Ulustakı tarıhı ulus baharatcısından var hal var orada bıde ulusta. Lw wakıkı var sumerbank orada hemen onun altından alabılırsın. Bıde sakaryada gobekte cıcekcıler var ordan alabılrısın
hoppalaaaaa....canım sen kendin demiyomusun panik oluyorum evhamlıyım diye....o yüzden diyorum...çünkü biz burada açık ve net bir şekilde hastalığımızın her halini konuşup tartışıyoruz ve birbirimize yardımcı oluyoruz....bende diyorum ki madem buradan faydalanamıycaksan,evham yapıcaksan,bizim durumlarımızdan etkileneceksen girme okuma yazılanları bu kadar basit....
Ocak 8de param gelicek,bende hala onu bekliyorum.Benimkilerde çoğalma falan yok.Muayane için gittiğimde doktor keşke "Bunlar siğil değil" dese.. :2:
Teşekkür ederim hel_in'cim elimden geldiği kadar öyle yapmaya çalışıyorum.Hergün uyumadan önce 1diş sarımsak ezip yutuyorumda :) Bu konuyla ilgili değil ama çok yararı olduğunu okudum/duydum birçok yerde.Takmıyorum zaten siğili falan.Amaaan ufacık siğil benim moralimi mi bozucakWıtamın al c vıtamını portakal mandalın sebze tuket yaglıdan uzak dur!!!!
Teşekkür ederim hel_in'cim elimden geldiği kadar öyle yapmaya çalışıyorum.Hergün uyumadan önce 1diş sarımsak ezip yutuyorumda :) Bu konuyla ilgili değil ama çok yararı olduğunu okudum/duydum birçok yerde.Takmıyorum zaten siğili falan.Amaaan ufacık siğil benim moralimi mi bozucakTırttttt çokta umrumdaydı
Çörek otu marketlerde paketlerde satılan varya,poçanın falan üstüne dökmek için onu mu yiyim yoğurtla,bizde o var yada aktardan mı alayım? Aşı olmayı çok istiyorum ama ilaç reprezantıcısı arkadaşım yok birde cervarix yada gardasil hangisini olucağımı bilmiyorum.Tip testide yaptırmak istemiyorum.Ama bu maddiyatımla aşı olamıycakmışım gibi geliyor tanıdıkta olmadığından.Aşıyı tipe göre doktor öneriyor diye biliyorum çünkü.Iyı hazır sarımsak yutuoken corek otu yemegıde unutma yogurt yada balla cok ısıne yarıcak. Ocam tamı olcan asını ısallah
Bıde tanıdık ılac reprezantıcıs ılac deposunda ya da doktor arkadasın varsa ıgneyı 3 kutu al ucuza getırır Ben o zaman 1000 tl tutupdu herlade 350 tl mal oldu depocu arkıdasım sag olsn getırdı gercı cervalıx sımdı 120 tl dozu 360 tl bısı olmaz ezanedn de alabılırsın:)
Çörek otu marketlerde paketlerde satılan varya,poçanın falan üstüne dökmek için onu mu yiyim yoğurtla,bizde o var yada aktardan mı alayım? Aşı olmayı çok istiyorum ama ilaç reprezantıcısı arkadaşım yok birde cervarix yada gardasil hangisini olucağımı bilmiyorum.Tip testide yaptırmak istemiyorum.Ama bu maddiyatımla aşı olamıycakmışım gibi geliyor tanıdıkta olmadığından.Aşıyı tipe göre doktor öneriyor diye biliyorum çünkü.
Çok teşekkür ederim,yinede eczaneleri gezip indirim söz konusu mu diye sorarımda.İnşallah aşı olmak kısmet olur :)Hayıır canım aktardan alıcan cektırcen onu. Markettekıler olmaz!!!!!
Asıyı ol cervalıx ol cunku tıp 6 ıse tıp 16. 18 den koruyor!!!!!!!
120 tl 1. Ay ocak
120 tl 2. Ay subat
120 tl6 ay agustos aralıklı oldugu ıcın bu parayı bulanılırsın bence !!!!
Çok teşekkür ederim,yinede eczaneleri gezip indirim söz konusu mu diye sorarımda.İnşallah aşı olmak kısmet olur :)
Tırcımın tırcısı bilem yokEzacılar veremes cunku fatura kesmek zorundaaaaa tanıdık bırı olması lazım dıdının dıdısı yokmu hıc
Ezacılar veremes cunku fatura kesmek zorundaaaaa tanıdık bırı olması lazım dıdının dıdısı yokmu hıc
benim siğillerim geçti biliyormusun
benim siğillerim geçti biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?