Bende kanama olmadı hiç.İyileşmeye yakın çok hafif olmuştu.O kaşıntılar bende yenilerinin habercisi olmuştu.Umarım sende tam aksidir
Merhaba ben de İzmir'deyim ancak üzülerek söylüyorumki burda bu işi düzgün bir şekilde tedavi eden yok malesef.2 kere yaktırdım tekrarladı.Basit bir iş olarak görüyorlar ve üstünde durmuyorlar.Kesinlikle bayan erkek doktor ayrımı yapma.İlkinde bayan doktora gittim siğillerim daha berbat oldu.Şuan İstanbul'da bu işi gerçekten iyi yapan bir doktora gideceğim.Geçmiş olsun.Çok fazla üzerinde durma inanıyorum ki bizde kutulacağız bu illetten.Konuyu açanlar buraya uğramadıklarına göre :)
Doktor muayenesi sonucunu buraya yazabilir misin ben de çok korkuyorum
kızlar ben ankarada hrs hastanesinde yaptırdım üstelik patoloji incelemesi de dahil 400 tl verdim. sigortanız varsa emekli sandığı ssk falan anlaşmalı bir yer. ben 400 tl verdim. ancak hpv tip tespiti 150 tl. orda.
Hangi islemi yaptirdinda hersey dahil 400 tl
Ben sglleri lazerle yaktirdim az ve cok olmasi fiyati degistiriyor yaptirdigin islemlede alakali lazerle tedavi biraz pahali birkactane varsa 400 10 -20 ise iki kati 800 tl ve bikactane icin gittim sıktıgı sıvı sayesinde 20 -30 tane olldugunu bende gordum koter aldirma vsvsvsv bunlar var olanlari aliyo veya yakiyo lazerde gozle gorulmeyenleride yakiyo daha mantikli bence
Hangi islemi yaptirdinda hersey dahil 400 tl
Ben sglleri lazerle yaktirdim az ve cok olmasi fiyati degistiriyor yaptirdigin islemlede alakali lazerle tedavi biraz pahali birkactane varsa 400 10 -20 ise iki kati 800 tl ve bikactane icin gittim sıktıgı sıvı sayesinde 20 -30 tane olldugunu bende gordum koter aldirma vsvsvsv bunlar var olanlari aliyo veya yakiyo lazerde gozle gorulmeyenleride yakiyo daha mantikli bence
bana koloskopi de yaspıldı doktorum tüm siğilleri tespit edip yaktığını söyledi cnm.
Süleyman Engin Akhan.Lütfen sitesine gir ve incele.Okuyunca derin bir oh çekeceksin :) Hele bir de konuşunca daha da rahatlayacaksın.Burda ilk başta Kordon kadın doğuma gittim.320 Tl koter oldum inan daha berbat oldum.3 gün sonra tekrarladı.2 ay sonra başka bir hastanede oldum 150 Tl de oraya bayıldım.1 hafta sonra yine tekrarladı.Bu arada aşı olmaya başladım 2 dozumu vuruldum.3. dozum mart ayında.Doktorları çok araştırdım.İçlerinde en güven vereni Süleyman bey oldu.Güncel olarak Facebook üzerinden de paylaşım yapıyor.İstersen sen de detaylıca araştır kendisini :)
Arkadaşlar merhaba,
henüz doktora gitmemiş olmama rağmen, sanırım bende genital siğil durumundan müzdaribim. İlk kez yeni yıl öncesinde farkettim ve hafta sonuydu, yeni yıl tatiliydi derken, doktor randevusu almakta geciktim. Gördüğüm birkaç siğil, birkaç gün içerisinde onlarcaya dönüştüler. Çok minik görünüyorlar ancak çok endişeliyim. Devlet hastanelerinde tahlil ve benzeri işlemler uzun sürdüğü için günlerdir özel hastaneler ve tıp merkezlerindeki doktorları araştırıyorum, Şifa Hastanesi'nden Sultan Hanım varmış, iyi yorumlar gördüm onun hakkında ama çok ileri bir tarih verdiler randevu için. Bende mecburen en kısa randevu tarihi vereni seçtim. Karşıyaka'da Zübeydehanım Tıp Merkezi'nde Dr.Ayşe Ertem'. Randevuyu öncelikle kadın doğumdan aldım. Doğru mu yaptım bilmiyorum, siğillerle birlikte bir mantara benzer de bir akıntım olunca önce kadın doğuma gitmeliyim dedim. Pazartesi günü doktora gidiyorum ancak, bana bu konu için İzmir'de önerebileceğiniz bayan bir doktor var mı? Gecem gündüzüme girdi, gerçekten kaç gündür çok sıkıldım.Ve en kötüsü de ben bu virüsü nasıl aldım hala anlamış değilim.
Bana iceride olmadigini soylemisti kolskpi yapmadi sizler icinde hep dua ediyorum bidaha bu son islemleriniz olur ins.ayrica 15 gun sonra 3.son asimida olcam mutlaka size olun
kızlar bugün doktoruma gittim pinpirikliyim yadoktor bey hafif hafif kanaamm oluyo hala dedim baktı iyileşiyor dedi ilerleme var çabuk iyileşcek seninki dedi. kaşınma oluyo dedim iyileşirken dokularda kaşınma olur dedi sakın kaşıma dedi yok ellemıyorum zaten hiç korkumdan dedim. sevindim bi ton da soru sordum gene
geçmiş olsun..umarım bidaha böyle birşeyle karşılaşmazsın..siğilleri ilk farkettiğinde doktorun ilaç tedavisi uyguladımı yoksa koterizasyon mu yapıldı..ben suan aldara krem kullanıyorum..bir kutu kullandım gecmişti tabi görünenler ama yine cıktı tekrar kullanıyorum
cnm ben siğilleri 31 aralıkta fark ettim. yılbaşına pek de mutlu girdiğim söylenemezsonra doktorumu aradım ertesi gün yanına gittim. 2 ocakta da koter yapıldı hemen. ilaç falan vermedi. bnm de siğillerim çok değildi 3-5 bişiydi. doktor hepsini özel bişiyle tespit edip yaktım dedi. işte şimdide iyileşmeyi bekliyorum :) geçenlerde de kontrole gittim. doktor iyileşmen çok iyi dedi :) ara sıra kanama oluyor normaldir dedi yaran iyileşiyor dedi.
öncelikle geçmiş olsun..bende 3 ay önce tanıştım bu virüsle hala baş etmeye çalışıyorum bende kadın doğuma gittim bornovada 7 gün tıp merkezine..doktorumdan da memnun kaldım ilk olarak aldara krem verdi bir ay kullandım kontrole gittim görünen tüm siğiller temizlenmiş dedi ama sürekli kontrol et bir tane bile çıksa gel dedi o bir taneyi yakarız dedi..tabii ben farkedene kadar bir kaç tane olmuslardı tekrar aldara krem aldım kullanıyorum moralin yüksek olmalı ve sağlıklı beslenmelisin..dilerim hepimiz bir an önce sağlığımıza kavuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?