Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

az önce smear testimi aldım ve tanı kısmında yazan şeyi aynen yazıyorum: iltihap tablosu , pap , smear

doktorun söylediği : rahim ağzı kanseri ile ilgili hiçbir şeyin yok merak etme ama hpv yok diyemem. tipleme testine de bakalım bi ...

şimdi bana bu ne demek biri açıklasın nolur yaa ??? ve akıntım hala var ama görünen başka bişeyde yok. sinir oldum iyice

Rahmınde akıntı var demek ada cayı tuket cıvan percemı cayı veya macunu tuket!!!! Ccok sukur ıyı gbı duruyor

Tıplemede tıpını solıcek yanı bence sıgıl yok ası olmustun demı asıyı ol muhakkak
Bundan sonra kendıne ıyı bak

Son düzenleme:
ne dikişi arkadaşım ben kocaman siğiller yaktırdım yok öle dikiş falan ....

dr yakmıycam çıkarcam operasyonla dedi.dikişli olcak dedi.benim tüm bildigim bu.normalde arkadaşların hemen hepsi yaktırmış ama benim dr um böle istiyo benimde yapıcak bişeyim yok malesef.

dr yakmıycam çıkarcam operasyonla dedi.dikişli olcak dedi.benim tüm bildigim bu.normalde arkadaşların hemen hepsi yaktırmış ama benim dr um böle istiyo benimde yapıcak bişeyim yok malesef.

Bence doktoruna koter olmak ıstedıgını belırt lutwen dıkıs dıyosun yanı ben bundan sunu anlıyorum sıgıl alıp koter yapıcak derının altından cıkan yerı acıppp parca alıcak dıkıs atıcak ustune

Buna gerek yok koter olmak ıstıyorum de hem dıkıs fılan ıkı haftada gecıcekseeee bır ayda gecerrrr sacma yanı gercekten sacma

Merhaba arkadaşlar bende hpv taşıyıcısıyım. Yaklaşık 2 yıldır yaşıyorum bunu ilk karsilastigimda 5 aylık hamileydim çok ve ne olduğuna anlam veremedim bu hastalık hakkında hiç bir bilgim yoktu adını bile duymamıştım. Kendim farkettim ve doktora gitmeden internette arastirdim müthiş bir korku ve saatlerce ağladım daha sonra doktora gittim önemli değil sadece iltihap dusundugun şey değil dedi 10 gün fitil kullandım geçecek gibi değil git gide çoğalıyordu tekrar gittimde evet haklısın bu hpv dedi dünyam başıma yikildi hemen doktorumu değiştirdim iyiki de değiştirdim doktor konusunda çok şanslı ciktim. Neyse hemen yakıldı sigiller yapildiktan 10 gün sonra yeniden çıktı rahime kadar ilerlemisti tekrar yakırmadim çünkü hamileydim. Hamileliğimin 8. Ayında kendi kendine yokoldu daha da bu zamana kadar tekrarlamadi. Aslında ben bu virusu taşıyormusum ama hamilelik döneminde bunye zayıf olduğu için kendini gösterdi . Doğumum ama sezeryan ile gerçekleşti bebeğimin sagligi için bu şarttı hatta suyumun gelmesi bine bu virüsü bebegime taşıyabilirdi 38 haftalıkken bebeğimi kucagima aldım. 1 yıl smear yaptırmadım firsatim olmadı özel bir hastaneye gittim yaptırdım ve sonuç cin1 ve bir sürü şey panik oldum başka özel bir hastaneye sonuçlarını gosterdim hemen ameliyat sonuçta bu virusu tasiyorsun yaşında çok gençmis bir gün mutlaka deyip sustu inanılmaz bir üzüntü ve hiç durmayan göz yaslarim... Gunlerce ağladım hemen kendi doktorumla görüştüm sonuca bile bakmadı tekrar test yapıldı bu kez cin1 değil hafif bir değişim görüldü ardından kolposkopi yapıldı temiz çıktı ardından kriyoterapi yapıldı 2 hafta sonra yeniden yapılacak test asıl sonuç şimdi belli olacak rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok uzun oldu vaktinizi aldım kusura bakmayın

Arkadasım sen ası oldun mu klomoskopıde bısı cıkmamıs. O aptal doktorun nıe senı korkutmus

