Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım oncelıkle bı sakın oll. olan olmuş artık bunun ıcın bır an once onlem al. nerede oturuyorsun eger ıstanbuldaysan doktor tavsıye ederım faakt bu sure zarfında bır an once doktoroa gıt ve ılac yazsın sana kıhıcolamzsa cogalmalarını engellersın. bendede ılk cıktıgında tekrar etme ıhtımalının yuksek oldugunu soylemışlerdı bu sebepten ozel de yaktırmanın bır farkı olmadıgını dusundum farklı doktorlara gıttım bu sure zarfında cok yayıldılar. o yzuden oncleıkle ılac kullanmaya ve saglıkl ı beslnemye basla.. sayfanın genelını okudysan bu konuda pek ok tavsıye var corek otu ve sırke gıbı mesela.. ve bır sre cınsel ılışkıye ara vermelısın. pek cok sayfada okudum vucuda ıyı bakıldıgı takdırde 5 6 sene de vucut atablıyomuş bu vırusu. psıkolojını guclu tutmaya calıs. ılk ogrendıgımde ben de cok agladım bende aıleme soyleyemedım fakat alıştım artık ve guclu olup bu lanet vırusu yenecegıme kararlıyım.

ttlım geçmiş olsun oncelıkle pekı sadece ılaclamı bunu yendın yoksa yatırma yontemı vs kullanacakmısın bana doktor yakılırsa ız kalır dedııı gerek yok dedı daha dogrusu basından savmışta oalblır ben de siğil ılacı ıle bıraz kuucultup ondan sonra bunu yaktırmayı dusundum. suan bnmde cok azaldıar yok gıbıler sıkıntı ıcımdede cıkmış olmaları onlar ıcınde smear sonucumu beklıorum.

canım bende anadolu yakasında yaktırma ıslmeı ıcın ahstane aryorum ama bulamadım henuz. okmeydanında bır makıne warmış gaz sıkıyormuş o bolgeye ve bır kac gıtmeden sonra sıgıller dokuluyormus. fakat bır kac kere gıtmen ıcap edecek bu durumda. o makıenden sadece ok meydanında varmış

Geçmiş olsun size umarım birdaha çıkmaz.. O kremin adını söyleyebilirmisiniz rica etsem ? Yalnız olmadığım için seviniyorum enazından

merhaba canım

uçuk kreminin mi adını istiyorsun? siğil için kulandığım krem değildi. verrutol adında bir ilaç. aynı oje gibi fırçasıyla sürüyorsun. ama çok dikkatli yapman gerekiyor çünkü normal teni yakıyor. siğili yavaş yavaş yakıyor. sonlarına doğru daha çok acı veriyor ama kurtuluyorsun. umarım bidaha çıkmaz. bu ilaçla birlikte bepanthene de kullandım. önce kremi sürdüm sonra verrutol. bepanthen hem yaranın çabuk iyileşmesini sağlıyor hemde iz kalmasını önlüyor.

geçmiş olsun canım inşallah test sonucu iyi çıkar.benim kullandığım ilaç zaten siğili yavaş yavaş yakıyor. doktorda yaktırmaktan korktum açıkçası. bu ilaçlada iz kalıyor ama ben bepanthenle kullandım şu an çok az iz var halada devam ediyorum en kısa zamanda geçerler diye ümit ediyorum.öyle çok rahatsız edici bir iz değil.

hayır canm ankarada oturuyorum araştırmadığım hastane kalmadı devlet hastanesine gitmek istemiyorum acıkcası çünkü pişman oldum pek ilgilenmediler form doldurdum muayene etti test falan aldı tarih bile vermeden gönderdiler bayaga kalabalıktı zaten oraya birdaha gitmeyi düşünmüyorum. Şuan gerçekten canım cok yanıyor geceleri uyuyamıyorum. Seninde dedigin gibi beslenmeme dikkat etmeye özen gösteriyorum kefir içiyorum hergün imuneks ,arı sütü ve bir kaşık pekmez içiyorum ,çörek otu ve bal içmeye başladm bugün. Ailemin zaten haberi yok ne yapacağımı bilmiyorum inşallah bunu yenerim böyle yayılmaya devam ederse daha büyük sorunlara yol açmasından korkuyorum (

Anladım canım verutrol mutlaka deneyeceğim reçetesiz gidip alabiliyorum değil mi ? Biraz kullanırım geçecek gibi olursa devam ederim olmadı bide sirkeyi denerim

