Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

artk kmse yzımıo bi krtulaamayan ben kalımşm

bendede et beni gibi var kuyruk sokumumda var ıkı tane bıde dudak kısmının yan tarfında acık renkte bişiy eşimdede bıtane var once esımde oldugunu gorduk cok onceden sonradan bende cıktıgını gordum geçerr diye düşündüm ihmal ettıım. ama bu formu okuyunca ıhmalim için kendıme kızdım eşimde tedırgın ciildiye doktoruna gidicez degiilmi.ben daha yenı evliyim ilişkiye girmeye korkuorum zaten ıkı senedır vajılıydım yenı kurtuldum şimdi bu derdim çıktı rabbıım herkesın yardımcısı olsun (((((

geçmiş olsun.1 sene sonra niye tekrarlamış ki acaba? yeniden mi enfekte oldun.iç kısımda olduğunu nerden anladın şikayetlerin nelerdi mesela?
ben aşı oldum,gardasil.3 doz yapılıyor.2.dozunu oldum,son dozum kaldı.ben aşının faydası olduğunu düşünenlerdenim,ama tabi bir doktorla görüş bilgi al,içine sinerse yaptırırsın.bağışıklık sis.güçlü tut.bunun için,imuneks,çinko,a,e,c, vitaminleri,yeşil çay ,ekinezya çayı,bal-çörek otu karışımı gibi pek çok alternatif var.bunlardan birkaçını yapabilrsin.smear testlerini aksatma..aklıma gelenler bunlar.

arkadslar aldaa aldm szce fayda grurmüym bgun mralm cok bzuk kızlığmın üstnde 2 et parcası gbi kabartı var idrar deliğmde olanlardan ckmışbide bu aldarda cok az var fayda edermki yaaaaa

aldarayı doktora sormadan kullanma bence ,bende yazın hastalığın başlarında kafama göre aldım 1 şase kullandım,bende yan etkileri olmuştu grip gibi falan oldum.bir de aldara öyle kızlık zarının olduğu kısma falan sürülmüyor diye biliyorum.sen o şaselerinin az olduğuna bakma,o bölgeyi kaplayacak kadar dağılabiliyor krem.bir de aşının 2.dozunu falan oldun mu sen? zamanı gelmiştir,bence ihmal etme aşıyı bırakma devam et.belki aşıdan sonra düzelebilir,çükü sana koyulan teşhisdede hpvnin etkisi olabileceği söylenmişti,bakarsın aşı bu açıdan da iyi gelebilir.inşallah atlatırsın en kısa zamanda.

arkadslar aldaa aldm szce fayda grurmüym bgun mralm cok bzuk kızlığmın üstnde 2 et parcası gbi kabartı var idrar deliğmde olanlardan ckmışbide bu aldarda cok az var fayda edermki yaaaaa

never ben aldara kullandim. faydasini da gordum. doktor iki kutu demisti. ben bi kutu kullandim. ama aldara ic kisimlara surulemiyor. sadece normal deriye, o kismin dis tarafina suruluyor. gerci ben cayir cayir yaktigi halde iclere de suruyodum. ic dudaklara falan. ama bahsettigin yerlere idrar deligine, ya da zar yakinlarina uygulayamazsin. istersen dis dudaklara hafif ic taraflara (ama cok hafif) kullan bakalim etki edicek mi. ama senin zaten yanma var diye biliyorum. bi ilac biraz zahmetli bi ilac. cok tahris ve yanma yapiyo. o anlamda seni daha cok rahatsiz edebilir.

2, dosunu olwaw gerekiodu para ayarlaywadıw henüs awa 1ay daha olabilir dedi doktr aldara kullanyrw 3 sase birden gidio tek seferde awa ne yan etki nede kısarwa tahriş yok (bu arada bilgsyrda sorun war oysden harflar farklı yasıoruw:))

ben baya bol bol sürüow awa ne yan etki ne kısartı bişey oludugu yok walla fayda etsin warsın yaksın diow awa tık yok yne werrutol nasıl bilgn warwı

kıss napıyosun sen,3 sAse kullanılır mı,sakın öyle kullanma tek şasesi zaten o bölgenin etrafını falan kapatabilecek ölçüde koyulmuş,prospektüsünde de belirtiyor.sen şimdi tahriş etmediğine bakma 1-2 hafta içinde de yan etki yapabiliyor.sonuçta bu hpv de tahriş de iyi değil.bence sen onu tek şaseye indir.ve etkisini hemen 1 haftada bekleme 2-3 haftadan sonra sonuç almaya başlarsın,kullanan kişilerden okuduğum kadarıyla... ama bence 3 şase asla kullanma ve inşallah ayarlarsın da aşıyı olursun,en azından 2.dozu b şeklde ol.