Son düzenleme:
' sonuçta bu virusu tasiyorsun yaşında çok gençmis bir gün mutlaka deyip ' bu ne demek ya nasıl bi dr.muş bu! her hpv virüsü ile enfekte olan serviksle ilgili bir sıkıntı mı yaşıyormuş ya da -ismini bile söylemek istemiyorum o hastalığın-. k....r.mi oluyormuş! saçmalık! amerikada grip gibi birşeymiş bu hastalık kadınların yarısından çoğu taşıyormuş! rahim,serviks k.....!i daha mı yaygın orada? yooooo..... bence bu virüsle erken yaşta karşılaşmak avantaj bile olabilir çünkü direncin güçlüyken atabileceksin belki vucudundan... ayrıca CIN1de daha ne ameliyatı Allah aşkına CIN3e kadar yolu var bunun cın1de en fazla rahim ağzını yakarlar ya da dondururlar. bence çok panik yapmış durumdasın canım sakin ol. evli olman tedaviyi uzatabilir senden eşine eşinden sana gibi... mutlaka korun. moralini bozma ve kendine çok iyi bak .....

Naptın propılıs aldın demı aktardannnn ısallah sonucunu goruceksın :)propolısı ıcerkenn su olsun yanında loppppp dıye yutarsın ben once cukulata yıuyorum sonra onu ustune cukulata yada su

Son düzenleme:
aldım canım sabah akşam 1 tahta bi tatlı kaşığı yiyorum. hatta anlatmıştım ya dilimde olmasından şüpheleniyorum diye ağzımda gevşene gevşene yutuyorum ağzıma da fayda etsin diye :)) ama bu sabah aç karnına yemiştim inanılmaz bulantı yaptı. mutlaka tok karnına yiycem bundan sonra

yakamoz arkadaşım bak bu linkte cin1-2-2-3, olası tedavi yöntemleri ; koterizasyon,kriyo LEEP birçok bilgi var oku CİN 1 CİN 2 CİN 3 Sorunu Ascus HSİL LSİL CIN 1 CIN 2 CIN 3 tedavisi Hakan Nevra Topalismailoğlu

Yok canım çok şükür kanser değilim o panigi atlattım. O doktor sadece sonuca bakarak söylemişti sonuç cin1 di onun tavsiyesi hemen ameliyat bu virüs ömrün boyunca seninle olacak yani zaten birgün kanser olursun dedi sorunlu bölgeyi ameliyatla alınacağını söyledi. Sonra ben kendi doktoruma gittim o tam tersini söyledi kolposkopiyi kendi doktorum yaptı asit döküldü rahime eğer beyazlarsa kanserli hücre görülüyormus benimki kahverengi çıktı zaten o anda goruyorsunuz sonucu bu beni mutlu etti 1 hafta sonra da kriyoterapi yapıldı doktorum bana sadece rahim agzinda ufak bir mikrop var gibi düşün ve rahatla dedi. Neyse kriyoterapiyi yaptırdıktan bir buçuk ay sonra ise yarayıp yaramadığa bakıldı sonuç gayet güzel dedi şimdi 3 ay da bir smear yapılacak bir iki hafta içinde testi yaptırcam bu sonucu merak ediyorum çok

Teşekkür ederim canım bu konuyla alakali oldukça bilgi sahibiyim

Arkadasım sen ası oldun mu klomoskopıde bısı cıkmamıs. O aptal doktorun nıe senı korkutmus

Banada doktor sen kansersın ölüceksın dedı o durumumu sen dusun !!!!!!!

Bak arkadasım bu vurus gercekten ustedkı arkadasında dedı gbı nezle gbı bırsey abd de bızım ulkemızde doktorlar bılgısız

Imkanınız varsa asınızı olunuz zaten gardesıl olmanın mantıgı yok cunku tıp 6 baslangıc cervalıx bı ust tıpten koruyor!!!

