Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Can sikintisindan patlamak uzereyim bu virus kalici mi gecici mi ruhum daraliyor artik. Bu virus bulastiktan kac ay sonra sigil cikartiyor cogu dr bunu soylemiyor aslinda biliyorlar bulastiktan 10 sene 5 sene sonra sigil cikartmazmis genellikle 2 hafta ile 2 ay icerisinde ama encok 2 sene icinde sigil cikti cikti cikmadiysa vucut bunu ya yendi yada bulasmadi demekmis bir yerde dr yazmis. Peki sigiller gittikten sonra bulastirici oluyormusun omur boyu cuzzamli gibi mi hissedecegiz kendimizi

Benim doktorun soyledigine gore sigil yoksa bulasicilik yok. Dis tarafta sigilin varsa korunsanda bulastiriosun eger iclerde gorunmeyen yerlerinde sigilin varsa prezervatif o zaman koruyor. Sigillerin ciktiktan sonraki ilk 6-8 ay icerisinde birden fazla atak geciriosun. Atak demek sigil cikmasi bu ataklarin zamanida hasta oldugun grip vs. Zamanlar. Yani bnm sigillerim 9 ay sonra cikti ve sayica maksimum 5 tane falandi. Su son 20 gundur biseyim yok. Yenileri cikmamis. Senin kafana taktigin asil konu ne ?
Bide benim ayrica bir sorum olacak herkese. Bu sigillerim yakilmadan once akintim cok oluyordu. Butun testler yapildi. Mantar ve digerleri hicbisey cikmadi. Su son 4 5 gundur akintim basladi. Boyle bir sorun yasayan varmi. Akinti beyaz kokusuz kasintim yok. Ama fazla yani. Vajinamda kistim varmis. Ondan olabilirmi acaba ? Grip oldugmu soylemistim ilac iciyorum. Vitamin falan yapiyo olabilirmi acaba ??? Sacma olabilir ama anlamadim nedenini. Gecen gittigim son muayenede doktor o aletlede muayene etmedi. Hani rahim agzi zararda gormedi hicbisekilde.

Peki duck86 bu virus kalici mi gecici mi dr ne dedi peki. Bendede akinti var ben hamileyim sarimsi beyaz gibi yogun ama benim dikkati mi symu cekti usuttugumde birde cok su icmedigimde daha cok oluyor bende idrar yolu enfeksiyonu var ve cok sik oluyorum bende bilmiyorum ama bununla alakasi olabilir mi ?

Benim konustuguma gore 2 yildan once negatif cikman cok zor. Ama bu 2 yil icinde kendine iyi bakarsan yani bagisiklik sistemini yeterliderecede kuvvetlendirirsen 2-3 yil arasinda yeniyor bunu vucut. Eger ki yenemedin diyelim bu surecte 7 15 yil arasinda vucut yok ediyor. Yani vucut bunu yok ediyor her turlu Bagisiklik sisteminin yenemeyecegi kuvvette bir virus degil. Zaten her hastalikta boyle bu. İnsanlar kan kanserini yeniyolar sonucta. Bu kadar kafana takma takarsan sigilinde cikar tipi 6 dan 11 de olur 16 da. Cocugunuda sezeryanla dogurursun oldu bitti. Akintin bence normal hamileligin yuzunden. Hepimizin basina gelecek. Asi oldunmu bilmiorum. Dogumdan sonrada asini olursun. Elinden geleni yaparsin. Zaten yemek icmek zorundasin hamilesin. Yarin nigun emzireceksin yine yemen icmen lazim. Yani hersey dogru beslenmekle ve korunmakla oluyor her acidan. Baska elinden bisey gelmez zaten boyle devam edersende hicbiseyin kalmaz. Stres yapma bebegine yazik ! Daha ne desem bilmiorum. Destan yazdim :) bnmde akintim usutmekten olabilir. İyilesince gecer napiyim :)

Cok tessekkur ederim olumsuz yazilar gordukce cokuyorum resmen benim dr da gecici birsey bu dedi 2 yil icinde yeniyor virusu bagisiklik sistemi dedi ben dedim iylesmeye biliyormus kaliciymis biz esimle yaslandigimizdada cikip duracak mi dedim tam tersine o zamana kadar iyilesmis olacak sen bana mi inaniyorsun baskalarina mi diye birde kizdi bana ama nette yazilanlari okudukca kirkuyorum iste senin yazin moral oldu kimi zaman korkuyorum kimi zaman gececek hepsi diyorum rabbim dermansiz dert vermesin ama her derdin bir dermani varmis aslinda ama tip okadar iyilesmedi yafa aslinda iyi ama sirf ilac satislarinin onunu kesmemek dr larin isini azaltmamak icin bunlari yapiyorlar varya bazen diyorum daha gec degil git tip oku bu tarz hastaliklarin kesin cozumlu tedavisini bul aslinda dr lara bulastiracan bunu bak nasil buluyorlar:) bazen diyorum su cicegi virusu gibi birsey diyorum sonucta hpv de su cicegide kanda olmayan deride olan virusler su cicegin kukucka suresi iyilesme suresi belli ben su cicegi asisi olmadim felaket derecede atlattim su cicegi asisi olan cocukta geciriyor ama cok siddetli degil bir iki kizariklikla geciriyor buda oyle virus gececek ama her vucut icin bagisiklik sistemi farkli isliyor sure oyuzden degisiyor bence umarim oyledir . umarim vucudumuz temizler kalici olmaz bizde

