Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Evevıt vıtamın al ezaneden fıyatı cok uygun buna devam etmenı onerıırm
C vıtamını tuket eger ıkı sene bole devam edersen mınımum atarsın vucuttan
Akıntın ıcın. Bol su ve ekınezya yada ada cayı ıc bır bardak

Sıgıl ıcerde yoktur korkma bıde ası ol ımkan varsa

Son düzenleme:
Esparados canim bende var mi yok mu bilemedim ama smaer temizdi simdi hamikeyim dogumdan sonra tekrar smaer aldiracagim birde var mi yok mu tekrar baktiracagim ama bak sen guzel orneksin bunun icin kac senedir yokmus guzel degil mi bak cikacak olsa sende gebeliginde cikardi bagisiklik dusuk oldugu icin birde esine gecerdi kesin bu zamana kadar ama yok diyorsun demekki vucudun bunu atmis ve dr lar bu virusun vucuttan atildigini soyluyor tabi bu para kazanmayi degilde arastirma yapip millete faydasi olan dr larimizin soyledigi cogu cahil dr larimiz atilmadigini soyluyor ama arastirmalar atildigi yonunde

evet dilacım burda okudum kadarıyla 1 sene çıkmadıysa o kişi mutlu oluyor...bende 8 yıldır yok arkadaşlar bu 8 yılda evlendim normal yolla çocuğum bile oldu....düşündüğümde gerçekten iyi bir örnek benimkisi....belki o dönem bilseydim üzüntüden kafayı takıp tekrar çıkmasına sebep olacaktım....ama bilmeden gayet rahattım yani :))) hamileliğimde de hiç çıkmadı....halbu ki bağışıklığım düşmüştü bunu hissetmiştim nezle grip boğaz acısı oldu hep ama siğil çıkmadı allaha şükür....emin olun ki geçiyor evlilim boyunca siğil çıkmadığı için mi acaba eşime bulaşmadı....belki siğilim olsaydı bulaşabilirdi...buda demek oluyor ki siğil yoksa ve üzerinden uzun zaman geçtyse bulaşmıyor bu virüs....

kızlar nasılsınız? ya bi sorum olucak ; sizde de çamaşırınızda siyah leke oluyor mu böyle minik minik çok koyu renkte lekeler... benim son bikaç aydır olmaya başladı. görünürde aktif siğilim yok. bakire olduğum için çok içlerde de olabileceğini sanmıyorum ama, bu siyah lekeler siğillerin iş başında olduğunun habercisi mi

canım b vitaminini bitireli 20 gün oldu cuma gtcem doktora tekrar kullancam ben bol bol portkal suyu yeşillik falan tüketiyorum.İmkanım şu an için yok malesef ama mutlaka olcam aşı.Ya bnm akıntım şöyle ben dışarda tuvalete çok giremiyorum okula falan gidiyorum gremediğim için tutuyorum akıntım o zaman oluyo evdeyken hiç akıntım yok dışardayken oluyo hep :) ama bol su içicem . ekinezya da içiyorum ama ara vererek 20 gün ara verilmesi gerekiyo diye biliyorum içtikten sonra..inşallah atarım bi an önce çıkmaz inşallah bi daha.ya bnm evlenmeme daha 4 5 yıl var o zamana kadar geçmiş olur dimi ?

Merak etme asını ol
B vıtamını ben hıc bırakmadım ılk ıkı yıl macun tukettım 2009dan bu yana sebze agırlıklı beslen bol bol eger yaraların yoksa banyoda sirkeyle haftada bır yıkaya bılırsın bır avuc elıne dok yıka
Bıtkı caylarını gunde bır tane tuketsen yeter ama ara vererek soyle kullan
Hafta ıcı 5 gun tuket ıkı gun kullanma ole daha saglıklı olur bıde kilonuz kac bılmıyorum ama 25 kg ya 1lt su yanı 50kg 2 lt su tuket agdacıya gıtme
Ankaradaysan guzel yerler var

helincim nasılsın? neler yapıyorsunuz? ben rutin bakımlarıma devam ediyorum, gardasilimin 2 kürünü oldum 3. ve son kürüm temmuzda. genel olarak rahatım ama sormak istediğim birşey var benim çamaşırımda birkaç kez siyah leke oldu. sizde de bu durum oluyor mu? daha önce hiç olmazdı böyle şikayetlerim. sanırım siğil sebep oluyor? acaba içeride de mi siğilim var ? ya da bu siyah kanama siğilin orada bi tahribat yaptığına filan mı işaret ? bu durum biraz canımı sıkıyor son günlerde

