Sende artık su doktoruna gıttt yaaaa vallahı !!!!! Asını ol sende bende hepımız rahatlıyalım:)
gidicem şekerim bugün :)))
Can sikintisindan patlamak uzereyim bu virus kalici mi gecici mi ruhum daraliyor artik. Bu virus bulastiktan kac ay sonra sigil cikartiyor cogu dr bunu soylemiyor aslinda biliyorlar bulastiktan 10 sene 5 sene sonra sigil cikartmazmis genellikle 2 hafta ile 2 ay icerisinde ama encok 2 sene icinde sigil cikti cikti cikmadiysa vucut bunu ya yendi yada bulasmadi demekmis bir yerde dr yazmis. Peki sigiller gittikten sonra bulastirici oluyormusun omur boyu cuzzamli gibi mi hissedecegiz kendimizi
Peki duck86 bu virus kalici mi gecici mi dr ne dedi peki. Bendede akinti var ben hamileyim sarimsi beyaz gibi yogun ama benim dikkati mi symu cekti usuttugumde birde cok su icmedigimde daha cok oluyor bende idrar yolu enfeksiyonu var ve cok sik oluyorum bende bilmiyorum ama bununla alakasi olabilir mi ?
Propolis nasil birsey nerden aldiniz? Birde esinizde sigil hala cikiyor mu siz de uzun zaman once cikmadi mi sigil esiniz atlatamadi mi daha
arkadaşlar eşim propolis kullandı...mucize gibi siğiller kendiliğinden kaybolmaya başladı....çok şaşırdık
canım bende çıktı yaktırdım ama eşim hiç birşey yaptırmadı....siğilleri oldukça yayılmıştı.ben iki kere atak atlattım bende siğil çıkmıyo artık ama o bölgemde sürekli yanma ve kaşıntı mevcut...şimdi bende getirttim eczaneye pazarts. alıcam kullanıcam.sabak iki kapsül akşam iki kapsül şeklinde alınıyo...bizim kullandığımız AVİCENNA PROPOLİS KAPSÜL...internettende getirtebiliyosun az önce baktım...kullanmanızı tavsiye ederim ama sen sanırım hamileydin...senin için sakıncalı olabilir....sormadan kullanma
Peki duck86 bu virus kalici mi gecici mi dr ne dedi peki. Bendede akinti var ben hamileyim sarimsi beyaz gibi yogun ama benim dikkati mi symu cekti usuttugumde birde cok su icmedigimde daha cok oluyor bende idrar yolu enfeksiyonu var ve cok sik oluyorum bende bilmiyorum ama bununla alakasi olabilir mi ?
canım bende çıktı yaktırdım ama eşim hiç birşey yaptırmadı....siğilleri oldukça yayılmıştı.ben iki kere atak atlattım bende siğil çıkmıyo artık ama o bölgemde sürekli yanma ve kaşıntı mevcut...şimdi bende getirttim eczaneye pazarts. alıcam kullanıcam.sabak iki kapsül akşam iki kapsül şeklinde alınıyo...bizim kullandığımız AVİCENNA PROPOLİS KAPSÜL...internettende getirtebiliyosun az önce baktım...kullanmanızı tavsiye ederim ama sen sanırım hamileydin...senin için sakıncalı olabilir....sormadan kullanma
helin bi tane daha çıkmış siil bende yeni.ya moralim çok bozuk bian önce alınsaydı şunlar.alınmadıgı için digerlerinden bulaşıyo ondanmı çıkıyo yenileri.bide ben propolisi operasyondan sonra kullanmaya başlayım diyorum ne dersin.acayipte kaşıntım var o bölgede sürekli yanıyo.
Hayır ımkanın varsa sımdı kullan bır tane cıkması normal dr arayıp bı an onceee almasını soyle 15 cok gec yanlısnhatırlamıyorsam. Surtunme yoluyla yayılıyor
Sırkeye basla hemen pamuga dok sırkeyı bır hafta dene beklete bıldın kadar bekle bısınkaybetmessın.
Corek otu tuket
Imkan varsa propolıse basla yada macun al dırencı yuksek tutan
canım adetim çok yakın oyüzden almıyor dikişler tahriş olur diyor ya.sanırım yılbaşının ilk günleri halletcek daha gün ayarlıcak bide ben arıycam adet olur olmaz.sirkeyi ben almıştım sen söylediginde ama kullanma dedigi için çekindim açıkçası.macun önerebilirmisin.bide macuna çörek otu karıştırıp tüketsem olurmu.günde kaç kaşık yemem gerekiyo canım.ya bu macun kilo yaparsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?