Janım doktor ara kanama lekelenme bana olur dedı gala ara ara oluyor ozellıklede ayacıklarım usuttunde oluyor cok akıntı
Sen benm doktordan beter cıktın adam sen oluceksın dedı bı kere da oldur yanı. Elınde kolunda agzında bacanda bır sey cıksa ya kanser dıyon ya bulasıcı ya sıgıl dıyosun korkmaAAAAAAAA
ADA CAYI ISTE BU YUZDEN TUKET GUNDE IKI BARDAK DIYORUM
YADA CIVAN PERCEMI CAYI
canım 2 haftadır günde 1 kupa civanpercemi 1 kupa da adaçayı içiyorum, 1 tane çinko içiyorum, şu propolisli macuna yeni başladım elimden geleni yapıyrum ya kanserim demiyorum ama her vajinal siğil bu kahverengi akıntılara sebep oluyor mu ya da ne biliyim orada bi tahribat mı yapıyo. ne bilim görünce yine bi canım sıkıldı(
çok teşekkür ederim yardımcın için ya bilmiyorum muhtemelen öyle oldu onu kullandım geçti sandım ama geçmemiş zaten çoğalıyolar aldara diye krem varmış onumu alsam diyorum daha etkili diyolar offfff nerden geldi buldu benii anlamıyorum yaa
kızlar çok moralim bozuk az önce çamaşırımda kahverengi bi leke gördüm ve oramda ince bi sızı var. adetim biteli 1 hafta oluyor onun devamı olması imkansız. google dan biraz araştırdım gonore,serviks kanseri belirtisi olabilir gibi şeyler yazmışlar :'(([/QUO]
bendeki lezyonların cogaldıgını hatta bir iki tane oldugu zmandan bu yanadr farkındayım fakat teshs edilmedi sikayetm gecmdi bende hpv die illetin warlıgından bile haberdar değildim.7 ay öncesinde gttiğim doktrlardan bri bunlar kndülom diyene kadar düzenli podoflm kullandım belirgin azalma kasıntımda belirgin gecme oldu.fakat gecmedi doktrm koter olmalısın dedi 2 gün sonra emekli oldubu hafta bi docente muayne oldum siğil değil dedi.baska bi özele gitttim korkma gecicek diyip momesolic die bi ilaç yazdı ben podoflme dewam etmek istyrm fkat gittiğim hiç bi eczanede depolarda podoflm yok k k k bukadar talihsizlklerle ugrasyorum tam 2 yıldr
bence o akıntına takılmamalısın cnkü siğilini yakan herkezde bu akıntılar normalmiş cok cok önceleri konuştıgım burdan bi arkadasta aynen sen gibi kahwrengi bi akıntıdan bahsetmişti ama normalmiş olrmuş
Padofılm alabılırsın yada wartner var padofılm 20 tl mı neydı bulursan
Wartner 45 tl
Aldara krem 230 tl aldara yerıne koter mantıklı
Sıgıl olmayan yerlere muhakkak sırke sur sabah aksam Sıgıl olan yerlerede sırke sur ama koter oldugun yerlere surmeeee
Bıde su var vıtamın duserse cıkar belkı doktor gorunurdekılı temızledı sen vıtamın almadın ıcın cıktı acıkcası ben senın yerınde olsam
Verlutolu kullanırım sabah aksam. Zaten bır haftada dusuyor
Aldara alıcama cervalıx ası alırım rahım kanserınden korunmak boyle bır durumda daha onemlı
Ası uc doz olucaksın cunku tek dozu 120 tl ası ol benceeee
hel_in herkeze yardımcı oluyosun gercekten cok dua aliyosun ki allah razı olsun bende propolis kullandım yanlız 10grlık tozdu bidaha almamıştım ama tekrar alıcam bala karıştırp yicem sence ekstradan cinko hapı alsam bi zararı olrmu
kızlar çok moralim bozuk az önce çamaşırımda kahverengi bi leke gördüm ve oramda ince bi sızı var. adetim biteli 1 hafta oluyor onun devamı olması imkansız. google dan biraz araştırdım gonore,serviks kanseri belirtisi olabilir gibi şeyler yazmışlar :'(([/QUO]
bendeki lezyonların cogaldıgını hatta bir iki tane oldugu zmandan bu yanadr farkındayım fakat teshs edilmedi sikayetm gecmdi bende hpv die illetin warlıgından bile haberdar değildim.7 ay öncesinde gttiğim doktrlardan bri bunlar kndülom diyene kadar düzenli podoflm kullandım belirgin azalma kasıntımda belirgin gecme oldu.fakat gecmedi doktrm koter olmalısın dedi 2 gün sonra emekli oldubu hafta bi docente muayne oldum siğil değil dedi.baska bi özele gitttim korkma gecicek diyip momesolic die bi ilaç yazdı ben podoflme dewam etmek istyrm fkat gittiğim hiç bi eczanede depolarda podoflm yok k k k bukadar talihsizlklerle ugrasyorum tam 2 yıldr
bence o akıntına takılmamalısın cnkü siğilini yakan herkezde bu akıntılar normalmiş cok cok önceleri konuştıgım burdan bi arkadasta aynen sen gibi kahwrengi bi akıntıdan bahsetmişti ama normalmiş olrmuş
Padofılm cunku pıyasadan kaldırımdı 2011 de bu yuzden yok kalanlar belkı ezanede olanlardır zararlı oldunu dusunduklerı ıcın uretılmıyormus vwartner neden denemıyosn
Tabı tabıııı arı sutude al ye cay kası onada corok otuyla ye esınde bırnyıla yakın senle bırlıkte kullansın Operasyondan sonra kullanmana gerek yok vıtamın alkı yayılmasın
şimdi dün adet olmam gerekiyodu biliyosun dört gözle bekliyorum biter bitmez alıncak bu siiller.ama bugün oldu daha bişey yok.stresten mi acaba bekliyorum ya olmuyo yaaa.kurtulmak istiyorum bu siillerden.helin böle küçük şişede sıvı bişey var tek içimlik o arı sütümü ne nasıl içecem ben onu ya midem bulanıyo.
