canım oncelıkle bı sakın oll. olan olmuş artık bunun ıcın bır an once onlem al. nerede oturuyorsun eger ıstanbuldaysan doktor tavsıye ederım faakt bu sure zarfında bır an once doktoroa gıt ve ılac yazsın sana kıhıcolamzsa cogalmalarını engellersın. bendede ılk cıktıgında tekrar etme ıhtımalının yuksek oldugunu soylemışlerdı bu sebepten ozel de yaktırmanın bır farkı olmadıgını dusundum farklı doktorlara gıttım bu sure zarfında cok yayıldılar. o yzuden oncleıkle ılac kullanmaya ve saglıkl ı beslnemye basla.. sayfanın genelını okudysan bu konuda pek ok tavsıye var corek otu ve sırke gıbı mesela.. ve bır sre cınsel ılışkıye ara vermelısın. pek cok sayfada okudum vucuda ıyı bakıldıgı takdırde 5 6 sene de vucut atablıyomuş bu vırusu. psıkolojını guclu tutmaya calıs. ılk ogrendıgımde ben de cok agladım bende aıleme soyleyemedım fakat alıştım artık ve guclu olup bu lanet vırusu yenecegıme kararlıyım.merhaba kızlar ben 20 yaşındayım bu sorun yaklaşık 2 bucuk aydır bendede var. İlk önce 1 taneydi makata yakın biryerde aldırış etmedim önemsemedim sonra aynı bölgede çoğaldı ve 6 7 tane oldu daha sonra idrar yaptığım yerde 2 tane daha çıktı . Ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası yaktıranlar tekrar çıktığını söylüyor hergün ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu devlet hastanesine gitmem özel bi kliniğe gitmeyi düşünüyorum muayene ücreti testler ve tedavi ücretleri hakkında hiçbir bilgim yok aileminde asla haberi olmayacak .Ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası etrafımda destek olcak kimse yok(
merhaba arkadaşlar
bende aynı dertten muzdaribim. ne denediysem geçmedi. özellikle aldara kreme verdiğim paraları tahmin edemezsiniz. çok sıkıntı yaptım üzüldüm kafama taktım tabi vücut direnci de düştü ve üstüne birde uçuk çıktı. genital uçuk ikisi birden ne çektim anlatamam. uçuklardan kremle kurtuldum çok şükür ama siğillerimden kurtulamadım. en son ellerdeki siğiller için kullanılan bir ilacı kullandım. biraz tehlikeli ama zaten benim siğillerim daha çk kasık ve makata doğru olduğu için kullandım. şu ann çoğu geçti. kalanlarında sadece kökü kaldı inşallah onlarda bian önce geçer ve ben kurtulurum dahada çıkmaz. allah hepimize şifa versin. ben beslenmeme çok dikkat ederim ve hergün aynı vakitte yemek yerdim çorba salata sebze yerdim. ama moral bozuk olunca yiyeceklerin etkiside azalıyor. kesinlikle bu illette en önemliisi moral.sıkıntı stres bir araya gelince hemen beliriyor.
canım bende anadolu yakasında yaktırma ıslmeı ıcın ahstane aryorum ama bulamadım henuz. okmeydanında bır makıne warmış gaz sıkıyormuş o bolgeye ve bır kac gıtmeden sonra sıgıller dokuluyormus. fakat bır kac kere gıtmen ıcap edecek bu durumda. o makıenden sadece ok meydanında varmışkızlar 2 gün önce bi doktora gittim çıkan şeylerin siğil olduğunu bilmiyordum. smear testi için örnek aldı. bunları başka bi hastanede yaktırman gerekiyor burada cihazımız yok dedi. medipola fiyat sordum 400-500 tl civarı yapıyorlar yakma işlemini. ama ben o kadar para veremem. devlete baktım en yakın 20 gün sonraya randevu alabiliyorum. sadece zeynep kamilde özgür aydın tosun diye bir doktor boştu yarın için. hemen randevuyu aldım. ama korkuyorum. az tecrübeli bir doktor ve yakma işlemi tecrübesiz biri tarafından yapılırsa çok iz kalabilirmiş. acaba siz hiç biliyor musunuz doktoru nasıldır? ya da daha uygun fiyatta bir özel hastane biliyor musunuz üsküdar civarında?
Geçmiş olsun size umarım birdaha çıkmaz.. O kremin adını söyleyebilirmisiniz rica etsem ?Yalnız olmadığım için seviniyorum enazından
ttlım geçmiş olsun oncelıkle pekı sadece ılaclamı bunu yendın yoksa yatırma yontemı vs kullanacakmısın bana doktor yakılırsa ız kalır dedııı gerek yok dedı daha dogrusu basından savmışta oalblır ben de siğil ılacı ıle bıraz kuucultup ondan sonra bunu yaktırmayı dusundum. suan bnmde cok azaldıar yok gıbıler sıkıntı ıcımdede cıkmış olmaları onlar ıcınde smear sonucumu beklıorum.
