Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım akıntı bendede oldu ya neden ki acaba:26: ama sanmıyorum iç kısımda siğil warsa akıntı ondan oluyosa ben sık sık muayane oluyorum ozmn doktor görmezmiydi iç kısımda bişey olduğunu,akıntı normal cnm ya çok kişide wardır çünkü.hormon tahlili yaptırıp kontrol ettirsene cnm ben hamile kalamadığım için buna çok dikkat etmişlerdi doktorlarım hormonlarda düzensizlik war mı yok mu diye o yüzden bununla ilgili detaylı bilgi al bide bunuda kafana takma,sende benm gibisin yaa herşeyi hemen panikle korkarak merak ediyosun.troid ve hormon tahlillerini yaptır için rahatlasın bundan kaynaklı tüylenme oluyo çünkü bunu biliyorum ama korkulacak bişey değil merak etme

çok geçmiş olsun cnm.ayy al işte sinir bozucu bi doktor daha canım bende yaktırdım ama geçti azcık bişey kaldı oda gçer sanırım ya bakma sen o doktora,bak burda bizler gittiğimiz doktorlardan aldığımız bilgileri paylaşıyoruz ki bazı arkadaşlarımızın gittiği doktorlar prof. ve çoğunluk olarak hiç korkulacak bişey olmadığını ve bu hastalığın biteceğini söylüyolar.sende korkma cnm çünkü aynen benm ilk gittiğim doktorda beni bunalıma soktu psikolojimi bozdu ama çok şükür diğer doktorlarım ve burdaki arkadaşların gittiği doktorların fikirleri,ettiğim dualar la toparlandım şükürler olsun. moralini bozma emi

canım geçmiş olsun.hiç bişey hissetmeden yakılması ne güzel.nedense ben özellikle uyuştururken çok acıdığını söyleyebilirim.bir de üst taraftaki siğil yakılırken yine de hissettim,sanıyorum en hassas bölge orası olduğu için.buradaki sevgili ebru ve gül arkadaşımız ve diğer bir çok arkadaş çok güzel moral veriyorlar ve iyi geliyor.bu rahatsızlıkta diğerlerinde olduğu giibi moral çok önemli.yalnız bulaşma durumu konusunda ben neye inanıcağımı şaşırdım.ben iki doktora gittim bu işler için,ikisi de bu virüs vucutta kalır,bulaşıcılık azalır ama tamamen geçmez dedi. özellikle ilki hep prezervatif kullanmaktan söz etti.düşünsene ömür boyu.bilemiyorum artık o nasıl olucak...

Son düzenleme:

inanma canım sen o doktora.amerikada yapılmış bütün testlerde biçok kişi negatif olmuş.senin gittiğin doktor biraz cahil sanırım bu konuda.çünki benim dr um prof.üstelikte eşimin arkadaşı.doğru olan neyse onu söyler.hem aynı anda hepimizin doktoru geçiyo diyosa doğrudur bu.daha önce burdaki yazıları okumadınmı sen bilinçsiz dr ların bu konuda bilgi sahibi olmadıklarını ve internetteki yazıların bu yüzden olduğunu.

canım şunu anlamıyorsunuz bakın bu konuda her doktor ehil değildir.ünlü prof ların ortak dediği bu virüs vücuttan atılıyor.bununla ilgili biçok araştırma yapıldı yazıldı.bu virüsün varlığı bi dna testiyle görülüyor aynı testte kişi 1 yıl sonra negatif görüyor.neden inanmak istemiyosunuz buna.amerikada nerdeyse her iki kişiden biri bu hastalığa yakalanıyormuş.ozaman kimsenin cinsel hayatı kalmaz ömür boyu korunarak çocuk falanda normal yoldan olmazdı yani.biraz mantıklı yaklaşın olaya ya.dr um bana koter sonrası bi müddet tabiki korunmalı olarak olması gerektiğini söyledi ama sonra normal hayata dönebiliriz.ki üzerine basarak söylüyorum dr um eşimin arkadaşı hemde izmir ege ünv.koskoca profesör ya.adam durduk yerde niye arkadaşını böle bi riske atsınki eşimde hpv yokken.ben buna inanıyorum ve yıllar geçtikçede hepiniz yaşayarak göreceksiniz bunu.tabi yinede neye inanmak istiyosanız ona inanın ama rica edicem olumsuz düşünceleriniz içinizde kalsınki arkadaşların moralini bozmayalım.

