Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Evet elma sirkesinin asit baz dengesi oramızla uyumlu sanırım o tarz bir şey okumuştum. Sizin dediğiniz yalnızca çoğalmaması için ama sanırım, elma sirkesiyle olanları kurutmuş olan var mı

Kupo,
Bugün çok morelim bozuldu bir kaç yerde daha siğil çıkıyor girişte ilk çıkan siğilim geçti ama başka yerlerde de çıkması insanın sinirlerini bozuyor bir yeri tam geçerken biryerlerden çıkıyor yoruldum gerçekten. Bir arkadaşında Bitkisel ilaçdan içtiğini okudum çok iyi sonuçlar almışlar seninde görüşünü alıp bende o ilaçdan alıcam inşallah.
Birden özelden yazabiliyormuyum telden konuşmak isterim.

Moralinizi bozmayın.Taktıkça daha da çıkıyorlar.Benim içerde vardı bir tane geçen hafta baktım yok olmuş.Bir de dışarıda vardı sanırım o da kaybolmuş.Sıkıldığım anda çıkıyor tekrardan.Elinizden geldiği kadar oraya bakmamaya çalışın.Başta çok zor ama bunu yaparsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz

Bende ozelden konusmak isterimde burdan tel yayinlamak dogru olmaz. Nerden ulasicam bilmiorum. Ya benimde bu aralar moralim bozuk. Bak bitio yarin ilac hicbisey gecmedi. Oylece duruo. Bi mehmet beyi aricam bakalim ne dio. Bu ilaca baslamadan kuculmustu sanirim sirke sayesinde. Bu ilaci kullanicam diye sirkeyide bıraktım. Eski haline geri donmus. Tasarimgrafik korkma dagilir kendi kafasina gore ama sigillerin ustune git sirkeyle iyice beklet. Gider dis taraftakiler. Ama ic kisim cok sikinti. Ben artik alistim cidden. Ohorzumunda dedigi gibi kendini sikinca daha cok cikio. Bosver. 1 seneye hatta en gec 2 seneye gecmezse sikinti yapariz. Cunku vucut kendini temizler bu virusten. Bu arada tabi bırakma sigillere sur kremi sirkeyi. Bide bol nar ye greyfurt ye. Ben artik onlara basladim. Kendi bagisiklik sistemime biraktim. O halletsin. Ben halledemiorum.:))

Ohorzum sen tam olarak naptin? Ilk olarak bizim gibiydin sende sonra koterle yaktirdin demi? O dediklerin koterden sonra cikti ve bakmadin umursamadin gectimi? Nasil oldu??

Mehmet beyle görüşünce benide bilgilendirirsen iyi olur veya bir gelişme olursa ben çok umutluydum üzüldüm adam garanti verdi oysaki. Ben aldara kullanıyorum ama berbat kaşindiriyor çok huzursuzum uykumu uyuyamiyorum

Aynen bende cok umutluydum. Kullandiktan sonra tamamen gecicek diye bekliodum. Yazarim gorusunce sana. Aldara nasil yaaa bende simdi mecbur onu alicam. Doktorum onermisti. Kasindirsin yaaa gecirsinde. Ise yariomu bari?

Bende senin gibi düşünüyordum yeterki gecirsin diye kasintidan ziyade batma oluyor ben dayanamıyorum yakında doktora gidicem bakalım ne yaparız. Birde genital sprey varmış onumu denesem emin olamıyorum bak sen ne umutlarla aldın hiç geçmedi. Geçsin sigiller yeniden doğmuş gibi hissedicem

Bide sen cok yeni karsilastin bu sigille galiba. Cidden ben artik eskisi kadar cok takmiorum. Senin gibi uyku uyuyamiodum. Simdi alistim. Cok umrumda da degil. Nasil olsa hersey olacagina variyo. Ben elimden geleni geleni yapiorum. Bi taraflarimi yirtamam ya. Gecerse gecer ki buyuk ihtimalle gecer. Gecmezsede ameliyat olurum yada yaktiririm. Ha bak winterex te al. Bagisiklik kuvvetlendirici. Hicbi yan etkisi yok destek zaten. Gnc de satiliyo. Ekstra saglikli beslen bide. Takma cok gecer elbet.:)

Arkadaşımız Mehmet Özkanın bitkisel kürünü denemiş sonuç alamamış. Acaba bende Gökçek iksirinimi denesem en azından reklamları var konuşması var kullanan varmı bize biraz bilgilendirse bende boşuboşuna para vermiyeyim Kupo gibi hüsrana uğramayayım ben bile çok umutlanmıştım. Ne dersiniz sizler?

