Yakma ıslemı sonrası bunlar normal yogun kanama anaormal bır durum
Her banyodan sonra muhakkak bactırban krem yada bepanten krem sur zaten bır haftaya yavas yavas dokulur bu sure zarfında
aksam yatarken ve sabah kalktında muhakakkkkkk batıcon solısyon al ve sur uzerınede krem
Ic camasırlarının hepsı pamuklu olsun 65 derecede yıka ve utule bu sure zarfında ılıskıye gırmee bır sure
Gunluk portakal suyu tuket muhakkak
Yaglı ve sekerlı seylerden uzak dur
Asını ol
ben kullandım siz ne için kullanıcaktınız ?
Gunluk protakal suyu ıc
Aktardan dırencı yuksek tutan macun al 15 tl mı ne
Ve her gun sabah aksam sırke sur pamuga sırke dok 2.3dk beklet beyeazlasır bır haftada gecmeye baslıcaktır ama macun degerlendırmenı onerırım
Eger ımkanın varsa 100 gr propolıs
100gr corek otu
Ve 100 gr arı sutu al yaklasık olarak 150 tl tutucaktır bıde marketten hazır kavonoz bal almalısın buyuk bır kavanozdaaa kavonozun etrafını folya ıle kaplayıp gunes gormemelı ve sabah aksam sadece tahta kasıkla yenmelıEki Görüntüle 690712
bu arada sonradan gittigim bütün dr.lara üşenmedım gittim ( kendım çok çektigim için ) hepsi şaşırdılar yaaaa duymadık adını yazdılar hastalarımıza verın dedım aa ne güzelmiş diyorlar birdeya
bu arada sonradan gittigim bütün dr.lara üşenmedım gittim ( kendım çok çektigim için ) hepsi şaşırdılar yaaaa duymadık adını yazdılar hastalarımıza verın dedım aa ne güzelmiş diyorlar birdeya
Slm takıl sen türüne baktırdın mı ? Birde Hakan bey kontrole çağırdığında yani yaklaşık 1 ay sonra çağırıyor ya işte o zaman yeni siğilin var mıydı ?kızlar bu konuda benm başım çok yandı. o yüzden denk geldikçe tavsiyede bulunuorm. doktor çok önemli. benm doktorlarım berbattı. genital siğil teşhisi koyamayıp hemoroid diyenler 1 ay oyalayanlar çıktı. bi dünya şey.
tavsiyem Genital Siğil, HPV, Kondilom, Genital Siğiller, Genital Kanser Hakkında En Doğru Bilgiler www.genitalsigil.net bu siteyi takip edin. en dğru net bilgiler burada. benim doktorum hakan beydi. çok alakalı ve insanı aydınlatıyor. dier doktorlar gibi hurafelerde kafa doldurmuoyr. ayrıca yakarak değil lazerle tedavi ediyor. ben operasyondan sonra şişliden galata kulesine kadar gezindim :) mayısta operasyon geçirdim ve hala birşey yok.
kendinize işkence ettirmeyin.
hepinize geçmiş olsun.
Helin teşekkür ederim. İlk kez yaktırdım otururken batma yanma falan oluyor korktum tabi. Senin yıllardır çıkmıyor galiba şimdi hpv negatif mi senin ?
Birde daha benim tipi belli değil mesela 16 çıksa bile yine de aşı yapılıyor mu ?
teşekkür ederim canım dediğin macunu alıcam arı sütü ve çörek otu var evde bide propolisi alırım . Bu siğiller ya geçicek ya geçicek elma sirkesinide denemeye başlicam, geçmezse ve yayılmaya devam ederse veririm artık en son çare 500 600 lira yaktırırım başka çarem yok...
ya aradaşlar aranızda bunu yaşayan varmı bilmiyorm ama bu lanet virüs gözde yanma batma gibi şikayetler yapıyormu yaaara sıra gözüme durduk yere sanki asit kaçmış gibi aniden bıçak saplanıyor yanıyor ve kızarıyor , internetten araştırdım genelde HPV 1 tipi virüsler gözün korneasında enfeksiyon yapıyomuş ve tedavi edilmezse körlüğe kadar gidiyormuş yani bendede HPV 1 yok 2 var anlamadım ya kafayı sıyırdım artık...
Eger suan sıgıl yoksa hazır macunda kullana bılırsın 10. 15 tl corek otu cktır aksamları yogurtla tuket bır seker kasıgı
Senınkı psıkılojık tamemen buna ınan eger bunu atlatmak ıstıyosan kendıne ıyı bak gozun ıcınde tavsıyem dalin bebek sampuanı al gozlerını sabah aksam yıkaa ıcını dısını doktor bana soledı batmalar bı sure sonra kesıldı
Sen portakal suyu tuket merak etme yanı ıyı bakarsan bısıcıkler olmaz
ya merhaba bnm bundan 2 ay önce çıkmıştı geçmişti hemenyine çıktı hemen idrar yaptığımız yerin yanında çok büyük değil 4 gündür verrutol kullanıyom ama sanki bi değişiklik yok gibi anlamadım sürüyorum üstünü beyaz bi tabaka kaplıyo sonra çıkartıyom siğil de bembeyaz olmuş bide sertleşti sanki normal mi bu anlamadım.önümüzdeki ay aşı da olcam geçmicek mi bu
ve krem banada verdi sabah akşam sür dedi ayrıca bağışıklık sistemimi kuvvetlendirmek için cinko hapı verdi
ya merhaba bnm bundan 2 ay önce çıkmıştı geçmişti hemenyine çıktı hemen idrar yaptığımız yerin yanında çok büyük değil 4 gündür verrutol kullanıyom ama sanki bi değişiklik yok gibi anlamadım sürüyorum üstünü beyaz bi tabaka kaplıyo sonra çıkartıyom siğil de bembeyaz olmuş bide sertleşti sanki normal mi bu anlamadım.önümüzdeki ay aşı da olcam geçmicek mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?