Tasarimgrafik cok sevindim senin adina. Ozaman bende aldaraya basliorum. İnşallah bende de ise yararda kurtuluruz 6 ayda:)
Canim sen burada herkesin bildigi internete girip okudugu yazilari paylasmissin. Yalniz soyle bisey var, hepsi olumsuz ve moral bozan yazilar. Biz bunlari bilioruz ve girip okuoruz. Bu hastalikta moral cok onemlidir. Gelipte burda moral bozucu seyler paylasma. Biz burda moral olarakta birbirimize destek oluyoruz. Ayrica cogu doktor ve son yapilan arastirmalar dahil bu hastaligin en gec iki yil icinde atlatilabilecegini ve sagligimiza kavusacagimizi soyluyor. Ama sen gelip hastaligin enn kotu sonuclarini alip paylasiosun. Gerek yok bunlara. Bilioruz biz bunlari. Sen yenimi karsilastin bilmiyorum ama sende boylesi seyleri okuyup kendi moralini daha fazla bozma. Allahin izniyle gecicek bu hastalik ve hepimiz sagligimiza kavusacagiz.
Canim sen burada herkesin bildigi internete girip okudugu yazilari paylasmissin. Yalniz soyle bisey var, hepsi olumsuz ve moral bozan yazilar. Biz bunlari bilioruz ve girip okuoruz. Bu hastalikta moral cok onemlidir. Gelipte burda moral bozucu seyler paylasma. Biz burda moral olarakta birbirimize destek oluyoruz. Ayrica cogu doktor ve son yapilan arastirmalar dahil bu hastaligin en gec iki yil icinde atlatilabilecegini ve sagligimiza kavusacagimizi soyluyor. Ama sen gelip hastaligin enn kotu sonuclarini alip paylasiosun. Gerek yok bunlara. Bilioruz biz bunlari. Sen yenimi karsilastin bilmiyorum ama sende boylesi seyleri okuyup kendi moralini daha fazla bozma. Allahin izniyle gecicek bu hastalik ve hepimiz sagligimiza kavusacagiz.
arkadaşlar özetle herkesde dudak ucugu gibi mevbcut oolabilecek bir virüsmuş bu. doktorun aban dediğine göre şurdan 5 kadın çevirsem 4ünde kesin çıkar dedi. yani kendimizi soyutlamayalım bende hpv var şimdi nolcak falan diye.Dünya Sağlık Örgütüne (WHO) göre her 10 kişiden 1′inde (630 milyon kişi) şu anda HPV bulunmaktadır.
Her 10 kadından 8′inin de 50 yaşına kadar HPV ile infekte olacağı tahmin edilmektedir.
Bulaşması için siğilli bölgeyle ya da genital bölgeyle deri teması yeterlidir, cinsel ilişki şart değildir.
Bulaşması için deri teması yeterli olduğundan prezervatifler tam olarak koruma sağlamaz.
Tasarimgrafik cok sevindim senin adina. Ozaman bende aldaraya basliorum. İnşallah bende de ise yararda kurtuluruz 6 ayda:)
Kupo işine karışmak istemem ama lütfen doktora gitmeden kendi başına bir şey yapma.Aldara herkeste farklı etki yapıyor.Ucuz bir krem değil çünkü parana yazık olmasın.Ve aşı olun.Ben gardasil oluyorum.Pahalı ama sağlığınızdan önemli değil
kızlar doktorumun da başının etini yedim bu yollarla bulaşmaz dedi.derisinde açık bir yara vs olursa ancak öyle tokalaşma vs bulaşır dedi. çünkü bende iyice paranoya yapmıştım. artık sevdiklerime sarılamayacak mıyım diye.
Hpvin Bulaşmadığı Durumlar
günlük yaşamda,aynı odada bulunma,aynı okulda okuma,aynı havayı soluma ile bulaşmaz. sağlam deriden geçemez.
*Tükürük,gözyaşı,ter,aksırık,öksürük,idrar,dışkı
*El sıkma,deriye dokunmak,okşama,kucaklama,yanaktan ve elden öpme
*Yiyecekler,içecekler,çatal,kaşık,bardak,tabak,tel efon
*Tuvalet,duş,musluk,yüzme havuzu,deniz,sauna,hamam ağda salonları (bu yolla çok nadir bulaşabiliyormuş)
*Sivrisinek ve diğer böceklerin sokması,kedi,köpek ve diğer hayvanlarla yaşamak Hpvin bulaşmasına neden olmazlar.
