Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

senin adına mutluyum canım herseyin temiz cıkması cok iyi umarım tipleme testinde olumlu sonuc alırsın beni biliyosun ben hala bilinmezlkler içindeym kendim hergün sirke asit sürüyorum ama banamısın demio doktrlarnda bişey yaptıgı yok gitmediğim doktr kalamadı

Cok ewındım

Dıkıslı nasıl oluyormus alalalall yanı benden ole bı et parcası aldılarkı kucuk serce parmagım kadardı vajına gırısı orayı kestı doktor ustunude koter yaptı yaktıııııı ona bıle dıkıs degıl koterle bıtırdı ıslemı

Dıkmek ne kadar mantıklı bılmıyorum ben. Dıkılıcek bı durum oldugunun hıc sanmıyorm senın doktor senden narkoz parası almak ıstıyormus gbı geldı banaaaaaas!!!!!

Benceeee koter ol derım. Boyle bır ıslem ben duymadım da

çok geçmiş olsun duck:) bak korktuğun gibi olmadı. kesinlikle evhamla insan olmayan şeyi de vucudunda oldurabiliyo. insan beyni çok güçlü gerçekten, bu hastalıkla ilgili neden korksam bikaç güne o şeyi vucudumda görüyorum. kesinlikle rahat olmak ve takmamak bu hastalğığın en büyük ilacı bence ....

En çok muayaneye gittiğimde o kürtaj masasına oturmaktan korkuyorum/geriliyorum,arkadaşım öyle muayane ettiğini söyledi :26:

Ben artık masayla arkıdassssşşş oldum ılk zamanlar doktor dıyo kasma kendını korkma dıyo ama canm cıodu sımdı bole bakarken. Ucune bın jel surup ole bakıyor zaten umursamıyorum artık 6 ayda bır smear verdım ıcın alısmak zorunda oldugumu dusunuyorm

Alallalalal asıyı bugun olduysan bıdakı ayın 2o sıne fılan olcaksn cervalıxse
Gardesılse 2 ay sonra ben mı yanlıs anladım

Erkek arkadasın koter olsun hemen ası olsun cınko vıtamını alsın !!!!

Naptın ası oldun mu

canım benim ben para vermiyorumki.muayenelirim bile ücretsiz.adam profesör ve eşimin arkadaşı.ünv.hastanesinde olcak işlem.siilleri çıkarcakmış dikiş atıcakmış bende anlamadım.daha önce ya yakıcaz yada çıkarıcak daha karar vermedim demişti.şimdi çıkarıcam diyo.hem tanıdık olması hemde para vermicek olmamda benim fazla sorgulamamı engelliyo bu durumu anladınmı beni.

ha bide senin söledigin şeyi söyledi vücutta kalmıyomuş dedigin gibi.önemli olan tekrarlamamasıymış siillerin.öle dedi.krem yada vitaminleri sordum operasyondan sonra halledicez dedi.adetimin ilk günü arıycam ona göre bitimine gün ayarlıcak.çok korkuyorum ya.acaba uyutcakmı beni narkozla dedigin gibi.

Ebruli26 seninkini cerrahi operasyon yapacak korkma oda katerden daha etkili bir cozum tekrarlamamasi acisindan kac taneymis sigilin buyuk ihtimal azdir buyuk olan var mi bide? Bidr bana dr adini verebilirmusin belki bende ona giderim

ben 2 hafta once ası oldum gardasil. 1 ay sonra ıkıncı doz dedı 2 hafta kaldı iste. sonra ne zaman yapıcak bılmıyorum. bugunku doktora gitme amacımız koter olmasıydı zaten ama yapmadı işte bu siğil değil demiş. bende anlamadım. bu hafta baska bir doktora daha gidicez. artık o kesin bişey soyler. erkek arkadaşım bir at kadar sağlıklı :) ama dikkat ediyorum artık onada ...

