kızlar nasılsınız? bu illet ile tanışalı 5 ay oldu. birkaç kez kriyo yaptırdım, şu an görünürde birşey yok gibi ama birkaç aydır ağzımın içi beni inanılmaz rahatsız edyor. siğillerin ilk çıktığı dönemde sürekli aftlar vs. çıkıyordu ama bi süredir dilimin üzerinde oyuk gibi uzantılar bazen kırmızı olup belirginleşen sonra da kendiğinden giden çıkıntılar, dil kenarlarında aşırı şişlik ve dil altında kabarcıklar var hacettepe kbbye gittim salak asistan o dilin yapısı diyip gönderdi ama dilin yapısı olmadığından kesinlikle eminim çünkü hpvden önce çok pürüzsüz bir dilim vardı ve açıkcası hpv ile tanıştığımda oral sex de olmuştu. o yüzden çok üzgünüm, kaç dr.a gittim hiçbir muhatap bulamıyorum birkaç arkadaşın tavsiyesiyle sirkeyle ağzımı çalkaladım ama hiçbir işe yaramadı o yaralar daha da büyüyüp beyazladı ve çok canım yandı, hiçbir iyileşme de olmadı ben de barıktım. çok üzgünüm
çok geçmiş olsn başka dr a mutlaka git bence , üzüldüm senin adına, ağızda olursa öpünce bile başkasına geçiyormuş galiba , çok bilgim yok o konuda ama agız olunca herşeyi de süremezsin, en iyisi iyi bir dr a git canm, rabbim şifa versin sana bulaştıran kişiden de uzak durmanı tavsiye ederim tedavi olursun tekrar bulaştırır , çünki vücuttan tamamen silinmiyor sadece geriliyormuş
tşk ederim canım. bana bulaştıran kişinin yüzünü şeytan görsün. onu Allaha havale ediyorum. Böyle bir hata nasıl yaptım bilmiyorum nasıl pişmanım nasıl nasılllinan dr. dr. gezmekten, özel jinekologlara para yedirmekten başım döndü. devlet hastanesine gitsen kimse iplemiyor. bu merete yakalandığımı bilmeden önce bir borç altına girmiştim o yüzden maddi imkanlarım da kısıtlı maalesef birkaç aya maddiyatımı toplayım ankarada dermatolog bir prof. varmış hpv kosunda uzman olan ona gitmeyi düşünüyorum
aynı durum bendede var canım maalesef. pekı sen bırlıkte oldugun ınsanın boyle bır sığıl tasıdıgına daır tespıtın oldumu ? sahsen bnm erkek arkdaşımda hıc bır sey yoktu gorunurde. sanırım bazıları tasıyıcı oluyor. uzuldum canım senın adına amaa artık olan olmus pısman olma daha guclu olmamız lazım bu meretle basa cıkabılmek ıcın. ankaradakı o dermotologun ısmını yazarmısın bu arada cnm
cnmm eger bunu bızlere bılıpte bulastırmıslarsa alllaha havale edıorum gercekten... Bır kadın ıcın ne denlı zorlukları var snnde soleıdıgın gıbı... Aynı seyler grcktn bnde 26yasındayım artık hayatıma gıren ınsnla bır evlılık kurmk ıstıorum ama kafamdakı celıskıler maf edıor ınsanı.. Isın kotu tarafı boyle bır knuda herkesle knusamıorsun aıleden maddı ve manevı destek alamayınca dha caresız hıssedıor ınsn kendını henuz 18yasındyken annem rahım agzı kanser asısı yaptırmayı dusunuordu bna hpv dn koruyan fakat erteledıkk erteledıkce de unutuldu gıttı ahh annnecım bılseydımm bole olcgını keskee yaptırablseydım suan. Bırde bnm bsıma gelene kadar bılmıordum bole bır seyıı bununla ılgılı dha fazla bılınclendırme yapılması lazımm kesınlıkle...canım benim erkek arkadaşımın görünürde de çok yaygın lezyonları vardı. işte salaklığım mı diyim kör cahilliğim mi diyim aslında aklıma geldi başıma bir iş açacağı ama önemsememiştim işteişin bir diğer korktuğum tarafı da bütün siğillerim yakarak ya da bi şekilde tedavi edilse ve görünürde hiçbirşeyim olmasa bile ben de bundan sonra hayatıma giren kişiye bulaştıracağım bu düşünce beni kahrediyor. üstelik tam evliliği ciddi anlamda düşündüğüm bir dönemde.... hayatıma birileri giriyor ve ben ne yapacağımı bilemeyerk hergün kahroluyorum. ankaradaki hpv konusunda uzman prof. dermatolog murat orhan öztaş henüz gitmedim canım.
