Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

tamam canım macunu yarın aldırayım ama propolisi konak tarafına gittigimde kemer altından alayım.orda büyük aktarlar var.burdakilere güven olmaz o konuda.macunuda sabah ögle akşammı tüketcem onun miktarını yazmamıssın.

bende 3 tip birden vardı 6,11,16 siğillerim oldukça büyüktü en yoğun olan makattaydı...şuan siğilim yok ama yanma batma ve kaşıntı bende hala devam ediyor.yazılanlara göre tip 16 siğil yapmadan hücreleri bozuyomuş...canım yaaaa bakirelikle dıştaki siğillerin ne alakası var....hiç ama hiç beklemeden koterini ol...en etkili tedavisi bu...iyice yayılıcak ve zor olucak senin için....evt canım malesefki bu pis illet hastalık yüzünden rahmim alındı...ama şükürki benim iki çocuğum var...yinede çok ağladım ve çok zor bi süreçten geçtim

tmm canım yarın benim aktara uğrar sorarım .öbürünü almam olmazsa

ne dikişi arkadaşım ben kocaman siğiller yaktırdım yok öle dikiş falan ....

Propolis nasil birsey nerden aldiniz? Birde esinizde sigil hala cikiyor mu siz de uzun zaman once cikmadi mi sigil esiniz atlatamadi mi daha

propolis kapsül aldık biz....gözümüze inanamadık siğiller söndü gitti çok az kalmış....eşim hiç tedavi olmadı...ben 2 kere yaktırdım bende siğil çıkmıyo artık...bende geçen yıldan beri yani en son yaktırdımdan bu yana çıkmadı...ben zaten hep söylüyorum tip 6,11 taşıyanlar yaktırın kurtulun...bi daha çıkmıyo..ama bağışıklık yüksek tutulacak....

canım senin o siğil sandığın şeyler vulvanın doğal dokusu onlar siğil değil...hepimizde var onlardan yani

hiç bir belirti yoktu sadece siğiller vardı...smear testinde çıktı ortaya daha sonra biyopsi ve sonuç kötü geldi....ilk önce konizasyon yapıldı...ama problemim dahada kötülşeti....ve ben ağlayıp zırlamaktan hastalığıma çok kısa sürede evre atlattım....yüksek displazi (cin3) ile rahmim alındı..bu hastalık eğer bağışıklık çok kötüyse çok hızlı hücreleri bozuyor...biran önce tadavinizi olun ve bu sırda bağışıklığınızı yükseltin...tipleme testini muhakkak yaptırın....türkiyede dr.lar bu konuda çok tecrübesiz...siğil var diye riskli tip değil diyorlar...halbuki bende tip 16 da çıktı..tedavi için 1 gün beklemek bile sizin çok ama çok zararınıza.....ve kesinlikle koter diyorum...sakın diğerleriyle zaman kaybetmeyin

2008 den berı halennnn kednıme bakıyorum kendıme bı soz verdım kurtulcam dedım macun vıtamın gunluk portakal suyum asımı oldum halaaaada ole olmalı

Halaaaa korkuyosammm bıdaha ugrasmak ıstemıyorm artık kendıme ıyı bakıyorum bu yuzden

Eger sıgıl tekrar cıkarsaaa basa donerım tekrar bunyuzden esınde sende sabah aksam vıtamın almayı unutmayın

canım ayni sorun bende de var.eşim bana böyle birşeyden hiç bahsetmemişti birkaç ay sonra çıkmaya başladığında söyledi hala kızıyorum onun sorumsuzluğu bi anlık nefsi yüzünden bunlar başıma geldi en azından önceden bilmeye hakkım vardi diye.neyse artık alıştım. Ilk başta çok sorun oldu fazlaca çıktı küçük bi şişede asit satılıyor siğil için, onu kullandım evde yaptım eşinden yardım alabilirsin ulaşamadığın yerde.ama asit biraz yakıyor küçük ince birşeyle ben ince ucu kısa resim fırçası kullandım sadece siğilin üzerine heryerine sürüyorsun. siğilin durumuna göre ertesi gün veya 2 gün sonra tekrar uyguluyorsun 2-3 seferde düşüyor o yerde bi daha çıkmadı bende.ama mutlaka yakmak lazım siğil öylece kalmamalı. Hamile kaldığımda ilk başta çok arttı sonra kendiliğinden küçüldü kalanı ben yaktım, 3 yıldır bir daha çıkmadı.siğil yüzünden normal doğumda yapamadım.geçmiş olsun canım bununla yaşamayı öğrenmekten başka çare yok

canım öğlen sakaryaya propolis almaya gidicem. şu karışımı nasıl yapıyorduk. güneş görmeyen bi kavonoza alümünyum folyo sarıp içine 100 gram propolis bişeyler bişeyler katıyorduk nasıldı canım onun tarifi ?

