İyi bir doktora gitmek istiyorum şuanda araştırıyorum Nevra hanım diye okumuştum 1 defa ya mahsus o kadar yakma ücreti vs. verebilirim ama tekrar edip tekrar yaktırmak gerekirse bütçe olarak beni sarsar yani ne yapsam nereye gitsem bilemiyorum İstanbul Avrupa yakasındayım[/QUOTE
ben türkiye hastanesinden dr Özge hanıma yaktırdım mahvetti beni kesinlikle tavsiye etmiorum nevra hanımda o hastanede tavsiye etmem ben prof dr tugan beşene gittim kolposkopi ile baktı içinide öyle gördü tipleme de yaptı tipinide öğrndim bu ay tekrar gitcem olmazsa yakarız dedi bana ama dışardaki sivillerim geçiyr zaten içerdekini de yaktırmak istemiyorum bende avrupa yakasındayım
İyi bir doktora gitmek istiyorum şuanda araştırıyorum Nevra hanım diye okumuştum 1 defa ya mahsus o kadar yakma ücreti vs. verebilirim ama tekrar edip tekrar yaktırmak gerekirse bütçe olarak beni sarsar yani ne yapsam nereye gitsem bilemiyorum İstanbul Avrupa yakasındayım[/QUOTE
ben türkiye hastanesinden dr Özge hanıma yaktırdım mahvetti beni kesinlikle tavsiye etmiorum nevra hanımda o hastanede tavsiye etmem ben prof dr tugan beşene gittim kolposkopi ile baktı içinide öyle gördü tipleme de yaptı tipinide öğrndim bu ay tekrar gitcem olmazsa yakarız dedi bana ama dışardaki sivillerim geçiyr zaten içerdekini de yaktırmak istemiyorum bende avrupa yakasındayım
Peki nereye gitsem bilemiyorum ki kime güveneyim şuanda devlet hastanesinden devam ediyorum son birkez daha gidicem devlet hastanesine yine pek iyi gitmezse o zaman kesin özel bir doktora muayne olmak istiyorum
Peki nereye gitsem bilemiyorum ki kime güveneyim şuanda devlet hastanesinden devam ediyorum son birkez daha gidicem devlet hastanesine yine pek iyi gitmezse o zaman kesin özel bir doktora muayne olmak istiyorum
ben prof dr tevfik tugan beşe den memnun kaldım yani iyi bir doktor içimi rahatlattı tek kötü yanı aşırı açık sözlü benim yanımda eşime kızdı bi daha çapkınlık yok diye bizi ayrılma noktasına getirmişti o ayrı tabiki şimdi düzedik ama o günler çok kötüydü
ben prof dr tevfik tugan beşe den memnun kaldım yani iyi bir doktor içimi rahatlattı tek kötü yanı aşırı açık sözlü benim yanımda eşime kızdı bi daha çapkınlık yok diye bizi ayrılma noktasına getirmişti o ayrı tabiki şimdi düzedik ama o günler çok kötüydü
Nerde yeri olmadı ben ona gideyim muayne ücretleri ne kadar
Nerde yeri olmadı ben ona gideyim muayne ücretleri ne kadar
tasarimgrafik benimde klitorisimde var hep zaten hemen altında o kösede birikmişler. temizliği falan zor oluo da senin bu aldara tedavisi nasıl gidiyo yaa? pek memnun kalmadınmı yenilerimi cıkıo hala?:/
kızlar bnm vajinamın alt kısmında yara oldu. ağda yapmıştım doktorum yapabilirsin artık demişti. ama hızlı çektim galiba girişin alt kısmı yara oldu. korkuyorum orda siğil çıkar diye. ama siğillerim alındıktqan sonra hpv testi yapıldı negatif çıkmıştı doktorum bağışıklığın baskılamıştır deedi. acaba çıkar mı siğil
her gun duzenlı vıtamın alınız ornegın apıkobal
ya da evevit
b12 vs ucretlerı 7 tl fılan
gunluk meyva tuketın 5 tane mandalın portakal suyu
sebze agrılıklı beslenın
asınızı olun
koter olduktan sonra krem verdıyse doktorunuz onu surun agda yapmayın 6 ay korkma yumusatıcı bepnaten pomat varsa sur hıc bısı olmaz
yorumları hemen hemen okudumm o kadar zorki vajinal siğil anlatamam ben de geçirdim ve vajinamın heryerini kapladı ön arka heryerim kaşıntıdn duramıyordum ve kaşıdımmı çok acıyordu dr gittim ve sigorta karşılamayan bi krem verdi adı ALDARA diye o kremi bitirdim çok şükürr birdaha çıkmadıı alaah herkese şifa versin
1 kutu kullandım kremin içinde 12 adet vardı sanırım hepsini kullandım ve geçtii çok şükür birdahada olmadı hemen hemen 7 yıl oluyor
aşı olmadım ben çünkü tip 6 çıktı diğer tiplerin bulaşma olasılığı da yine aynı şekilde cinsel ilişki yolu ile oluyormuş gerek duymadım çünkü zararları da çok fazlaymış
kaç kutu kullandınız ben 2 kullanmıştım tam geçirmemiş ve tekrarlamıstı
aldata bır ıkı adet ıcın basarılı maksımum 10 olsun uzerı mıktarda pek ıse yaramıyor
devlet eskıden oduyordu ama sımdı odemıyor
cok muccıze bı krem oldunu sanmıyorum
evet katılıyorum ama tekrarladıkca doktor ısrarla onu veriyo
aldara kriyoterapi koter podofilm verrutol hepsini kullandım geçiyo ama kısa sürede tekrarlıyo
napabilirim bilemiyorum 3 yıldır bezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?