arkadaşlar bende şuanda aktif siğil yok fakat çok uzun süredir genital bölgemde sürekli kaşıntı ve yanma var...defalarca dr. gittim ama geçmiyo benimle aynı durumda olan ve tip 16 taşıyan varmı ????
arkadaşlar bende şuanda aktif siğil yok fakat çok uzun süredir genital bölgemde sürekli kaşıntı ve yanma var...defalarca dr. gittim ama geçmiyo benimle aynı durumda olan ve tip 16 taşıyan varmı ????
canım benim erkek arkadaşımın görünürde de çok yaygın lezyonları vardı. işte salaklığım mı diyim kör cahilliğim mi diyim aslında aklıma geldi başıma bir iş açacağı ama önemsememiştim işteişin bir diğer korktuğum tarafı da bütün siğillerim yakarak ya da bi şekilde tedavi edilse ve görünürde hiçbirşeyim olmasa bile ben de bundan sonra hayatıma giren kişiye bulaştıracağım bu düşünce beni kahrediyor. üstelik tam evliliği ciddi anlamda düşündüğüm bir dönemde.... hayatıma birileri giriyor ve ben ne yapacağımı bilemeyerk hergün kahroluyorum. ankaradaki hpv konusunda uzman prof. dermatolog murat orhan öztaş henüz gitmedim canım.
Merak etme asını ol
B vıtamını ben hıc bırakmadım ılk ıkı yıl macun tukettım 2009dan bu yana sebze agırlıklı beslen bol bol eger yaraların yoksa banyoda sirkeyle haftada bır yıkaya bılırsın bır avuc elıne dok yıka
Bıtkı caylarını gunde bır tane tuketsen yeter ama ara vererek soyle kullan
Hafta ıcı 5 gun tuket ıkı gun kullanma ole daha saglıklı olur bıde kilonuz kac bılmıyorum ama 25 kg ya 1lt su yanı 50kg 2 lt su tuket agdacıya gıtme
Ankaradaysan guzel yerler var
canım siğillerin kaşıntı ve yanma yapacağını sanmıyorum. bence sen mantar olmuş olabilirsin. akıntın da varsa muhtemelen mantardır. çünkü kaşıntı ve yanma mantarda oluyo.
canım siğiller kaşıntı yapar hemde oldukça yoğun bir kaşıntı olur...fakat aktif siğilim olmadığı halde neden kaşıntı ve yanma var ???defalarca dr.a gittim biçok kez ilaç kullandım ama geçmiyo 1,5 yıldır bu böyle....akıntı yok sadece kaşıntı ve yanma var.bu beni çok huzursuz ediyor....tip 16 var bende rahmim alındı bu hastalık yüzünden...vulva ve vajinadada problemmi yaratıyo diye çok korkuyorum
canım bnde yoktu 1.5 aydır yine çıktıama bu aralar kendime hiç bakmıyodum yemek yemiyodum ağlayıp duruyodum ondan oldu.Bu üst kısımda yani klitoris sanırım idrar yaptığımız yerin kenarında 3 4 tane. aldaraya başladım tekrar umarım geçer.bemiks c diye bi v,tamin var b ve c karışık vitamin onu kullanıyom.macun yiyom.bal çörek otu yiyom inşallah geçcek
merhaba arkadaşlar
bende aynı dertten muzdaribim. ne denediysem geçmedi. özellikle aldara kreme verdiğim paraları tahmin edemezsiniz. çok sıkıntı yaptım üzüldüm kafama taktım tabi vücut direnci de düştü ve üstüne birde uçuk çıktı. genital uçuk ikisi birden ne çektim anlatamam. uçuklardan kremle kurtuldum çok şükür ama siğillerimden kurtulamadım. en son ellerdeki siğiller için kullanılan bir ilacı kullandım. biraz tehlikeli ama zaten benim siğillerim daha çk kasık ve makata doğru olduğu için kullandım. şu ann çoğu geçti. kalanlarında sadece kökü kaldı inşallah onlarda bian önce geçer ve ben kurtulurum dahada çıkmaz. allah hepimize şifa versin. ben beslenmeme çok dikkat ederim ve hergün aynı vakitte yemek yerdim çorba salata sebze yerdim. ama moral bozuk olunca yiyeceklerin etkiside azalıyor. kesinlikle bu illette en önemliisi moral.sıkıntı stres bir araya gelince hemen beliriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?