Ikı keremdaha gıtme hakkın var ama demiiiiii
güya öyleydi ama bir daha gelmene gerek yok gelirsen tekrar para alırım dedi açık açık
Way serefsız
bence gıt o zaman al paranı bıda ısallah cıkmaz ama cıkarsa soyle ben bır sefer geldım de. Odedım bende pesın parayı almayı bılıyorsunuz de Ben sızın sozunuze guvendım geldım dıyebılırdın. Agzına ettımın doktoru
Bıda benıde cagar Tabıbler odası a sıkayet etcen bunun gıbısını aslında
Oh ne ala benden 3 kur parası alcan ama para ıstıcek sonra walla bıdakıne benıde cagar alıyomu almıyomu agzını yırtıyım senın o doktorunun pıs herıf
Gıt walla paranı ıste o zaman !!!!! Oyle sey ısallah olmaz gıtmek zorunda kalmazsın ne dım. Ama gdersende benıde cagar
tamam canım ben de inşallah tekrar gitmem gerekmez de başımın gözümün sadakası olsun diyorum ama gitmem gerekir de tekrar para isterse yapacağımı biliyorum. işte ilk panik haliyle koyun gibi ödedim ne yazık ki kredi kartıyla hem deo zamanlar buraya üye olsaydım ya da senin gibi bilinçli insanları tanısaydım asla yapmazdım dediğin gibi o parayla ilk aşımı olurdum
inşallah canım çok dua ediyorum... hepimiz kurtuluruz inşallah Allah dermansız dert vermesin....
tamam canım ben de inşallah tekrar gitmem gerekmez de başımın gözümün sadakası olsun diyorum ama gitmem gerekir de tekrar para isterse yapacağımı biliyorum. işte ilk panik haliyle koyun gibi ödedim ne yazık ki kredi kartıyla hem deo zamanlar buraya üye olsaydım ya da senin gibi bilinçli insanları tanısaydım asla yapmazdım dediğin gibi o parayla ilk aşımı olurdum
Asını olucan zaten
Sen c vıtamını tuket macunu ye bısıcıkler olmaz
hel_in sen sanırım ankaradydın bakire smeari alacak ve muayne olablcegim bi doktr konusunda beni yönlendrebilirsmn maddi acıdan cok iyi drumda değilm dewlet hastaneleri konusunda önercegn bi dktr warmı
Bence doktoruna koter olmak ıstedıgını belırt lutwen dıkıs dıyosun yanı ben bundan sunu anlıyorum sıgıl alıp koter yapıcak derının altından cıkan yerı acıppp parca alıcak dıkıs atıcak ustune
Buna gerek yok koter olmak ıstıyorum de hem dıkıs fılan ıkı haftada gecıcekseeee bır ayda gecerrrr sacma yanı gercekten sacma
cherryjam senin gittğin bu doktrn adı slyman eserdagmı bende shr dısından geldim ankaraya bana pskolojisi bozuk muamelesi yapan doktrdu 500 lra ödemiştim hemde siğillrim yakılmadan smearde almamıştı bende ptrler 2 yıldr ykılmadıgı için haliyle cok yogun kızlıgımn gersine ilerleyip rahmimdede cıkarmı bu siğiller sizce
helin bunun daha iyi olacagını söylüyor dr um.ben ona itiraz edemem ozaman başka doktora gitmem gerekir ki gitmem çünki mert beye güveniyorum adam koskoca ege üniversitesinde prof.5 kuruş almadan ilgileniyor benimle.daha önce tüp bebek deniycektik biz ozaman millet günlerce sıralarda bekleyip rapor çıkarmak için kendini perişan ederken adam benim raporu pat diye çıkardı.eltim dogum yaptı özel odada yattı tam bi hafta bebek erken dogmuştu bin lira tutuyodu sadece oda mert bey araya girdi 200 tl gibi komik bi rakam ödeyip çıkardık.bunların hepsi eşimin arkadaşı oldugu için.hastaneye giderken randevu bile almıyorum ben.şimdi bu adama güvenmeyimde gidip tanımadıgım bi dr a mı güveneyim.normal bi hasta olsam tamam ama eşimin arkadaşı bana kötü bi tedavi uygulamaz asla.
hel_in sen sanırım ankaradydın bakire smeari alacak ve muayne olablcegim bi doktr konusunda beni yönlendrebilirsmn maddi acıdan cok iyi drumda değilm dewlet hastaneleri konusunda önercegn bi dktr warmı
Hadı bakalım vıtamın kullanmaya baslandın mı pekı
ben evevit alcaktım sen söyledin diye mert bey operasyondan sonra vercem dedi.ada çayı içiyorum portakal mandalina karışık sıkıp içiyorum.bide yogurtla çörekotu.macunuda dün söyledim eşime alıcaz onuda canım eşim grip oldu çarşıya gidemedi bikaçgündür.bende çıkamadım ama şu küçük kapsüllerde olan varya arı sütümü ne ondan eşim kullanmıştı bi ara onu alalım dedi.iyi gelirmi oda.
Bır hafta ıcınde cıktıysa doktorun bence bır ıkı tane bırakmıs olabılır!!!!!!arkadaşlar merhaba bendede genitalde siğil çıktı yakılması gerekiyor denildi yakıldı ve 1 hafta sora tekrar çıktı ve çogaldı şuan tekrar yakılması gerek dediler verutol diye ilaç kullandım normalde tırnak içinmiş tahriş yaptı ve geçirmişti bıraktım tekrar başladı napıcam hiç bilmiyorum bunlar sürekli çıkıyor yaktırmakta sonuç değil 4 5 tande var bunlar ilaçla geçermi napıcamı bilemedim:S birde 370 tl para aldılar yaktıran arkaşalar cevaplayabilirmi sizler ne kadar verdiniz çok gibide geldi
kızlar çok moralim bozuk az önce çamaşırımda kahverengi bi leke gördüm ve oramda ince bi sızı var. adetim biteli 1 hafta oluyor onun devamı olması imkansız. google dan biraz araştırdım gonore,serviks kanseri belirtisi olabilir gibi şeyler yazmışlar :'((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?