CıNSEL ıLıŞKı EN ÖNEMLı BULAŞMA YOLUDUR
bi de doktorum bana bakire kişilerde de görülmesnin sebebinin sürtünme ile ya da anal yolla cinsellik yaşadıklarını ama çoğunun bunu sakladığını bana havuzdan vs bulaştı dediğini söyledi. bence doktorunuzla açık açık herşeyi konuşun zaten konuşulan ikiniz arasında kalır. güvenebileceğimiz doktor çok önemli.ben mesela kendi doktorumdan memnunum kafama bişi takıldı mı soruyorum. eğer beni tatmin etmeyen cevaplar verirse de doktor bey bu sizin için basit bişi olabilir diye başlayıp fırçalıyorumozaman ayrıntılı anlatıyor bana herşeyi. bu hastalıktan kurtulmanın bence 2 yolu var1. işinin ehli ve aynı zamanda ona güvenebileceğiniz yanında kendinizi rahat hissedeceğiniz bir doktor ve bağışıklık sistemi.
Bencede yaptirmalisin kupoFatm_ , o hakan beye gittigin 5 seans ne kadara mal oldu soyleyebilirmisin?? Bende ankaradayim ama bi sekilde gidip yaptirmak istiyorum yaaa.
Fatm_, Sana o ilaci sormustum daha once bide takip ettim senin yazdiklarini baktim gecmemis. Ama yine mecbur aldim. Diger yazanlar reklam buyuk ihtimalle. Isticem bende parami. Insallah verir. Bide sen bu tedavi surecinde agda falan yapabiliomusun yaa? Ben kanicak diye hicbisey yapamiorum. Ne kadar surede gecti bide?? Yazin icinde teşekkür ederiz bu arada.
kızlar ben ankarada hrs hastanesinde yaptırdım üstelik patoloji incelemesi de dahil 400 tl verdim. sigortanız varsa emekli sandığı ssk falan anlaşmalı bir yer. ben 400 tl verdim. ancak hpv tip tespiti 150 tl. orda.Bencede yaptirmalisin kupo
Ilk seans 800 tl biraz fazla ama yapcak bisi yok sonralari her uc ayda bir geliyosun 200 tl
Arkadaşlar merhaba,
henüz doktora gitmemiş olmama rağmen, sanırım bende genital siğil durumundan müzdaribim. İlk kez yeni yıl öncesinde farkettim ve hafta sonuydu, yeni yıl tatiliydi derken, doktor randevusu almakta geciktim. Gördüğüm birkaç siğil, birkaç gün içerisinde onlarcaya dönüştüler. Çok minik görünüyorlar ancak çok endişeliyim. Devlet hastanelerinde tahlil ve benzeri işlemler uzun sürdüğü için günlerdir özel hastaneler ve tıp merkezlerindeki doktorları araştırıyorum, Şifa Hastanesi'nden Sultan Hanım varmış, iyi yorumlar gördüm onun hakkında ama çok ileri bir tarih verdiler randevu için. Bende mecburen en kısa randevu tarihi vereni seçtim. Karşıyaka'da Zübeydehanım Tıp Merkezi'nde Dr.Ayşe Ertem'. Randevuyu öncelikle kadın doğumdan aldım. Doğru mu yaptım bilmiyorum, siğillerle birlikte bir mantara benzer de bir akıntım olunca önce kadın doğuma gitmeliyim dedim. Pazartesi günü doktora gidiyorum ancak, bana bu konu için İzmir'de önerebileceğiniz bayan bir doktor var mı? Gecem gündüzüme girdi, gerçekten kaç gündür çok sıkıldım.Ve en kötüsü de ben bu virüsü nasıl aldım hala anlamış değilim.
Arkadaşlar merhaba,
henüz doktora gitmemiş olmama rağmen, sanırım bende genital siğil durumundan müzdaribim. İlk kez yeni yıl öncesinde farkettim ve hafta sonuydu, yeni yıl tatiliydi derken, doktor randevusu almakta geciktim. Gördüğüm birkaç siğil, birkaç gün içerisinde onlarcaya dönüştüler. Çok minik görünüyorlar ancak çok endişeliyim. Devlet hastanelerinde tahlil ve benzeri işlemler uzun sürdüğü için günlerdir özel hastaneler ve tıp merkezlerindeki doktorları araştırıyorum, Şifa Hastanesi'nden Sultan Hanım varmış, iyi yorumlar gördüm onun hakkında ama çok ileri bir tarih verdiler randevu için. Bende mecburen en kısa randevu tarihi vereni seçtim. Karşıyaka'da Zübeydehanım Tıp Merkezi'nde Dr.Ayşe Ertem'. Randevuyu öncelikle kadın doğumdan aldım. Doğru mu yaptım bilmiyorum, siğillerle birlikte bir mantara benzer de bir akıntım olunca önce kadın doğuma gitmeliyim dedim. Pazartesi günü doktora gidiyorum ancak, bana bu konu için İzmir'de önerebileceğiniz bayan bir doktor var mı? Gecem gündüzüme girdi, gerçekten kaç gündür çok sıkıldım.Ve en kötüsü de ben bu virüsü nasıl aldım hala anlamış değilim.
kızlar koter sonrası kanama ne kadar sürer? benim koter yapılalı 5. gün olacak ama hafif hafif knama oluyor hala. tuvalette peçeteye bastırmadan siliyorum hep kan geliyor
Benim yaralarım 10 gün sonra iyileşmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?