canım kesinlikle korkma utanma doktora git evde olcak iş değil cok önemli bunlar, belkide birsey değildir için rahatlar bosuna endişelenmemiş olursun
canım kesinlikle korkma utanma doktora git evde olcak iş değil cok önemli bunlar, belkide birsey değildir için rahatlar bosuna endişelenmemiş olursun
çok geçmiş olsun, yaralar nasıl görünüyor? yani şekil, boyut , renk ve sayıları nasıl acaba ? örnek bi resim var mı, hangi testleri oldun şu an ?
kızlar bana doktor enfeksiyon demişti ama bence değil cünkü su kabarcıkları hep patladı ve şimdi kanıyorlar,ayrıca dudağımda da ucuk cıktı sanırım bende ucuk var,ne berbat birseymiş bu ya gecer mi acaba artık ümidim yok, yeni kızımı kaybettim sanrım moral bozukluğu ve yetersiz beslenmeden oldu bunlar....ne yapcam ben ya[/QUOTE
çocuğunu düşürdün şu an çok hassas bir dönemdesin, üzme sakın kendini, herşeyde bir hayır vardır.. senin ilk çocuk denemen miydi ve yaşın kaç ? sana kan testleri yapılmadı mı ? eğer uçuk varsa tip 1 ve tip 2 şeklinde kan testiyle bakılabiliyor... Igg ve Igm değerlerine bakıyorlar, eğer önceden bu virüs vücuduna girmişse antikor testiyle tespit edebiliyorlar.. bünyenin zayıf düştüğü ve stres , yetersiz beslenme , uykusuzluk dönemlerinde bu uçuklar yaralar belirebiliyor ve acı, batma , yanma şeklinde rahatsızlık veriyorlar.. doğum yaparkende bunların olması çocuğun sağlığı açısından risk oluşturuyor.. o yüzden düşük yapmanı kafana takma , kendine takıntı yapma.. çünkü olan oldu, stres yaparsan hiç düzelmezsin.. kendini toparlaman ve iyileşmeye çalışman gerek... tabii ki hormonların etkisiyle duygusal olman normal ama olayı abartılı biçimde trajik hale getirmeye gerek yok.. biliyorsun çok fazla düşük yapan insan var ve toparlanıp yeniden anne oluyorlar..
kızlar bana doktor enfeksiyon demişti ama bence değil cünkü su kabarcıkları hep patladı ve şimdi kanıyorlar,ayrıca dudağımda da ucuk cıktı sanırım bende ucuk var,ne berbat birseymiş bu ya gecer mi acaba artık ümidim yok, yeni kızımı kaybettim sanrım moral bozukluğu ve yetersiz beslenmeden oldu bunlar....ne yapcam ben ya[/QUOTE
çocuğunu düşürdün şu an çok hassas bir dönemdesin, üzme sakın kendini, herşeyde bir hayır vardır.. senin ilk çocuk denemen miydi ve yaşın kaç ? sana kan testleri yapılmadı mı ? eğer uçuk varsa tip 1 ve tip 2 şeklinde kan testiyle bakılabiliyor... Igg ve Igm değerlerine bakıyorlar, eğer önceden bu virüs vücuduna girmişse antikor testiyle tespit edebiliyorlar.. bünyenin zayıf düştüğü ve stres , yetersiz beslenme , uykusuzluk dönemlerinde bu uçuklar yaralar belirebiliyor ve acı, batma , yanma şeklinde rahatsızlık veriyorlar.. doğum yaparkende bunların olması çocuğun sağlığı açısından risk oluşturuyor.. o yüzden düşük yapmanı kafana takma , kendine takıntı yapma.. çünkü olan oldu, stres yaparsan hiç düzelmezsin.. kendini toparlaman ve iyileşmeye çalışman gerek... tabii ki hormonların etkisiyle duygusal olman normal ama olayı abartılı biçimde trajik hale getirmeye gerek yok.. biliyorsun çok fazla düşük yapan insan var ve toparlanıp yeniden anne oluyorlar..
malesef canım düşük yapmadım daha önce 2 düşük yapmıstım ama 3.hamileliğimdi bu ve doğumda kaybettik kızımı, 2ay oldu cok yoğun bir sttres ve üzüntü içindeyim, şimdi bir de adet oldum, sanırım üzüntüden ve üzüntü nedeniyle beslenmemekten oldu. inanılmaz acım var,oturup kalkamıyoyrum bile yasım 28, ama biraz olsun az üzülmemeye calısıcam çünkü berbat etti beni bu durum, hemoroidde var hamilelikten kalan inan tuvalete cıkamıyorum,korkudan su bile içemiyorum,dediğin testleri söyleyeceğim doktora yarın gidiicem tekrar cünkü bir milim bile düzelme yok bende
bu arada yukarda yazdığın üzüntü stres ve uyykusuzluk ve yetersiz beslenme hepsi var bende kızımı düşünürken kendimi harap ettim gerçekten artık toparlanmam laazım, agzımda da ucuk cıktı ama o hafif,vajina bölgesinde ki berbat ötesiymiş daha önce hiç duymamıstım
canım bana siğil dien doktrmu ve sizin doktrnuz hakan beyi arayıp danıştım tekrar onları koterlmen lazım dediler hatta hakan bey kronk vajinit hpvden olur dedi biyopsi bile yaptım bu blnmezlkten kurtlamadım wallaha yaa ee siğl cıkmadı olsda biyopside cıkardı die düşnyorum ama hiç bi tedavi vermedi doktr yaktrmak grecektn rahatlattı yani kendm hep asit kullandıgmda kasıntım gidio veee benm sansızlıgıma bakarmısınız ben sürekli yaktrma isterken dktrm yakmadı ilaca dewm dedi pataloji sonucumu danışmak için aradıgımda onlar gecmdyse kotrlemek gerekr dedi tmam yapalım dedim ama ben bugn emkli oldum artık calışmıyorum dedi gelde kafayı duvarlara vurma yani :)
kondiloma sivilce tedavisi uygulayan cildiyeciler var türkiye'de. bölüm değil de, tecrübe ve insaniyet önemli sanırsam :) alayına gittim ordan biliom :)
prematurem uzun sure giremedim siteye biseyler oldu kabul etmedi. bugun oylesine bi deniyim dedim de girdim okudum. baya bi sayfa once beni sormussun. ben cok iyiyim cok sukur bi skinti yok. gecen hafta smear aldirdim bu hafta gidip sonucumu alicam. smear de doktora dedim bakar misiniz bisey goruyo musunuz diye. hicbisey yok dedi. insallah smear de temiz cikar da iyice rahatlarim. bu arada never cok sevindim sigil olmamasina.
prematurem uzun sure giremedim siteye biseyler oldu kabul etmedi. bugun oylesine bi deniyim dedim de girdim okudum. baya bi sayfa once beni sormussun. ben cok iyiyim cok sukur bi skinti yok. gecen hafta smear aldirdim bu hafta gidip sonucumu alicam. smear de doktora dedim bakar misiniz bisey goruyo musunuz diye. hicbisey yok dedi. insallah smear de temiz cikar da iyice rahatlarim. bu arada never cok sevindim sigil olmamasina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?