Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Evet negatif olduktan sonra hamile kaldım hastalığım 1sene sürdü ilişkiye girmedik o süreçte
Ekstra temizlikleriniz oldu mu negatif olana kadar. Yani kişisel temizlik ve ev işleri anlamında soruyorum. Her yeri sabunlu suyla dezenfektanla silmekten yoruldum artık da yaptınız mı bu tarz şeyler? Yoksa hem beden temizliği heö ev işleri hastalık öncesi yaptığınız şekliyle miydi ?

İlk zamanlar takıntılıydım sonradan bıraktım dışarda daha temkinliydim kendi temizliğinde hep yaptım altımı hiç yıkamadım peçrteyle sildim afedersiniz büyük abdestte sadece yıkama yaptım ama vajınamı değil hemşire teyzem var o söyledi yıkama duştan duşa taretlen ph bozma iyice diye bunları uyguladım bağışıklığı yüklendim bukadar başında olduğum için çabuk atlattım birde sebebi belirlenemeyen enfeksiyonun vardı büyük bir ihtimal o tetikledi sigarada içiyordum paket paket bıraktım hemen defglayn kullandıktan sonra birşeyin kalmadı çok şükür Rabbim hepimize sağlık versin

Kızlar 3 hafta önce buraya yazmıştım 3 haftadır propolis kullanıyorum b vitamini aliyorum her gün yeşil çay içiyorum çay ağacı yağı kullanıyorum ama nafile daha da coğaldılar.Dün eğitim araştırma hastanesine gittim ordaki doktor hic iliskiye girmediğim icin(sadece makat bölgemde var) smear testi alamayacağını söyledi ama hpv tiplemesi de yapamayız dedi anlamadim.Beni bi yere yönlendirdi koter ile yakıp biyopsi alıyolar o da tipleme mi oluyor? yoksa tipleme icin daha mı farklı test yapılıyor?

arkadaşlar ben bugün yaktırdım ama sanırım DEVLET olduğu için böyle büyük olanları yakmış sadece küçükler hala daha duruyor.. yaktırdıktan sonra krem kullanan var mı?

arkadaşlar ben bugün yaktırdım ama sanırım DEVLET olduğu için böyle büyük olanları yakmış sadece küçükler hala daha duruyor.. yaktırdıktan sonra krem kullanan var mı?
Merhaba canım . Doktor aldara krem önermedi mi? Benimde çoktu siğillerim. Yemene içmene dikkat edip bağışıklığını koru. Sigara içme stres yapmamaya çalış.Bide krem al bence. Aldara kremi eczaneye sor uygulanış biçimini de. Geçer mutlaka.

hayır hiç krem önermedi canım ama küçük olanların da yakılması gerekmez mi? forumda okudum duoderm verrutol krem kullananlar olmuş ama?

canım bakire isen zaten rahim ağzın zar ile korunmuştur. Yani normal tabi ki test yapmaması. Hpv içinde vajinanın içinden sürüntü alması gerekiyor yani bende öyle olmuştu. Yani sen zaten bakire isen gerek yok siğillerinden kurtul kendine iyi bak yeter.

Ayrıca özele gitmiyorsan kimse ilgilenmiyor ben bunu anladım, bakıyorum nasıl yakmış hiç anlamadım siğiller olduğu gibi yerinde duruyor.Aşı için hiç bilgilendirme yapmadı asistanlar vardı zaten yakılmayan küçükler kremle geçer mi sence

Ya bu konuda devlet hastaneleri zaten tuhaf ki ben hiiç devlete gitmedim ama giden arkadaşlardan duyduğum kadarıyla öyle. Devlete gitmek zorunda isen araştırma yap hangi doktor iyi diye iyi doktorlarda var. Bence aldara krem al siğillerine gün aşırı uygula ve cildin çok hassassa gündüz de iki kez teramisin süre. Tabi bu benim önerim yanlış yönlendirmek istemem. Ama siğillerin varsa onları halletmen lazım zaten genelde yakma işlemi ardından aldara kullanıyorlar .

