runya dilimin üstünde bazı daha öncçe olmayan çıkıntılar vardı ona üzülürken bi baktım ki üst damağımda resmen emzik gibi çıkmışofffffff cuma günü dr.ula kontrol randevum var ona da göstereceğim gerçi kbbye yönlendirir ama az çok anlar herhalde....
Nasil gecti?? Anlatirmisin
Eee annat bakalım ne oldu ne bıttı durumun ne yaptın
benim siğilim makattaydı podofilm uyguladı doktorum 2 haftada iç bir şey kalmadı
Kızlar bende de var ne yazık ki ve ne yaptıysam tekrarladı. aldara kullanmıştım geçmişti. tekrarladı. hamileliğimin 3. ayında koterle yaktırdım. şu an yine 2 tane çıktıartık siğillere alıştım da normal doğum yapmak istiyorum ve de mümkün olmayacak bu siğillerle. doktorum bu haftalarda bişey yapamayacağını sadece bağışıklığı güçlendirici şeyler yapabileceğimi söyledi ve strath tablet verdi. tamamen bitkisel. 2 haftadır kullanıyorum tamamen geçti diyemem ama kabarıklıklarda belirgin bi azalma var.
çok geçmiş olsun papapa ne zamandır uğraşıyorsun bu siğilerle? şu an 27 yaşındayım bekarım ve tek umudum evlenip çocuk sahibi olmak isteyene kadar bu lanet şeylerden kurtulmak(
canım ben 3 yıldır uğraşıyorum. aldara kremi ilk çıktığı zaman kullanmıştım, hemen etki gösterdi. ondan sonra 2.5 sene olmadı hiç. hamile kalmamla beraber bağışıklığımın düşmesinden faydalanıp tekrar çıktı meretler :)) hem de mutasyona uğramışlar, siyah ben gibi çıktılar. doktoruma normal doğum yapmak isityorum deyince o zaman yakalım dedi ama o bölgeye lokal anestezi bir daha asla yaptırmam, ağlamaktan içim dışıma çıktı. şimdi de doğumuma 1 ay kaldı yeniden çıkmaya başladı 2 tane, doktorum da doğuma az kaldı bişey yapamayız dedi. strath tablet verdi ama onun da faydasını görüyor gibiyim. daha yeni kullanmaya başladım akşamları da bal ve çörek otu karışımı tabi.. tamamen bağışıklık meselesi..
Papapa ne kadarlik evlisin esindede cikti mi peki belki esinden ana senden esine gecmis ve bu yuzden bu kadar zamabdir atlatamamissindir bide aldara degilde yaktirmak daha iyi bir cozummus oyle diyo cogu kisi.
((çok üzüldüm canım Allah tez vakitte temelli şifa versin inşallah... sağlıklı ve güzel bi doğum dilerim şimdiden, bebeğin hayırlı olsun ....
siğillere takmıyorum da sezaryen olmaya takıyorum :)) siğillerimle dalga falan geçiyorum artık, moral de çok önemli çünkü doğumdan sonra 3. haftamda da smear testi yapılacakmış. o testi nasıl yapıyorlar canınız yanıyor mu?
ben bir yıldır evliyim ve bu sorunum bekarken vardı. eşim de kontrole gitti, onda çıkmadı. ben hepsini yaptım canım, aldara süper bi krem ama hamile olduğum için kullanamıyorum. bende aldara çok işe yaradı. 1-2 haftada kaybolmuştu tabii ilaç bitene kadar kullanmıştım. hamileliğimde çıkınca krem kullanamayacağım için yaktılar ve büyük olanları da kestiler. 3. ayımda yaptılar bunu, şimdi 8. ayım bitti 2 hafta önce tekrar çıktığını farkettim. doktorum da bağışıklığını güçlendirmekten başka yapabileceğimiz bişey yok şu aşamada dedi. ama bu strath tablet ve çörek otu şimdilik iyi geliyor. inşallah doğuma kadar geçer de sezaryen olmak zorunda kalmam
Herkese merhaba.... Bugun dr gittim farkli bir drdu tam anlamiyla daniskaydi.... Onceki dr sonuclarimi istedi felan 3. Smir yapilacakti... Ben hpv dna istedim smirle beraber yapildi ogleden sonra labaratuara postaladim...daha onceki 6 ay arayla yapilan smir temizdi agustos ayinda kolposkopi yaptirdim sonuc temizdi... Bugunki testin sonucunu bekliyorum geldiginde yazarim.... Gecen sene biyopsi hpv dna hepsini yaptim sonraki smirlerde hepsi temiz cikmisti.... Benim anlayamadigim bu hpv nasil bir illet kesin nasil anlicam... Bugunki dr tam ibretlikti omrumde boyle geveze dr gormedim... Allahtan esimle gitmedim... Neydeki birdaha ona gitmicem ostedigim testleri yaptiya yeter sonucu kendi dr goturecem.... Ocak 15 te dermatologtan randevu aldim son cikan nokta seklindeki kabarciklari kotet yaptiracam.... Gerci kolposcopi yaptirdigim jinekolog bunlar sigil degil demisti....ne azaldilar ne cogaldilar ben yinede isimi garantiye alip yakip kurtulayim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?