prematurem uzun sure giremedim siteye biseyler oldu kabul etmedi. bugun oylesine bi deniyim dedim de girdim okudum. baya bi sayfa once beni sormussun. ben cok iyiyim cok sukur bi skinti yok. gecen hafta smear aldirdim bu hafta gidip sonucumu alicam. smear de doktora dedim bakar misiniz bisey goruyo musunuz diye. hicbisey yok dedi. insallah smear de temiz cikar da iyice rahatlarim. bu arada never cok sevindim sigil olmamasina.
offf doktor değil dedi ama bilmiyorum ilaçlar fayda etcekmi bana travacort anestol flucan tablet ve neopenatron ovül verdi, bende de su kabarcıkları gibi seyler var, o yüzden ucuk giibi geldi bana, ben dısını yıkıyorum ama su rahatlatıyo günde 4-5defa gece gec saatlerde bile uyanıp oramı yıkıyorum, aynen bende senin gibi iç dış popo ön bölge heryer cok fena, ama bu hemoroidden daha zor en azından ona sürekli cıkmıyoruz, birde ben oturmakta zorluk cekiyorum resmen canım yanıyor sen de varmı
ayyy derslerden giremedim cnm bi daha. malesef bende oturma güçlüğü çekiyordum şu bir iki gündür daha iyiye gidiyor inşallah. geçti geçiyo gibi yani:) bilmiyorum tam ama sanki bana Aklovir isimli ilaç fayda etti gibi... inşallah seninkide geçer. kadın olmaktan bi kere daha tiksindim ben valla!!
ama genital siğilin sebebi hpv virüsü yani cinsel yolla bulaşan virüs ne derece doğru cildiyeye görünmek sonuçta allah korusun bunun rahim ağzı kanseri gibi kansere yakalanmış olma durumu var bu da jinekolojinin alanı değil mi kafamı karıştırmayın yaaa((((
ben bu siğilleri azmimle sürekli bakımla incir sütü kullanıp kurutsam düşsse siğiller... bu patalojiye ne gönderilecek siğillere bakıp mı illa zararlı olup olmadığına bakılır. ben bakireyim başka yolu yok mu ben eğer 5 gün içinde bu siğiller geçmezse o zaman dondurma yöntemiyle siğillerden kurtulmayı düşünüyorum yakma can acıtıcı ve iz bırakan bir yöntem olarak algıladım onun için istemiyorum sürüntü diye bir yöntem varmış ondan yapsalar öyle anlaşılsa zararlı mı değil mi siğillerim anlaşılmaz mı of ya resmen gündemim değişti kabus gibi....
arkadaslar merhaba uzun zmandr gremiyorum ama bu rahatsızlıktan kurtldugum anlamına gelmio nokta nokta ptrlerle hala basım derte hiperkeratotk popiller cıktı biyopsimde arastrmalarım ve bazı doktrlara danışmam neticesinde aslında bunlarında hpv kaynaklı oldugunu ögrendm bakın gercekten hiç ama hiç abartmıyorum hani siz 3 5 tane kabartı sğil var diyosunuz ya kesnlkle abartmadan diyorum bendeki kabartılar ic dudak dıs ddak tüylü bölge ve makatımda hatta bugn itbryle yeni bi kıprtı hsstiğim üretra civarımda dahi var gtmediğim yer kalmadı aartık canımdan bezdim napayım bana tavsiyede bulunun sizde doktrlrıza danısın yardımcı olun ltfen benle yazmaya baslayan herkez atlattı ben hala krtulamadım yasmaktan sogudum ruhum yaslandı hiç atlatamıycam die cok üzülüyorumbiyopsi yapan dkrtum kronk vajinit dedi ama tdawi uygulamıyor istanblda doktr hakan beyde oda hpv kaynaklıdr dedi hani anlatılmıycak kadar cok byk sıkıntılar içindeyim umudum tükendi yaaaa
Banada esimde. Gecti ben şeklinde smear testi yaptirmistim biseyin yok demisti doktor sigilinde yok dedi aradan 1 ay gecti ben gibi 2 yerde cikti baska doktora gidicem bakalim
Bide bu aldirma nasil oluyor yakmadan etkilimi
geçmiş olsun öncelikle...
fazla gecikmeden mutlaka tedavine başla,yoksa yayılıyorlar.bir de 3 ay sonra falan tekrar smear testi yaptır,takip et.bu meretin ne yapacağı belli olmuyor,allah korusun bazen hücre bozabiliyor bazı tipleri.
