Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

güya öyleydi ama bir daha gelmene gerek yok gelirsen tekrar para alırım dedi açık açık

Way serefsız
bence gıt o zaman al paranı bıda ısallah cıkmaz ama cıkarsa soyle ben bır sefer geldım de. Odedım bende pesın parayı almayı bılıyorsunuz de Ben sızın sozunuze guvendım geldım dıyebılırdın. Agzına ettımın doktoru
Bıda benıde cagar Tabıbler odası a sıkayet etcen bunun gıbısını aslında

Oh ne ala benden 3 kur parası alcan ama para ıstıcek sonra walla bıdakıne benıde cagar alıyomu almıyomu agzını yırtıyım senın o doktorunun pıs herıf
Gıt walla paranı ıste o zaman !!!!! Oyle sey ısallah olmaz gıtmek zorunda kalmazsın ne dım. Ama gdersende benıde cagar

Ya bıde su bır gercek propolıs ıse yarıcak. Cıkmıcaktır. Eger ben denedım gordum cıkmıyo arkadas dusun ben o zaman hazır macun kullanıyordum topx dıye bırsey ama propolıs cok cok guclu bırsey cıkmaz sen onu ıce ye beklet agzında yut yanın

Cıkmaz arkadas bılıyorm

Bıde sırkeyle yıka genıtal bolgenı aksamları yatarken sonra suyla yıkarsın

tamam canım ben de inşallah tekrar gitmem gerekmez de başımın gözümün sadakası olsun diyorum ama gitmem gerekir de tekrar para isterse yapacağımı biliyorum. işte ilk panik haliyle koyun gibi ödedim ne yazık ki kredi kartıyla hem de o zamanlar buraya üye olsaydım ya da senin gibi bilinçli insanları tanısaydım asla yapmazdım dediğin gibi o parayla ilk aşımı olurdum

Uzulme ama cıkmaz bence !!!!!propolıs kurtarıcak senı bılıyorum

inşallah canım çok dua ediyorum... hepimiz kurtuluruz inşallah Allah dermansız dert vermesin....

cherryjam senin gittğin bu doktrn adı slyman eserdagmı bende shr dısından geldim ankaraya bana pskolojisi bozuk muamelesi yapan doktrdu 500 lra ödemiştim hemde siğillrim yakılmadan smearde almamıştı bende ptrler 2 yıldr ykılmadıgı için haliyle cok yogun kızlıgımn gersine ilerleyip rahmimdede cıkarmı bu siğiller sizce

Asını olucan zaten
Sen c vıtamını tuket macunu ye bısıcıkler olmaz

hel_in sen sanırım ankaradydın bakire smeari alacak ve muayne olablcegim bi doktr konusunda beni yönlendrebilirsmn maddi acıdan cok iyi drumda değilm dewlet hastaneleri konusunda önercegn bi dktr warmı

hel_in sen sanırım ankaradydın bakire smeari alacak ve muayne olablcegim bi doktr konusunda beni yönlendrebilirsmn maddi acıdan cok iyi drumda değilm dewlet hastaneleri konusunda önercegn bi dktr warmı

Never1990 bence seninkiler sigil degil onun degisik ismi var bulasici degil kotu degil fordys spot olabilir yada baska birsey daha var ismini hatirlayamadim simdi ama bence sendekiler onlar

helin bunun daha iyi olacagını söylüyor dr um.ben ona itiraz edemem ozaman başka doktora gitmem gerekir ki gitmem çünki mert beye güveniyorum adam koskoca ege üniversitesinde prof.5 kuruş almadan ilgileniyor benimle.daha önce tüp bebek deniycektik biz ozaman millet günlerce sıralarda bekleyip rapor çıkarmak için kendini perişan ederken adam benim raporu pat diye çıkardı.eltim dogum yaptı özel odada yattı tam bi hafta bebek erken dogmuştu bin lira tutuyodu sadece oda mert bey araya girdi 200 tl gibi komik bi rakam ödeyip çıkardık.bunların hepsi eşimin arkadaşı oldugu için.hastaneye giderken randevu bile almıyorum ben.şimdi bu adama güvenmeyimde gidip tanımadıgım bi dr a mı güveneyim.normal bi hasta olsam tamam ama eşimin arkadaşı bana kötü bi tedavi uygulamaz asla.

