslında onlar kremden daha masraflı sayılır.

bence başka bir doktora daha kontrole gidebilirsiniz eğer önceden varolmadıklarına eminseniz

Teşekkür ederim tavsiyeniz için, bu şekilde kullanırım.

Kaşiniyormu bunlar

Arkadaslar merhaba benimde vulva yane genital bolgemde ufak bişeyler cikiyor ve cok kaşiniyorlar her bir doktor birşey diyor anlamadim ki iki kere yaktirdim tekrar cilt ustunde kabartilar oluşuyr ve cok kaşiniyor 8 aydir bunla uraşiyorum gitigim iki doktor hpv den kaynaklaniyor dedi varmi aranizda boyle bir sorun yaşıyan cin 1 var bende

Canım benimde öyle başlamıştı. Hpv'den oluyor diyorsa tedavi olda demedi mi? Kaşıma ve oraya jilet vurma. Doktoruna sor bence krem ya da doğal bir kaç yöntem önersin sende uygula. Hpv'den oluyorsa büyüyüp yayılma olasılığı var. Büyümeden şimdiden yok et keyfine bak :)

Ya yakildi tekrar cikti benim vajina girişindedısta deyil bir suru sey kulandim hala gecmedi

Canım geçmiş olsun ancak o doktor çok söylemiş.Öncelikle sakin ol ve bence doktor değiştir.Başka bir doktorunda önerisini al. Elisa ve hepatit testleri rutin istenen şeyler. Benden de istemişti doktorum hatta 'şimdi corona var bunlar acil değil corona geçince yaptır ' dedi bende geçen hafta yaptırdım özel bir hastanede. Yani onlar çok acil değil. Asıl smear ve hpv dna bakılması lazım öncelikle. Çünkü genital siğillerin en büyük sebebi hpv oluyor. Smear baktır diğerlerini corona geçince baktırırsınız. Yakma işlemi içinde dediğim gibi daha uyguna yapan yerler vardır mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…