Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

siğil değil de çok büyük bir ihtimal bartholin absesidir en kısa sürede doktora git eğer başlangıçsa ilaç tedavisi yapılabilir büyürse ancak müdahale yapılarak içi boşaltılır ki operasyon korkulacak birşey değil. birşey yüzünden enfekte olmuş içi iltihaplanmaya başlamış korkma ama ihmal etme çünkü çok hızlı bir şekilde büyür şişer ve yaşam kaliteni düşürür. geçmiş olsun

Son düzenleme:
canım bebeğimiz olmadığı işin eşimle hastaneye gittik muayne esnasında smer aldılar . 20 gün sonra rahim filmi çektirmek için gittiğimde smer sonucumu aldım rahim filmi çeken doktor bana sonucu hemen doktoruna göster rahim ağzı kanseri olabilir dedi rahim filmimde geçişlerden kanallardan biri kapalı görünüyormuş kameralı ameliyat dedi.doktoruma smer sonucumu gösterdim oda bana kolposkopi yapdı arkasından 3 yerden biopsi rahim ağzı kanser başlangıcı olarak teşhis koyuldu lip denen bir ameliyatla rahim ağzının çıkartılacağını söyledi sonra bebeğim olmadığı için doktorum riskli olur kısırlık yapabilir önce bir bebek doğur sonra lip ameliyaı dedi kameralı laporoskopi ameliyaı oldum şubatta başarılı bi ameliyatla kanallarımı ayırdı doktorum 40 gün sonra ilk ilişkimde hamile kaldım bebeğim şu an 24 haftalık ve çok şkr çok sağlıklı zaedn anne karnındaki bebeğe bu virüsler zarar veremezmiş plesentası geçişe izin vermiyormuş ancak normal doğum esnasında bebek kanaldan geçerken yutabiliyormuş o yzdende sezeryanla doğum gerekiyor kısmetse aralıkda dğoğum sonrada lip ameliyatıyla kurtuluş ümit ediyorum ama bende hiç siğil oluşmadı o yüzdende bilinmedi,

gozun aydin never en azindan sigil degilmis....bak dun nette fotolara bakarken ne buldum....hpv fotolarina bakiyordum belki yabanci sitelerde foto farklimi diye....bir cesit sigil gordum fotosu benimkiyle hemen hemen uyuyordu senin ettigin tarifle birebir ayip olmasa yada yasak o fotolar linkini atacam ceviri yaparak....senin ettigin tarifle birebir uyuyor zaten bu bircok insanda cikabilen ozellikle cocuklarin yuzde otuzunda varmis....ismi fordyce diye bir bak turkcesi ne bilmiyorum...hicbir zarari yokmus tedaviye gerek yokmus bulamazsan sana ozaman linkini atarim....

zaten ben en son gittigim son iki dr bu sigil degil demisti....bir isim soyledi hic hatirlamiyorum tedaviye gerek yok demisti....ama fotolara baktigimda uyuyor ama bendeli cok fazla sayida degil netteki kadar....

benm de ona benzer sivilce gibi bişey çıkmıştı dediğin gibi ucu yok, doktor mikrop kapmış demişti, bende bertholin falan olabilir diye korkmuştum, bi krem verdi onu sürdüm şişliği indirdi. Aynı şey olabilir mi bilmiyorum tabi.

çok sevindim cnm :) tedavi vermeyince sormadın mı nasıl geçicek diye ? belki kendiliğinden geçicek bişeydir. Ama siğil olmamasına çok sevindm gözün aydın diyelim :)