Fotoya tıkla
100 gr propolıs
Bıraz arı sutu accık polen. Icıne corek otuda katıp karıstırıyosun aktar annatır zaten sana
Daha sonra bunları buyukk bır cam kovonozzz bosat etrafını folya ıle sar sadece tahta kasıkla ye

Eger su an yoksa ası ol

Ve mumkunse dırencını hıc dusurme c vıtamını ek vıtamın kullan cınko yada evevıt apıkobal

Bı oncekı sayfaya bak kullangıdım macunlar varnorda

bugün kızılayda büyük bi aktara gittim propolis almak için. helin fotoda eklemiş ama ben farketmemiştim propolisin bu kadar pahalı olduğunu 100 gramı 93 lira beyler bayanlar :))) 1 kilo da safi bi bal çıkardı aktar 150 milyonmuş artık polen ve arı sütünün fiyatını sormaya yüreğim dayanmadı, hepsini bıraktım elimden :))) sonra en uygunu içerisinde propolis, polen, zencefil vs olan 430 gram ağırlığında 50 milyon değerinde bi macun aldım:) bu hpv ne illet pahalı bi hastalıkmış yahu.... jinekolog,kriyoterapi,dr.un verdiği bazı ilaçlar 600 milyon tuttu bu ay resmen çöktüm. sağlığın değerini bilmenin yanı sıra paranın da değerini bilmeyi,paranın zor günlerde ne kadar elzem bi araç olduğunu öğretecek bu hastalık bana sanırım :))))

Yarasin yarasin :) ayrintilarda bogulmamak lazim :))) bnm tavsiyem gecen bi link paylasmistim ama sanirim cikmadi. Krem bal polen ari sutu ve propolis karisimi bisey var. Aynen boyle satilio adida super mix ! Cok unlu eski bi bal markasi tarafindan 30 tl de fiyati fazla bisey diil ama ben onu yiorum 1 aydir

Bak onu sabah aksam ye ac karnına yeme tatta kasıkla bır kasık yut
Etrafını da folya ıle sar gunes gormesın ben lavobonun altına mutfak dolabına sardım koydum
Ikı ay gdıyor asya yukarı aksatma ye

.................
Ası olarak bırı 4 bırı 2 tıpe hıtap edıyor o daha ıyı bu daha ıyı demenıze gerek yok cunku doktor tıpe gore onerıyor!!!!zaten tıp 6 11 war ıse sızınndırek 16 18 den korunmanız lazım bu durumda cervalıx daha mantıklı

Kaç çeşit aşısı vardır?

2 çeşit aşısı vardır. Gardasil ve Cervarix adlı 2 adet aşı vardır. Aşı, insan papilomavirüs ile ilişkili olan genital kanserleri (serviks, vulva, vajina, penis ve anüs kanserlerini) engellemek için yapılmaktadır.

2 aşının arasında fark var mıdır? Bunlar nelerdir?
Servikal kanserlerin yaklaşık %70'inde insan papilomavirüs 16-18 sorumludur.

Gardasil (Merc): 6,11,16,18 suşlarına etkilidir ve 3 doz (0,2,6) kas içine yapılmaktadır.
Cervarix (Glaxo): 16-18 suşlarına etkilidir ve 3 doz (0,1,6) yapılmaktadır.

GARDASİL adı verilen aşı HPV’nin en sık genital siğil yapan 6 ve 11 no’lu türüne ve en sık rahimağzı kanseri öncüsü lezyon ve rahimağzı kanseriyle ilşkili olduğu düşünülen 16 ve 18 türlerine karşı etkilidir.

CERVARİX adı verilen aşı ise yine HPV'nin 16 ve 18 no'lu türlerine karşı geliştirilmiş aşılardır. Yüzde 100 koruyuculukları olmasa da bu aşılar rahim ağzı kanserine karşı son derece etkili bir koruma sağlamaktadırlar.

Hangi yaşta yapılır:

GARDASİL 9 - 45 yaş arası bayanlarda; CERVARİX ise 10 - 55 yaş arası bayanlarda kullanılabiliyor.

Yan etki: En sık lokal ağrı. Şişlik, ödem, kaşıntı yapabilir. Ateş, bulantı, kusma, myalji, öksürük, artralji, uykusuzluk, halsizlik, burun tıkanması, diş ağrısı, baş dönmesi yapabilir.

Walla sen ıles hıc bı para saglının yerınını tutmaz o propolısı bıtır ondan sonra15 20 tl lık hazır macuna gecersın onemlı olan ılk asamayı atlatmak macun ve vıtamınle dewam edersın ondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…