Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Gecmis olsun umarim birdaha cikmaz ne guzel bitmis gitmis ricam etsem yaptiklarini ne kullandiklarini yazarmisin

Operasyondan sonra, 1 ay ilişkiye girmedk. sonra kontrole gittik. bi prob çıkmadı. 1 yıl boyunca çinko takviyesi aldım. bir de o bölgeyi tahriş etcek çamaşır giymedim. pamuklu ve rahat şeyler giydim. dar kot pantolonlarla vedalaştım :) etek şalvar pamuklu tayt giydim:)

yaktırcak olan ark.lar varsa, lazeri tavsiye ederim. acısı az ve operasyondan sonra sıkıntı yaşamıorsunuz. gezin tozun o derece :)

dilerim herkes güzel atlatır bu dönemi. bir daha siğillerle karşılaşmamak dileğiyle :)

Cok tesekkur ederim inan hergun aklimdan cikmiyo bide lazerle yaktirdin sanirim kac yakmadan sonra cikmadi cikmayali nekadr zaman oluyo evlisin galiba bende eylulde evlenicem ama cok korkuyorum vaz gecesim geliyo

yaktırmıştım bende 20 gün önce şimdi yaktırdığım yerim azıcık altınca minik bir doku hissettim ve acaip kaşınıyor genital organım napim(((-

fulyam8282 aynen bende senin durumundayım ya daha 2 hafta bile olmadı yaktıralı ama o kadar çok çıktı ki ama bir arkadaştan okuduğumu uyguluyorum her wc den sonra kükürtlü sabunla yıkıyorum sonra banyodayken sirkeyle yıkıyorum o şekilde kurulanıp iç çamaşırımı giyiyorum 10 tane çıkanı yok ettim bu şekilde pazartesi patalojiden siğilin sonucunu alıcam cinsini öğrenicem sanırım ama çok sıkıldım ben bu işten ne büyük bir lüksmüş wc de işini bitir bitermez çıkmak sürekli pansuman yapıyorum yaktırdığım yerlere bu süreç ne zaman bitecek hiç bilmiyorum iyice gözümde büyüyor.

papatya ve diğer arkadaşlar allah aşkına yakmak dışında soktorlar bişey yapamıyo mu krem falan ya bu ne biçim doktordu yaktı 1 ay sonra gel dedi eee napcam şimdi beklicek miyim (((krem adını yazın lütfennnnnnn

herkeze cok gecmiş olsun hpvyi yogun yasayanlardan biride benim ilerki sayfalarda cok yazılarım var bilen hatrlar.cok kez genitalimdeki lezynların teshisi için doktrlara gttim tam tamına 2 bucuk yılımı siğllere hiçbi müdahele edilmeden gecrdm.ama sonunda doktr hakan beye gittim imkanımı zorlayıp ve bende lazerle yaktrdm kesnlkle cok agrısız bi işlem en fazla igneum agrısı hissediysunuz okadar.takıl gibi cinko kullanıyorm smearm temz artık hiç takmıyorm hpv yi...takıl sana sormak istediğim bisey var sende de dar kıyyafetler gydgnde kasıntı falan oldugu olıyrmuydu?

Selam never, daha önce krio ile yaktırdığını yazmıştın. Sanırım sonra Şişli'deki Hakan beye gittin. Benimde iç dudaklarımda idrar deliğine yakın minicik pütürler var doğal yapımıdır anlayamıyorum tabi hpv ile karşılaşmadan önce insan kendini incelemiyor. Senin bahsettiğin iç dudaktaki pütürleri Hakan bey yaktı mı ? Şimdi durumun nedir biraz bilgi verirsen sevinirim.
Bir de tipleme testi yaptırmış mıydın ? Yaptırdıysan sonucun ne çıktı ?

kızlar ben 4.kez siğil tedavim için bu hafta doktora gidicem.daha önce özel doktorlara gittim(özel hastanelerde)1.si iyi temizleyemedi diye düşünüyorum.1 hafta içinde yenisi çıktı.ardından başka bir hastanede,çıkanı yaktırdım.10 gün geçmeden arka bölgede çıktı 20 gün sonra ordakini de yaktı.memnundum kendisinden fakat son gidişimde ''bir daha çıkarsa cildiyede kriyoterapi yaptırırsınız''demek suretiyle beni başından savdığını düşündürttü bana..özelde daha ilgili bir muamele beklerken böyle olması canımı sıktı ve şimdiki randevumu kadın doğum hastanesinden aldım.umarım memnun kalırım.siğillerimin tedavisi boyunca hiç ilişkim olmadı ve yemem içmemde bir sorun yok.kendime bakmaya çalışıyorum.çörek otu,polen falan yiyorum.ancak sigara(günde 5-6 tane)içmeyi bırakamadım.şimdi benim bu siğillerim neden nüksediyor bir fikri olan var mı?aranızda benim gibi olan var mı?

