artk kmse yzımıo bi krtulaamayan ben kalımşm
bendede var siğil gecen yıl ılacla yaktırmıstım bıtmıstı bu yıl doktora gıttım ıc kısmındada varmıs yaktırdım 2 gun once hala yanmam var ılac suruyorum gecsın dıye...su aşı hakkında banada bılgı verırmısınız ve bünyemı güçlü tutmak için ne yapmam lazım bana cevap verırmısınız
arkadslar aldaa aldm szce fayda grurmüym bgun mralm cok bzuk kızlığmın üstnde 2 et parcası gbi kabartı var idrar deliğmde olanlardan ckmışbide bu aldarda cok az var fayda edermki yaaaaa
arkadslar aldaa aldm szce fayda grurmüym bgun mralm cok bzuk kızlığmın üstnde 2 et parcası gbi kabartı var idrar deliğmde olanlardan ckmışbide bu aldarda cok az var fayda edermki yaaaaa
aldarayı doktora sormadan kullanma bence ,bende yazın hastalığın başlarında kafama göre aldım 1 şase kullandım,bende yan etkileri olmuştu grip gibi falan oldum.bir de aldara öyle kızlık zarının olduğu kısma falan sürülmüyor diye biliyorum.sen o şaselerinin az olduğuna bakma,o bölgeyi kaplayacak kadar dağılabiliyor krem.bir de aşının 2.dozunu falan oldun mu sen? zamanı gelmiştir,bence ihmal etme aşıyı bırakma devam et.belki aşıdan sonra düzelebilir,çükü sana koyulan teşhisdede hpvnin etkisi olabileceği söylenmişti,bakarsın aşı bu açıdan da iyi gelebilir.inşallah atlatırsın en kısa zamanda.
never ben aldara kullandim. faydasini da gordum. doktor iki kutu demisti. ben bi kutu kullandim. ama aldara ic kisimlara surulemiyor. sadece normal deriye, o kismin dis tarafina suruluyor. gerci ben cayir cayir yaktigi halde iclere de suruyodum. ic dudaklara falan. ama bahsettigin yerlere idrar deligine, ya da zar yakinlarina uygulayamazsin. istersen dis dudaklara hafif ic taraflara (ama cok hafif) kullan bakalim etki edicek mi. ama senin zaten yanma var diye biliyorum. bi ilac biraz zahmetli bi ilac. cok tahris ve yanma yapiyo. o anlamda seni daha cok rahatsiz edebilir.
2, dosunu olwaw gerekiodu para ayarlaywadıw henüs awa 1ay daha olabilir dedi doktr aldara kullanyrw 3 sase birden gidio tek seferde awa ne yan etki nede kısarwa tahriş yok (bu arada bilgsyrda sorun war oysden harflar farklı yasıoruw:))
kıss napıyosun sen,3 sAse kullanılır mı,sakın öyle kullanma tek şasesi zaten o bölgenin etrafını falan kapatabilecek ölçüde koyulmuş,prospektüsünde de belirtiyor.sen şimdi tahriş etmediğine bakma 1-2 hafta içinde de yan etki yapabiliyor.sonuçta bu hpv de tahriş de iyi değil.bence sen onu tek şaseye indir.ve etkisini hemen 1 haftada bekleme 2-3 haftadan sonra sonuç almaya başlarsın,kullanan kişilerden okuduğum kadarıyla... ama bence 3 şase asla kullanma ve inşallah ayarlarsın da aşıyı olursun,en azından 2.dozu b şeklde ol.
2, dosunu olwaw gerekiodu para ayarlaywadıw henüs awa 1ay daha olabilir dedi doktr aldara kullanyrw 3 sase birden gidio tek seferde awa ne yan etki nede kısarwa tahriş yok (bu arada bilgsyrda sorun war oysden harflar farklı yasıoruw:))
kızlar lütfen biriniz cevap verin şu soruma. bu yaktırma işlemi ne kadar? yani özel hastanede ne kadara yaktırabilirim? yada devletde? en ufak bir bilgisi olan bile paylaşırsa çok sevinirim
bendede o meşhur siillerden çıktı. Çok canımın yandığınıda söylemeliyim. Dr gittim bir ilaç verdi. O daha kötü yaptı. Bephantene sürdüm ben geçti kendiliğinden. Bu arada gittiğim başka bi dr o siillerin ağdadan kaynaklandığını söyledi. Ağdanın ters çekilmesinden kaynaklanıyomuş.Ben şimdi çok rahatım bir hafta gibi bi sürede bitti
kızlar,son durumumdan bahsedeyim biraz.ağustos başından beri herhangi bir şey hala yok çok şükür.bende atlattığıma inanmak istiyorum,inşallah tekrarlamaz.yazım kabus oldu resmen.aralıkta son doz aşımı olacağım.ben aşı sayesinde atak yaşamadğımı ve atlattığımı düşünüyorum,imkanı olan herkes doktoruyla konuşup kafalarına yatarsa aşıyı olmalarını öneriyorum.hpv can sıkıcı bir hastalık,,psikolojik yönü daha baskın,ama eninde sonunda geçiyor.
kızlar,son durumumdan bahsedeyim biraz.ağustos başından beri herhangi bir şey hala yok çok şükür.bende atlattığıma inanmak istiyorum,inşallah tekrarlamaz.yazım kabus oldu resmen.aralıkta son doz aşımı olacağım.ben aşı sayesinde atak yaşamadğımı ve atlattığımı düşünüyorum,imkanı olan herkes doktoruyla konuşup kafalarına yatarsa aşıyı olmalarını öneriyorum.hpv can sıkıcı bir hastalık,,psikolojik yönü daha baskın,ama eninde sonunda geçiyor.
Merhaba kızlarrrr uzun zamandan sonra yazıyorum ve pek guzel bakıyorum kendımeeee eğer bı sorunuz olursaaaa yanıtlarımmm
sene 2009 daa bende yaklasık olarak 40 45 tane cıktısiğilmi wardı sende de bende de war sayısızca lezyon ama hatta suan idrar deliğimn içindede cıktı bişey hissetm yine sisin siğilleriniz nasıldı büyük karnabahar gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?