Canım ası onemlı olmaz olurmu ası zaten doktortorlarda dıyor sıgıl cıkmasını engellemıyor!!!!!!!!bır ust tıpe atlamasını engelıyor!Bende kaç ay sonra çıktı hiç bilmiyorum. Erkek arkadşımda ilk görmüştük sivilce gibi. Ama onlar heralde orayı tıraş ederken oldu falan demişti (ne kadar doğru hiç bilmiyorum ben ilk ve tek onla olmama rağmen kendisi beni bu hastalıkla ömür boyu yaşayamam diye terk etti )
Onda gördükten baya sonra kendisi doktora gitmiş öyle öğrendik siğil olduğunu bende hemen doktora gittim, doktorun dediğine göre 4 aylıkmış (haziranda)
Çıplak gözle ayırt etmek çok zor sadece bariz olanları görebilirsin ama ayırt edilemeyenler de var. Bazı doktorlar inan hiç önemsemiyor. Bu doktorum asit sıktı spret şeklinde. Biraz yakabilir dedi ama pek de yakmadı. Asit onları beyaz beyaz çıakrıo ortaya dedi. Sonra mikroskopla her tarafı inceledi bende onla birlikte ekrandan inceledim hatta.
Benm lazer tedavimden sonra iyileşmem 2 haftayla 4 hafta arasında oldu. Aslında 2 haftada iyileşmiş oluyosun bol bol yanık kremi sürüp bol şeyler giymeyi tercih ediyosun şuan hiç iz yok, sadece iç kısımda da vardı bi kaç tane, onlarn izleri var kırmızı gibi, onları da doktor incelerken gördüm iç kısım olduğu için görünmüyor
Lazer tedavimden 7 ay sonra gittim tekrar doktora. yani 1 hafta önce. Ve temizmiş, test sonucumda temiz çıktı.
Aşı da olmadım, maddi açıdan uygun olamadım hiç, zaten öğrenciydm mezun oldm iş bulamadım daha yeni çalışmaya başladım. Parasal sorunlarımı çözdüm ama aşı konusunda kararsızım sanki pek işe yaramaz gibi geliyor ama doktorla da konuşmak lazım.
Doktorum da jinekolog hatta sitesi var görmüşsündür, Hakan Topalismailoğlu. Kendisine zaten hpv yi araştırırken sitesinden rastladım, durumumu anlatan bir mail atmıştım saolsun hemen geri dönüş yaptı, öğrenciydim diye parasal açıdan da uygun bir fiyat verince öyle muayeneye gitmiştim şuan çok memnunum
Canım ası onemlı olmaz olurmu ası zaten doktortorlarda dıyor sıgıl cıkmasını engellemıyor!!!!!!!!bır ust tıpe atlamasını engelıyor!
Peki vucut bu virusu atinca vucuttan bulastirmaya devam ediliyormuymus onu sormusmuydun cok soru sordum kusura bakma canim sikiliyor bu duruma o yuzden benin esimdekiler boyle kahverengi ayni et beni gibiydi. Peki sende 7 aydir birsey yokya kasinti filan oluyormuydu sende yada oluuor mu hala
arkadaşlar tipleme testini yaptıran yokmu hiç ...birtek benmi tip 16 taşıyorum...
Birsey daha var dr gittiginde sorabilirmisin omur boyu bulastiricilik devam edecek mi diye. Bide ilerde evlendigijde hamile kaldiginda dogumu. Nasil yapman gerekuyor diye.
arkadaşlar tipleme testini yaptıran yokmu hiç ...birtek benmi tip 16 taşıyorum...
arkadaşlar dilimin üzerinde kesin bişeyler çıktı benimhalıdaki çıkıntılar gibi oralar uyuşuk ve şişti boğazımda da yutkunurken zorlanıyorum ve damağım da acıyor
arkadaşlar dilimin üzerinde kesin bişeyler çıktı benimhalıdaki çıkıntılar gibi oralar uyuşuk ve şişti boğazımda da yutkunurken zorlanıyorum ve damağım da acıyor
dilimin üzeri yetmiyormuş gibi yarım saat önce sağ tarafta koca bi çıkıntı keşfettim ağzımaşu an ağzımda dilimin üzeri hariç 3 tane emzik gibi çıkıntı ve 2-3 tane aft var Allahım yardım et....
Kızlar moralinizi bozmayın,şöyle düşünün "Altı üstü küçücük siğil benim moralimi mi bozacak,tırttt " Bide aynen böyle dilde çıkartınNasıl saçımız çirkin olduğunda "Ay ne bet olmuşum" diye kendimizle dalga geçiyorsak bununlada böyle yapalım.Evet kötü bişey ama Allah daha kötüsünü vermesin.Bu koca bünyemi,bu güler yüzümü ufacık gereksiz,seveni olmayan bi siğil için asamam sonra kendisini bişiy zannetçek gereksiz Hepp gülüün işte böyle kocamaann Sizi seviyorum :)
burada okuduklarından etkilenmiş olabilirsin....psikolojik olabilir yani...ama yinede bi doktora göster
runya dilimin üstünde bazı daha öncçe olmayan çıkıntılar vardı ona üzülürken bi baktım ki üst damağımda resmen emzik gibi çıkmışofffffff cuma günü dr.ula kontrol randevum var ona da göstereceğim gerçi kbbye yönlendirir ama az çok anlar herhalde....
Kbb yonlendırcek bır durum yok. Sen de doktora bunlar sıgıl de kbb bır alakası yok. Yanı cıldıyeye yada kendı bakar alalalaal
Mesela bende dılımdenyanlarda ustunde yara var delık delık bıde ya sen stresss yapıosn sankı ya walla bılla
canım ağız içi KBBnin uzmanlık alanına giriyor diye yönlendirebiliyorlar onun için dedim
evet stres yapıyorum doğru ne kadar unutmaya çalışsam da beynimde yer edinmiş. vucudumdan çıkıyor eninde sonunda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?