canım lekelenmenin siğil ile alaksı olduğunu düşünmüyorum belki aşının yan etkisi olabilir ama bu tip akıntılar herşey olabilir bence sen en iyisi doktora görün yani adet dışı vajinal kanamalar, akıntılar da doktora görünmek gerekir. kist olabilir, iltihap olabilir, hormon bozukluğu olabilir.....pek çok ihtimal var yanii....tabi önemsiz bişey de olabilir dediğim gibi aşının etkisi de olabilir ama ben doktora görün derim.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun , bende de yazın smear da genital siğil şüphesi çıktı , yasak felan verdi bi çok şeye, görüntüde bir şey yoktu ama sonra g.bölgede yüzeyde, bacaklarımda yüzümde de ona benzer bişyler çıktı, nette araştırdığım kadarıyla molluscum denen şeye de benziyordu , 3-4 ay kabus gibiydi psikolojim bozuldu, çok korkuttu beni mikrop kadın dr,

bu arada geçmesi için aşıları vuruldum 900 tl ye mal oldu yaklaşık, 3 aşı , // ne duyduysam yaptım , taze inciri dalından koparıp sütünü sürdüm, dualar okudum, kriyoterapiyle yaktırdım yüzümde iz kaldı tca asidi getirtip onla yaktım resmen oyuldu, kendiliğinden çoğalıyor , kesin tedavisi yok pis bi hastalık allah kimseye vermesin, sarımsak sürdüm, sirke sürdüm, daha aklıma gelmeyen bi çok şey ,,,, ama yok kendiğinden git gide çoğalıyordu stresli olunca kabarıyor şişiyor deli gibi kaşınıyor parçalayası geliyor insanın kaşısan çoğalıyor, havlu çamaşır herşeyin ayrı olmalı felan, kafayı yiyecektim, en sonunda bu virüsün bağışıklık sistemi zayıfladığında güçleniyormuş öğrendim ve benimki de zayıftır , imunex te kullandım fayda etmedi , arı sütü dedim duymuştum bi bakalım netten eşim araştırdı arısütü, polen,probolis karışımı getirtti aç karnına sabah akşam 1 kaşık aldım ve allahıma binlerce şükür ki geçti, hamd olsun, sonra kontrol amaçlı dr gittim ama başka dr buldum biopsi ve kolposkopi yapıldı parça aldı felan patolojiye gönderdiler temiz çıktı şükür, ama o kadın psikolojimi öyle bozdu ki bişy yapamıcaz beklicen dio 4 ay felan bekledikçe çoğalıyor vücudumu sardı , hep kendim çabaladım araştırdım öyle şükür yendim, o kadar da beklemedim 3 ay gibi olunca gittim iyi ki de gitmişim temizlenmiş, dualara ve arısütü karışımına bağlıyorum.

tüm iç çamaşırlarımı attım , hastanede bi bayan söylemişti , yoksa tedavi oldukça o çamaşırlardan geri yerleşiyormuş, yeni aldıklarımı da 95 derecede yıkadım hepsini beyaz aldım, naylon olanları attım, pamuklu aldım, birde nem çoğaltıyor.

allh şifa versin olanlara ,

son gittiğim dr doçentti ve araştırma konusu olarak hep siğiller ve kötü kadın hastalıkları konusunda araştırma yapmış bi adam dı yurtdışında konferanslar vermiş, kendini baya geliştirmişti çok araştırdım ona gittim , neyse
genital siğilin yaklaşık 160 tane çeşidi varmış , ve aşı gardasil sadece 4 türe karşı koruyormuş , asıl evlenmemiş olanlara yada hiç ona yakalanmayana yaptırmak gerekiyormuş koruması için her ihtimale karşı diye ben yine de yaptırdım tiplerinden bazıları kötü şeye çevirebiliyormuş kimisi zararsızmış, her şeyi denedim dondurdum -190 derece azot gazıyla yakıyor o çok canm yandı iz kaldı felan ama yok heryerden fışkırdı gıcık şey, tavsiyem arı sütü, polen , probolis, ( hazır değildi arıcı yapıp satıyordu git.gdyr sitesinden sertifikası felan var adamın kesinlikle tavsiye ederim.

en önemlisi dua , bol bol dua edin, siğil duaları okuyun kendinize herşey vesile rabbim ol desin oluverir moralinizi de yüksek tutun

Arkadaşlar merhaba..
Bundan ortalama 4 ay önce falan bendede aşırı derecede kondilom çıktı. Vajinamın etrafında birsürü siğiller vardı.Kadın doğumdan çekindiğim için geç gittim 20 gün kadar.Doktor görünce naptın sen niye gelmedin diye kızarak hemen yakılacak dedı. Fırçayla bir sıvı sürerek siğillerin üzerine yaktılar. Kansere kadar yol açıyormuş çok şükürki temiz çıktı.
Cinsel hayatı aktif olanlarda çıkıyormuş genelde klozetten falan bulasma ihtimali çok az dedi. Eşten bulaştığını ve bu hastalık olan bayanların eşlerininde ürolojiye görünmeleri gerektiğini söyledi. Yaktıktan sonra 2 gün içerisinde döküldü. Bişey kalmadı ben sürekli sebze meyve yedim çünkü psikolojimi bozdu siğiller o zamanlar. sebze meyveye devam...:)

Çok kötü bi durum hemen doktora gidin şüphelendiğinizde.Allah korusun daha kötü şeylere sebep vermesin. Birde mümkünse siğil geçene kadar cinsel ilişkiyi bırakın eşinize durumu uygunca anlatarak.