Buraya üye olmak iyi geldi bana yazdiklarimi okuyan cevap vermeye çalışan yardımcı olmaya calisan moral vermeye calisan herkese sonsuz tesekur ederim iyi insanlarin oldugunu bilmek cok guzel hepimiz umarim en kisa zamanda iyilesiriZ.yarın bi doktor randevum var tek doktorla kalmak istemedim acaba o ne dicek .ben aldaranin 4.posetini kulandim acı yanma kuzariklik renk degisimi nede sertleşme hiç bisi olmadı ilk haftam bitti bakalım nolcak. Koteri korkudan istemiyorum bide iz kaliomus yarın umarim doktorum iyi cikar gelismeleri yine yazarım buraya ne oldu diye bide siz kreme baslicaksinizya gelişmeleri bana yazarsanız sevinirim en azından habelesmis oluruz sevgiler

Dediklerinizi dikkate alicam tecrübelerinizi paylaştığınız icin cok saolun merakımı giderdiniz cok teşekkürler

Bende 4-5 kere igne yaptı.batırırken hissettim..acaba seninki yakın yeremi yapmadı yada yeteri kadar beklemedimi.ama cok korktum yani o masaya yatınca...ilk defa ufakta olsa masaya yattım bide ısıgı acınca üstten tüm duaları okudum ( prezervatif hic korumuyomuş eger eşinin penisinin üstünde degilse sigiller.cünkü sürtünmeyle de geciyor aklında bulunsun.

op.dr hakan topalismailoğlu yukarida ismi gecen dr gittigi ulkede bu hpv ile ilgili calismanin icinde yer almis ve orada vucuttan atildigi kanitlanmis.yani arkadaşlar sadece bu hastalığın araştırıldığı yerler var yurt dışında.

pardon kızlar okuyun dediğim alıntıda bi hata oldu aslı buydu

yani kızlar bu virüs vücuttan atılıyor ve öyle ömür boyuda korunmak zorunda falan kalınmıyor.tabi tip 16 18 falan taşıyorsak durum biraz daha zor olabiliyor.siillerin tekrarlaması açısından.

cnm benim inan hepimiz birbirimize böyle destek oldukça ve paylaştıkça hem moralimiz hemde psikolojimiz düzeliyo...bulaşma konusunda için rahat olsun bak daha perşembe günü farklı farklı 2 doktora göründük eşimle,2 doktorunda( ayrıca burdaki arkadaşların gittiği en iyi doktorların bile) söylediği şey siğil olduğu sürece bulaşıcılık olur dediler.ve virüste yok olur bağışıklık sistemiyle atılıyo bu vürüs vücuttan yeterki kendimize dikkat edip bağışıklığımızı güçlü tutalım geçen gün bir yerde okumuştum,e vitamini içeren besinler ( yumurta sarısı,mısır,fındık v.b) bağışıklık sistemini güçlendirip mikrop ve virüsleri yok ediyo diye....işte bizde bunlara dikkat edicez ve gün gelicek burda nasıl sıkıntmızı paylaştıysak sewincimizi güzel haberlerimizide paylaşıcaz. bide sadece hpv değil zaten iyi olmadığımız kendimize dikkat etmediğimiz sürece hayatta her şeye maruz kalıcaz gibi bi riskimiz ömür boyu vardır bütün insanların....hpv yide dışarıdan gelicek bir virüs gibi görelim şu anda attık ama her an tekrar vücudumuza dönebilir gibi savaşalım... ve moralimiz hepp iyi olsun hep birlikte

ebuşummmmmmmmm sana katılıyorum şu anda bir çok doktorun fikri hep aynı o yüzden bende sana katılıyorum bu virüsü vücut bağışıklık sistemiyle savaşarak atıyo temizliyo inş. bizde buna bire bir şahit olcaz ki tamamen virüs vücududan yok olanlar war buda en güzel örneği....kuzucum benim

katılıyorum söylediklerine canım arkadaşım,ben doktora eşime şu anda yaklaşmıyorum onda siğil war tekrar bana bulaşır dedim,kadın bana baktı bi güldü görmeliydin ve dediki yok cnm öyle olur mu siğiller geçince bi sorun kalmaz dedi gülerek...bende güldüm moralim düzeldi çıktım kocişimle gezdim tozdum. ama bide moral bozucular war ki ölmeden mezara sokar gibiler töbe töbe

cnm benm rica ederiz ne demek hepimiz bir birimize destek oldukça daha iyi olucaz rahatlıcaz...tabiki yazarım kreme başlayınca gelişmeleri.sende dr dan gelince yaz ve iyice sorup bilgi al doktorundan lütfen çünkü gittiğimiz doktorların fikirleri de bizim için çok önemli sende unutma bu hastalığı,bulaşıcılığını geçip geçmiceğini bi sor bakalım senin doktorun ne dicek bizlerle de paylaşırsan sewiniriz