Böyle şeylere para vermeyin arkadaşlar.onlara vereceğiniz kadar gidin tedavinizi olun.İşini düzgün yapan bir doktora gittiğiniz sürece yaktırmaktan da korkmayın.Ben izmirdeyim ve burada bu işi düzgün yapar bir dktor yok.O yüzden 2 defa nüksetti eminim.Çok sallamıyorlar 5 dklık iş deyip geçiyorlar.Aşınızı olun.Mart ayında 3. dozumu da olacağım

Siğillerin olsa dahi aşı olabilirmiyiz ki?
Ocağın 2sinde devlet hastanesine kontrol amaçlı gidicem aldara vermişti 3 ay sonra gel demişlerdi 3 ayı beklemeden gitmeye karar verdim yenileri çıktığı için yakma işlemi derlerse artık yaktırıcam. Acaba mantar varkende yakma yaparlarmı bilgin varmı?

Merhaba kizlarr
3 aydir buraya girmiyodum ama aklim sizdeydi tamamen sonuca bakip oyle haber edeyim dedim
En bastan anlatmak gerekirse bu yil mart ayinda karsilastim sglle 3 kere aldirdim dahada cok cikmaya basladi basta bir tane idi
Sonra bu mehmet ozkani buldum okadar kesin konusuyoki bian umitle aldim gecmedi yine gonderdi onuda ictim gecmedi ucuncu siseyi gonderecektiki parami geri istedim 750 tl verdide saolsun bu arada kullananlar var burada gerek yok atin ve paranizi isteyin.!!! Sirke limon yagi vsvsvsvs hic bir ise yaramadi
Istanbulda oturanlar icin doktor onerim var mecidiyekoyde adi hakan topalismailoglu okadar doktora gittim isini iyi yapan gormedim 3 tane diye gittim sprey sıktı gorunmeyen ve cikmayanlari ortaya cikardi 20-30 tane varmis meger hepsini LAZERLE yakti bir ay sonra kontrole gittim birkactane vardi onlarida sprey skp lazerle yakti bakin cok onemli lazerle tedavi olun sprey sayesinde gorulmeyenleride yakiyo ( Hakan bey bana en fazla 5 kere gelirsin hastalarim 5 defadan sonra gelmiyo cikmiyo artik demisti hakliydi )ve 1 tane sgl vardi gitmedim. Bi arkadsima durumumu anlattim bana ozel birinden yardim alip dua yazdirdi herzaman uzerimde tasiyabilecegim..
Evlenicektm dugunume 1 hafta vardi bitmistim..
Evlendim 1 tane hala vardi aldirmadim zamanimda paramda kalmamisti balayindan dondugum gibi dua muskami aldim sag tarafimda tasidim ( ozel olarak sgl icin okunup yazilmisti ) esim hala bilmiyodu hic bakmadim bigun muskami takali 15 gun olmustu bakiyim dedim nohut tanesi kadar buyuk olan sgl mercimek kadar kuculmustu cok sevindim bakmamaya devam ettim 10gn sonra birde baktimki yokkk :))) kurtuldum cinko disinda da hic bisi kullanmiyorum hala muskami tasiyorum 3 ay oldu Allahima sukurler olsunki yok aldirmaya gerek kalmadan kendiliginden gittiii...ayrica AŞI olun ocakta 3.asimi olcam bitcek ben ona inandim hic bir ilaca inancim yok hemde hic bence onla bunla ugrasmayin.. kisaca Hakan bey ve dua muskasi tek tedavi onlar hic uzulmeyin kizlar ben cok mutluyum tez zamanda sifa bulmaniz umidiyle..

Merhaba Canım,

Bende istanbuldayım duayı nerde yazdırdın bazı günler ağladığım zamanlar bile oldu bu konuda yardımcı olurmusun banada

Nerde birşey duysam can kulağıyla onu okuyorum nerde bir krem bulsam hemen kullanmak istiyorum garip bir durumdayım ne yapacağımı şaşırmış paniklemiş durumdayım eminimki birçoğunuz benim gibidir. Yaptığım uyguladığım herşeyin hemen neticesini istiyorum herkez yaptığı veya geçirtiğini düşündüğü şeyleri yazarsa birbirlerimize çok yardımcı olucaz.

Cnm benim seni inan cook anliyorum ona bidaha ulasmam imkansiz gibi arkadsim normalde yapmaz kimseye ama senin icin ugrasicam demisti hic fark etmez iyi bi hoca bulup yazdirman yeterli cnm

Cnm benim seni inan cook anliyorum ona bidaha ulasmam imkansiz gibi arkadsim normalde yapmaz kimseye ama senin icin ugrasicam demisti hic fark etmez iyi bi hoca bulup yazdirman yeterli cnm

Fatm_ , o hakan beye gittigin 5 seans ne kadara mal oldu soyleyebilirmisin?? Bende ankaradayim ama bi sekilde gidip yaptirmak istiyorum yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…