merhaba uzun zamandır yazmıyordum benim siğiller başta çıktığında azdı 3 4 tane aldra kremle geçti çok şükür hiç kalmadı 1 aydr hiç yok.Bu aralar moralim çok bozuk ama yne de ydiğime içtiğime dikkat ediyorum b vitamini kullanıyordum o bitti.Ama bal çörek otu devam ediyorum.benim korkum içeride olma ihtimali.ben bekarım bana smear yapamıyolar bu yuzden doktor içerde olması çok düşük bi ihtimal dese de korkuyorum bide bnm akıntım var yani hergün bölye beyaz kokusuz bi akıntı normal mi ki acaba
esparados canim bende var mi yok mu bilemedim ama smaer temizdi simdi hamikeyim dogumdan sonra tekrar smaer aldiracagim birde var mi yok mu tekrar baktiracagim ama bak sen guzel orneksin bunun icin kac senedir yokmus guzel degil mi bak cikacak olsa sende gebeliginde cikardi bagisiklik dusuk oldugu icin birde esine gecerdi kesin bu zamana kadar ama yok diyorsun demekki vucudun bunu atmis ve dr lar bu virusun vucuttan atildigini soyluyor tabi bu para kazanmayi degilde arastirma yapip millete faydasi olan dr larimizin soyledigi cogu cahil dr larimiz atilmadigini soyluyor ama arastirmalar atildigi yonunde
Evevıt vıtamın al ezaneden fıyatı cok uygun buna devam etmenı onerıırm
C vıtamını tuket eger ıkı sene bole devam edersen mınımum atarsın vucuttan
Akıntın ıcın. Bol su ve ekınezya yada ada cayı ıc bır bardak
Sıgıl ıcerde yoktur korkma bıde ası ol ımkan varsa
canım b vitaminini bitireli 20 gün oldu cuma gtcem doktora tekrar kullancam ben bol bol portkal suyu yeşillik falan tüketiyorum.İmkanım şu an için yok malesef ama mutlaka olcam aşı.Ya bnm akıntım şöyle ben dışarda tuvalete çok giremiyorum okula falan gidiyorum gremediğim için tutuyorum akıntım o zaman oluyo evdeyken hiç akıntım yok dışardayken oluyo hep :) ama bol su içicem . ekinezya da içiyorum ama ara vererek 20 gün ara verilmesi gerekiyo diye biliyorum içtikten sonra..inşallah atarım bi an önce çıkmaz inşallah bi daha.ya bnm evlenmeme daha 4 5 yıl var o zamana kadar geçmiş olur dimi ?
helincim nasılsın? neler yapıyorsunuz? ben rutin bakımlarıma devam ediyorum, gardasilimin 2 kürünü oldum 3. ve son kürüm temmuzda. genel olarak rahatım ama sormak istediğim birşey var benim çamaşırımda birkaç kez siyah leke oldu. sizde de bu durum oluyor mu? daha önce hiç olmazdı böyle şikayetlerim. sanırım siğil sebep oluyor? acaba içeride de mi siğilim var ? ya da bu siyah kanama siğilin orada bi tahribat yaptığına filan mı işaret ? bu durum biraz canımı sıkıyor son günlerde
Arkadaşlar merhaba..
Bundan ortalama 4 ay önce falan bendede aşırı derecede kondilom çıktı. Vajinamın etrafında birsürü siğiller vardı.Kadın doğumdan çekindiğim için geç gittim 20 gün kadar.Doktor görünce naptın sen niye gelmedin diye kızarak hemen yakılacak dedı. Fırçayla bir sıvı sürerek siğillerin üzerine yaktılar. Kansere kadar yol açıyormuş çok şükürki temiz çıktı.
Cinsel hayatı aktif olanlarda çıkıyormuş genelde klozetten falan bulasma ihtimali çok az dedi. Eşten bulaştığını ve bu hastalık olan bayanların eşlerininde ürolojiye görünmeleri gerektiğini söyledi. Yaktıktan sonra 2 gün içerisinde döküldü. Bişey kalmadı ben sürekli sebze meyve yedim çünkü psikolojimi bozdu siğiller o zamanlar. sebze meyveye devam...:)
Çok kötü bi durum hemen doktora gidin şüphelendiğinizde.Allah korusun daha kötü şeylere sebep vermesin. Birde mümkünse siğil geçene kadar cinsel ilişkiyi bırakın eşinize durumu uygunca anlatarak.