bu hafta asıyı olwayı dsnyoruw inş. awa okdar bıktıw ki ne yaktrabliw ne kurtalbldw wirüs kapwnın agrlıgı bi yandan warken bi yandan henüs atlatwawak sinirleri alt üst edio banada hep dua edin olrwu

3 sase olmaz. bi haftada uc gun, birer gun arayla, gunde bir sase kullanicaksin. cok kucuk bi paket ama zaten bol bulamac surmiceksin. en cok sikayetin olan bolgeden en az olan bolgeye dogru bi siralama izleyerek sur. kucuk bi pit yetiyo zaten. o bi piti yayicaksin. en son kalani artik istedigin yere surebilirsin. ama dedigim gibi bi siralamayla sur. suanda bi etki yapmadigina kanma. bi hafta sonra baslar yanmaya.

kızlar lütfen biriniz cevap verin şu soruma. bu yaktırma işlemi ne kadar? yani özel hastanede ne kadara yaktırabilirim? yada devletde? en ufak bir bilgisi olan bile paylaşırsa çok sevinirim

bendede o meşhur siillerden çıktı. Çok canımın yandığınıda söylemeliyim. Dr gittim bir ilaç verdi. O daha kötü yaptı. Bephantene sürdüm ben geçti kendiliğinden. Bu arada gittiğim başka bi dr o siillerin ağdadan kaynaklandığını söyledi. Ağdanın ters çekilmesinden kaynaklanıyomuş.Ben şimdi çok rahatım bir hafta gibi bi sürede bitti

kızlar lütfen biriniz cevap verin şu soruma. bu yaktırma işlemi ne kadar? yani özel hastanede ne kadara yaktırabilirim? yada devletde? en ufak bir bilgisi olan bile paylaşırsa çok sevinirim

yaktırma yani koter olacaksan,devlette her hastane yapmıyor,genellikle kriyo(dondurma),solusyonla yakma veya kremle tedavi yapılıyor,bazı devlet hastanelerinde koterde yapılıyormuş ama sanırım az yapılıyor.ama koter bence en etkili yöntem.anında kurtuluyorsun acı da duymuyorsun.ben doktorumun kliniğinde oldum,özel yani.aşı+muayene+koter hepsine 1000tl.verdim yazın.yani koter özelde 500-700 arası değişiyor.geçmiş olsun

siğiller yani hpv ağdanın ters çekilmesinden kaynaklanmaz.sadece ağda salonlarında aynı ağda veya aynı spatula falan kullanıldıysa,ve sizden önceki kişiler hpvliyse,ordan dolayı bulaşma ihtimali olabilir..onun haricinde kesinlike ağdanın ters çekilmesi gibi bişeyle bulaşmaz,doktorlar ağdayla bulaşma riskini bile yüzde 10 gibi bir ihtimal veriyor.bu hastalık yüzde 90 cinsel temasla bulaşıyor.o yüzden ters ağda gibi bi olasılık yok,ya da sendeki hpv kaynaklı bir siğil değil.ayrıca bepanten de siğili geçirmez sadece solusyonla veya koterle siğil yakıldıysa,krem tedavisi uygulandıysa,dondurulduysa,bunlarda dolayı deride tahriş varsa deride,derinin iyileşmesini sağlıyor.onun dışında bepanten hpv virüsünü geçirmez,hpvyi tedavi etmez.

kızlar,son durumumdan bahsedeyim biraz.ağustos başından beri herhangi bir şey hala yok çok şükür.bende atlattığıma inanmak istiyorum,inşallah tekrarlamaz.yazım kabus oldu resmen.aralıkta son doz aşımı olacağım.ben aşı sayesinde atak yaşamadğımı ve atlattığımı düşünüyorum,imkanı olan herkes doktoruyla konuşup kafalarına yatarsa aşıyı olmalarını öneriyorum.hpv can sıkıcı bir hastalık,,psikolojik yönü daha baskın,ama eninde sonunda geçiyor.

