Gecmis olsun umarim birdaha cikmaz ne guzel bitmis gitmis ricam etsem yaptiklarini ne kullandiklarini yazarmisin
Benimde beş sene önce doğum sırasında bir kaç tane siğilim olduğu çıktı.mecburen sezaryan ile doğum yaptım.çünkü normal doğum sırasında çocuğun çıkışında ona zarar verebileceğini söylediler ve sezaryan yaptılar.o esnada aldılar siğillerimi şimdi hiç bir şikayetim yok iyiyim.ancak senede bir kontrole gidiyorum.smear testi yapıyorlar.
Operasyondan sonra, 1 ay ilişkiye girmedk. sonra kontrole gittik. bi prob çıkmadı. 1 yıl boyunca çinko takviyesi aldım. bir de o bölgeyi tahriş etcek çamaşır giymedim. pamuklu ve rahat şeyler giydim. dar kot pantolonlarla vedalaştım :) etek şalvar pamuklu tayt giydim:)
yaktırcak olan ark.lar varsa, lazeri tavsiye ederim. acısı az ve operasyondan sonra sıkıntı yaşamıorsunuz. gezin tozun o derece :)
dilerim herkes güzel atlatır bu dönemi. bir daha siğillerle karşılaşmamak dileğiyle :)
herkeze cok gecmiş olsun hpvyi yogun yasayanlardan biride benim ilerki sayfalarda cok yazılarım var bilen hatrlar.cok kez genitalimdeki lezynların teshisi için doktrlara gttim tam tamına 2 bucuk yılımı siğllere hiçbi müdahele edilmeden gecrdm.ama sonunda doktr hakan beye gittim imkanımı zorlayıp ve bende lazerle yaktrdm kesnlkle cok agrısız bi işlem en fazla igneum agrısı hissediysunuz okadar.takıl gibi cinko kullanıyorm smearm temz artık hiç takmıyorm hpv yi...takıl sana sormak istediğim bisey var sende de dar kıyyafetler gydgnde kasıntı falan oldugu olıyrmuydu?
Selam never, daha önce krio ile yaktırdığını yazmıştın. Sanırım sonra Şişli'deki Hakan beye gittin. Benimde iç dudaklarımda idrar deliğine yakın minicik pütürler var doğal yapımıdır anlayamıyorum tabi hpv ile karşılaşmadan önce insan kendini incelemiyor. Senin bahsettiğin iç dudaktaki pütürleri Hakan bey yaktı mı ? Şimdi durumun nedir biraz bilgi verirsen sevinirim.
Bir de tipleme testi yaptırmış mıydın ? Yaptırdıysan sonucun ne çıktı ?
evet cnm krioda yapılmiştı fkt sadece vulvadaki mnk pütürlere sıkmıştı doktr.doktr hakan bey asit sıktı ve idrar deliğimn kenarında ic dudagın iç kısmnda o mnk ptrlerden farklı olan kabartıları yaktı lazrle.o ptrlerin yag bezesi olduunu söyledi.suan kendmi hiç incelemiyorum inan yaralarm bi haftada iyi oldu hiç zorlmadı beni.bir aya kntrle gidince tipleme yapılcak suan cnko kapsül kullanıyrm
Genital siğil icin kullanicam.doktorum verdi ama detayli anlatmadi surceksin dedi.bekleticemmi yikiycam mi nasil olcak bilmiyorum.kullandiysaniz anlatirmisiniz biraz
Canım geçmiş olsun kremin adı nedir ? Nerden aldın
kızlar şimdi sölüycegım şeyle rahatlıycaksın
benım 2 ene önce böyle makata dogru sivilce gibi bişey çıktı öyle korktumki çümkü en yakın kız arkadaşım yaşamıştı dr .götürdüm hpv dedıler yakıcaz dediler korktu yaptıramadı b.köyde devlet hastanesine gidiyo bıgün ordada yakıcaz demişler bunu bayıltıp yapmışlar öle anlattı bana artık çıkmadıgını söledi
( bu arada benım cinsel hayatım yok )
neyse bendede ondan kalma korku varya dr.gittim banada sigi yakıcaz dedı korktum tabı tyaktırmadım .o gün 3 jinekolok 3de hastane ve cildiyecileri gezdim hepsi yakıcaz dedi bir tane cildiyeci bayan dediki yok tehlıkeli degıl dedi PODOFİLM verdi bikaç hafta kullan dedi ben tam 1 yıl kullandım ama yok gecmedı okdar agladım o kadar korkumkı yaktıramıyorumda kafamda kurmaya başlamıştım artık
birgün arkadaşım eczanede bir yazı görmüş et benlerine sigillere kesin çözüm diye 33.35 tl arasında bişeydi hiç bir eczanede yok yanlız ilaç yeni gelmiş tr ye bunlarda reklamını yaparız dıye cama asmışlar biz bir ümit sipariş verdık getirdiler İNANAMIYCAKSINIZ AMA SADECE 3 GÜN İÇİNDE HEPSİ YOK OLDU ( BU ARADA BENIMKILER ET BENIYDI 4 ADET VARDI )HATTA BİRİ KOLTUK ALTIMDAYDI KORKTUM ILK ORDA DENEDİM İLK GÜN SÜRÜYOSUN KAPKARA OLUYOR 2.GÜN UFALIYOR 3.GÜNDE DÖKÜLÜP GİDİYOR
ŞİMDİ SİZİN YAZILARINIZIDA OKUYUNCA ANLIYORUM NELER ÇEKTİGİNİZİ BANA DUA EDICEKSINIZ
bu arada sonradan gittigim bütün dr.lara üşenmedım gittim ( kendım çok çektigim için ) hepsi şaşırdılar yaaaa duymadık adını yazdılar hastalarımıza verın dedım aa ne güzelmiş diyorlar birdeya
yenı gördüm yazılarınızı naptınız kullandınızmı acaba burdan yazsam olurmıkıya bılemdım ben şimdi ama ilaç adı verıyorlar bılmıyorum özel msj atıyım en ıyıysı sıze ben saol teşekkür ederım bu arada :)
bu arada ben çk çektım çok agladım korktumda yaktıramadımda 10'a yakın dr gezdım cildiye jinekolok ( devlet hastanelerını saymıyoum )........gecelerce uyuyamadım ....hepsi ayrı bişiler sölediler ....ben kendım evde 3 günde kurtuldum valla ilacn adını isteyene özel msj atarım kızlar hayır dualarınızı alıyım yeter bana.......bu ılacı bulanada kullanmamı saglayanada hala dua edıyorum ben çünkü ne kadarda kolay bişeymiş oysa agrısı sızısız kurtuldum
yenı gördüm yazılarınızı naptınız kullandınızmı acaba burdan yazsam olurmıkıya bılemdım ben şimdi ama ilaç adı verıyorlar bılmıyorum özel msj atıyım en ıyıysı sıze ben saol teşekkür ederım bu arada :)
mesajını bekliyorum gei herkes doktor adı ilaç adı veriyor. Sende nerden aldığını ve adını yazabilirsin herhalde sıkıntı olmaz canım başka çıktı mı peki şimdi nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?