runya senin siğillerinin tip 16 cıktıgını söyledin peki siğillerin belirgin büyüklüktemiydi bende de yanma batma ve mnk lezyonlar bakireyim cok korkuyorum hala yaktıramadım siğil değil diolar bakire oldugum için tedawim yapılamıo mink sert swilce gibi ama sıkılmayan cinsten oldukcada yaygın senin byüzden rahmn alınmış bende tip 16 olupta rahmimin alınmasından cok korkuyorum
Runyaaaaa propolısı aktardan al ! Icıne corek otu kat balla karıstır muhakkak kapsul kullanmaaa yaaa ben onu aldım pek guwenlı gelmedı ınternetten bı de bole kucuk tupte propolıs aldım onunda tadı garıptı onuda attım
En ıyısı toz alıp bal corek otu karıstırman. Bak ben sana foto gosterım
100 gr propolıs polen arıs sutu aldım
100 gr 100 tl resme tıkla ama muhakkka buyuk bır tanısmıs aktardan al
Eki Görüntüle 585439
canım adetim çok yakın oyüzden almıyor dikişler tahriş olur diyor ya.sanırım yılbaşının ilk günleri halletcek daha gün ayarlıcak bide ben arıycam adet olur olmaz.sirkeyi ben almıştım sen söylediginde ama kullanma dedigi için çekindim açıkçası.macun önerebilirmisin.bide macuna çörek otu karıştırıp tüketsem olurmu.günde kaç kaşık yemem gerekiyo canım.ya bu macun kilo yaparsa.
Propolis nasil birsey nerden aldiniz? Birde esinizde sigil hala cikiyor mu siz de uzun zaman once cikmadi mi sigil esiniz atlatamadi mi daha
runya senin siğillerinin tip 16 cıktıgını söyledin peki siğillerin belirgin büyüklüktemiydi bende de yanma batma ve mnk lezyonlar bakireyim cok korkuyorum hala yaktıramadım siğil değil diolar bakire oldugum için tedawim yapılamıo mink sert swilce gibi ama sıkılmayan cinsten oldukcada yaygın senin byüzden rahmn alınmış bende tip 16 olupta rahmimin alınmasından cok korkuyorum
canım k.bkma yasadugun sıkıntıları tekrar htrlatıp üzmke istmem ama inan bende cok korkuyorum. sen siğillerin cıkmasylada rahmnin alındıgını yazmışsın peki sende kanama akıntı gibi belrtilerin warmıydı siğillerin tam sekli nasıldı bi tarif edrmsin
hiç bir belirti yoktu sadece siğiller vardı...smear testinde çıktı ortaya daha sonra biyopsi ve sonuç kötü geldi....ilk önce konizasyon yapıldı...ama problemim dahada kötülşeti....ve ben ağlayıp zırlamaktan hastalığıma çok kısa sürede evre atlattım....yüksek displazi (cin3) ile rahmim alındı..bu hastalık eğer bağışıklık çok kötüyse çok hızlı hücreleri bozuyor...biran önce tadavinizi olun ve bu sırda bağışıklığınızı yükseltin...tipleme testini muhakkak yaptırın....türkiyede dr.lar bu konuda çok tecrübesiz...siğil var diye riskli tip değil diyorlar...halbuki bende tip 16 da çıktı..tedavi için 1 gün beklemek bile sizin çok ama çok zararınıza.....ve kesinlikle koter diyorum...sakın diğerleriyle zaman kaybetmeyin[/QUOT
propolis kapsül aldık biz....gözümüze inanamadık siğiller söndü gitti çok az kalmış....eşim hiç tedavi olmadı...ben 2 kere yaktırdım bende siğil çıkmıyo artık...bende geçen yıldan beri yani en son yaktırdımdan bu yana çıkmadı...ben zaten hep söylüyorum tip 6,11 taşıyanlar yaktırın kurtulun...bi daha çıkmıyo..ama bağışıklık yüksek tutulacak....
