Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bi arkadaşımında cin 1 çıkmıştı yanlış değilsem cin 1 en düşük risk gurubunda ve dr. si çok olumlu konuşmuştu ama tabi öle olsa bile düzenli kontrolleri ihmal etme. Hiçte canını sıkma Allah'tan bilinçlisin hiç farkınada varmayabilrdin.

Aynen öyle bunu anlatana kadar ... Malesef canım benim doktorum 70 yaşına kadar riskin hep devam ettiginden bahsetti ne yapalım derdi veren allah dermanınıda verir inşallah. Sezeryan olacak değil mi doğum?
Evet dediğin gibi yapacak bişey yok Allah beterinden saklası. Doğum mecburen sezeryan ne yapalım vardır he işte bi hayır

Artık hiç korkmuyorum ilk başta şok etkisiyle bayağı sıkıntılı günler yaşadım çok şükür atlattım . Sonuçta tedavisi var artık rahatım çok şükür

canım ben senin yazını okumadan cvp yazmıştım.okumaya sondan başlıyorum da ben.konuyu daha sonra anladım.tabiki burda herkes yaşadıklarını ve konuyla ilgili bilgilerini paylaşacak ki hepimiz bir şeyler öğrenelim.yalnız belirtmek istediğim bir şey var ki arkadaş dağda yaşama olayını seni kastederek söylememiş doktoru ona öyle söylemiş sanırım orada bir yanlış anlaşılma olabilir.Allah hepimize şifa versin moralimizi bozmayalım.daha beter hastalıklardan korusun rabbim.

yakamoz bak ben konuyu bidaha okudum arkadaşımız sana öyle bi hitapta bulunmamış.çünkü cümle dr umla başlıyo dediyle bitiyo.bidaha dikkatli okursan iyi olur canım konuyu.

Ben hic kimseye dagda mi yasiyorsun demedim onu dr bana oyle soyledi dagda yasayan kadinlar var dr yuzu gormemis onlar icin dedi bana ben sadece vucuttan gitmiyor demene kizdim herkesin bagisikligi farkli herkesi kastetme boyle bir durumda kimisinde gidiyor kimisinde kaliyor yazimi bir daha oku bu virusun tipi ve kisinin bavidikligi ile alakali her neyse cok ta yazmiyordum buraya bundan sonrada yazmam zaten. İlk once okumasini ve algilamasini ogren sonra yaz bence.

Kızlarrrrrrrrr
Dun hastaydım accık basım cok agrıdı ıcın cwp veremedım

Bır ıkı arkadasa daha once soledım doktorum eger 3 4 yıl ıcınde hamıle kalırsan cıkabılır demıstı bana

Hamılelıkte dırenc vıtamın kaybı cok yuksek oldunu cıkarsa anca hamılelıkte cıkıcanı soylemıstımmmmmmmm

Hamılelıkte vıtamın sart!!!!!!!!!

yakamoz bak ben konuyu bidaha okudum arkadaşımız sana öyle bi hitapta bulunmamış.çünkü cümle dr umla başlıyo dediyle bitiyo.bidaha dikkatli okursan iyi olur canım konuyu.

Adetın 38gune kadar olmaması normal bu donemde adet te yanı dırenc cok dusuyor vıtamın al
Olmazsa tarlutal tablet adet sokturucusu al Hemen olursun. Bı an once koter ol

Nerolı aslında evde ucuk ılacın varmı asıvıral ılaclar. Cok etkılı ucuk ılacını bır ay fılan her ggun surebılırsın oraya kasıntını alır
Bu cok eskı bır ılac zaten bulamıyorm ((((

Herkese cok tesekkur ederim ama gercekten cok zir gunler geciriyorum ve taslari yerine oturtuyorum. Bendeki sigillerin sayisinin az olmasindan biraz anlamam gerekliydi. Smear sonucundan cok umutlandigim icin belkide bu kadar yikildim. Ve sigili olanlar sukredin halinize ve yaktirin kurtulun beterin beteri var. Bnm kafam kanser olabilirim su yada bu diil. Rahmim alinirsa hic cocugum olmucak ve ben daha 26 yasindayim. Cok kotuyum. Durup durup agliyorum. Allahim gunahlarimi affetsin ve bana bir bebek versin nolur diye dua etmekten baska bir cagrem yok. Cok kotuyum. Allah herkesin yardimcisi olsun. Bebegi olanlara saglikli bi an once versin.
P. Tesi doktora gidicem. Bundan sonra olacaklar hakkinda bana biraz bilgi verebilirse tecrubesi olanlar cok sevinirim. İnsanin yuzune cat diye soyluyorlarmi doktorlar mesela nasi olucak bundan sonra :)