Propolis nasil birsey nerden aldiniz? Birde esinizde sigil hala cikiyor mu siz de uzun zaman once cikmadi mi sigil esiniz atlatamadi mi daha

Propolis nasil birsey nerden aldiniz? Birde esinizde sigil hala cikiyor mu siz de uzun zaman once cikmadi mi sigil esiniz atlatamadi mi daha

canım bende çıktı yaktırdım ama eşim hiç birşey yaptırmadı....siğilleri oldukça yayılmıştı.ben iki kere atak atlattım bende siğil çıkmıyo artık ama o bölgemde sürekli yanma ve kaşıntı mevcut...şimdi bende getirttim eczaneye pazarts. alıcam kullanıcam.sabak iki kapsül akşam iki kapsül şeklinde alınıyo...bizim kullandığımız AVİCENNA PROPOLİS KAPSÜL...internettende getirtebiliyosun az önce baktım...kullanmanızı tavsiye ederim ama sen sanırım hamileydin...senin için sakıncalı olabilir....sormadan kullanma

arkadaşlar eşim propolis kullandı...mucize gibi siğiller kendiliğinden kaybolmaya başladı....çok şaşırdık

runya senin siğillerinin tip 16 cıktıgını söyledin peki siğillerin belirgin büyüklüktemiydi bende de yanma batma ve mnk lezyonlar bakireyim cok korkuyorum hala yaktıramadım siğil değil diolar bakire oldugum için tedawim yapılamıo mink sert swilce gibi ama sıkılmayan cinsten oldukcada yaygın senin byüzden rahmn alınmış bende tip 16 olupta rahmimin alınmasından cok korkuyorum

canım k.bkma yasadugun sıkıntıları tekrar htrlatıp üzmke istmem ama inan bende cok korkuyorum. sen siğillerin cıkmasylada rahmnin alındıgını yazmışsın peki sende kanama akıntı gibi belrtilerin warmıydı siğillerin tam sekli nasıldı bi tarif edrmsin

Bakın kızlar propolıs budur sıze cok bahsedyorummmmm ama kımseeee ınanmıyorrrrmu neeeee hucre yenılıyıcı

Eger bende dort senedırncıkmıyosa bence sebebı propolısı kesfetmeden once hala macunve propolıs tuketmem

Gunluk bır bardak ada cayı ıc hamıleysen ıkıncı bardagı ıcme akıntına ıyı gelıcekkkkkkkkkk

Runyaaaaa propolısı aktardan al ! Icıne corek otu kat balla karıstır muhakkak kapsul kullanmaaa yaaa ben onu aldım pek guwenlı gelmedı ınternetten bı de bole kucuk tupte propolıs aldım onunda tadı garıptı onuda attım

En ıyısı toz alıp bal corek otu karıstırman. Bak ben sana foto gosterım

100 gr propolıs polen arıs sutu aldım
100 gr 100 tl resme tıkla ama muhakkka buyuk bır tanısmıs aktardan al
Eki Görüntüle 585439

helin bi tane daha çıkmış siil bende yeni.ya moralim çok bozuk bian önce alınsaydı şunlar.alınmadıgı için digerlerinden bulaşıyo ondanmı çıkıyo yenileri.bide ben propolisi operasyondan sonra kullanmaya başlayım diyorum ne dersin.acayipte kaşıntım var o bölgede sürekli yanıyo.

Hayır ımkanın varsa sımdı kullan bır tane cıkması normal dr arayıp bı an onceee almasını soyle 15 cok gec yanlısnhatırlamıyorsam. Surtunme yoluyla yayılıyor

Sırkeye basla hemen pamuga dok sırkeyı bır hafta dene beklete bıldın kadar bekle bısınkaybetmessın.

Corek otu tuket

Imkan varsa propolıse basla yada macun al dırencı yuksek tutan

canım adetim çok yakın oyüzden almıyor dikişler tahriş olur diyor ya.sanırım yılbaşının ilk günleri halletcek daha gün ayarlıcak bide ben arıycam adet olur olmaz.sirkeyi ben almıştım sen söylediginde ama kullanma dedigi için çekindim açıkçası.macun önerebilirmisin.bide macuna çörek otu karıştırıp tüketsem olurmu.günde kaç kaşık yemem gerekiyo canım.ya bu macun kilo yaparsa.

Aktara sole hazır macun al dırencı yuksek tutan bır macun olsun de ben sana benım kullandıklarımı gosterıyım bak

Bak bu propolıs gunes gormemlı sabah ole aksam yenmelı

Bak yukarda aldım ya fotosunu cektıgım bu o arı sutu polen bal
Buda dyer kullandıkalrım

cıvan percemı macununuda adetın 20 gununden adet olana kadar ıcıyorum
Merak etme kılo aldırmaz

Yanlız ac karnına ıcme mıden bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…