Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhaba tip 16 pozitifken mi cocuk sahibi oldunuz

Hpv pozitifken mi bebek sahibi oldunuz

en son ocak ayında smear yaptırmıştım temizdi herhangi bişey çıkmadı doktorada söyleyince tekrar gerek görmedi sanırım en yakın zamanda başka bi doktora gözükücem tekrardan çünkü ilk zamanlar daha minikti farkettiğim şeyler siğilmi her neyse biraz daha büyümüşler gibi hissediyorum teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun

Canım bı ara bendede vardı. Çay ağacı yağı çok iyi geldi ve bol yeşillik tükettim, çok şükür bir dahada olmadi

Merhaba canim.KBB doktoruma rahim agzinda HPV16 var agzimdan da şüpheleniyorum dedim..Vajinamda hiç siğil olmadigi için ağzimda varda ben göremiyorum heralde diye düşünüyordum hep..Ağzimda siğil gibi birsey yoktu..Sonuç hamdolsun Flora Normal olarak çikti..Ama yine dikkat et bir yere tutunup pat diye çıkabilir kontrol altinda olman lazım dedi...

Merhaba ben yıllar önce hpv ile savaştım, eşimde ve bende vardı. Ben askorbik asit düzeyi yüksek olan vitaminler tüketerek kendi kendine kaybolmasını sağladım, bunu kullanmam inanın tesadüftu bilerek yaptığım birsey değildi yani kullandığım şeyi bile hatırlamıyorum, kendi kendine geçtikten sonra 3 dozdan oluşan gardasil iğnesini oldum, eşimde yaktirdi lazerle ilk 1 sene inat edip çıkmaya devam etti ama sürekli yaktirdik, en son eşimde 3 doz gardasil iğnesi oldu ve kurtulduk 3 buçuk senedir aktif bir siğil yok cok şükür. Ondan bahsedince geri gelecekmiş gibi geliyor bazen konuşmak aklima getirmek bile istemiyorum.
Ama hpv vücuda bir girdimi artık hep sizinle, sadece aktif görünürde bir siğil yok ise bulaştırıcılığı yok ve normal doğumda yapılabiliyor. Vajina içinde gözden kaçan var ise normal doğumla bebeğe geçebiliyor ve istenmeyen hastalıklara neden olabiliyor benim doktordan öğrendiklerim bunlardı o süreçte.
Artık hep sizinle olduğu için bağışıklıginiz düştüğünde geri çıkma ihtimali yükseliyor
Eger kızınız var ise 15 yaşından sonra 3 doz gardasil yaptırsın herkes, ilerde kimle birliktelik yaşayacağını bilemeyiz çünkü önlem almak önemli

Yani normal çıksa bile kendiliğinde pozitif olabilir mi? Yoksa oral ilişki devamında bir şekilde tutunabilir anlamında mı.. Asla anlamıyorum bu olayları ya

Yani normal çıksa bile kendiliğinde pozitif olabilir mi? Yoksa oral ilişki devamında bir şekilde tutunabilir anlamında mı.. Asla anlamıyorum bu olayları ya
Vallahi heralde bana söyleyiş şekline bakarsam..Normal çiksa bile bir yere tutunup sonradan aktiflesebilir demek istedi ..Ben öyle anladım.Yoksa oral iliski devaminda çikabilir derdi diye düşünuyorum...Ki umarım ben yanlis anlamisimdir.Inşallah orala devam edersen agzinda hpv olabilir demistir..Sizlerde KBB gittiginizde bununla ilgili bilgi alıp buraya yazarsaniz çok iyi olur..Keşke bunu tam olarak sorsaymışım

Öteki virüs bir bıraksa peşimizi koşarak gideceğim doktora.. Ama olmayan şey de ilişkiye devam etmedikçe çıkmaz herhalde kendi kendine türeyecek değil ya. Of birde şu vücuttan atılır atılmaz meselesi acayip geriyor beni. Bir kısım doktor atılır diyor bir kısım uykuda kalır bağışıklık düşünce tekrarlar diyor hangisine inanacağız biz..

Kızlar birde benim dilimin kenarı morardı durup dururken daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Acımıyor sertlikte yok sadece mor. 1 ay oldu ama geçmiyor da. Birazda bu yüzden ağızda hpv meselesine takıldım durduk yere olacak şey mi bu

N Nefertiti0606 mesaj kutuna bakar misin

Genital hpv cinsel temas harici başka hiçbir yolla bulaşmaz. El,tırnak,çarşaf,havlu hatta iç çamaşırı ile bile bulaşmaz. Insanları yanlış bilgilendirmeyin.HPV %99 cinsel temas ile bulaşır.

O kadar saçma diyaloglar dönüyor ki burada. Lütfen internetten bilimsel verilerle kanıtlanmış bilgileri okuyun. Hpv vücuttan atılır ancak bağışıklık sisteminizle ve hpv tipi ile bağlantılıdır. Uyku durumuna geçmez veya pasif hale dönüşmez ya pozitifsindir ya negatif. Birçok insan da hpv den kurtulmuştur 6 ayda kurtulanda vardır 2 yılda da 10 yılda da.

Iste doktor o cikintilara bana onemli degil tukuruk bezi atilimi dedi

Bu dediğinizde çok haklısınız ama o kadar çok ses çıkıyor ki insan acabaya düşüyor. Mesela internette bazı tıp kaynaklı eski makalellerde vücuttan atılmadığı soylenirken yeni makalelerde atıldığı yazıyor bunun yanında kimi doktor bunun vücuttan atıldıgını savunurken kimisi uykuya geçtiğini direnç dusuklugunde tekrarlayacağını söylüyor. Makalelerden önce doktorlar hep bir ağızdan konuşmadığı içinde insanlar bu şekilde telaşa kapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…