çok sevindim cnm :) tedavi vermeyince sormadın mı nasıl geçicek diye ? belki kendiliğinden geçicek bişeydir. Ama siğil olmamasına çok sevindm gözün aydın diyelim :)

canım bana siğil dien doktrmu ve sizin doktrnuz hakan beyi arayıp danıştım tekrar onları koterlmen lazım dediler hatta hakan bey kronk vajinit hpvden olur dedi biyopsi bile yaptım bu blnmezlkten kurtlamadım wallaha yaa ee siğl cıkmadı olsda biyopside cıkardı die düşnyorum ama hiç bi tedavi vermedi doktr yaktrmak grecektn rahatlattı yani kendm hep asit kullandıgmda kasıntım gidio veee benm sansızlıgıma bakarmısınız ben sürekli yaktrma isterken dktrm yakmadı ilaca dewm dedi pataloji sonucumu danışmak için aradıgımda onlar gecmdyse kotrlemek gerekr dedi tmam yapalım dedim ama ben bugn emkli oldum artık calışmıyorum dedi gelde kafayı duvarlara vurma yani :)

fordyce biliyorum canım ama o değil bendeki cnkü sert sert mnk ptr gibi aslında sendekler benzetiyotum ben sen o linki bana at cnım siğil olarak baktıgın sendeklere benzettiğin bakayım bende kendmnklere benzebilyrmuym

ben normalde turkce cevirisini yaparak link attim ama ingilizce olarak gelmis sen bunu ceviri yapabilirsen yap nette tarif ettigim sana en alttaki foto senin tarifine uyuyor hicbir zarari ve tedaviye gerek yokmus....link cok kotu farkindayim ama never icin attim kusura bakmayin....never bence seninki o sen yinede dikkatlive bak.... Genital Warts Pictures and Photos | HPV Treatment Pictures

Son düzenleme:

sendeki de gerçekten şans yani cnm :) aslında onları gerçekten yaktırsan bi yok olsalar psikolojik olarak baya rahatlicaksın

kızlar üzüntüden uykum kaçtı bana cevap verirseniz cok sevinirim, 2 ay önce malesef doğumda kızımı kaybettim, eşimle bu hafta ilkkez ilişkiye girdik ve aferdersiniz ilişki kısa değildi ve bende yanma oldu,basta pek birsey yoktu ama dün geceden beri idrarımı yaparken vajinam inanılmaz agrıyor, resmen doğum sancısı gibi şiddetli bir agrı cekiyorum cok hafif kasıntı var ve ne yapacağımı sasırmıstım sürekli o bölgemi yıkıyorum o zaman 1kaç saat rahatlıyorum sonra gene yanmalar baslıyor acıdan yatamıyorum, vajinama bir baktım şimdi bir sürü su toplaması gibi kabarcıklar olusmus ve de cok akıntım var, ayrıca kesinlikle eşimle birlikte olamıyorum canımın acısından sizce siğilmi bunlar...netteki resimler gibi karnıbahar gibi değil pütür pütür su kesesi gibi sizce nedir cok korkuyorum bir de bunla ugrasmak istemiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz,ptesi doktora gideceğim ama nasıl dayanıcam o zamana kadar bilemiyorum

Öncelikle basın sagolsun sendekinin sigil olduğunu sanmıyorum büyük ihtimal tahris olmuştur arada yanma hissi bendede oluyor birsure sonra kendiliğinden geçiyor Dr krem vermişti ama dahada almadım artık olmadıgı icin mesela benim 19 aylık bir oglum var bazen bezinden dolayı kizarti ve kucuk su kesesi gibi kabarti oluyor krem sürdüğümde bir süre sonra kendiliğinden geçiyor bu pisik oldugu zamanlarda oluyor yani dediğim gibi seninki tahris olmuştur korkulacak birşey yok yani şikayetin coksa Dr git ovul. Ve kremlerle şikayetinin hepsi gider ama kızını neden kaybettin merak ettim özel olmazsa tabi

kızlar malesef bende de genital herpes yani genital bölgede uçuk mevcut. daha tanışalı bir hafta oluyo bu rahatsızlıkla. doktora gittim krem verdi iki günde bitti ve hiçbir faydası olmadı. hatta dışarı doğru yayılmaya başladılar. ben doktor muayenesinden korktuğum için tekrar gitmek istemiyorum lütfen bilgisi olan varsa bi zahmet paylaşsın benimle nasıl geçiyo bu illet... (afedersiniz tuvaletimi bile yapamıyorum ağlıyorum yani..)