evet cnm krioda yapılmiştı fkt sadece vulvadaki mnk pütürlere sıkmıştı doktr.doktr hakan bey asit sıktı ve idrar deliğimn kenarında ic dudagın iç kısmnda o mnk ptrlerden farklı olan kabartıları yaktı lazrle.o ptrlerin yag bezesi olduunu söyledi.suan kendmi hiç incelemiyorum inan yaralarm bi haftada iyi oldu hiç zorlmadı beni.bir aya kntrle gidince tipleme yapılcak suan cnko kapsül kullanıyrm

Geçmiş olsun umarım bir daha hiç çıkmaz. Peki bir ay sonra tipleme nasıl yapılacak. Benim bildiğim tipleme siğilden yapılıyor. Yani bana öyle yapıldı var Olan siğillerden parça alındı tip 6 çıktı şuan yeni siğilim yok ama o minik pütürlerden şüpheliyim. Bu hpv insanın psikolojisini zorlayan bir virüs Allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar nasıl birşey olduğunu tarif edermisniz 3 aydır ben ihaml ediyorum doktora gidemiyorum 3ay sonra düğünüm var ve eşime bulaşabilir bendede var galiba sivilcemi siğilmi bi anlaymadım bi tarif edebilirmisiniz aynı şeymii?

Son düzenleme:
patoloji sonucum popillom çıktı ben bir şey anlamadım ne tipi yazıyor ne bir şeyi sadece popillom yazıyor bilgisi olan varsa lütfen cevap versin. doktora sordum hpv değil korkulcak bir şey yok dedi ben bu işten bir şey anlamadım devlet hastanesiydi doktor tipleme için üniversite hastanesine git dedi

ben tam ne olduğunu bilmediğim için doktorada gidemiyorum ....doktora gidicem ama cildiye bölümümü başka bi bölümmü bide siğilmi sivilcemi anlamış degilim yardımcı olurmusunuz kızlar lütfen ...

Genital siğil icin kullanicam.doktorum verdi ama detayli anlatmadi surceksin dedi.bekleticemmi yikiycam mi nasil olcak bilmiyorum.kullandiysaniz anlatirmisiniz biraz

ben akşam kulak çubuguyla sürüyoum yatıyodum valla bir yıl kullandım işe yaramadı geçmedı sizinkı ne durumda geçtimi ?

Canım geçmiş olsun kremin adı nedir ? Nerden aldın

yenı gördüm yazılarınızı naptınız kullandınızmı acaba burdan yazsam olurmıkıya bılemdım ben şimdi ama ilaç adı verıyorlar bılmıyorum özel msj atıyım en ıyıysı sıze ben saol teşekkür ederım bu arada :)

bu arada ben çk çektım çok agladım korktumda yaktıramadımda 10'a yakın dr gezdım cildiye jinekolok ( devlet hastanelerını saymıyoum )........gecelerce uyuyamadım ....hepsi ayrı bişiler sölediler ....ben kendım evde 3 günde kurtuldum valla ilacn adını isteyene özel msj atarım kızlar hayır dualarınızı alıyım yeter bana.......bu ılacı bulanada kullanmamı saglayanada hala dua edıyorum ben çünkü ne kadarda kolay bişeymiş oysa agrısı sızısız kurtuldum

dr lar bu arada sğil dediler...molluskom dediler ....polipmi poplipmi neydı onu dedıler .....ama hepsi yanıldılar

Mesajını bekliyorum gei herkes doktor adı ilaç adı veriyor. Sende nerden aldığını ve adını yazabilirsin herhalde sıkıntı olmaz canım başka çıktı mı peki şimdi nasılsın ?

mesajını bekliyorum gei herkes doktor adı ilaç adı veriyor. Sende nerden aldığını ve adını yazabilirsin herhalde sıkıntı olmaz canım başka çıktı mı peki şimdi nasılsın ?

ben sana özel msj attım canım rast gele bir eczaneden almıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…