Kadın olmak zor, kadın hastalıklarıyla uğraşmak daha zor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Asınızı ıhmal etmeyın !cervalıx120tlcıvarı0,1,6aylarda koldan oluyorsun ıkı tıp vurusten koruyor

Lekelenme yada adet dısı kanamalar olabılır tabıkı sıgıl belırtısı olabılıyor ama her ara kanama ve lekelenmeden korkma su ve gunluk bır bardak taze bıtkı cayı ıc

Yogut bol tuket gunluk!!!!

Duzenlı kendınıze ıyı bakın propolıs arı sutu polen corek ottlu karısımı bır sene en az kulllanın eger yogun bır hastalık gecırırı dırenc duserse cıkma ıhtımalınoldugunununutmayın

çok şükür geçti artık zaten de şimdi hamileyim , yeniden sipariş ettim , sanki bi kaç tane karın bölgemde gördüm gibi , belki de psikolojiktir ama işi şansa bırakmamak için verdim yinede, rabbim olanlara acil şifa ve bol sabır versin gerçekten zor ve pis bi hastalık doğru düzgün tedavisi de yok, inş bi daha çıkmazlar.

merhaba arkadaşlar. siğiller konusunda ben de çok muzdaribim. bakıre değilim ve bu yuzden aılemden bu konuda destek te alamıyorum maddı ve manevi oalrak. ustelık bu siğiller içimdede çıkmış durumda ve gun geçtıkce cogalıyor. devlet hastanesıne gıttıgımde baslarından savdılar ılac verıp sankı ozele gıttıgımde ıse hemen yakılmalı vs dedıler fakat yakılma ucretı 600 tl ıdı maalesef bunu karılayabılcek bır butcem yok ustelık tekrar etme durumu varken.. suan dısardakıler ıcın ılac kullanıorum ve beslenememe dıkkat edıyorum bol bol sebze meyve tuketıyorum. ayı 26 sınde smear sonucum cıkacak onun sonucunu beklıyorummmm içerısınde de siğil cıkan varmı hıc arkadaşlar ? ıcerden cıktıgı zaman tehlıkelı olma boyutu nedır ?

canımmm o puturlukler tam oalrak nasıl tarıf edeblırmısın bendede vajınamdan ıcerı baktıgımda et parcaları gıbı oluşumlar goruyorumm aynı sey mıacaba

Hamılelıkte daha cok dıkkat et c vıtamını al bıde pamukla sırke sur yıka her banyyoda

kızlar nasılsınız? bu illet ile tanışalı 5 ay oldu. birkaç kez kriyo yaptırdım, şu an görünürde birşey yok gibi ama birkaç aydır ağzımın içi beni inanılmaz rahatsız edyor. siğillerin ilk çıktığı dönemde sürekli aftlar vs. çıkıyordu ama bi süredir dilimin üzerinde oyuk gibi uzantılar bazen kırmızı olup belirginleşen sonra da kendiğinden giden çıkıntılar, dil kenarlarında aşırı şişlik ve dil altında kabarcıklar var hacettepe kbbye gittim salak asistan o dilin yapısı diyip gönderdi ama dilin yapısı olmadığından kesinlikle eminim çünkü hpvden önce çok pürüzsüz bir dilim vardı ve açıkcası hpv ile tanıştığımda oral sex de olmuştu. o yüzden çok üzgünüm, kaç dr.a gittim hiçbir muhatap bulamıyorum birkaç arkadaşın tavsiyesiyle sirkeyle ağzımı çalkaladım ama hiçbir işe yaramadı o yaralar daha da büyüyüp beyazladı ve çok canım yandı, hiçbir iyileşme de olmadı ben de barıktım. çok üzgünüm

Hamılelıkte daha cok dıkkat et c vıtamını al bıde pamukla sırke sur yıka her banyyoda

çok saol canm , evet daha dikkatli olmak lazım, sirke felan herşey kullanmıştım fayda etmemişti çıktığı zamanlar, şimdi 50 lik tca var çok yüksek bi asit direkt onla yakıodm görür görmez acısa da basıodm valla gebersinler diye :) inş bir daha hiiiç görmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…