bana da doktor şiddetli enfeksiyon geçiriyorsun dedi ama bende aynı senin gibiyim o kadar canım yanıyorki artık su içmekten korkuyorum asırı susamadıktan sonra cesaret edemiyorum, ama ilaçlar işe yaramıyor bende hemoroidde var tuvalete gitmek bana cehennem oldu ne yapıyorsun care olarak sana ne ilaç verdi, suan küçük tuvaletim var ama yapamıyorum acıdan

ayyy aynen yaaa ( hem hemeroid, hem bu yaralar ne yemek yiyesim geliyor, ne su içesim... hiç bişey yapmıyorum, yapamıyorum çünkü çok acıyooo... doktor zovirax diye bir ilaç vermişti, hiçbir işe yaramadı. dediğim gibi tekrar gitmeye korkuyorum muayene iğrenç geliyo bana çünkü...

doktor muayene cubuğunu soktu resmen cığlığıı bastım adam da cok zorlamadı zaten o da çok acıdı halime bir de bi aksamda cıktı bunlar tuvalete gitmek nasıl bir nimetmiş ben şimdi bir eczaneye gidip asiklovir krem alıcam, doktor bana anestol verdi acısını alsın die birde ben sürekli sıcak suyla yıkanıyorum o zaman rahatlıyorum, ya tamam da bu tuvaleti ne kadar tutabiliriz ki ne yapıcam billmiyorum, bir de şiddetli bir agrı kesici alıcam, bende ucuk olduğunu sanıyorum senin görüntüsü nasıl, akıntın varmı bende cok siddetli

nette genital herpes görüntülü şekilleri var yaa tıpkı öyle yani daha açık söyleyim dudakta uçuk çıkar ya aynısı... ve şimdi çoğalmaya başladı 5.gün bugün... üstelik iltihaplı sivilcelerde çıkmış. akıntımda çok fazla evet vede koku yapıyor. ben suya dokundurmaya korkuyorum.sıcak soğuk farketmez hepsi yakıyo haa tavsiyem çok fazla yıkama, kendi asidik ortamı daha çabuk tamir edermiş (yani vajen içinden bahsediyorum dışı değil...)bende malesef iç dış popo makat hepsi mafff olmuş durumda

offf doktor değil dedi ama bilmiyorum ilaçlar fayda etcekmi bana travacort anestol flucan tablet ve neopenatron ovül verdi, bende de su kabarcıkları gibi seyler var, o yüzden ucuk giibi geldi bana, ben dısını yıkıyorum ama su rahatlatıyo günde 4-5defa gece gec saatlerde bile uyanıp oramı yıkıyorum, aynen bende senin gibi iç dış popo ön bölge heryer cok fena, ama bu hemoroidden daha zor en azından ona sürekli cıkmıyoruz, birde ben oturmakta zorluk cekiyorum resmen canım yanıyor sen de varmı

Ben ne olduğunu araştırdım araştırdım bulamadım nereye yazacağımı da bilemedim buraya yazayım dedim.Anlayan varsa ne olduğunu yardım etsin lütfen.Genital bölgemde 2-3 tane küçük et parçası var adetimde bi tuhaflık yok normal,ağrım sızım da yok şimdilik.20 yaşındayım ve bekarım hani siğil mi polip mi miyom mu mantar mı (gerçi bunların bazıları rahim içi rahatsızlıklar ama bilgim yok anlayamadım tam bir açıklamada bulamadım googledan falan baya baktım)sonunda çareyi size yazmakta buldum.Dr a gitmek hiiiç istemiyorum ama kanser olur bişey olur diye de çokkk korkuyorum...Gerçi sanki çocukken 11 yaşımda falan 1kere daha böyle bişey olmuştu sonra geçmişti gibi hatrlıyorum ama emin değilim çokk korkuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…