Arkadaşlar merhaba. Ben iki üç gün önce vajinal bölge etrafında et beni gibi ten renginde şeyler olduğunu farkettim. internetten araştırdım çok moralim bozuldu. iki hafta sonra izmire gidince doktora giderim diye düşündüm ama böylede kendimi çok rahatsız hissettim .sonra bu siteyi buldum elma sirkesi tavsiyesini gördüm. dün akşam hemen uyguladım şimdi beyaz beyaz oldular. benim sormak istediğim bunlar kesin hpv virüsünden mi oluyor? bu sirke yan etki falan yapar mı ? birde izmir'de önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı bu konuda ? geçmiş olsun herkese

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Aynı illet bendede var ve senin gibi tipleme testi yaptırmadım belki bendede tip 16 vardır bilemiyorum ama yüksek risk gurubuna bi tip çıksa bile bu kanser olucaz anlamına gelmiyo. Benim bağışıklığım çok düşükü 4 yıldır elma sirkesi bal çörek otu tüketine dikkat ediyorum şuan hamileyim ve tekrar etti . bende 4 Ocak'ta Dr. ye gidicem. Korkmuyorum desem yalan olur ama korkunun ecele faydası yok dediğin gibi beterin beteri var. Allah dermansız dert vermesin. Takma kafana Allah'ın izniyle evlenirsin çocuğunuda kollarına alır sağlıkla büyütürsün. Sen morali yüksek tut, beslenmene dikkat et düzenli kontrollerine git bol bol dua et. Bi terslik olursa daha en başında smearde çıkar zaten ve ona göre bi tedavi uygulanır üzme sen tatlı canını

Sırke dogal asıttır zaten beyazlastıysaa et benınyada sıgıldır
Doktora gıdene kadar sabah aksam sırkeyı once cıkan yerlerıne sur sonra baska bır pamukla cıkmayan bolgelerıne sur bır haftada curutebılır dusme ıhtımalı var!!!!!!!!!!!!

en yakın zaman salı heralde yılbası tatılı nedenı ıle Hemen gıt koter ol aldır bu zaman dılımınde ılıskıye gırme kesınlıkle
Ası ol
Agda yapma beslenme dıkkat et
Yaglı yogun seyler tuketme

Son düzenleme:

Hamılelık sonrası muahkkkakkkkk ası ol????? Tıp testınde 16 mı cıktı sende

canım bende ilk farkettigimde izmir dışındaydım ben internetten bile araştırmadım en fazla alırlar onu diye düşünmüştüm ama çogaldi gitti.şimdi adet olmayı bekliyorum çıkarıcak siilleri dr um.ben ege ünv.tıp fakültesine gidiyorum dr um orda prof.mert kazandı.düşünürsen eger yardımcı olur sana.ama tabi özele gitmek istersen önerebilecegim biri yok malesef.

Strese baglı adet gormuyosun ıstıyosan tarlutal al

sağolun kızlar. en kısa zamanda gideceğim doktora aşımıda olacağım. bu işler bekletmeye gelmiyor hiç. sizede çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşiriz hepimiz inşallah.

sağolun kızlar. en kısa zamanda gideceğim doktora aşımıda olacağım. bu işler bekletmeye gelmiyor hiç. sizede çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşiriz hepimiz inşallah.

Cervalıx ıkı tıp
Gardesıl dort tıpten koruyor
Ası muhakkak ol
Asının sıgılı engeleme gıbı bı durumu varmı bılmıyorum ama. Bır ust tıpe cıkmasını engellendını unutma

Mesela suan tıp 6 11 kaptıysan onemlı olan 16. 18 den korunman bır ust tıpe yukselmesını engellemek

Gardesıl 6,11,16,18
Cervalıx 16,18 den koruyor

Bnım doktor zaten hpv kaptıgın ıcın dedı cervalıx dha mantıklı dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…