canım oncelıkle bı sakın oll. olan olmuş artık bunun ıcın bır an once onlem al. nerede oturuyorsun eger ıstanbuldaysan doktor tavsıye ederım faakt bu sure zarfında bır an once doktoroa gıt ve ılac yazsın sana kıhıcolamzsa cogalmalarını engellersın. bendede ılk cıktıgında tekrar etme ıhtımalının yuksek oldugunu soylemışlerdı bu sebepten ozel de yaktırmanın bır farkı olmadıgını dusundum farklı doktorlara gıttım bu sure zarfında cok yayıldılar. o yzuden oncleıkle ılac kullanmaya ve saglıkl ı beslnemye basla.. sayfanın genelını okudysan bu konuda pek ok tavsıye var corek otu ve sırke gıbı mesela.. ve bır sre cınsel ılışkıye ara vermelısın. pek cok sayfada okudum vucuda ıyı bakıldıgı takdırde 5 6 sene de vucut atablıyomuş bu vırusu. psıkolojını guclu tutmaya calıs. ılk ogrendıgımde ben de cok agladım bende aıleme soyleyemedım fakat alıştım artık ve guclu olup bu lanet vırusu yenecegıme kararlıyım.
merhaba canım
uçuk kreminin mi adını istiyorsun? siğil için kulandığım krem değildi. verrutol adında bir ilaç. aynı oje gibi fırçasıyla sürüyorsun. ama çok dikkatli yapman gerekiyor çünkü normal teni yakıyor. siğili yavaş yavaş yakıyor. sonlarına doğru daha çok acı veriyor ama kurtuluyorsun. umarım bidaha çıkmaz. bu ilaçla birlikte bepanthene de kullandım. önce kremi sürdüm sonra verrutol. bepanthen hem yaranın çabuk iyileşmesini sağlıyor hemde iz kalmasını önlüyor.
Anladım canım verutrol mutlaka deneyeceğim reçetesiz gidip alabiliyorum değil mi ? Biraz kullanırım geçecek gibi olursa devam ederim olmadı bide sirkeyi denerim
evet canım eczaneden direk alabiliyorsun. fiyatıda uygun 6,5 falan. ben verrutolle yok ettikten sonra düzenli aralıklarla sirkeyle temizlemeyi düşünüyorum. en azından bidaha oluşmasını engeller umarım.
bu arada verrutolün kullanmadan önce internetten nasıl kullanıldığını iyice oku ve günde 2-3 defa diyor ama vajina civarındaki deri hassas olduğu için bu çok fazla. ben günde 1 defa akşam yatmadan önce uyguladım hep.2 hafta oldu başlayalı. inşallah sanada iyi gelir.
o özel hastaneler falan uğraşma kısmı tam bi eziyet zaten ben de çok yaşadım hem paran gidiyo hem de ne tedavi olmuş oluyosun ne bişey, moral bozukluğu da cabası.. yeni hayatın çok güzel olur umarım :) hpv'siz hemde
canım oyleyse eger sana tavsıyem once tıplemesını yaptır hangı tıpte oldugunu ogren ondan sonra verrutol ıle yak sıgıllerını oylede gecıyor. bır sure cınsel hayata arar verdıgınt akdırde bu kadar buyulcek bır sey olmadıgını dusunuyorum sonucta artık olan oldu bunun ıcın ne kadar pısman olsakta kendımızı uzmekten baska bır seye yaramayacak kı moralı yuksek tutmak en onemlı sey. bundn sonrası ıcın saglıklı beslneme ve hıjyen ıle bunu vucudundan atmaya calısırsın.Anladım canım verutrol mutlaka deneyeceğim reçetesiz gidip alabiliyorum değil mi ? Biraz kullanırım geçecek gibi olursa devam ederim olmadı bide sirkeyi denerim
canım oyleyse eger sana tavsıyem once tıplemesını yaptır hangı tıpte oldugunu ogren ondan sonra verrutol ıle yak sıgıllerını oylede gecıyor. bır sure cınsel hayata arar verdıgınt akdırde bu kadar buyulcek bır sey olmadıgını dusunuyorum sonucta artık olan oldu bunun ıcın ne kadar pısman olsakta kendımızı uzmekten baska bır seye yaramayacak kı moralı yuksek tutmak en onemlı sey. bundn sonrası ıcın saglıklı beslneme ve hıjyen ıle bunu vucudundan atmaya calısırsın.
Yaktırma sonrası rahim ağzında batma yanma oldu mu sizde? Bu siğiller sertleşip yara mı oluyor ? Lütfen biri cevap versin
canım geçen hafta devlet hastanesine gittim bir umut bunu çözerim diye.Masaya yatırdılar test aldılar bide smear verdim ama doktorlar çok ilgisizdi başları kalabalıktı belli bi tarih vermediler hastane içinde ordan oraya gönderdiler beni oraya birdaha gitmedim. 1 hafta boyunca evde araştırdım ne yapsam nereye gitsem diye bu sırada verrutolu duydum kullanıyım belki geçer diye bi umut bugün 2.gün siğiller biraz kırmızıya döndü ama hala geçmedi .Hala araştırıyorum haftaya güvenilir ilgili bütçeme uygun biyer bulursam tekrar gitmeyi düşünüyorum enazından teşhis koysunlar..
Arkadaslar podofilm kullanan var mi aranizda? Nasil kullaniliyor?
merhaba kızlar ben 20 yaşındayım bu sorun yaklaşık 2 bucuk aydır bendede var. İlk önce 1 taneydi makata yakın biryerde aldırış etmedim önemsemedim sonra aynı bölgede çoğaldı ve 6 7 tane oldu daha sonra idrar yaptığım yerde 2 tane daha çıktı . Ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası yaktıranlar tekrar çıktığını söylüyor hergün ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu devlet hastanesine gitmem özel bi kliniğe gitmeyi düşünüyorum muayene ücreti testler ve tedavi ücretleri hakkında hiçbir bilgim yok aileminde asla haberi olmayacak .Ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası etrafımda destek olcak kimse yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?