- 7 Ocak 2020
- 455
- 518
- 33
evet şuan 18 haftalık hamileyimSiz şu an hamile misiniz anlayamadım doğumdan sonra dediniz de...
bende hamileyim benimde ağzımda var genitalde yokArkadaslar benim anlamadigim ve kafama taktigim bi konu genital bolgede var. Ve ben sigili ogrenmeden once esimle oral iliskimiz olurdu. Ogrendikten sonra kbb yede gittim fakat bi sey olmadigini soyledi. Cok aklima takiliyo genital bolgemde ciktiysa neden agzimda cikmadi diye belkide vardir bilemem ama ben bi lezyon goremiyorum . Boyle durumda olanlar var mi genital bolgesinde olusmus fakat agzinda lezyon olmayan . Bazen cok kafaya takiyorum vr korkuyorum. Ustune hamileyim su an ve bagisikligim dusup cogalicaklar diye cok korkuyorum
Geçmiş olsun canım geçenlerde bende bu korkuyla kadın doğuma gittim vajina çevresinde isimlendiremediğim kabartılar çıktı hpv siğili olmasından korktum ve ilk gittiğim doktor %90 hpv olabilir ama bir de parça almak istiyorum dedi ve ben çok korktum sonrasında başka bir doktora gittim ve asla bunlar hpv değil molloscum diye bir cilt hastalığı var bu olabilir bu kadın doğumla ilgili değil bunun için cildiyeye gitmelisin dedi. Şimdi cildiyeye gidicem bir de bakalım ne diyecek. Açıkçası bu çıkan şeylerin şekli çok önemli cilt hastalığı da olabilir bazen doktor değişmek iyi olabiliyorarkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Yani bu hastalık öldürmüyor merak etmeyin. En çok oral sex yolu ile ağız ve boğaza yerleşiyor. Doktorunuzun siz hamileyken bu işlemi tercih etmemesinin nedeni bizim bilmediğimiz bir konu olabilir. Lütfen bunu kötüye yormayın. Şöyle düşünün hamileyken her ilaç bile kullanılamıyor. Bu da onun gibi olabilir. Eğer genital bölgenizde yoksa büyük bir ihtimalle birisinin ağzından bir şey yediyseniz bulaşmış olabilir. Veya hpvsi olan birisi elini yıkamadan tuvaletten çıktıktan sonra ve bir yerlere dokundu. Sizde o kişinin temas ettiği yerlere dokundunuz ve elinizi yıkamadan ağzınıza götürdünüz bir şeyler yediniz. Düşük olsada imkansız diye bir şey yok. Henüz cinsel ilişki yaşamayıp bile bu virüsü kapan kişiler var.evet şuan 18 haftalık hamileyim
oda öyle dedi vereceğim anestezi ya bebekte kalıtsal bir sorun çıkartırsa yapamam dedi.dr ben şimdi doğumdan sonra iyileşip eşimle birlikte olduğumda tekrar bana benden eşime bulaşırsa dedim.güldü bu virüs mutasyona uğramıyor merak etmeyin dedi.ne bileyim ya.ben şimdi kızımı yanağından öpünce onada bulaşacak mı ??Yani bu hastalık öldürmüyor merak etmeyin. En çok oral sex yolu ile ağız ve boğaza yerleşiyor. Doktorunuzun siz hamileyken bu işlemi tercih etmemesinin nedeni bizim bilmediğimiz bir konu olabilir. Lütfen bunu kötüye yormayın. Şöyle düşünün hamileyken her ilaç bile kullanılamıyor. Bu da onun gibi olabilir. Eğer genital bölgenizde yoksa büyük bir ihtimalle birisinin ağzından bir şey yediyseniz bulaşmış olabilir. Veya hpvsi olan birisi elini yıkamadım tuvaletten çıktıktan sonra ve bir yerlere dokundu. Sizde o kişinin temas ettiği yerlere dokundunuz ve elinizi yıkamadan ağzınıza götürdünüz bir şeyler yediniz. Düşük olsada imkansız diye bir şey yok. Henüz cinsel ilişki yaşamayıp bile bu virüsü kapan kişiler var.
Yani öpün tabi ama en azında dudağınızı silin öperken çünkü ağızda tükürük döngüsü devam eder dilinizle dudağınızı yalarsınız mesela dudağınızda kalmış olabilir. Mamasının sütünün sıcaklığına bakarken kendi kullandığınız kaşıktan vermeyin. Ne kadar tedbir o kadar iyi. Ama tabi bu sizde paronaya olacak duruma getirmesin aman diyeyim. Sıkmayın canınızıı geçecek emin olun...oda öyle dedi vereceğim anestezi ya bebekte kalıtsal bir sorun çıkartırsa yapamam dedi.dr ben şimdi doğumdan sonra iyileşip eşimle birlikte olduğumda tekrar bana benden eşime bulaşırsa dedim.güldü bu virüs mutasyona uğramıyor merak etmeyin dedi.ne bileyim ya.ben şimdi kızımı yanağından öpünce onada bulaşacak mı ??
