Hiç merak etme bebeğine birşey olmaz sonuçta bir ay kalmış bebeğine kavuşmana allah izin verirse. Zaten operasyon anında sürekli bebek kontrol altında oluyor sen hiç onu düşünme. Canım ben 2 yıldır uğraşıyorum bununla ilk hamile iken çıktı yakıldiktan 1 hafta sonra tekrar etti ve son ayında kendiliğindenyokoldu ve bir daha hiç çıkmadı bende o rahatlıkla hiç smear yaptırmadım 1 yıl sonra yaptırdım ve cin 1 çıktı hiç sigil olmamasına rağmen sigil olması şart değil çünkü virüsun kendisi vücudumda
Evet dediğin gibi yapacak bişey yok Allah beterinden saklası. Doğum mecburen sezeryanAynen öyle bunu anlatana kadar ... Malesef canım benim doktorum 70 yaşına kadar riskin hep devam ettiginden bahsetti ne yapalım derdi veren allah dermanınıda verir inşallah. Sezeryan olacak değil mi doğum?
Moralinizi bozduğum için özür dilerim arkadaşım ben sizden daha berbat durumdayım biraz daha geç kalsaydim o illet hastalik ile burun buruna gelecektir bunun tedavisi olduğu için artık çok rahatım ölü gibiydim ben ama artık hiç korkmuyorum söylediklerim çok yanlış anlaşılmış ben diğer yazım da rahim ağzı kanserinden ölmeyecegime eminim çünkü bunun tedavisi var en küçük bir değişimde küçük bir operasyon ile kurtulacağım. Arkadaşta da tip 16 çıkmış korkmaması gerektiğini söylemeye çalıştım
yakamoz bak ben konuyu bidaha okudum arkadaşımız sana öyle bi hitapta bulunmamış.çünkü cümle dr umla başlıyo dediyle bitiyo.bidaha dikkatli okursan iyi olur canım konuyu.
helin maşallah sen pek bi bilinçlenmişsin bu konuda herkese yardımcı oluyosun.moral veriyorsun.sağol.kızlar ben de bir süredir bu sayfanın takipçisiyim.koter işleminden bu yana 2 hafta geçti.en son geçen hafta kontrole gitmiştim.doktor ilgilenmedi diye sinir oldum.ne aşı konusunda ne de tipleme testi konusunda bana umut verici konuşmadı.aşı işe yaramaz artık dedi,tipleme için de geçiştirdi.artık o doktora da gitmesem iyi olucak.ne dersiniz?değiştireyim mi?bugüne kadar hep özele gidiyordum.özel hastanelere.tıp fakültesi hastaneleri bu konuda nasıllar.gitsem ilgilenirler mi?yani aşı ve tipleme testi konusunda.?
bir de o bölgede zaman zaman kaşıntı oluyor,koterden bu yana.ve de eskisi gibi(yani siğil öncesi)pürüzsüz değil.sizce bu normal mi?yoksa siğiller tamamen yok olmadı mı?
Herkese cok tesekkur ederim ama gercekten cok zir gunler geciriyorum ve taslari yerine oturtuyorum. Bendeki sigillerin sayisinin az olmasindan biraz anlamam gerekliydi. Smear sonucundan cok umutlandigim icin belkide bu kadar yikildim. Ve sigili olanlar sukredin halinize ve yaktirin kurtulun beterin beteri var. Bnm kafam kanser olabilirim su yada bu diil. Rahmim alinirsa hic cocugum olmucak ve ben daha 26 yasindayim. Cok kotuyum. Durup durup agliyorum. Allahim gunahlarimi affetsin ve bana bir bebek versin nolur diye dua etmekten baska bir cagrem yok. Cok kotuyum. Allah herkesin yardimcisi olsun. Bebegi olanlara saglikli bi an once versin.
P. Tesi doktora gidicem. Bundan sonra olacaklar hakkinda bana biraz bilgi verebilirse tecrubesi olanlar cok sevinirim. İnsanin yuzune cat diye soyluyorlarmi doktorlar mesela nasi olucak bundan sonra :)
Arkadaşlar merhaba. Ben iki üç gün önce vajinal bölge etrafında et beni gibi ten renginde şeyler olduğunu farkettim. internetten araştırdım çok moralim bozuldu. iki hafta sonra izmire gidince doktora giderim diye düşündüm ama böylede kendimi çok rahatsız hissettim .sonra bu siteyi buldum elma sirkesi tavsiyesini gördüm. dün akşam hemen uyguladım şimdi beyaz beyaz oldular. benim sormak istediğim bunlar kesin hpv virüsünden mi oluyor? bu sirke yan etki falan yapar mı ? birde izmir'de önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı bu konuda ? geçmiş olsun herkese
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Aynı illet bendede var ve senin gibi tipleme testi yaptırmadım belki bendede tip 16 vardır bilemiyorum ama yüksek risk gurubuna bi tip çıksa bile bu kanser olucaz anlamına gelmiyo. Benim bağışıklığım çok düşükü 4 yıldır elma sirkesi bal çörek otu tüketine dikkat ediyorum şuan hamileyim ve tekrar etti . bende 4 Ocak'ta Dr. ye gidicem. Korkmuyorum desem yalan olur ama korkunun ecele faydası yok dediğin gibi beterin beteri var. Allah dermansız dert vermesin. Takma kafana Allah'ın izniyle evlenirsin çocuğunuda kollarına alır sağlıkla büyütürsün. Sen morali yüksek tut, beslenmene dikkat et düzenli kontrollerine git bol bol dua et. Bi terslik olursa daha en başında smearde çıkar zaten ve ona göre bi tedavi uygulanır üzme sen tatlı canını
Arkadaşlar merhaba. Ben iki üç gün önce vajinal bölge etrafında et beni gibi ten renginde şeyler olduğunu farkettim. internetten araştırdım çok moralim bozuldu. iki hafta sonra izmire gidince doktora giderim diye düşündüm ama böylede kendimi çok rahatsız hissettim .sonra bu siteyi buldum elma sirkesi tavsiyesini gördüm. dün akşam hemen uyguladım şimdi beyaz beyaz oldular. benim sormak istediğim bunlar kesin hpv virüsünden mi oluyor? bu sirke yan etki falan yapar mı ? birde izmir'de önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı bu konuda ? geçmiş olsun herkese
canım bende ilk farkettigimde izmir dışındaydım ben internetten bile araştırmadım en fazla alırlar onu diye düşünmüştüm ama çogaldi gitti.şimdi adet olmayı bekliyorum çıkarıcak siilleri dr um.ben ege ünv.tıp fakültesine gidiyorum dr um orda prof.mert kazandı.düşünürsen eger yardımcı olur sana.ama tabi özele gitmek istersen önerebilecegim biri yok malesef.
sağolun kızlar. en kısa zamanda gideceğim doktora aşımıda olacağım. bu işler bekletmeye gelmiyor hiç. sizede çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşiriz hepimiz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?