2008 den berı halennnn kednıme bakıyorum kendıme bı soz verdım kurtulcam dedım macun vıtamın gunluk portakal suyum asımı oldum halaaaada ole olmalı
Halaaaa korkuyosammm bıdaha ugrasmak ıstemıyorm artık kendıme ıyı bakıyorum bu yuzden
Eger sıgıl tekrar cıkarsaaa basa donerım tekrar bunyuzden esınde sende sabah aksam vıtamın almayı unutmayın
canım öğlen sakaryaya propolis almaya gidicem. şu karışımı nasıl yapıyorduk. güneş görmeyen bi kavonoza alümünyum folyo sarıp içine 100 gram propolis bişeyler bişeyler katıyorduk nasıldı canım onun tarifi ?
canım ayni sorun bende de var.eşim bana böyle birşeyden hiç bahsetmemişti birkaç ay sonra çıkmaya başladığında söyledi hala kızıyorum onun sorumsuzluğu bi anlık nefsi yüzünden bunlar başıma geldi en azından önceden bilmeye hakkım vardi diye.neyse artık alıştım. Ilk başta çok sorun oldu fazlaca çıktı küçük bi şişede asit satılıyor siğil için, onu kullandım evde yaptım eşinden yardım alabilirsin ulaşamadığın yerde.ama asit biraz yakıyor küçük ince birşeyle ben ince ucu kısa resim fırçası kullandım sadece siğilin üzerine heryerine sürüyorsun. siğilin durumuna göre ertesi gün veya 2 gün sonra tekrar uyguluyorsun 2-3 seferde düşüyor o yerde bi daha çıkmadı bende.ama mutlaka yakmak lazım siğil öylece kalmamalı. Hamile kaldığımda ilk başta çok arttı sonra kendiliğinden küçüldü kalanı ben yaktım, 3 yıldır bir daha çıkmadı.siğil yüzünden normal doğumda yapamadım.geçmiş olsun canım bununla yaşamayı öğrenmekten başka çare yok
canım öğlen sakaryaya propolis almaya gidicem. şu karışımı nasıl yapıyorduk. güneş görmeyen bi kavonoza alümünyum folyo sarıp içine 100 gram propolis bişeyler bişeyler katıyorduk nasıldı canım onun tarifi ?
bugün kızılayda büyük bi aktara gittim propolis almak için. helin fotoda eklemiş ama ben farketmemiştim propolisin bu kadar pahalı olduğunu 100 gramı 93 lira beyler bayanlar :))) 1 kilo da safi bi bal çıkardı aktar 150 milyonmuş artık polen ve arı sütünün fiyatını sormaya yüreğim dayanmadı, hepsini bıraktım elimden :))) sonra en uygunu içerisinde propolis, polen, zencefil vs olan 430 gram ağırlığında 50 milyon değerinde bi macun aldım:) bu hpv ne illet pahalı bi hastalıkmış yahu.... jinekolog,kriyoterapi,dr.un verdiği bazı ilaçlar 600 milyon tuttu bu ayresmen çöktüm. sağlığın değerini bilmenin yanı sıra paranın da değerini bilmeyi,paranın zor günlerde ne kadar elzem bi araç olduğunu öğretecek bu hastalık bana sanırım :))))
bugün kızılayda büyük bi aktara gittim propolis almak için. helin fotoda eklemiş ama ben farketmemiştim propolisin bu kadar pahalı olduğunu 100 gramı 93 lira beyler bayanlar :))) 1 kilo da safi bi bal çıkardı aktar 150 milyonmuş artık polen ve arı sütünün fiyatını sormaya yüreğim dayanmadı, hepsini bıraktım elimden :))) sonra en uygunu içerisinde propolis, polen, zencefil vs olan 430 gram ağırlığında 50 milyon değerinde bi macun aldım:) bu hpv ne illet pahalı bi hastalıkmış yahu.... jinekolog,kriyoterapi,dr.un verdiği bazı ilaçlar 600 milyon tuttu bu ayresmen çöktüm. sağlığın değerini bilmenin yanı sıra paranın da değerini bilmeyi,paranın zor günlerde ne kadar elzem bi araç olduğunu öğretecek bu hastalık bana sanırım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?