Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Teşekkür ederim sağ olun

Benim eşimin cinsel organında vardı bi süre hiç bir sorun yaşamadık lakin çok korkmuştum o dönem. Kanla kan grubuyla vs. bir çok şeyle alakalı dedilerdi ozaman. Bir çok yöntem denedik hangisi geçirdi bilmiyorum o yüzden tam net bir bilgi veremeyeceğim.

Kızlaar cok önemli birsey sormak istiyorum benim sigillerim vajina kenarlarında cıkmıstı yaktı doktor suan birsey yok ama makat bölgemde kasıntı hissediyorum görünürde birsey yok ama orda da sigil cıkabilir mi sizce cok korkuyorum

Kizlar bu vestibular papilla herkeste var mi yoksa hpv bunu tetikliyor mu? Kasintidan dolayi doktora gittim bana vajina normal dokusu dedi ama arkadaşıma sordum bende öyle bir şey yok dedi sert değil yumuşak dil altındaki şeyler gibi yapılar bunlara bir işlem yapılmıyor mu acaba doktor mu anlayamadı yoksa kafam çok karıştı

Merhaba. 4 ayda nasıl negatif oldunuz? Neler kullandınız? İlaç, takviye gıda, bünye güçlendirici, yiyecek içecek bir de acaba vücudunuz, bağışıklık sisteminiz aylardır savaşıyordu da siz mi geç teşhis oldunuz? Yani ben ekimde hpv taşıdığımi öğrendim. Temmuz oldu hala uğraşıyorum hem cin1 var hem sigiller. 16,18,51 var bu arada.

Güzel prensesimmmm hadi bir kez daha gözümüz aydın olsunnnnn Sağlıkla kal

Operasyon sonrası 9. Ayım bugün tekrar smear ve hpv verdim umarım güzel sonuçlar alır sizede umut olurum

Geçmiş olsun, inşAllah sonuçlar temiz çıkar Herşey gönlünüzce olsun. Hangi tip hpv vardı?

Canım bendede var hpv ile alakası yok ablamda da var hatta ama onda hpv yok mesela. Vajina şekli gibi düşün herkesin yapısı farklı oluyor

Canım bendede var hpv ile alakası yok ablamda da var hatta ama onda hpv yok mesela. Vajina şekli gibi düşün herkesin yapısı farklı oluyor
Çok teşekkür ederim arkadaşım bende yok diyince panik oldum insanlara da aç kukunu bakayım diyemiyorsun sadece bende varmış gibi geldi bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…