Anladım canım verutrol mutlaka deneyeceğim reçetesiz gidip alabiliyorum değil mi ? Biraz kullanırım geçecek gibi olursa devam ederim olmadı bide sirkeyi denerim

evet canım eczaneden direk alabiliyorsun. fiyatıda uygun 6,5 falan. ben verrutolle yok ettikten sonra düzenli aralıklarla sirkeyle temizlemeyi düşünüyorum. en azından bidaha oluşmasını engeller umarım.

bu arada verrutolün kullanmadan önce internetten nasıl kullanıldığını iyice oku ve günde 2-3 defa diyor ama vajina civarındaki deri hassas olduğu için bu çok fazla. ben günde 1 defa akşam yatmadan önce uyguladım hep.2 hafta oldu başlayalı. inşallah sanada iyi gelir.

tamam canm sagol çıkıp alacağım kullanırım hemen alır almaz inşallah fayda eder ya çıldırmış durumdayım

slm hakan beye tedavi olduğunuzu yazmışsınız. yaktırma sonrası siğillerde sertlik oldu bende sizde de durum böylemiydi ne zaman iyileşti tam olarak. bir de kaç kez yaktırdın hakan beyde son durumun nedir acaba

canım oyleyse eger sana tavsıyem once tıplemesını yaptır hangı tıpte oldugunu ogren ondan sonra verrutol ıle yak sıgıllerını oylede gecıyor. bır sure cınsel hayata arar verdıgınt akdırde bu kadar buyulcek bır sey olmadıgını dusunuyorum sonucta artık olan oldu bunun ıcın ne kadar pısman olsakta kendımızı uzmekten baska bır seye yaramayacak kı moralı yuksek tutmak en onemlı sey. bundn sonrası ıcın saglıklı beslneme ve hıjyen ıle bunu vucudundan atmaya calısırsın.

canım geçen hafta devlet hastanesine gittim bir umut bunu çözerim diye.Masaya yatırdılar test aldılar bide smear verdim ama doktorlar çok ilgisizdi başları kalabalıktı belli bi tarih vermediler hastane içinde ordan oraya gönderdiler beni oraya birdaha gitmedim. 1 hafta boyunca evde araştırdım ne yapsam nereye gitsem diye bu sırada verrutolu duydum kullanıyım belki geçer diye bi umut bugün 2.gün siğiller biraz kırmızıya döndü ama hala geçmedi .Hala araştırıyorum haftaya güvenilir ilgili bütçeme uygun biyer bulursam tekrar gitmeyi düşünüyorum enazından teşhis koysunlar..

Yaktırma sonrası rahim ağzında batma yanma oldu mu sizde? Bu siğiller sertleşip yara mı oluyor ? Lütfen biri cevap versin

Yaktırma sonrası rahim ağzında batma yanma oldu mu sizde? Bu siğiller sertleşip yara mı oluyor ? Lütfen biri cevap versin

Yakma ıslemı sonrası bunlar normal yogun kanama anaormal bır durum

Her banyodan sonra muhakkak bactırban krem yada bepanten krem sur zaten bır haftaya yavas yavas dokulur bu sure zarfında
aksam yatarken ve sabah kalktında muhakakkkkkk batıcon solısyon al ve sur uzerınede krem

Ic camasırlarının hepsı pamuklu olsun 65 derecede yıka ve utule bu sure zarfında ılıskıye gırmee bır sure

Gunluk portakal suyu tuket muhakkak
Yaglı ve sekerlı seylerden uzak dur
Asını ol

Gunluk protakal suyu ıc
Aktardan dırencı yuksek tutan macun al 15 tl mı ne
Ve her gun sabah aksam sırke sur pamuga sırke dok 2.3dk beklet beyeazlasır bır haftada gecmeye baslıcaktır ama macun degerlendırmenı onerırım

Eger ımkanın varsa 100 gr propolıs
100gr corek otu
Ve 100 gr arı sutu al yaklasık olarak 150 tl tutucaktır bıde marketten hazır kavonoz bal almalısın buyuk bır kavanozdaaa kavonozun etrafını folya ıle kaplayıp gunes gormemelı ve sabah aksam sadece tahta kasıkla yenmelı

Sırke sur aksamları pamukla beklet sabahda sur yıka tekkrar oglen ewdeysen gene aynı sekılde sur
Vakıt buldukca aktardan macun al hazır bunun gbı yada bunun gbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…