canım bncede atlattın sen ası konusndaki düşüncelerinede kesinlkle katılıyorum atakların azaldıgına inanyorum bende cnkü ben asıdan sonra o hep bahsettiğim kprtılanmalrın arasının acıldıgını farkettim bendeki lezyonlar hala cok ama inş. bende kurtuldm diyecem bigün olmadı para brktirp istanbula hakan beye gidicem hakkımızda haylrısı olsun

Kendine çok ıyı bak bol meyve sebze tüket 'havuza gırme ortak kullanım alanlarını kullanma ağda yapma bellı bır sureeee bı 6 ı7 ay denıze gırebılırsın kendını ıyı bak destekleyıcı vıtamın bıtkı cayı we günlük bır bardak narencıye portakal olur mandanın elma suyu olur meyve suyu tüket ası oldun ıcın tebrıkler yaklaşık olarak ası 7 8 yıl koruyuculuğu oldunu unutma ılerde hamıle kalırsan muhakkak Sezeryan ol .

Merhaba kızlarrrr uzun zamandan sonra yazıyorum ve pek guzel bakıyorum kendımeeee eğer bı sorunuz olursaaaa yanıtlarımmm

Merhaba kızlarrrr uzun zamandan sonra yazıyorum ve pek guzel bakıyorum kendımeeee eğer bı sorunuz olursaaaa yanıtlarımmm

siğilmi wardı sende de bende de war sayısızca lezyon ama hatta suan idrar deliğimn içindede cıktı bişey hissetm yine sisin siğilleriniz nasıldı büyük karnabahar gibimi

siğilmi wardı sende de bende de war sayısızca lezyon ama hatta suan idrar deliğimn içindede cıktı bişey hissetm yine sisin siğilleriniz nasıldı büyük karnabahar gibimi
sene 2009 daa bende yaklasık olarak 40 45 tane cıktı
ılk gıtmıs oldugum doktor bana ölceksın fazla ömrün kalmamıs belkı dedı
daha sonra gıttım doktor asit werdı bunu sabah ogle aksam sur dedı sıgıl olan yerlere dedı yaklasık 1 ay denedım ama banamısın demedı
baska bır doktora gıdım gene dedım oda aldara krem werdı onuda aldım hatta o zaman devlet oduyordu onu bırıncı kutuyu odedı ıkıncı kutumda dewlet ucret ıstedı paramla aldım ıse yaramadı
sonra baska bı doktora gıttım bu sefer ozele gıdım dedım oda koter yapaalım ama uyutalım dedı o zamanın 350 tl yaparaım dedı su zamanın herlde 700 vardır dıe dusunuyorm sonra devlet hastanesıne bı arkadasmın aracıgı ıle tanıdık bı doktor arkıdas rıca ettım koter yaptı benı once sonra bana ılac reprezantıcı bı arkıdasını onerdı doktorum CERVALIX ası onerdı 1.ay 2.ay ve 6.ay ası oldum 3 doz olmak uzere we koter olduktan 10 15 gun ıcınde artık yawas yawas ılesmeye basladım doktorum her gun sabah ogle aksam BATICONLA TEMIZLE DEDI elınde aldara krem varsa kullan dedı bı 5 6 adet vardı ıkı gunde bır surdum daha sonrada doktorum muhakkak sebze aglıklı beslen dedı gunde bır bardak TAZE SIKILMIS PORTAKAL SUYU IC DEDI her gun vıtamın aldım
aktarrdan bıde doktor macun al dırencı yuksek tutan dedı YAKLASIK OLARAK 1 SENE AGDA YAPTIRMADIM YAPMADIM sıgıllerı agda dagıtıyor tek kullanımlık jılet kullandım KORUNDUM BASKASINA AIT BISI KULLANMADIM bı zaman gectı gunde bır cay kasıgı corek otu yedım her gun bak yıllar gectı hala vıtmaın alırım corek otu yerım burda EGER SU AN IMKANIN VARSA ELMA WEYA uzum fark etmez sabah aksam sırke sur yatarken de pamuga dok dayanabılıorsan pamugu oraya koy bır hafta ıcınde dokuyor kendı kendıne halan su an ben sırkeye ykıyorm bolegemı ıyı bakıorm bıde kendıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…