çok teşekkür ederim. ne zaman kafama taksam bişeyler kıpırdıyo akıntım başlıyor ve kaşınıyorum ama biliyorum sinirsel hepsi. geçen bu erkek arkadaşımın durumu patlak verince alnımda kolumda kocamam kocaman kızarıklıklar çıktı ertesi gün geçti ama ben deli oldum resmen. mesela şu anda grip oldum hastayım. bu psikolojik durumlar insanın bağışıklık sistemini tamamen çöküntüye uğratıyor. o yüzden düşünmicem artık.

sende lütfen aşı ol kendindeki farklılığı göreceksin. ben geçen gün işte o siğil sandığım şeyi farketmeden önce aynayla kontrol ederken resmen aşı sonrası daha sağlıklı bir görüntüsü var diye düşünmüştüm tabi siğil sandığım şeyi görünce tam bir hüsran :) ama yok sen yine aşını ol geciktirme siğilin varsada git yaktır. herşeyde erken teşhis önemli erken müdahale önemli.

bide burdan herkese soruyorum isveç şurubu diye bişey aldım ben bağışıklık sistemine çok faydalı. bu soğuk algınlığı grip baş ağrısı migren sinuzit gibi viral enfeksyonlar ve kronik ratsızlıklara çok iyi geliyormuş. bunun yanısıra acı tohumlu kök bitkileri alkolle birleştirerek çözüyorlar. ve mesela vugudunuzda bukunan herhangi bir yaranın nasırın vb. durumların ustune 5-10 gun arası sabah akşam sürerseniz tedavi ediyormuş. ben şimdi direk kullanmayacağım ama her sabah-akşam 1,5 tatlı kaşığı sulandırıp içeceğim. duyan kullanan varmı ben bugün itibari ile başlıyorum. sonuçlarını yazarım.

Ebruli26 seninkini cerrahi operasyon yapacak korkma oda katerden daha etkili bir cozum tekrarlamamasi acisindan kac taneymis sigilin buyuk ihtimal azdir buyuk olan var mi bide? Bidr bana dr adini verebilirmusin belki bende ona giderim

canım var bi 8 10 tane sanırım bazıları çok küçük ama bazıları büyük vede büyüdükçe birleşiyorlar birbiriyle sanki.doktorum prof.dr.mert kazandı ege ünv.hast.doktoruma güveniyorum.hem tanıdık olması hemde daha önceki rahatsızlıklarımla ilgili bize yaptıgı yardımlardan dolayı benim için en iyisini yapıcagından eminim ben.

He o zaman uyutmaz bolgesel kesın uyusturur.korkma ıgnenın accık ucunu hıssdıyorsun sonra uyusuyor bısıcık olmuyor

bugün kontrolüm vardı.yakma işleminden bugüne 1 hafta geçti.doktor baktı.bi sorun var mı dedim,yok iyi dedi.ama yine de moralim bozuk çünkü beni biraz geçiştirdi bu defa.o gün yakma işlemi için gittiğimde çok ilgiliydi.aslında iyi bir doktor,çok ilgili ama nedense bu sefer biraz ilgisizdi.ona sormak istediğim şeyleri bile rahat soramadım bu sefer.ve söylediği bazı şeyler canımı sıktı.bazı kaynaklarda bağışıklık sisteminin bu virüsü 2-3 yıl ya da daha uzun yıllar içerisinde vücuttan attığını okumştum.sevinmiştim.internette öyle yazılar var.bugün onları sordum.doktor böyle bir şeyin olmadığını,olamayacağını,vücuttan hiçbir zaman atılamayacağını söyledi. aşıyı sordum.hpv aşısını.bunun için artık çok geç olduğunu ,aşının virüsle enfekte olmuş bünyelere faydası olmayacağını söyledi. hpv tip ölçümü yaptırmak istedim ama nedense onda da geçiştirildim.yani kan almamız lazım falan dedi öyle kaldı.bundan sonra daha dikkatli olmam gerektiğini prezervatifli ilişki yaşamamamı tavsiye etti.ben dedim ki: evlenip çocuk sahibi olmak istersem,öyle bir durumda nasıl olacak dedim?yine prezervatif mi kullanılacak dedim.yok o zaman kullanılmaz tabi ama öyle bir durumda eşinize bu durumu açıklarsınız dedi.nasıl da kolay söyledi.sanki çevremizde bütün erkekler tertemiz,bir biz bu illete sahip.sonuçta çoğu erkeğin hayatında ilişkisi ya da ilişkileri oldu.biz de bunu onlardan kaptık.öyle değil mi?kısacası bu sefer görüşmemin ardından kendimi çok berbat hissettim.Allahım bu durumdan beter etmesin hiçbirimizi.bu virüsten kurtuluş olmaması çok üzücü.