Neyse bu vurus vucuttan atılıyor ıster ınan ınanma 40 yakan sıgılım vardı ustunede genıtal ucuk sen dusun

Bununla alakalı ası olmanı ılk
2.ıse. Hamılelıkte dırenc dusuyor 2 . Cocu dusunursen haberın olsun kendıne ıyı bakcaksın

Imkanınız varsa. Aktardan dırencı yuksek tutan bır macun almanızdır 20 30 tl bır sey hazır macun dersenız verırler sabah aksam yemekten sonra alın ınananın faydasını goruceksınız

Vıtamın olarak apıkobal 5tl evevıt 7.5 tl onu degerlendırebılırsın

Sebze meywe gunluk portakal suyu tukett

Yaglı kızartma yogun tuketme

Bırde gunde bır bardak ada cayı zor dıgıl yaparsın
bak bu hazır macunlarım benım

Propolıs 100 gr 100tl
Accık corek otu ve hazır bal al marketten ama propolıs ıyı bır aktardan al ben polen arı sutu karıstırdım
buda propolısım bu ıste pahalı ama herseye degecek bırsey

Zaten 40 sıgıl. Yukardakı hazır macun almıstım o zaman ve her yemegımde salata yıyerek gectı

Bu macunlar her derde deva bu kesın !!!!! Eger 3veya 4 yıl ıcınde cıkmazsan atıyosun vucuttan :)

Arkadaşlar bu konuda doktor çok çok çok önemli o kendini bilmez doktorum diye gezen adamla konuştuktan sonra berbat otesi haldeydim 20 aylık bir oğlum var o an sadece oğlumu düşündüm kendi cekecegim acıları değil ya oğlum annesiz bensiz kalırsa o daha çok küçük diye oğluma sarilip sarilip ağlamıştim. Annelik ışte rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı

hel_in, düzenli smear yaptırıyor musun? artık smear testinde hiçbir bulgu çıkmıyor mu

Mınımum 3 ayda bır muhakkak hastaneye gdıyorum ıstıyorsan sende hafta ıcı uygun bır gun benle gelebılırsın o ac gozlu doktoruna para odeme uc haftada sonuc cıkıyor
Bazen 3 ay degıl 5 ayda gıdıyorm vakıt buldukca smear aldırıyorm 3 max 6 ayı asla gecırmıyorum

Ama sen smear aldıramassın demı ılıskı baslayınca duzenlı gıdenılırsın ama

cnm benim cinsel hayatım yok evet ama internette araştırmıştım bakirelere de smear testi yapılıyor mu diye yapıyoruz, yapılabilir diyorlar. kendi dr.uma da sordum ben alırım ama devlette uğraşmazlar demişti. smear konusunda ben de tereddütlüyüm ama ne zaman evleneceğim belli değil o zamana kadar smear yaptıramayacak mıyım yaptırmak istiyorsam mecbur dr.uma güvenip yaptırmam lazım

Cok merak edıyorum paragoZzzzzzzz doktorun vajınadan ıcıne raahme deymeden akıntının sadece smaerını almaktan bahsedıyor

Bunhıc bır ıse yaramaz aldırma bence senın o doktorun varya o doktorunnnnn aççç açççç:)))))) aldırman onemlı degıl

Walla ole alırsa hıc bır ıse yaramaz benım o doktorum. Burdan tanıstıgım bırı vardı onungoturduk oda bakıreydı
Sımdınsadece kendıne ıyı bakıyor cıkmıyor ıste

valla hel_in kriyo konusunda attığı kazıktan sonra iyice soğudum ondan zaten. muayene+ 3 seans kriyo 500 diye peşin para aldı benden ( ki kriyonun 3 kez gerekeceği kesin değil ve bunu söylememe rağmen bizde böyle diye baştan aldılar parayı) ama daha sonra ilk kriyodan sonra kontrol diye bi randevu verdi 3 hafta sonraya.... onda da zaten daha hiçbirşey çıkmamıştı . işlem bitince bi daha gelmene gerek yok dedi.. ben şok... ama 3 seanslık ödemiştim dedim o da çıkmayan şeyin neresini dondurcaz dedi :s ilk bir ay içinde çkarsa ücretsiz yakarım dedi!!! yoksa paralıymış... ve göersen özel muayenehane olmasına rağmen 1 saat sıra bekliyorsun... inanılmaz hastası var şehirdışından yurtdışından gelip yakın otellerde kalıyor hastaları... bir daha devlet hastanesine gideceğim, benim ailemde dr. olmasına rağmen bu konuyu paylaşıp yardımını isteyemiyorum ama 1 saatten fazla sıra beklemeyeceğim kesin... adama uyuz oldum aşımı da başka yerde yaptııracammm !

Ikı keremdaha gıtme hakkın var ama demiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…