Agzinizin neresinde varbende hamileyim benimde ağzımda var genitalde yok
Dilinizin altinda nasil acaba benimde dilimin altinda ki bolgede uzun uzun seyler var fakat doktor bunlara tukuruk bezi atilimi demistiMerhaba ağzınız için herhangi bir ürün kullandınız mı acaba benim dil altimda var maalesef büyümüyor ama tam olarak geçmiyor da
Sizde cin varmiyda kaç tip bende bebek duşuniyorum ama cok ilerler diye korkiyorumArkadaslar benim anlamadigim ve kafama taktigim bi konu genital bolgede var. Ve ben sigili ogrenmeden once esimle oral iliskimiz olurdu. Ogrendikten sonra kbb yede gittim fakat bi sey olmadigini soyledi. Cok aklima takiliyo genital bolgemde ciktiysa neden agzimda cikmadi diye belkide vardir bilemem ama ben bi lezyon goremiyorum . Boyle durumda olanlar var mi genital bolgesinde olusmus fakat agzinda lezyon olmayan . Bazen cok kafaya takiyorum vr korkuyorum. Ustune hamileyim su an ve bagisikligim dusup cogalicaklar diye cok korkuyorum
Sizde cin yok sanirimbende hamileyim benimde ağzımda var genitalde yok
Ay ne bileyim kontrol ediyorum sadece içim rahat etsin istiyorum. Dişciye de gideceğim onlarda hpv muaynesi yapıyorlarDevlet hastanesi, özel laboratuvar, özel hastane hepsi yapar. Ama erkeklerde mevcut siğil varsa sonuç çıkıyor diye biliyorum. Oral siğillerle ilgili internette pek bilgi yok. Kişiden kişiye bu değişiklik gösterebilir mi bilmiyorum ama dilimin üstünde (bendeki çok ufak) beyaz ama hafif pembeye dönük dilin üzerinde kesinlikle dilin yapısıyla aynı hizada değil. Bende ki bu şekilde ama siz yinede bunu kesin olarak düşünmeyin.
Bende de var öyle şeyler. Tam dilimin altında dil bağının kenarlarında cıkıntılar var düzensiz şekilli bende bilemedim bunlar siğil mi değil mi. Ama onlar ağzımda hep vardı yanılmiyorsam. Benimde dilimin yan kısmında kabartı gördüm ama onlarda dilimin yapısından mı bilemiyorum. Ufa ufak kabartılar sert değiller asla. Of doktora gidememek bu dönemde çok zorKizlar bahsettigim et parcalari alt damak varya dil baginin oldugu yerde ve dil altimdaki her yerde irili ufakli et parcalari var. sizde de var mi boyle seyler yoksa anatomik yapimi cok korkuyorum
o nedir ??Sizde cin yok sanirim
Siz bilirsiniz nasıl isterseniz. Hpy ile ilgilenen bölüm baş ve boyun cerrahisinde uzmanlaşmış KBB doktorlarıdır. En çok en iyi onlar anlıyor. Küçük bir araştırma sonucu hangi devlet hastanelerinde olduğunu bile bulabilirsiniz. Geçmiş olsun.Ay ne bileyim kontrol ediyorum sadece içim rahat etsin istiyorum. Dişciye de gideceğim onlarda hpv muaynesi yapıyorlar
yanlış anlamışsınızdır muhtemelen. vücut virüse karşı bağışıklık kazanmıyor negatif olduktan sonra. 50 kere temas etseniz 50 kere bulaşır sizeAyni tip bidaha bulasmaz diyor doktorlar videoda izlemistim
Sonucunuz ne geldi? Birde aktif lezyon olmasa da alınabiliyor değil mi ağızdan sürüntü? Ay koronadan hemen sonra devlet hastanesine gidip test yaptıracağım.. Kadın doğuk uzmanına mı belirttiniz bu isteginizi yoksa kbb de mi bakıldı?Ben Ağizdan sürüntüyü devlet hastanesinde yaptirdim..Yaptirmak isteyenler varsa bilgileri olsun..Rahim ağzimda HPV olduğunu ağzimdanda şüphelendiğimi söyleyince ağzimdan sürüntü aldı doktorum..2 günde belli oldu sonuç..
Rahim ağzinda hpv kaynakli kanser oncusu lezyono nedir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?