Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ay canim benim bence gecmistir diye dusunuyorum insaallah hayirli haberlrini aliriz ama bu kez olmasa bile bidahakine mutlaja gecer guzel.habeler alirsin insallah❤
Bana yazdığın mesaj huzur vermişti annem ile ilgili oan stresten unuttum yazmayı sen iyi bir insansın diye başlayan mesajın teşekkür ederim

Bana yazdığın mesaj huzur vermişti annem ile ilgili oan stresten unuttum yazmayı sen iyi bir insansın diye başlayan mesajın teşekkür ederim
gercekten oyle sen iyi bir insan olmasan burda yazan hic tanimadigin insanlara tibbi bilginle mumkun oldugunca yardimci olmaya calismazsn , oyle saglikcilar varki burunlarindan kil aldirmiyorlar. Sen cok zor bir is yapip burda yazilanlarada bilgilendirmeye calisiyorsun Ozllekle sana yazdigimda psilikoljim allak bullakti seninle konustugumuzda ogunden beri bazi seyleri normal dusunmeye basladim cunku sen beni cok rahatlattin bana cok iyi geldin ayrica biz besdkka bile hastanede duramazken pskilojimiz alt ustvolurken sen surekli insanlara emek veriyosun ugrasiyosun cabaliyorsun Allah binkere yardimcin olsun insallah bunu cok yurekten soyluyorum Allah sevdiklerinle beraber saglikli uzun omurler versin senjn sayende biraz rahatladim inanki sen tek tek bana anlatton beni hic tanimadigin bilmedigin halde ilgilendin bu benim icin cok onemliydi asil ben tsk ederim

Son düzenleme:
Evet onkolojik tiplerde mutlaka kolposkopi yapılmalı

Hmm cok merak ediyorum türkiyede sistem
Nasil, hpv cikinca doktorlar ne diyor nasil devam ediliyor. Ben her sene düzenli kanser muayenesine giderdim, doktorum eger sizi aramiyorsak sonuc temiz dmektir derdi hep. Ve simdiye kadar hic aranmadim. Ilk kez 2. ayin sonunda extrada hpv testi yapildi sonuc olarak 16 ve 18 cikti maalesef, doktorum korkulacak birsey yok dedi simdiye kader sonuclarin hep ayniydi hic bir degisim olmadi v.s dedi.
9. ayda terminim var bakalim ne yapilacak... Ama koloposkopi v.s yapılmayacak, almanyadaki doktorlar bu konuda Rahat /gevşek sanki yani bana öyle geldi...
Kafam karıştı...

Çok teşekkür ederim arkadaşım bende yok diyince panik oldum insanlara da aç kukunu bakayım diyemiyorsun sadece bende varmış gibi geldi bir an
Bende de vardı.. hamilelik ve doğum eşmle uzin süre brlktelk yaşamaynca kendlğinden geçti.

Forumda okuduğum kadarıyla kimse buna değinmemiş ama sonuçta virüsle yaşıyoruz yeniden temasla geçebiliyor,tedavi sırasında aldara yada koter yada hangi tedaviyi uyguluyorsanız, o dönemde giydiklerinizi çok yüksek derecede mi yıkadınız? sonucta bir giydiğimizi bir daha giymeyeceğiz diye bir şey yok ama temastan dolayi arttirir mi bunu bilemiyorum virüsler yüksek ısıya kadar da dayanabilir cunku

Kızlar ben yaktırdım bitti diye sevinirken İnanılmaz kaşıntım vardı klitorisimin üstünde ve onun yanlarında yani en hassas kısımlarda beyaz ve kücük cıkmıs sigiller cıkmıs uçuk gibi duruyor nasıl kurtulcam hic bilmiyorum

benimde aynısı olmustu klitoris üstü ve iç kısımda beyazlıklar zamanla sabunla yıkadıkça geçti dehset kaşınıyordu ama doktor normal görüntüsü bisey yok bunda demişti siğiller daha cok et beni gibi oluyor

Ne güzel hiç yüzyüze gelmediğim birinden bunları duymak çok duygulandım teşekkür ederim canım

Onkolojik tipse türkiyede kolposkopi yapılıp rahim ağzında hücre değişikliği varmı diye bakılıyor yapılması iyi bir şey çünkü benim smearlerim hep güzelken kolposkopi sonucu cin3 çıkmıştı formdaki birçok kişininde smear normalken cin seviyeleri çıkıyor kolposkopide ne yazık ki yapılmasa belkide birkaç yıl sonra daha ileri bir sonuçla karşılaşabilirdim çünkü smear dökülen hücrelerin mikroskopla incelenmesi ama kolposkopi oradaki görüntü ve biyopsi sistem orada farklı işliyor demekki geçmiş olsun takiplerinizi aksatmazsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum

Cevabın için teşekkür ederim, yani hpv 16-18 çıkınca Smear sonuçları temiz olsa dahi koloposkopi yapılıyor doğru anladım dimi? Bilmiyorumki burada acaba niye öyle değilki... peki koloposkopiyi doktormu öneriyor? Özelmi yoksa devlet hastanesimi yapıyor? Acaba türkiyedemi gitsem doktora

Et beni gibi olanlar dış derimdeydi onlar geçti zaten küçük beyazlar klitoris tarafında ve mukoza deride var..Doğal yapısı olacagını sanmıyorum ben bu kasıntı bende sigillerden önce hic olmamısti sanırım kasıdıkca da yayıldılar umarım kendiliginden geçer çok rahatsiz ediyorlar beni. Doktora birdahaki gidisimde söylerim artık kasıntı giderici krem falan verir belki. İşin kötü kısmıs makat tarafında da kasıntım oluyor umarım orada da siğil cıkmaz.

Bir sorum daha olacak, doktorum bazı bünyelerin bu virüsü vucudun yenip onu attığını söyledi, peki bu virüsden (hpv 16/18) kurtuldum bir dahaki test sonucum negativ oldu diyelim yinede kanser olmak riski oluyormu? Bilgisi olan varmı?

Benim o bölge de ve tedavi etsem de yayılıyorlar, umarim oraya sicramaz canim

Yani tahris olma ihtimali yok dimi? Tüy dökücü falan yaptin mi

Yani tahris olma ihtimali yok dimi? Tüy dökücü falan yaptin mi
Tüy dökücü kullanmadım canım ben hic jilet kullanıyordum lazere gitmeyi düsündügüm icin ama bir süre almayayım dedim doktora gitmeden önce alirim galiba. Tam anlamadım sende makat bölgesinde mi çıktı?

Evet koterle yaktırdım sonra solüsyon sürdü doktor yine çıktı yeşil çay,çörekotu, propolis,b12 her şeyi yaptım.Hala çıkıyor ve makat içine ilerliyor en kötüsü bugün aldara aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…