cildiye bölümünemi gittin kadın doğuma mı? sanırım bana doktor yolu göründü
cnm ben direk kadın hastalıkları doktoruma gittim. düzenli kontrole gittiğim bir doktorum var. kadınsal şeylerden. ilk onu aradım telden dedim böyle böyle. sağolsun 1 ocakta hastanede nöbetçiymiş hemen gel dedi baktı ertesi gün de aldı siğillerimi :)
teşekkür ederim, umarım siğillerin tekrarlamaz, çok geçmiş olsun. Şimdi baktım internetten ancak birşey danışmak istiyorum. Burasının sgk ile anlaşması var mı, yoksa fiyatları uygun mu? :26:
sgk ile anlaşması var kayıt olurken ücret alıyorlar ben babamın üzerinden görünüyorum babam emekli 5 tl verdim çalışanlar sanırım 12 tl gibi bir ücret veriyor
Kızlar tam sgller gitti mutluyum dedim taş düsürüyorumagrım yok ama idrar yollari mikrop kamis bide taştan dolayi yanma cok oluyo ve kanlı idrar geliyo suan tek sıkıntım yanmasi ve ara ara kan gelmesi idrarla..okadar ilac aldim gecmiyo bana yardimci olabilirmisiniz yasayan varsa
Cok tesekkür ederim. Bugün gittim doktora koterle yakıcaz dedi, birde senin doktoruna gitmek istiyorum. En azından ondan sonra karar vereyim. Umarım en kısa zamanda iyileşiriz. :)))
inş canım.. bende korter yaptırmayı düşünüyorum kremle sadece gecici oluyo sanırım yada bünyeyle alakalı ve kahretsinki benım kısa süre sonra düğünüm var ne kadar sanslıyım:))
İnşallah kurtulucaz bu virüsten. Allah tamamına erdirsin, moralini bozma hiç. Bence de koter mantıklı gibi duruyor.
arkadaslar araniza yeni katildim maaleseföncelikle herbirinize gecmis olsun. benimde 3 haftadan beri sivilce seklinde vajina ic dudaginda kabariciklar var ve arada kasinti yapiyor bu durum kendiliginden gecer diye beklemekle hata ettigimi bu siteyi kesfedince anladim. sanirim ayni dertten muzdaribim ve moralim sifirin altinde evde iki kucuk cocugumda oldugundan korkuden dün gece uyuyamadim. bu Sabah ilk isim doktordan randevu almak oldu ilk defa böylesine bir korku yasiyorum ve doktora gitmeye bile cekiniyorum acikcasi umarim herbirimiz biran önce bu illeti atlatir eski sagligimiza kavusuruz tekrar gecmis olsun
Merhaba,
bende genital siğil var yeni çıkanlar oluyor bu seferde çıka çıka kilitorisimde çıktı çok ama çok hassas orası aranızda o bölgede çıkan varmı?
orası neresi oluyor benim vajina iç duvarında da var dış bölgede de var ama tip 6 benim risk yok
Yukarı iç küçük dil diyimsizinde orda varmı
yok belli değil doktor gerek duymadı iyi durumda demişti son gittiğimde, ama kilitorisimde çıkan içi sanki iltihaplı gibi acaba benmi tahriş yaptım kaşımaktan yoksa iltihaplı siğil olurmu bilemiyorum çok korktum şimdi yaa
ben yaklaşık 3 ay önce tanıştım bu sivillerle bi defa yaktırdım daha fazla çıktı şimdi verrutol kullanıyorum daha hafifledi eşimde yoktu onda da çıktı o da verrutol kullandı onun tamamen gitti benim sana tavsiyem iyi bi doktora git tipini öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?