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim. açıkçası gecen sene bu zamanlar psikolojim çok kötüydü allak bullak oldum zor toparladım kendimi. sağolsun erkek arkadasımda üzme kendını dıye cok destek oldu. bizim korunmamamızdan kaynaklandı üstüne bide yeme içme düzensizliği bunlar etken oldu . 1 senedir ikimizde asla yanyana gelmemege calıstık :) şaka bi yana atlatmak istiyosanız muhakkak yıyecek ıcecek acısından duzene sokun kendınızı pamuklu iç çamasırı ve her gun gunde 2 kere gunluk ped değişimi yapın ama pamuklu olandan alın kot..x marka olandan almanızı tavsıye ederım 2lira fazla verin en kalıtelısını alın saglıgımızdan asla önemli değil kızlar. ekstra bitki çayları arada ballı çörek otu da tuketıyorum son bıkac aydır.
benim sonuclar sukur temız cıktı şimdi onun sonuclarını bıde kalan 2 tane vardı kabuk bağlayıp düşmesini beklicez. bilgilendirdigin için çok sağol ebruli26...
o da bende doktorlarımızla konusucaz artık... bende burda bazen yılları suren ıyılesme surecını duydum çok korkmustum tabi bünyeden bunyeye degısıyo ben bıle 40 küsür kilolardayım bagısıklıgım sıfır buna ragmen 1 sene de sasırdım ama hemen sevinmemek lazım dikkatli bi şekilde devam edicem herseye. sadece kasıntı kaldı inşallah kapanan yaralardan dolayıdır dıyorum cunku kasıntı tekrar cıkmaya yakın dıyolar ama kotu dusunmemeye calısıyorum kasıntı önleyici krem kullanıyorum inşallah o da gecicek

katılıyorum söylediklerine canım arkadaşım,ben doktora eşime şu anda yaklaşmıyorum onda siğil war tekrar bana bulaşır dedim,kadın bana baktı bi güldü görmeliydin ve dediki yok cnm öyle olur mu siğiller geçince bi sorun kalmaz dedi gülerek...bende güldüm moralim düzeldi çıktım kocişimle gezdim tozdum. ama bide moral bozucular war ki ölmeden mezara sokar gibiler töbe töbe[/QUOTE]

yaaa aynı sorun bende var canım... bende sonuçlar negatif cıktı şükür siğil kalmadı çıkmıyoda suanda yok son koterımden sonra. ama erkek arkadsmda son 2 tane kaldı krem kullanıyo dıgerleı gıbı yaknda onlarda dusucek ınsallah. doktorun gercekten bi sorun olmaz mı dedı?

kızlar az önce doktordan geldim.makat bölgesinde kaşıntı vardı bende şüphelenmiştim.hiçbişey yokmuş temiz çıktı herşey.tip 6 varmış bende sonuçları aldım.kaşıntı ise yaraların iyileşme sürecinden kaynaklanıyomuş.doktorum okadar moral verdiki anlatamam.herşey bitti geçti dedi.kısa zamanda atıcaksın bunu vücudundan dedi.kim çıkarıyo bu saçma şeyleri atılmıyo falan diye dedi.bu virüs sandığınız kadar güçlü deil insan bağışıklığı ne hastalıkları yok ediyor dedi.özellikle aşı meselesini sordum şimdi zaten hpv ye yakalandığımız için gardasil olmayacağını öbürünün daha uygun olacağını düşünüyordum ben.helin arkadaşımızda aynı düşünüyodu.hocada doğruladı.şimdilik gerek yok ama içim rahat etsin dersen yaparız dedi.ha bide günlük c vitaminine dikkat çekti istesekte günlük ihtiyacımızı tam karşılamayabiliyomuşuz o yüzden eczaneden bemiks c alabilirsin dedi.normal hayatına dönebilirsin dedi.eşimde sormuş bu ilişki olayını yasak kalktı demiş.siil olmadığı için bulaşıcılık geçti demiş :)

canım çok haklısın aslında benimde yeme içme düzenimin bozulduğu bi dönemde çıktı bu siiller.bundan sonra daha dikkatli olacağım her konuda.iç çamaşırlarımı değiştirdim hepsi pamuklu artık.günlük ped ben kullanmıyorum artık onlardada kanserojen madde varmış beyazlatılmaları esnasında kullanılan bi maddeden kaynaklanıyormuş.ama daha önce zaten o dediğin markadan kullanıyodum pamuklu olmasından dolayı.şimdi gerekirse 3 kere çamaşır değiştiriyorum.
o kaşıntı bendede vardı canım deri kendini yeniliyomuş ondan kaşınıyomuş öyle dedi bugün doktorum çünki heryere baktı siil falan yok dedi.kötü düşünme sende sakın.inşallah bizde senin gibi bi seneye negatifi görürüz.

hadi gözün aydın canım :) inşallah en yakın zamanda negatif sonucuda gorursun zaten doktorunun konusmaları gayet ıyıye gttıgını gosterıyo... bayılıyorum böle doktorlara ya benm doktorumda sagolsun cok yapıcı moral verıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…