jinekoloji,cildiye gibi bölümler bakıyor ama ben kadınlar için jinekolojinin en iyisi olduğunu düşünüyorum.siğilleri koterle yaktırırsan daha iyi sonuç alırsın,kremle falan uğraşma ya koterle yaktır,ya da kriyo ile dondur.ama benim tavsiyem koter... acı falan duymuyorsun,tedirgin olacağın bir durumda yok,ama bir an önce başla tedavine,tabi sadece senin tedavi olman yetmez,kesinlikle eşinin de siğilleri yaktırması gerekir o da cildiyeye gidebilir.
arkadaslar merhaba uzun zmandr gremiyorum ama bu rahatsızlıktan kurtldugum anlamına gelmio nokta nokta ptrlerle hala basım derte hiperkeratotk popiller cıktı biyopsimde arastrmalarım ve bazı doktrlara danışmam neticesinde aslında bunlarında hpv kaynaklı oldugunu ögrendm bakın gercekten hiç ama hiç abartmıyorum hani siz 3 5 tane kabartı sğil var diyosunuz ya kesnlkle abartmadan diyorum bendeki kabartılar ic dudak dıs ddak tüylü bölge ve makatımda hatta bugn itbryle yeni bi kıprtı hsstiğim üretra civarımda dahi var gtmediğim yer kalmadı aartık canımdan bezdim napayım bana tavsiyede bulunun sizde doktrlrıza danısın yardımcı olun ltfen benle yazmaya baslayan herkez atlattı ben hala krtulamadım yasmaktan sogudum ruhum yaslandı hiç atlatamıycam die cok üzülüyorumbiyopsi yapan dkrtum kronk vajinit dedi ama tdawi uygulamıyor istanblda doktr hakan beyde oda hpv kaynaklıdr dedi hani anlatılmıycak kadar cok byk sıkıntılar içindeyim umudum tükendi yaaaa
verdğin öneriler tavsiyeler için cok ama cok sağol insan burdan grdüğü destekle bile moral buluo gercekten dün itibaryle dktrmle tekrar grüştüm bi krem verdi eger skyetn artarsa bu enfeksyn kaynaklı eger azalırsa dermtt tarzıdr ki buda cicek gibi tertemiz yapar dedi arastrdım kremn içeriği kortznlu yani hpvyi arttran içerkli ve daha önce bu içerkte ilaç kullandm dktrma yarın gdip sylücem.artık tedavm adam akıllı yapsn cnkü kendisi öle söyledi artarsa ciddi ve yogn bi tedavi yapılır dedi inş. bu illten kurtlcagım günü sbrszlıkla bekliyrm maddi skntı yasadıgım için işede baslıyorrum umarım hersey ii olurÖncelikle kendine stres yapma. Yazdıklarından anlıyorum ki çok streslisin. Haklısın da... Hepimiz aynı dönemlerden geçtik. Mart ayından beri uğraşıyorum. Yaklaşık 2 aydır yeni lezyonum yok. En azından görebildiğim yerlerde yok. En son siğil dediğim şeyler de normalmiş iç dudakta. Vaginanın normal kıvrımlarıymış. 6 seans koter yapıldı bana fakat bunların arası en fazla 10 gün falandı. En küçük görsen bile doktorum hemen gel yakalım demişti ki öyle yaptım zaten. En son bir iki taneyi podofilin ile düşürdüm. Yani sana verebileceğim tavsiye benimki gibi kökünü kurutana kadar lezyonları yakacak bir doktor bulman canım. Moralini bozma ve yüksek tut. Sürekli hpv siğil virüs düşünürsen inan ki çok daha fazla çıkıyor. Koter ile istanbul da tedavi olmuş bir çok arkadaş vardır burda eminim.
canım teşhis koyulmuş ama anlamadığım neden tedavi uygulanmıyor yani sonuçta anlattığına göre yayılma gösteren bir şey bu ,ee o zaman neden bir şey yapılmıyor?bu koyulan teşhisin alanı jinekoloji mi ? gerçi vajinit jinekolojiye giriyor,bir de bu vajinitin tedavisi var. bu ist.daki dr. ne dedi, tedavi için yani? bence iyi bir jinekolog bul sen.aynı şehirde olsak kendi doktorumu tavsiye ederdim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?