ismini söylemek istemiyorum canım, bana yakışmaz. o pütürler siğil değil de bi arkadaşın dediği gibi başka birşey olabilir diycem ama kadın doğumcular ve dermatologlar bunu görüntüsünden ve tipinden direk anlıyorlar canım. peki sen niye bu kadar çoğalana kadar tedavi olmadın. en kısa zamanda yaktır ya da etkili bi yönteme kurtul onlardan.... ben de aynen ankarada devlet hastanesine gitmeye karar verdim. özeller tam bir para tuzağı, Allah ellerine düşürmesin, para basıyorlar resmen.... randevu alabilirsen hacettepe üni. hast. çok güzel cnm özele vereceğimiz parayla ya da daha azıyla konusunda uzman bi doç. ya da prof.a bile muyayene olabilirdik. artı her işlemde para alınmazdı tekrar tekrar....

Hadı bakalım vıtamın kullanmaya baslandın mı pekı

Bakırelerde smear almıyorlar canım akıntıdan bır parca alınıyor buda saglıklı ve guvenlı degılll

Hadı bakalım vıtamın kullanmaya baslandın mı pekı

ben evevit alcaktım sen söyledin diye mert bey operasyondan sonra vercem dedi.ada çayı içiyorum portakal mandalina karışık sıkıp içiyorum.bide yogurtla çörekotu.macunuda dün söyledim eşime alıcaz onuda canım eşim grip oldu çarşıya gidemedi bikaçgündür.bende çıkamadım ama şu küçük kapsüllerde olan varya arı sütümü ne ondan eşim kullanmıştı bi ara onu alalım dedi.iyi gelirmi oda.

Tabı tabıııı arı sutude al ye cay kası onada corok otuyla ye esınde bırnyıla yakın senle bırlıkte kullansın Operasyondan sonra kullanmana gerek yok vıtamın alkı yayılmasın

arkadaşlar merhaba bendede genitalde siğil çıktı yakılması gerekiyor denildi yakıldı ve 1 hafta sora tekrar çıktı ve çogaldı şuan tekrar yakılması gerek dediler verutol diye ilaç kullandım normalde tırnak içinmiş tahriş yaptı ve geçirmişti bıraktım tekrar başladı napıcam hiç bilmiyorum bunlar sürekli çıkıyor yaktırmakta sonuç değil 4 5 tande var bunlar ilaçla geçermi napıcamı bilemedim:S birde 370 tl para aldılar yaktıran arkaşalar cevaplayabilirmi sizler ne kadar verdiniz çok gibide geldi

Bır hafta ıcınde cıktıysa doktorun bence bır ıkı tane bırakmıs olabılır!!!!!!

Eger su an dort bes tane varsa verlutolu sıgıl olan yere sur verlutol sıgıl ılacıdır tırnak dıye ayrım yapmak yanlıs

Eger duzenlı surersen Duser

Bıde sıgıl olmayan yerlerıne pamuga sırke dok sabah aksam sırkeyle sıl ıkı uc dk beklet yıka havlu pecetele sıl
Agda kullanma kımsenın bısıyını kullanma
Ic camasırların ıcınde naylon varsa at pamuklular kalsın ve utule
Gunluk portakal suyu ve aktardan macun al bıde apıkobal yada evevıt al vıtamın
Yaglı tuketme

kızlar çok moralim bozuk az önce çamaşırımda kahverengi bi leke gördüm ve oramda ince bi sızı var. adetim biteli 1 hafta oluyor onun devamı olması imkansız. google dan biraz araştırdım gonore,serviks kanseri belirtisi olabilir gibi şeyler yazmışlar :'((

Son düzenleme:

Janım doktor ara kanama lekelenme bana olur dedı gala ara ara oluyor ozellıklede ayacıklarım usuttunde oluyor cok akıntı

Sen benm doktordan beter cıktın adam sen oluceksın dedı bı kere da oldur yanı. Elınde kolunda agzında bacanda bır sey cıksa ya kanser dıyon ya bulasıcı ya sıgıl dıyosun korkmaAAAAAAAA

ADA CAYI ISTE BU YUZDEN TUKET GUNDE IKI BARDAK DIYORUM
YADA CIVAN PERCEMI CAYI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…