Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Hep agda yaptim. tum ic camasirlarimi attim beyaz pamuklu aldim hep. Akintim vs olursa anliyim diye. Bastan evdekilere gecer diye her girdigimde wc yi camasir suyuyla yikardim kafayi yemistim ama siz yapmayin hepsi gecti gitti
Sadece wc olsa kafaya taktıklarım her gün sileyim:) duş başlığından tut,kapı koluna,sabunluğa bile kafayı taktım :) vücudumdan akan su duş zeminine vs virüs taşır mı diye taktım kafaya şimdi de :/ kafayı yedirtti lanet şey. Cinsellikten karşı cinsten soğudum

Ayniydim. Kendimden sogumustum birak karsi cinsi. Burayi cok okumayin o da yapiyor

Bugün sonucumu öğrendim ve inanın şuan öyle mutlu oldum ki sizin yazınızı okuyunca. Bende de 18 ve 66 çıktı inat edip yenecegim inanıyorum Allah'ın izniyle.

Ahcc kullandınız mı acaba

Ayni ben artik sinirden guler oldum amaiyiyim biraz daha sende mantikli dusunmeye calis

Son düzenleme:
Ayniydim. Kendimden sogumustum birak karsi cinsi. Burayi cok okumayin o da yapiyor
Evet burasi tetikliyor gercekten kendimi yanliz saniyordum degilmisim burdaki butun yazilari okuyordum bu sayfayi birak diger butun sayfalari hpv haricindeki insanlarin sorunlarini yazdigi sayfalari tek tek okumaya basladim ay ruh halimden cikamiyordum bildigin depresyona girdim bilmedgim duymadigim seyleri okudum gunlerce etkisinden cikamiyordum sonra biraktim okumuyirum artik yeni yeni buraya girmeye basladim okadar

Merhaba arkadaşlar,
Ben kriyoterapi yaptırdım 2 seans. İlk seanstan sonra sayıda bir artış oldu ve 2.sini yaptırdım bu cumartesi. Daha önce yaptıranlardan süreç hakkında bilgi rica ediyorum. Şimdi aldarayı tekrar kullanmaya başlayacağım. Ne kadar zamanda ve nasıl geçiyor kriyoterapiden sonra

İllaki anlarlar üstelik iki farklı doktorda aynı şeyi söyledi ancak ben genel olarak panik bir insanım ve konu özel bölge olunca kafamda deli sorular :) Neler düşündüğümü, ne çektiğimi bi Allah bilir herhalde :)) Allah dermansız dert vermesin kimseciklere. Smearda hpvye dair bir bulgu yok o zaman hpv testi yaptırmamın bir manası var mıdır ki?

Bugün sonucumu öğrendim ve inanın şuan öyle mutlu oldum ki sizin yazınızı okuyunca. Bende de 18 ve 66 çıktı inat edip yenecegim inanıyorum Allah'ın izniyle.
Selam canım kriyoterapi yaptırmadım ben . Benimde bayagı vardı siğilim. Aldara kullanınca geçti 2 haftada. Bir paket kullandım aldara beni ciddi anlamda çok tahriş etti aldara kullanırken gündüz de teramisin falan sür cildin hassassa. Doktor gün aşırı kullan dedi mi bilmiyorum ama gün aşırı kullanmak iyi.Aldara biraz derini kızartacak yani bi rüe kızarıklık olacak ama iyileşiyor zamanla.

Bende de 16 ve 59 var. Tabi ki yeneceğiz. Bütün olarak bakmamız lazım vücudumuza. Gelip geçici bunlar içinizi rahat tutun . Kendinize bakmayı unutmayın ama :)

Bende de 16 ve 59 var. Tabi ki yeneceğiz. Bütün olarak bakmamız lazım vücudumuza. Gelip geçici bunlar içinizi rahat tutun . Kendinize bakmayı unutmayın ama :)
Kesinlikle öyle daima dikkat etmeliyiz. Vücudumuzun sağlığımızın kıymetini bilmeliyiz. Hayatımdan sağlıksız olan ne varsa çıkardım bu vesileyle şimdi çok daha iyi besleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…