Sabah Akşam yüz temizleme pamuklarıyla temizliyorum 5 dk felan bekletiyorum bende hafif mantarda var kaşıntıya birebir çok rahatlatıyor gün içerisinde de çayağacı yağıda kullanıyorum Aslında yüzyıllardır, Avustralya aborjinleri tarafından cilt hastalıkları, mantar, bakteri, virüs kökenli enfeksiyonlar, böcek-yılan sokmalarına karşı kullanılmaktaymış. Bir sonraki simir testime kadar çok dikkat ediyorum.
sarımsak iyi geliyomu gerçekten?? sirke sayesinde küçüldüğüne inanıyorum ben benimkilerin sen sirkede katsana sarımsağa. bi deneyelim hep beraber. illaki çözeriz yaaacanım sabredicez mecbur. mehmet beyde 15 gun sonrasında geçer demişti ama inşallah haklıdır..:S
Kupo,
Bugün çok morelim bozuldu bir kaç yerde daha siğil çıkıyor girişte ilk çıkan siğilim geçti ama başka yerlerde de çıkması insanın sinirlerini bozuyor bir yeri tam geçerken biryerlerden çıkıyor yoruldum gerçekten. Bir arkadaşında Bitkisel ilaçdan içtiğini okudum çok iyi sonuçlar almışlar seninde görüşünü alıp bende o ilaçdan alıcam inşallah.
Birden özelden yazabiliyormuyum telden konuşmak isterim.
Moralinizi bozmayın.Taktıkça daha da çıkıyorlar.Benim içerde vardı bir tane geçen hafta baktım yok olmuş.Bir de dışarıda vardı sanırım o da kaybolmuş.Sıkıldığım anda çıkıyor tekrardan.Elinizden geldiği kadar oraya bakmamaya çalışın.Başta çok zor ama bunu yaparsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz
Kupo özelden yazabiliyormusu bana
Mehmet beyle görüşünce benide bilgilendirirsen iyi olur veya bir gelişme olursa ben çok umutluydum üzüldüm adam garanti verdi oysaki. Ben aldara kullanıyorum ama berbat kaşindiriyor çok huzursuzum uykumu uyuyamiyorum
Mehmet beyle görüşünce benide bilgilendirirsen iyi olur veya bir gelişme olursa ben çok umutluydum üzüldüm adam garanti verdi oysaki. Ben aldara kullanıyorum ama berbat kaşindiriyor çok huzursuzum uykumu uyuyamiyorum
Böyle şeylere para vermeyin arkadaşlar.onlara vereceğiniz kadar gidin tedavinizi olun.İşini düzgün yapan bir doktora gittiğiniz sürece yaktırmaktan da korkmayın.Ben izmirdeyim ve burada bu işi düzgün yapar bir dktor yok.O yüzden 2 defa nüksetti eminim.Çok sallamıyorlar 5 dklık iş deyip geçiyorlar.Aşınızı olun.Mart ayında 3. dozumu da olacağım
Merhaba kizlarr
3 aydir buraya girmiyodum ama aklim sizdeydi tamamen sonuca bakip oyle haber edeyim dedim
En bastan anlatmak gerekirse bu yil mart ayinda karsilastim sglle 3 kere aldirdim dahada cok cikmaya basladi basta bir tane idi
Sonra bu mehmet ozkani buldum okadar kesin konusuyoki bian umitle aldim gecmedi yine gonderdi onuda ictim gecmedi ucuncu siseyi gonderecektiki parami geri istedim 750 tl verdide saolsun bu arada kullananlar var burada gerek yok atin ve paranizi isteyin.!!! Sirke limon yagi vsvsvsvs hic bir ise yaramadi
Istanbulda oturanlar icin doktor onerim var mecidiyekoyde adi hakan topalismailoglu okadar doktora gittim isini iyi yapan gormedim 3 tane diye gittim sprey sıktı gorunmeyen ve cikmayanlari ortaya cikardi 20-30 tane varmis meger hepsini LAZERLE yakti bir ay sonra kontrole gittim birkactane vardi onlarida sprey skp lazerle yakti bakin cok onemli lazerle tedavi olun sprey sayesinde gorulmeyenleride yakiyo ( Hakan bey bana en fazla 5 kere gelirsin hastalarim 5 defadan sonra gelmiyo cikmiyo artik demisti hakliydi )ve 1 tane sgl vardi gitmedim. Bi arkadsima durumumu anlattim bana ozel birinden yardim alip dua yazdirdi herzaman uzerimde tasiyabilecegim..
Evlenicektm dugunume 1 hafta vardi bitmistim..
Evlendim 1 tane hala vardialdirmadim zamanimda paramda kalmamisti balayindan dondugum gibi dua muskami aldim sag tarafimda tasidim ( ozel olarak sgl icin okunup yazilmisti ) esim hala bilmiyodu hic bakmadim bigun muskami takali 15 gun olmustu bakiyim dedim nohut tanesi kadar buyuk olan sgl mercimek kadar kuculmustu cok sevindim bakmamaya devam ettim 10gn sonra birde baktimki yokkk :))) kurtuldum cinko disinda da hic bisi kullanmiyorum hala muskami tasiyorum 3 ay oldu Allahima sukurler olsunki yok aldirmaya gerek kalmadan kendiliginden gittiii...ayrica AŞI olun ocakta 3.asimi olcam bitcek ben ona inandim hic bir ilaca inancim yok hemde hic bence onla bunla ugrasmayin.. kisaca Hakan bey ve dua muskasi tek tedavi onlar hic uzulmeyin kizlar ben cok mutluyum tez zamanda sifa bulmaniz umidiyle..
Nerde birşey duysam can kulağıyla onu okuyorum nerde bir krem bulsam hemen kullanmak istiyorum garip bir durumdayım ne yapacağımı şaşırmış paniklemiş durumdayım eminimki birçoğunuz benim gibidir. Yaptığım uyguladığım herşeyin hemen neticesini istiyorum herkez yaptığı veya geçirtiğini düşündüğü şeyleri yazarsa birbirlerimize çok yardımcı olucaz.
Cnm benim seni inan cook anliyorum ona bidaha ulasmam imkansiz gibi arkadsim normalde yapmaz kimseye ama senin icin ugrasicam demisti hic fark etmez iyi bi hoca bulup yazdirman yeterli cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?