Canım selam. Benimde siğillerim öyle çıkmaya başlamıştı. Yani yanma gibi değil ama hafif batma gibi.Ve ardından kaşıntı şeklinde devam etti. Yani siğilse bile baştan farketmiş olman çok güzel. Hpv olabilirsin olmayadabilirsin. Hpv olduysan panik olma hemen hepimiz benzer süreçleri geçirdik ve geçiriyoruz. Doktora git bence için rahat etsin. doktora gittikten sonra zaten gerisi kolay

hayır hiç krem önermedi canım ama küçük olanların da yakılması gerekmez mi? forumda okudum duoderm verrutol krem kullananlar olmuş ama?
Ben aldara kullandım canım.Yakma işlemi konusunda bilgim yok benımkiler direk kremle geçtiği için . Yakma işlemi yapan biri cevap yazar mutlaka. Ama yakma işleminden sonra krem kullanıyorlar diye biliyorum

Merhaba. Arkadaşım doktor uzmanı değil ama pratisyen hekim. Ona gösterdim bu siğil değil dedi. Öyle diyince bir jinekologa gitmedim. Benim vajina içinde dedigim yer. Vajina disinda hicbir sey yok. Fakat 2 dir hep tahriş oluyor. Durduğum yerde nasıl tahriş oluyor onu anlamadım. Ic camasiri tahrisi sanırım. Tekrarlarsa bir jinekologa gideceğim . Size de geçmiş olsun. Umarım bir daha tekrarlanmaz

Kızlar size mujde verip umut olmaya geldim. Buralarda cok aglayıp sızladım ama gecti az once sonucum çıktı. Sonucum negatif hpv negatif oldum. 2017 de hpv oldum. Tip 18 45 ve 6 pozitiftim. Sonrasindaki butün smearlarim temizdi. Şuanda negatifim. 6 ay boyunca ekinezya cayi yesil cay kefir c vitamini amerikadan getirttigim mantarözu hapi ictim ve sonra unuttum hpv yi. baska sorunlarla ugrasmaktan. 1 yildir doktora gitmiyordum. Ptesi gittim bugun hpv testim cikti ve butun tipler negatif olmus. Zaten bir ay sonrasinda tip 18 negatif olmustu. Suan tamamen negatifim. Üzülmeyin geciyor. Ben de cok kötu gunler yasamistim. Negatif oldum diyen birilerini aradim tüm sayfalari okumustum. Size moral olsun haberim.

Temizlik vs anlamında ekstra bir şey yaptınız mı yoksa bağışıklığı artırmaya mı yöneldiniz sadece ? Büyük geçmiş olsun

Canim cok sevindim cin varmiydi sizde o surecte bagisiklik icin hangi ilaci kulandiniz evlimisiniz ve nasil korundunuz ozeldeyilse anlatirmisiniz biraz

Canim cok sevindim cin varmiydi sizde o surecte bagisiklik icin hangi ilaci kulandiniz evlimisiniz ve nasil korundunuz ozeldeyilse anlatirmisiniz biraz
Boşanmistim ben. Baska bir evlilik yapacaktim ondan gecti, ayrildim. 4 yildir hayatima kimseyi almadim psikolojim cok bozuktu. Coruolis mrl ictim. Cin hic olmadim kolposkopim ve tüm smerlarim temizdi. Bu hastalik yillarimi aldi hayatima kimseyi alamadim istemedim. Ama simdi iyiyim

Cok sukur ben evliyim bebek icin hazirlik yaparken ogrendim simdi simirlerim temiz gelirse bebek istiyorum ama korkuyorum bir yandan

Temizlik vs anlamında ekstra bir şey yaptınız mı yoksa bağışıklığı artırmaya mı yöneldiniz sadece ? Büyük geçmiş olsun
Hep agda yaptim. tum ic camasirlarimi attim beyaz pamuklu aldim hep. Akintim vs olursa anliyim diye. Bastan evdekilere gecer diye her girdigimde wc yi camasir suyuyla yikardim kafayi yemistim ama siz yapmayin hepsi gecti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…