canım valla soylenebılcek cok ıhtımal var. ama sen bundan emın olmak ıcın en yakın zamanda bır doktora gıtmelısın. ozaman her sey net bır sekıle varacaktır.ablalarım size bir şey soracağım.henüz 21 yaşındayım ve hiçbir şekilde kimseyle cinsel temasım olmadı.dün farkettim ki makat ve vajina arasındaki bölgede uzun ince bir şekilde ve yaklaşık yarım santim uzunluğunda 3tane çıkıntı oluşmuş.3tane de yuvarlak şekilde et benini andıran çok ufak çıkıntı var.başta anlam veremedim ama internetten araştırdığımda bunun genital siğil olabileceğini farkettimgerçi internette cinsel yolla bulaşan bir hastalık olduğu yazıyor ancak tuvaletten bulaşabileceğini de okudum.açıkçası çok fazla su içtiğim için kirli temiz ayırt etmeden gittiğim her yerde sık sık tuvalete gidiyorum.bu nedenle iki kez mantar tedavisi gördüm normalde klozetlere oturmamaya özen göstersem de acil işim olduğunda ya da alkollü olduğmda klozetlere oturuyordum itiraf etmek gerekirse.acaba umumi tuvaletten sıçramış ya da klozetin oturma yerinden bulaşmış olabilir mi yoksa yaptığım tanım genital virüse uymuyor mu yaşım henüz çok genç ve bu durumun ileride ciddi bir ilişki yaşamama hatta evlenmeme engel olmasından çok korkuyorum durumu hemen annemle paylaştım tabi.yarın birlikte doktora gideceğiz.ama o kadar stres ve üzüntü yaptım ki yarın sabahı bekleyemedim.doktor genital siğil diyecek diye ödüm kopuyor.onun için buraya yazmak istedim.sizce başka bir şeyle karıştırıyor olabilir miyim? çıkıntılara dokunduğumda acı ya da ağrı yok.kaşıtı da yok tabi..umarım kötü bir şey çıkmaz.burada bu virüsle savaşan tüm ablalarıma da Allah'tan acil şifalar diliyorum..umarım en kısa sürede kurtulursunuz bu virüsten.acaba bir de şey düşünüyorum....3-4 ay kadar önce ayrıldığım bir erkek arkadaşım vardı.acaba onda bu hastalık vardı ve eliyle o bölgesine dokunduktan sonra elimi tuttu ve ben de daha sonra tuvalete gittiğimde kendime bulaştırmış olabilir miyim..olabilir mi böyle bir şey
dün doktora gittim ve genital siğilim olduğu doğrulandı..bugün hemen yakma işlemi uygulandı.zaten bir kaç taneydiler ve doktorum daha yeni oluştuklarını ve epey erken farkettiğimi söyledi.şu an için sadece yanıklarımın tedavisi için bir krem verdi.ve aşı tedavisine bugün yakma işleminden sonra başaldık.20 gün sonra kontrole gidicem ve o zaman başka bir krem verecekmiş.dün muayeneden sonra hemen çörek otu aldım ve dünden beri onu tüketiyorum ki bağışıklık sistemim artsın.bol bol da sebze ve meyve tüketmeye başladım.umarım bu siğiller tekrarlamaz.bu tamamen bağışıklık sistemimle alakalı sanırım.ama çoğu kişide tekrarlamış sizce bende de kesin olarak tekrarlıcak mı ayrıca çörek otu ve bol sebze neyve yeterli mi? bunun dışında neler tüketebilirm? immunex önerir misinz? yoksa doğal bitkiler her zaman kimyasaldan daha mı iyidir?
ablalarım size bir şey soracağım.henüz 21 yaşındayım ve hiçbir şekilde kimseyle cinsel temasım olmadı.dün farkettim ki makat ve vajina arasındaki bölgede uzun ince bir şekilde ve yaklaşık yarım santim uzunluğunda 3tane çıkıntı oluşmuş.3tane de yuvarlak şekilde et benini andıran çok ufak çıkıntı var.başta anlam veremedim ama internetten araştırdığımda bunun genital siğil olabileceğini farkettimgerçi internette cinsel yolla bulaşan bir hastalık olduğu yazıyor ancak tuvaletten bulaşabileceğini de okudum.açıkçası çok fazla su içtiğim için kirli temiz ayırt etmeden gittiğim her yerde sık sık tuvalete gidiyorum.bu nedenle iki kez mantar tedavisi gördüm normalde klozetlere oturmamaya özen göstersem de acil işim olduğunda ya da alkollü olduğmda klozetlere oturuyordum itiraf etmek gerekirse.acaba umumi tuvaletten sıçramış ya da klozetin oturma yerinden bulaşmış olabilir mi yoksa yaptığım tanım genital virüse uymuyor mu yaşım henüz çok genç ve bu durumun ileride ciddi bir ilişki yaşamama hatta evlenmeme engel olmasından çok korkuyorum durumu hemen annemle paylaştım tabi.yarın birlikte doktora gideceğiz.ama o kadar stres ve üzüntü yaptım ki yarın sabahı bekleyemedim.doktor genital siğil diyecek diye ödüm kopuyor.onun için buraya yazmak istedim.sizce başka bir şeyle karıştırıyor olabilir miyim? çıkıntılara dokunduğumda acı ya da ağrı yok.kaşıtı da yok tabi..umarım kötü bir şey çıkmaz.burada bu virüsle savaşan tüm ablalarıma da Allah'tan acil şifalar diliyorum..umarım en kısa sürede kurtulursunuz bu virüsten.acaba bir de şey düşünüyorum....3-4 ay kadar önce ayrıldığım bir erkek arkadaşım vardı.acaba onda bu hastalık vardı ve eliyle o bölgesine dokunduktan sonra elimi tuttu ve ben de daha sonra tuvalete gittiğimde kendime bulaştırmış olabilir miyim..olabilir mi böyle bir şey
arkadaslar gecen hafta kriodan sonra özellkle artan bi akıntım var öncesinde hafifti ama su gnlerde cok fazla sarımsı beyaz bi akntı bu normalmi yaaa adetimde yakın bakireyim henüz iç ksıma gaz falan gtcek durumda yok lütfen cevap vern
istanbul anadolu yakasında siğil yaktırma işlemi yapan güleryüzlü bir doktor tavsiyesi verir misiniz lütfen ? devlet hastanesi ve ya özel hastane olabilir ?
Gecmis olsun umarim birdaha cikmaz ne guzel bitmis gitmis ricam etsem yaptiklarini ne kullandiklarini yazarmisinkızlar uzun bi aradan sonra girebildim nete. operasyn geçireli tam bi yıl oldu ve hiçbir nüksetme yok. her şey normal. umarım hepiniz kurtulursunuz bu illetten. iyice araştırıp işinin ehli kişilere yaptırın. ve çevrenizdekilere de bu hastalığın nasıl bişe olduğunu, yanlış teşhisin nelere mal olduğunu anlatın lütfen. hastalık pek bilinmediği için, insanlar yanlış yerlerde çare arıyorlar. hepinize çok geçmiş olsun. sağlık dolu günler dileğiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?