Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım ası onemlı olmaz olurmu ası zaten doktortorlarda dıyor sıgıl cıkmasını engellemıyor!!!!!!!!bır ust tıpe atlamasını engelıyor!

Bulaştırıcılık benim anladığım kadarıyla siğil olup olmamasına bağlı. Siğil yoksa bulaştırıclık olcağını sanmıyorum ama kesin bilgi için doktora sormak lazım. Benim erkek arkadşımdakiler de kahverengi et beni gibiydi. 7 aydır kaşıntı olmuyor bende, yani ara ara kaşıntı oluyor ama öyle aşırı bir kaşıntı yok, istediğin soruyu da sorabilirsin :) her zaman girmeye vaktim olmuyor ama göremezsem kusuruma bakma

Birsey daha var dr gittiginde sorabilirmisin omur boyu bulastiricilik devam edecek mi diye. Bide ilerde evlendigijde hamile kaldiginda dogumu. Nasil yapman gerekuyor diye.

arkadaşlar tipleme testini yaptıran yokmu hiç ...birtek benmi tip 16 taşıyorum...

valla bnmkı bu hafta belli olcak yarında kontrole gıdıyorum. umarım tip 16 degildir ama bılmıyorum su anda. ama zaten tıp 16 olsanda bu kanser oldugun anlamına gelmıyor dıye bılıyorum. bu kansere cevırebılecek vırus tasyosun demek sanırım. ve belli bolgede hucre degısımı yasanıyosa o bolgeyı yakıyolar. hucrelerı temızlıyorlar dıyede ayrı bır durum var.

Birsey daha var dr gittiginde sorabilirmisin omur boyu bulastiricilik devam edecek mi diye. Bide ilerde evlendigijde hamile kaldiginda dogumu. Nasil yapman gerekuyor diye.

Omür booyu bulastırıcılık yok zaten evlıysen. Bellı sure korunursun koter sonrası. 6 ay fılan sonra korunmayabılırsın

Bıde kendıne ıyı bakarsan koter olduktan sonra yogun bır c vıtamını fılan alır gunluk tuketrısen. Bu vurus vucuttan kendını atıyorrrr mınımum 3 seneden sonraaaaa kurtuluyorsun.

Ası olmak cok onemlı

Bazı doktorlar sıgıl yoksa normal dogumu onerıyor hatta sıtede bazı bayanlar doktorun ısrarı bısı olmaz deyıp normal dogum da yaptırıyolarrrrr ne guzel genel manadaaaa bı sorun cıkmıyo gbı evett!!!!!!!

Ama ben 2009 da uye olduugumda normal dogum yapan bır bayan vardı doktoru ıstedı dıye ve annede sıgıl yok gozukmuyordaaa. Nse dogumdan sonra bebekte kollarında. Sıgıl cıktını solemıstı benceee hıc rıske gırmeye grek yok benm doktorum dırek sezeryan dedı!!!!!!!
Asını oldun bıde!!!

Ben tipleme testini yaptirmistim 15 zararli tip bende cikmadi yoktu bu dna testinin guvenirligi nedir bilemem ama bircok dr eger kansere giden birseyin yoksa hpv dna yaptir diyorlar negatifse sorun yoktur diyorlar rutin her bayanin yaptirmasi gereken smaere yaptir diyorlar ben buyuk ihyimal sezeryan yapacagim zaten bukafami kurcaloyor var mi yok mu diye surekli kendimi inceliuorum bide bebegime gectimi diye stres yaparsam kesin olurum

arkadaşlar dilimin üzerinde kesin bişeyler çıktı benim halıdaki çıkıntılar gibi oralar uyuşuk ve şişti boğazımda da yutkunurken zorlanıyorum ve damağım da acıyor

arkadaşlar dilimin üzerinde kesin bişeyler çıktı benim halıdaki çıkıntılar gibi oralar uyuşuk ve şişti boğazımda da yutkunurken zorlanıyorum ve damağım da acıyor

dilimin üzeri yetmiyormuş gibi yarım saat önce sağ tarafta koca bi çıkıntı keşfettim ağzıma şu an ağzımda dilimin üzeri hariç 3 tane emzik gibi çıkıntı ve 2-3 tane aft var Allahım yardım et....

Ya psıkolojık arkadası ya bak cok cok rahatsızsan bı doktoruna goster Elınden fılanbelkı gectı bısıoldu yada sıkıntıdan cıktı eger bole beklersen ıce fıtık olursun sen

Kızlar moralinizi bozmayın,şöyle düşünün "Altı üstü küçücük siğil benim moralimi mi bozacak,tırttt " Bide aynen böyle dilde çıkartın Nasıl saçımız çirkin olduğunda "Ay ne bet olmuşum" diye kendimizle dalga geçiyorsak bununlada böyle yapalım.Evet kötü bişey ama Allah daha kötüsünü vermesin.Bu koca bünyemi,bu güler yüzümü ufacık gereksiz,seveni olmayan bi siğil için asamam sonra kendisini bişiy zannetçek gereksiz Hepp gülüün işte böyle kocamaann Sizi seviyorum :)

Son düzenleme:

Paran gelsin diye ben dertleniyorum arkadaş ol su asını da kurtulalım bızde sende

burada okuduklarından etkilenmiş olabilirsin....psikolojik olabilir yani...ama yinede bi doktora göster

runya dilimin üstünde bazı daha öncçe olmayan çıkıntılar vardı ona üzülürken bi baktım ki üst damağımda resmen emzik gibi çıkmış offfffff cuma günü dr.ula kontrol randevum var ona da göstereceğim gerçi kbbye yönlendirir ama az çok anlar herhalde....

Kbb yonlendırcek bır durum yok. Sen de doktora bunlar sıgıl de kbb bır alakası yok. Yanı cıldıyeye yada kendı bakar alalalaal

Mesela bende dılımdenyanlarda ustunde yara var delık delık bıde ya sen stresss yapıosn sankı ya walla bılla

canım ağız içi KBBnin uzmanlık alanına giriyor diye yönlendirebiliyorlar onun için dedim
evet stres yapıyorum doğru ne kadar unutmaya çalışsam da beynimde yer edinmiş. vucudumdan çıkıyor eninde sonunda....

Sen once hemen bı asını ol derm ben !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…