Teşekkür ederim sağ olunMalesef orası hiç belli olmuyorama şunu söyleyebilirim sadece icinizi rahatlatmak icin degil bir gercek var hpv toplumda çok Ama cok yaygın... Bizler burda olanlar olarak saglıgna dikkat eden bilincli insanlardanız aslında şuan birçok kisi hpv tasıyıcısı ama doktora gitmedigi icin bilmiyor.Tip 55 zararlı olduguna dair birsey duymadım 200 tipi var hpvnin. Bende sigil yapan hpv cikti tipini ögrenemedim henüz smear veremedim ilk basta psikolojim cöktü benim de ama herkeste olabilen birsey oldugunu öğrenince rahatladım. Buarada riskli hpv tiplerinin kanser yapma riski var kesin yapacak diye birsey yok, Her zaman kanser olma ihtimalimiz var ayrıca, hayatta basimiza her an hersey de gelebilir, bence bu kadar üzmeyin kendinizi sağlıkla kalın❤
Benim eşimin cinsel organında vardı bi süre hiç bir sorun yaşamadık lakin çok korkmuştum o dönem. Kanla kan grubuyla vs. bir çok şeyle alakalı dedilerdi ozaman. Bir çok yöntem denedik hangisi geçirdi bilmiyorum o yüzden tam net bir bilgi veremeyeceğim.Canım vajinal sigilerin tek bulaşma yönü eşden kaynaklanıyomuş...
Benim bi arkadaşım aynı durumda oldu , yakıldı yeniden çıktı...
Bence eşinde bi görünse iyi olur doktora sanırım ondan geeln sigil cinsel yolla sanada bulaşmakta geçmiş olsun :1hug:
Merhaba. 4 ayda nasıl negatif oldunuz? Neler kullandınız? İlaç, takviye gıda, bünye güçlendirici, yiyecek içecekHerkese merhaba ben bugun cik guzel bir sonuc aldim 4 aylik mucadelemde hpv negatif simir negatif cok mutluyum allah herkese nasip etsin umarim burdaki herkes kurtulur pen piskolojikmen cok kotu gunler gecirdim bugun hayatin en guzel haberini aldim herkese gecmiş olsun
Kızlar kontrol smeari yaptırdım korona dan dolayı gidememiştim 8 ay olmuştuçok şükür bugün sonuçlarımı aldım temiz çıkmış çok şükür çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim rabbim hepimizi korusun ınsallah seviyorum sizleri
Sağol guzelimmmmmm çok çok öpüyorum seniGüzel prensesimmmmhadi bir kez daha gözümüz aydın olsunnnnn Sağlıkla kal
Operasyon sonrası 9. Ayım bugün tekrar smear ve hpv verdim umarım güzel sonuçlar alır sizede umut olurum
Hpv 16 cin3 ile konizasyon oldum Ekim ayında teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun, inşAllah sonuçlar temiz çıkarHerşey gönlünüzce olsun. Hangi tip hpv vardı?
Canimmm emin ol geçmiştir şimdiye iyi haberlerini bekliyorumHpv 16 cin3 ile konizasyon oldum Ekim ayında teşekkür ederim inşallah
Kaç yaşındasınız? Bendede yeni 16 ve 18 çıktıHpv 16 cin3 ile konizasyon oldum Ekim ayında teşekkür ederim inşallah
Canım bendede var hpv ile alakası yok ablamda da var hatta ama onda hpv yok mesela. Vajina şekli gibi düşün herkesin yapısı farklı oluyorKizlar bu vestibular papilla herkeste var mi yoksa hpv bunu tetikliyor mu? Kasintidan dolayi doktora gittim bana vajina normal dokusu dedi ama arkadaşıma sordum bende öyle bir şey yok dedi sert değil yumuşak dil altındaki şeyler gibi yapılar bunlara bir işlem yapılmıyor mu acaba doktor mu anlayamadı yoksa kafam çok karıştı
39 yaşım kolposkopi oldunuz muKaç yaşındasınız? Bendede yeni 16 ve 18 çıktıinşAllah vücudum biranevvel kurtulur bu virusdan
Hemen duyuracağım cümle alemeCanimmm emin ol geçmiştir şimdiye iyi haberlerini bekliyorum
39 yaşım kolposkopi oldunuz mu
iyi dileklerimiz sizinle <3Hemen duyuracağım cümle aleme
bir ay sonra çıkacak sonuçlar İnşallah iyi gelir
Ay canim benim bence gecmistir diye dusunuyorum insaallah hayirli haberlrini aliriz ama bu kez olmasa bile bidahakine mutlaja gecer guzel.habeler alirsin insallah❤Hemen duyuracağım cümle aleme
bir ay sonra çıkacak sonuçlar İnşallah iyi gelir
Çok teşekkür ederim arkadaşım bende yok diyince panik oldum insanlara da aç kukunu bakayım diyemiyorsunCanım bendede var hpv ile alakası yok ablamda da var hatta ama onda hpv yok mesela. Vajina şekli gibi düşün herkesin yapısı farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?