şimdi dün adet olmam gerekiyodu biliyosun dört gözle bekliyorum biter bitmez alıncak bu siiller.ama bugün oldu daha bişey yok.stresten mi acaba bekliyorum ya olmuyo yaaa.kurtulmak istiyorum bu siillerden.helin böle küçük şişede sıvı bişey var tek içimlik o arı sütümü ne nasıl içecem ben onu ya midem bulanıyo.
Padofılm cunku pıyasadan kaldırımdı 2011 de bu yuzden yok kalanlar belkı ezanede olanlardır zararlı oldunu dusunduklerı ıcın uretılmıyormus vwartner neden denemıyosn
verrutol deniyodm bu aralar ama iç ksma yani tüysz yere süremiyorum cok fena yakıo sürdğümde ama wartner alıcaktım ona cesaret edemedim genitale olmazmış die gerci verrutol içinde aynı sey denio ama propolis aldıgımda onda alıcam ben propolis aldıgımda satan adam 10grlık siselere koymştu yaklaşık 25 gr bala karıstr demişti ama gttiğimde senin önerelierene uygn alıcam arı sütü falanda alıcam cok sağolasın wlla
verrutol deniyodm bu aralar ama iç ksma yani tüysz yere süremiyorum cok fena yakıo sürdğümde ama wartner alıcaktım ona cesaret edemedim genitale olmazmış die gerci verrutol içinde aynı sey denio ama propolis aldıgımda onda alıcam ben propolis aldıgımda satan adam 10grlık siselere koymştu yaklaşık 25 gr bala karıstr demişti ama gttiğimde senin önerelierene uygn alıcam arı sütü falanda alıcam cok sağolasın wlla
Propolısın bulmaya calıs gercekten guvendıgın ıyı bır aktardan cok kıymetlı zor bı urun cunku ıcıne accık corek otu bıraz polen tozu alsan yeterrrr arı sutu almasanda olur
100 grPropolıs+ bırazzz corek otu cektır+ 100 gr polen tozu 120 cıvarında fılan tutuo
Markettende bal al bı tane
Ezaneden de evevıt vıtamın al 10 tl oda coklusundan
Koter olmayı dusunmuyomusun. Emeklı olan doktorun yerıne baska doktor arasan ıyı olabılır.
tip 16 ve tip 73 saptandı !!! napıcam bilmiyorum. resmen çöktüm şu anda...
Asını oldun mu hemen korkma tıp 16 olması korkmanı grektırcek dıgıl tedbır almanı gerektırcek bır sebep
Ayrıca her 3 testen smaer olsun ıkısı hatalı cıkıyor bıdaha aldır
ası oldum olucam 2. dozu gardasil yaptırmıstım. oda ne işe yarayacak hıcbı fıkrım yok. peki ben bu asıları olduktan sonra smear de dogal olarak hpv diyede cıkabilir dimi ? napıcam hiç bilmiyorum.
Hıc korkma bak sımdı asılarını ol once bundan sonra smaer aldırıcaksan sende 4 ayda bır aldır yanı. Ben mesela 3 4ayda bır aldıyorum halen
Bıde kendıne ıyı bakman vıtamın tketmen
Aslında keske
100 gr propolıs corek otu ve polen tozu alıp balla karıstırıp yesen cok ıyı olur
Sımdı bu propolıs gercekten muzıce bır bıtkı mesela ozellıkle beyındekı tomor vs yok etme ve ınsan bedenınde. Tekrar hucre yenılemesı olan bır bıtkı
Imkanınız varsa alın
Yoksada hazır macun alın
Vıtamın tuketın cınko olarak gunluk
C vıtamını
Portakal mandalın gunluk10 tane mandalın tuketebılırsın
ben şu anda zaten propolisi tup olarak sıvı sekılde içiyorum içinde kırk çeşit vitamin olan ve arı poleni olan ayrı bir vitamin içiyorum.
senin dediğin o civan perçemi macununuda aldım. çörek otu ile onu karıstırıyorum onu yıyorum. bide o macunun içindede propolis var. gunde 2 bardak portakal suyu içiyorum sabah aç karnına içiyorum genelde. daha ne yapayım. smear sonucunu götürdüğümde rahim ağzı kanseri ile ilgili hiç bir sorunun yok dedi. kendinden gayet emin. delirmek üzereyim. yıkıldım.
peki bu tip 16 olupta daha henuz benim rahmımde herhangı bir hucre degişikliğine neden olmamıs olabılır mi ? kendimi kandırıyomusum gibi olabilir ama gercekten şu anda hiç iyi değilim.
tip 16 ve tip 73 saptandı !!! napıcam bilmiyorum. resmen çöktüm şu anda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?