Son düzenleme:

neroli hiç sıkma canını erkeklerin %80inde var bu virüs, ama onların bağışıklığı çok kuvvetli olduğndan ya siğil çıkarmıyorlar ya da enfekte olsalar bile hastalanmadan atlatıyorlar bunu... hpv ile ilgili bikaç forumu takip ediyorum siğiller tamamen yok olan ve hpv pozitif testi negatife dönüşen birsürü insan var... ben de zaman zaman senin dr.un gibi kişilere çatsam da (benim dr.umda böyle vucuttan atılamadığını söylüyor) inanmıyorum bu söylemlere... onlar sadece çıkar amaçlı düşünüyorlar bence... sürekli siğil çıksın ya da çıkmasın muayene,koter,kriyo olup para kazandıralım onlara!!!
ben şahsen evleneceğim kişiye hiçbirşey söylemeyi düşünmüyorum. şu an 27 yaşındayım 1-2 yıl içinde evlensem belki bu virüsü atmış olacağım, ilk yıllar da zaten korunacağız, sonraya allah kerim... ve ben bu siğili evlenmeyi düşündüğüm, (ayrıldık) evlenmeden önce kendisiyle beraber olmuyorum diye ağlayıp zırlayan zorla beni buna ikna etmeye çalışan erkek arkadaşımın evine gittiğim gün sadece bir kez olan sürtünme ile kaptım (

o yok,bu yok,aşı yok,yani kısacası yapılacak bir şey yok diye geçiştirildim ve iyice psikolojim bozuldu ama doktorlardan öte Allah var.derdi veren dermanını da verir inşaallah.ne yapayım yani.ben de evlenip ayrıldım,sonra da nişanlanıp ayrıldım.bu insanlar daha önce ilişkileri olmuş insanlardı.bir şekilde virüsü alıyoruz sonuç olarak.hayır çevremizde o olgunlukta,anlayışta erkek var mı ki durumu anlatalım.kendilerinde vardır muhtemelen bu virüs ama biz söyleriz,onlar söylemez.suçlu biz oluruz.bu forumda da okudum bazı arkadaşlar sırf bu yüzden terk edilmiş.halbuki beyefendi birlikte olurken iyiydi.mutluydu.muhtemelen virüsü bulaştırdı.sonra da kızı suçlayıp ayrılıo haysiyetsiz.olan hep kadınlara oluyor.neyse sinirleniyorum yine..

Arkadasım o doktorun ne dedını bılemem ben umrumdada degıl

Bak!!!!!40 yakın ve belkı daha fazla sııglım vardı hatta bıtanesı nejerleeeee kucuk parmam kadar bı kıtleydı

O asıyı cervalıxsı muhakkak ol bana guvenıyosan ol

Kendıne ıyı bakar her gun meywe suyu c vıtamını tuketırsen ınan bana gecıcekkkkk
Evlenıcegın kısıyıde soleme bencede gerek yok

Son düzenleme:

bence de neroli... aşıyı mutlaka olmalısın, hpv ile enfekte olmuş kişilerde de faydasının olduğu, siğilleri çıkmasını engellediği, olumlu etkilerinin olduğu bi gerçek. kim ne derse desin aşı ol ve seni bu konuda karamsarlığa iten ortam ve kişilerden uzak dur

Sende artık su doktoruna gıttt yaaaa vallahı !!!!! Asını ol sende bende hepımız rahatlıyalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…