Kadın olmak zor, kadın hastalıklarıyla uğraşmak daha zor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
canım lekelenmenin siğil ile alaksı olduğunu düşünmüyorum belki aşının yan etkisi olabilir ama bu tip akıntılar herşey olabilir bence sen en iyisi doktora görün yani adet dışı vajinal kanamalar, akıntılar da doktora görünmek gerekir. kist olabilir, iltihap olabilir, hormon bozukluğu olabilir.....pek çok ihtimal var yanii....tabi önemsiz bişey de olabilir dediğim gibi aşının etkisi de olabilir ama ben doktora görün derim.
Duzenlı kendınıze ıyı bakın propolıs arı sutu polen corek ottlu karısımı bır sene en az kulllanın eger yogun bır hastalık gecırırı dırenc duserse cıkma ıhtımalınoldugunununutmayınçok geçmiş olsun , bende de yazın smear da genital siğil şüphesi çıktı , yasak felan verdi bi çok şeye, görüntüde bir şey yoktu ama sonra g.bölgede yüzeyde, bacaklarımda yüzümde de ona benzer bişyler çıktı, nette araştırdığım kadarıyla molluscum denen şeye de benziyordu , 3-4 ay kabus gibiydi psikolojim bozuldu, çok korkuttu beni mikrop kadın dr,
bu arada geçmesi için aşıları vuruldum 900 tl ye mal oldu yaklaşık, 3 aşı , // ne duyduysam yaptım , taze inciri dalından koparıp sütünü sürdüm, dualar okudum, kriyoterapiyle yaktırdım yüzümde iz kaldıtca asidi getirtip onla yaktım resmen oyuldu, kendiliğinden çoğalıyor , kesin tedavisi yok pis bi hastalık allah kimseye vermesin, sarımsak sürdüm, sirke sürdüm, daha aklıma gelmeyen bi çok şey ,,,, ama yok kendiğinden git gide çoğalıyordu stresli olunca kabarıyor şişiyor deli gibi kaşınıyor parçalayası geliyor insanın kaşısan çoğalıyor, havlu çamaşır herşeyin ayrı olmalı felan, kafayı yiyecektim, en sonunda bu virüsün bağışıklık sistemi zayıfladığında güçleniyormuş öğrendim ve benimki de zayıftır , imunex te kullandım fayda etmedi , arı sütü dedim duymuştum bi bakalım netten eşim araştırdı arısütü, polen,probolis karışımı getirtti aç karnına sabah akşam 1 kaşık aldım ve allahıma binlerce şükür ki geçti, hamd olsun, sonra kontrol amaçlı dr gittim ama başka dr buldum biopsi ve kolposkopi yapıldı parça aldı felan patolojiye gönderdiler temiz çıktı şükür, ama o kadın psikolojimi öyle bozdu ki bişy yapamıcaz beklicen dio 4 ay felan bekledikçe çoğalıyor vücudumu sardı , hep kendim çabaladım araştırdım öyle şükür yendim, o kadar da beklemedim 3 ay gibi olunca gittim iyi ki de gitmişim temizlenmiş, dualara ve arısütü karışımına bağlıyorum.
tüm iç çamaşırlarımı attım , hastanede bi bayan söylemişti , yoksa tedavi oldukça o çamaşırlardan geri yerleşiyormuş, yeni aldıklarımı da 95 derecede yıkadım hepsini beyaz aldım, naylon olanları attım, pamuklu aldım, birde nem çoğaltıyor.
allh şifa versin olanlara ,
Duzenlı kendınıze ıyı bakın propolıs arı sutu polen corek ottlu karısımı bır sene en az kulllanın eger yogun bır hastalık gecırırı dırenc duserse cıkma ıhtımalınoldugunununutmayın
canımmm o puturlukler tam oalrak nasıl tarıf edeblırmısın bendede vajınamdan ıcerı baktıgımda et parcaları gıbı oluşumlar goruyorumm aynı sey mıacabadün hemen doktora gittim kızlar,şüphelendiğim yeri gösterdim,şükür vajinanın kendi doğal yapısı o pütürlükler dedi.vajina girişinde ki o et parçasıda normal dedi.için rahat olsun herhangi bir problem yok dedi,çok sevindim ama bu şüphe bile insanı korkutuyor.Allah sizin gibi başına gelenleri korusun,herkese şifasını versin.şüphesi olanlar hemen gitsin muayene olsun.
çok şükür geçti artık zaten de şimdi hamileyim , yeniden sipariş ettim , sanki bi kaç tane karın bölgemde gördüm gibi , belki de psikolojiktir ama işi şansa bırakmamak için verdim yinede, rabbim olanlara acil şifa ve bol sabır versin gerçekten zor ve pis bi hastalık doğru düzgün tedavisi de yok, inş bi daha çıkmazlar.
Hamılelıkte daha cok dıkkat et c vıtamını al bıde pamukla sırke sur yıka her banyyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?